Podobrace.nl- Logo - Beoordelingen

Podobrace.nl

2.165 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.735 beoordelingen in totaal

18 jan 2024
Op zoek naar een ergonomische bureaustoel kwam ik bij podobrace.nl terecht. Heb een bureaustoel met vele verstelmogelijkheden gekocht. Met behulp van de handleiding was ie snel en eenvoudig in elkaar te zetten. Ben heel tevreden! Zag toen ook de grote verscheidenheid aan braces op de webside. Heb al enige jaren last een versleten linker schouder. Vond er aan de hand van de beschrijvingen een naar mijn idee een geschikte schouderbrace. Aangeschaft en ben ook hier heel tevreden. 't Was even wennen, maar de brace ondersteunt mijn schouder zo goed dat ik wel de brace voel maar niet de zeurende pijn in het schoudergewricht. Dus twee keer heel tevreden 😃👍
BS
Bert S.
Goor, die Niederlände

5 feb 2024
Ik heb een mooie bureaustoel besteld, en deze werd snel geleverd. Al snel na het uitpakken bleek dat de rugleuning op meerdere plaatsen kapot was (diepe scheuren in de bekleding). De klantenservice die ik toen meteen meldde, vond dit niet zo spannend, ik moest foto's sturen en daarna zou ik 'misschien vandaag of anders later in de week' horen wat voor oplossing ze me zouden bieden. Ik kreeg vrij snel een antwoord van de klantenservice, maar was niet zo tevreden met de oplossing die in eerste instantie werd geboden: of ik 15% korting op die stoel wilde? Als ik dat niet goed vond, mocht hij geruild. Ik wilde echter geen van beide: ik vind 15% korting op een stoel die zodanig beschadigd was dat ik hem niet eens gratis zou willen hebben veel te weinig, en omdat het materiaal blijkbaar zo kwetsbaar is van dit type stoel, hoefde ik hem ook niet zo nodig te ruilen. Er volgde weer een gesprek met de klantenservice met mijn vraag of hij misschien ook gewoon terug mocht, en dat ik dan mijn geld terugkreeg? Dat mocht ook - had dat dan meteen aangeboden... ;) Gelukkig had ik al snel een (gratis) retourlabel en wilde mijn vaste DHL punt wel zo'n grote doos in ontvangst nemen.

Beoordelingen voor Podobrace.nl

13 aug 2024
helaas was de brace te klein , maar zonder bon (die we natuurlijk al hadden weg gegooid )konden we toch het produckt terug sturen . echt top
14 aug 2024
Bedankt voor uw review. Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Zeker een aanrader

Ik had er weinig vertrouwen in, maar echt na 2 nachten gebruikt te hebben heb ik eindelijk geen pijn meer. Zo fijn. Ik raad het iedereen aan
6 aug 2024
Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve beoordeling. We zijn verheugd om te vernemen dat u zo tevreden bent en dat u baat heeft bij onze producten! Graag zijn we u in de toekomst nogmaals van dienst.
30 aug 2024
Steeds correcte afhandeling,vandaag besteld ,volgende dag reeds geleverd .Doe zo voort ! Zeer tevreden ook met bestelling steeds alles oke !
31 aug 2024
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring, dat waarderen we zeker. Het is een genoegen om te vernemen dat u tevreden bent en we zijn blij dat we u hebben kunnen helpen. Ook in de toekomst staan we altijd voor u klaar.
EV
E. V.
Utrecht
1 sep 2024

Snelle levering van een polsbrace en goede aftersales

Snelle levering van een polsbrace. Brace bleek een productiefout te hebben en er is direct een nieuwe gestuurd. Prima aftersales dus.
5 sep 2024
Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve beoordeling. Bij Podobrace streven we altijd naar optimale service. We zijn blij dat we u van dienst konden zijn.
24 aug 2024
De bevestiging band onder de voet is erg onhandig. Bevestigen boven op de voet zou handiger zijn, temeer als je moeilijk kunt bukken.
27 aug 2024
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We vinden het spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent, maar het is uiteraard geen enkel probleem om een product te retourneren. Mocht u graag advies voor een ander product willen, kunt u uiteraard altijd contact met onze klantenservice opnemen zodat één van onze specialisten u zo snel mogelijk kan helpen.
6 aug 2024
Heel jammer dat er zoveel kousen niet leverbaar waren,en telefonisch kontakt wisten ze ook niet wanneer er weer geleverd kon worden.
6 aug 2024
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring, dat waarderen we zeker. Het klopt inderdaad dat er een aantal producten niet voorradig is op dit moment. We kunnen zien wanneer deze ongeveer weer geleverd worden, maar helaas geen exacte indicatie geven. De precieze levertijd kan soms enkele dagen verschillen met de verwachte levering en jammer genoeg hebben wij hier geen invloed op. Uiteraard kunnen we u wel informeren zodra het gewenste product weer op voorraad is of helpen bij het vinden van een alternatief. We nodigen u uit om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we u kunnen helpen bij het vinden van een oplossing.
8 aug 2024
Vooral topproducten en ook snel, duidelijke maattabellen, indien foutje wordt 't onmiddellijk mogelijk gemaakt dit te corrigeren.
8 aug 2024
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Het is een genoegen om te vernemen dat u tevreden bent en we zijn blij dat we u hebben kunnen helpen. Ook in de toekomst staan we altijd voor u klaar.
26 aug 2024
Ik heb gekregen wat ik verwacht had een corset die me een goede ondersteuning kan geven. Hierdoor heb ik nu veel minder rugpijn
27 aug 2024
Hartelijk dank voor het plaatsen van een recensie. We vinden het fijn om te vernemen dat u baat bij onze producten heeft en dat de klachten afnemen!
20 aug 2024

Zit fijn, beschermt maar is prijzig

Voel je nauwelijks zitten en beschermt mijn tenen prima. Met sok nog niet geprobeerd. Vind t wel prijzig maar ben tevreden
22 aug 2024
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We vinden het fijn om te vernemen dat de producten naar wens zijn.
26 aug 2024
De brace draagt goed( al kan ik er niet mee fietsen( dan klemt hij achter de knie af) Hij is warm, maar zweet niet
27 aug 2024
Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling! We vinden het fijn om te vernemen dat de producten naar wens zijn.
24 aug 2024
Mooie overzichtelijke site die ik niet kende, maar nu zeker blijf bezoeken als dat nodig is. Snel geleverd.
24 aug 2024
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We vinden het fijn om te vernemen dat u tevreden over onze dienstverlening bent en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn
14 aug 2024
Snelle levering en de brace geeft zeker verlichting van de klachten Slapen met de brace is geen probleem.
15 aug 2024
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling, dat stellen we zeer op prijs. We vinden het fijn om te vernemen dat u baat bij onze producten heeft en dat de klachten afnemen!
NW
Narda W.
Hengelo
23 aug 2024

5 sterren waard

Makkelijk overzicht,veel 5 sterren,snelle bezorging..en de artikelen zijn zoals afgebeeld.Helemaal top!
24 aug 2024
Hartelijk dank voor dit compliment. Het is een genoegen om te vernemen dat u tevreden bent en we zijn blij dat we u hebben kunnen helpen. Ook in de toekomst staan we altijd voor u klaar.
17 aug 2024
Snelle service en nemen zelf contact op als er iets niet duidelijk is of ontbreekt ! Echte aanrader
22 aug 2024
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen een bericht achter te laten. We vinden het fijn om te vernemen dat u tevreden over onze dienstverlening bent en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn
25 aug 2024
Brace past goed. Maat advies klopt ook goed! Snel geleverd vandaag bestellen is morgen in huis

Enkelbrace

Het artikel beantwoordde aan de omschrijving en doet wat het verondersteld is te doen.
22 aug 2024
Hartelijk dank voor het plaatsen van een recensie. We vinden het fijn om te vernemen dat het product naar wens is..
5 aug 2024
de band tussen de delen zou verstelbaar moeten zijn zodat je hem zelf kan instellen
6 aug 2024
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. We vinden het spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent, maar het is uiteraard geen enkel probleem om een product te retourneren. Mocht u graag advies voor een ander product willen, kunt u uiteraard altijd contact met onze klantenservice opnemen zodat één van onze specialisten u zo snel mogelijk kan helpen.
4 aug 2024
Snelle levering, retour zending snel afgehandeld. Tweede levering paste uitstekend.
6 aug 2024
Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve beoordeling. Bij Podobrace streven wij altijd naar een optimale service en klanttevredenheid staat bij ons voorop. Wij zijn dan ook verheugd om te vernemen dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
19 aug 2024
Niks,geweldige advies, en medewerking en service Al eerder beoordeling gestuurd.
22 aug 2024
Hartelijk dank voor dit compliment. We zijn verheugd om te vernemen dat u zo tevreden bent.
WV
W.A. v.
Eindhoven
1 sep 2024
Goede hulp en meedenken bij het probleem en een oplossing aanbieden.
5 sep 2024
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze feedback te delen. We vinden het fijn om te vernemen dat u tevreden over onze dienstverlening bent en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn