18 jan 2024
Op zoek naar een ergonomische bureaustoel kwam ik bij podobrace.nl terecht. Heb een bureaustoel met vele verstelmogelijkheden gekocht. Met behulp van de handleiding was ie snel en eenvoudig in elkaar te zetten. Ben heel tevreden!
Zag toen ook de grote verscheidenheid aan braces op de webside. Heb al enige jaren last een versleten linker schouder. Vond er aan de hand van de beschrijvingen een naar mijn idee een geschikte schouderbrace. Aangeschaft en ben ook hier heel tevreden. 't Was even wennen, maar de brace ondersteunt mijn schouder zo goed dat ik wel de brace voel maar niet de zeurende pijn in het schoudergewricht.
Dus twee keer heel tevreden 😃👍
Ik heb een mooie bureaustoel besteld, en deze werd snel geleverd. Al snel na het uitpakken bleek dat de rugleuning op meerdere plaatsen kapot was (diepe scheuren in de bekleding). De klantenservice die ik toen meteen meldde, vond dit niet zo spannend, ik moest foto's sturen en daarna zou ik 'misschien vandaag of anders later in de week' horen wat voor oplossing ze me zouden bieden. Ik kreeg vrij snel een antwoord van de klantenservice, maar was niet zo tevreden met de oplossing die in eerste instantie werd geboden: of ik 15% korting op die stoel wilde? Als ik dat niet goed vond, mocht hij geruild. Ik wilde echter geen van beide: ik vind 15% korting op een stoel die zodanig beschadigd was dat ik hem niet eens gratis zou willen hebben veel te weinig, en omdat het materiaal blijkbaar zo kwetsbaar is van dit type stoel, hoefde ik hem ook niet zo nodig te ruilen. Er volgde weer een gesprek met de klantenservice met mijn vraag of hij misschien ook gewoon terug mocht, en dat ik dan mijn geld terugkreeg? Dat mocht ook - had dat dan meteen aangeboden... ;) Gelukkig had ik al snel een (gratis) retourlabel en wilde mijn vaste DHL punt wel zo'n grote doos in ontvangst nemen.
Beoordelingen voor Podobrace.nl
22 jul 2024
26 jul 2024
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien dat uw bestelling helaas niet verzonden kon worden en wij een alternatieve brace naar u verstuurd hebben. Wij hopen dat u tevreden bent met de brace en hopen u voldoende van dienst geweest te zijn
Grote verscheidenheid aan fysiotherapeutische materialen
Dus twee keer heel tevreden 😃👍
19 jan 2024
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent over onze producten en dat u hier baat bij heeft. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
5 feb 2024
Kapotte stoel bij levering, opgelost met omweg
6 feb 2024
Bedankt voor uw review. Wij zijn blij te horen dat wij u uiteindelijk een goede oplossing hebben kunnen bieden. Nogmaals onze oprechte excuses!
10 -11 Bloemen besteld bij de Bloemenman.
Helaas kreeg ik van Trunkrs bericht dat er iets fout was gegaan. Eerst volgende werkdag zouden de bloemen alsnog geleverd worden. Maar 13 - 11 geen bloemen voor de 81 jarige. Dagen erna ook niet.
Heb de Bloemenman gebeld en vertelde mijn verhaal. Hij beloofde mij dat de jarige alsnog een grote bos bloemen zou krijgen.
Hij heeft woord gehouden en mijn vriendin heeft een prachtige grote bos bloemen gekregen.
De eerste dagen belde zij mij elke dag om te zeggen dat de bloemen zo mooi zijn.
Dank je wel Bloemenman voor de geweldige service. Jullie hebben een hele grote en dikke pluin verdiend.
Ans.
28 nov 2023
Goedemiddag, fijn om te horen dat u tevreden bent met de bloemenman. Helaas verkopen wij geen bloemen dus wij hopen dat deze positieve beoordeling toch nog terecht komt bij uw bloemenman daar zou u hem vast heel blij mee maken!
14 jun 2024
Tweede keer dat ik bestel. Beide keren blijkt product niet op voorraad, terwijl op site staat op voorraad. 1e bestelling nog aanbod gekregen voor een andere kleur. Niet gedaan, aangezien product met een week zou worden geleverd. Helaas werd dit ruim vier weken. 2e Bestelling zelf via site contact gezocht, wederom niet op voorraad. Zelf moeten voorstellen andere kleur indien op voorraad. Dat was er en keurig volgende dag geleverd. Ga ik hier vaker bestellen, dan is antwoord ja. Reden producten zijn goed en bereikbaarheid is heel goed. Mijn tip is probeer het voorraadbeheer beter op orde te krijgen.
15 jun 2024
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring, dat waarderen we zeker. We verontschuldigen ons voor de tijdelijke problemen met onze voorraad, maar zullen deze feedback zeker intern meenemen. In ieder geval danken we voor uw vertrouwen en ook in de toekomst staan we altijd voor u klaar.
De band op zich is wel een goed idee maar door de bepaalde stof waardoor die gemaakt is blijft die niet goed op zijn plaats zitten. Verschuift heel veel waardoor de steunpunten natuurlijk niet meer op de plaats blijven zitten. ik heb nog een band die veel steviger is van materiaal en die voelt goed aan door het feit dat alle steun en drukpunten op zijn plaats blijven zitten. Beide zijn goed bruikbaar maar de ene is beter dan de andere. Zorg ervoor dat die gemaakt worden door een stof die niet constant zit te verschuiven op de huid.
3 apr 2024
Hartelijk dank voor de feedback. Dit wordt heel erg gewaardeerd. Alle producten mogen uitgeprobeerd worden, mocht u de brace willen retourneren dan kan dat uiteraard. Wij hebben u een mail gestuurd en zien graag uw reactie tegemoet!
Snelle levering en prima brace. Hij was wat groot en ik heb toen direct een
nieuwe kleinere maat besteld die kwam ook de volgende dag. De retour regeling vind ik wat ingewikkeld. Het printen was me mislukt en kreeg na melding een QR code. Daar ben ik niet zo in thuis dus ik heb hem maar gehouden voor als mijn been eens dikker gaat worden en heb hem toen niet teruggestuurd. Als ze dat nog iets eenvoudiger maken door een retourformulier wat je dan kunt invullen mee te sturen zou het perfect gaan.
22 mrt 2024
Hartelijk dank voor uw review. Wat enorm spijtig dat het niet lukt om met een QR code uw bestelling te retourneren, onze oprechte excuses hiervoor. Wij hebben u een mail gestuurd met een retourlabel dat u kunt uitprinten. Wij zien uw retourzending graag tegemoet!
Elke keer ben ik heel tevreden: de site is duidelijk, overzichtelijk en geeft goede informatie over het artikel. De bestelling wordt snel verzonden en de service is meer dan uitstekend!! Nadat ik was vergeten de Black Friday korting aan te geven, was een mailtje sturen genoeg om alsnog de korting te krijgen. Het antwoord op mijn mailtje was heel erg vriendelijk en het te verrekenen bedrag werd zeer vlot teruggestort! Waar vind je dat?! Bovendien voldoet het artikel (weer) aan de verwachtingen!
4 dec 2023
We zijn enorm blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn
20 jan 2024
niet wat ik verwacht…
Omschrijving van producten was niet wat ik ervan had verwacht, zo wat een compressie sport legging die thermo zou zijn, een hele dunne legging geen thermo , en absoluut geen stevigheid , ik zocht juist een compressie legging na mijn buikoperatie, maar deze ging toch retour, het proces duurde wel even, maar heb mijn aankoopbedrag terug gehad
De compressie sokken waren wel naar wens en doen hun werk, alleen door de wat stugge naden had ik blaren!!
17 feb 2024
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en wat spijtig dat de compressie broek niet de benodigde ondersteuning biedt. We vinden het fijn om te vernemen dat de sokken wel naar wens zijn en dat u hier baat bij heeft. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
13 apr 2024
Goede ondersteuning voor artrose in beiden knieën
Ik heb artrose en helaas ook in allebei m'n knieën. Ik was steeds op zoek naar een fijne brace, die m'n pijn toch iets dragelijker kon maken. Maar omdat ik best flinke benen heb, was dat niet makkelijk. Ik kwam op deze site, en heb even rondgekeken toen kwam ik op deze brace. Even de maat goed opgemeten. Nou en echt voor mij de beste aankoop geweest. De pijn blijft, maar toch minder.. het ondersteund goed. Echt een verschil als ik ze niet om heb.
13 apr 2024
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We zijn verheugd om te vernemen dat de brace verlichting biedt.
25 feb 2024
Nette retourzending afgehandeld, helaas nu geen brace
Een pols/duim-brace besteld, maar omdat deze helaas niet prettig zat, deze moeten retourneren. Podobrace werkte deze retourzending keurig netjes af, en ik heb mijn centjes terug. Helaas heb ik nu geen nieuwe brace aan kunnen schaffen bij Podobrace.
Bij een eerdere keer, met een ontsteking aan de andere pols-duim had ik een prima zittende brace waar ik heel veel baat bij heb gehad. Helaas was de brace die ik toen had, nu niet meer verkrijgbaar.
26 feb 2024
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Mocht u advies willen over onze andere producten dan kunt u contact met ons opnemen via de chat, mail of telefoon. Ons team staat voor u klaar!
6 okt 2024
Sneller acteren op problemen
Bij navraag waarom het lang duurde kreeg ik te horen dat ik het kon weten omdat er 1-3 werkdagen levertijd stond. Vervolgens krijg ik na de 3 werkdagen te horen dat er een fout is gemaakt vanuit de leverancier. Hadden ze kunnen controleren toen ik een bericht stuurde over de bestelling, had iedereen het eerder geweten dat er iets mis was.
Wel goed afgehandeld door aan te bieden om de bestelling te annuleren en excuses aangeboden.
12 okt 2024
Onze oprechte excuses dat wij niet aan onze leverbelofte hebben kunnen voldoen. Inmiddels is uw bestelling geannuleerd en teruggestort op uw rekening. Bedankt voor uw feedback.
7 mei 2024
Perfecte zaak Podobrace
Had al een enkelbrace bij Podobrace gekocht op advies zelfs van me huisarts.
En deze is echt perfect...
En nadat ik even een telefoontje naar Podobrace heb gedaan met n vraag over de steunzolen keuze ben ik Toppie geholpen en nu 2 paar steunzooltjes binnen.
1 in mijn schoenen en 1 in me sloffen...
Voelde meteen al dat t echt nodig was...en de juiste...
Dus perfecte keuze Podobrace producten.......!!!!!!
8 mei 2024
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en inlegzolen en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
De vingerbrace voor m’n malletvinger doet wat ie moet doen: de vingertop in de juiste stand houden. De naad boven drukt wel vrij hard op de vinger en laat een pijnljke indruk achter, maar dat kan ws niet anders. Tennissen met de brace gaat ook redelijk, maar zo nu en dan moet ik het ding terugschuiven in de juiste stand. Bestelling en verzending verliepen bijzonder vlot.
Al met al ben ik heel tevreden.
20 feb 2024
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u tevreden bent over onze service en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
22 apr 2024
Snelle verzending.
Helaas was het product niet naar mijn verwachting dus retour gestuurd.
Werd keurig op de hoogte gehouden waar mijn retourzending zich bevond en ook geld terug gestort zonder probleem.
Mocht ik in de toekomst nog een keer een bestelling plaatsen dan zeker bij deze firma.
22 apr 2024
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service!
Veel te groot voor mij. Heb verschillende maaten nodig. Plus, en dit irriterende me, gemaakt in China! Had net zo goed rechtstreeks uit hun kunnen kopen voor minder dan de helft!
14 mei 2024
Bedankt voor uw review. Wat spijtig dat u niet tevreden bent met het product, onze oprechte excuses hiervoor. Wij hanteren een niet goed geld terug beleid zoals op de website aangegeven. Wij hebben u een mail gestuurd en zien uw reactie met belangstelling tegemoet.
Update: helaas hebben wij nog geen reactie van u mogen ontvangen
Goed: mooie en goede materialen, persoonlijk contact mogelijk
Minder: niet alles op voorraad en dan redelijk lang wachten totdat het er is. De ene medewerker bood aan via de mail te laten weten wanneer het artikel er weer zou zijn.
Een andere medewerker bood dat niet aan bij een ander artikel wat ook niet op voorraad was.
Verder alles prima in orde, ook retourzending goed en vlot geregeld.
14 jun 2024
Hartelijk dank voor de feedback. Dit wordt heel erg gewaardeerd. We hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn!
28 apr 2024
Fijne ondersteuning.
De brace ondersteunt fijn en geeft ook merkbaar rust.
Enerzijds fijn dat 'ie voor beide kanten bruikbaar is, maar ik had achteraf toch iets liever een brace voor de betreffende pols gehad. De vingeropening voor de duim die je niet gebruikt,stoort me toch een beetje. Ook zit 'ie iets ruim omdat het 'one size' is. Maar ondanks dat een prima brace met goede ondersteuning!!
1 mei 2024
Bedankt voor uw review. Mocht u advies willen voor een brace die beter aansluit dan raden wij u aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die u graag te woord staan om al uw vragen te beantwoorden. Ze zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en live-chat.
5 dec 2023
Ik heb de Dunimed Ventilerende…
Ok heb de Dunimed Ventilerende Houdingcorrector besteld en kreeg hem de volgende dag al binnen. Bij het aantrekken van de brace, kwam ik er achter dat de gespen onder mijn oksels kwamen wat geen lekker gevoel was. De brace omgedraaid met het labeltje naar beneden, en toen zat hij lekker. Ik moet natuurkijk afwachten of hij werkelijk helpt om mijn schouders weer naar achteren te laten gaan.
6 dec 2023
Goedemorgen, fijn om te horen dat u een manier heeft gevonden om de brace comfortabel te dragen. Bedankt voor het delen van uw ervaring!
21 dec 2023
Verzending was goed en op tijd, helaas staat er dat je 14 dagen mag proberen en gratis retourneren. Als je dan gaat retourneren staat er dat het niet gebruikt mag worden en geen gebruik sporen mag hebben. Maar hoe kan je iets proberen zonder dat er toch enig gebruik spoor te zien is ?
Ik ga het wel terug sturen en hoop op een goede afloop met geld terug. Het heeft namelijk niet geholpen .
22 dec 2023
Bedankt voor uw review. Uiteraard mogen producten die uitgeprobeerd zijn retour gestuurd worden. Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen zullen wij uw aankoopbedrag terugstorten op uw rekening.