Podobrace.nl- Logo - Beoordelingen

Podobrace.nl

2.177 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.756 beoordelingen in totaal

18 jan 2024
Op zoek naar een ergonomische bureaustoel kwam ik bij podobrace.nl terecht. Heb een bureaustoel met vele verstelmogelijkheden gekocht. Met behulp van de handleiding was ie snel en eenvoudig in elkaar te zetten. Ben heel tevreden! Zag toen ook de grote verscheidenheid aan braces op de webside. Heb al enige jaren last een versleten linker schouder. Vond er aan de hand van de beschrijvingen een naar mijn idee een geschikte schouderbrace. Aangeschaft en ben ook hier heel tevreden. 't Was even wennen, maar de brace ondersteunt mijn schouder zo goed dat ik wel de brace voel maar niet de zeurende pijn in het schoudergewricht. Dus twee keer heel tevreden 😃👍
BS
Bert S.
Goor, die Niederlände

5 feb 2024
Ik heb een mooie bureaustoel besteld, en deze werd snel geleverd. Al snel na het uitpakken bleek dat de rugleuning op meerdere plaatsen kapot was (diepe scheuren in de bekleding). De klantenservice die ik toen meteen meldde, vond dit niet zo spannend, ik moest foto's sturen en daarna zou ik 'misschien vandaag of anders later in de week' horen wat voor oplossing ze me zouden bieden. Ik kreeg vrij snel een antwoord van de klantenservice, maar was niet zo tevreden met de oplossing die in eerste instantie werd geboden: of ik 15% korting op die stoel wilde? Als ik dat niet goed vond, mocht hij geruild. Ik wilde echter geen van beide: ik vind 15% korting op een stoel die zodanig beschadigd was dat ik hem niet eens gratis zou willen hebben veel te weinig, en omdat het materiaal blijkbaar zo kwetsbaar is van dit type stoel, hoefde ik hem ook niet zo nodig te ruilen. Er volgde weer een gesprek met de klantenservice met mijn vraag of hij misschien ook gewoon terug mocht, en dat ik dan mijn geld terugkreeg? Dat mocht ook - had dat dan meteen aangeboden... ;) Gelukkig had ik al snel een (gratis) retourlabel en wilde mijn vaste DHL punt wel zo'n grote doos in ontvangst nemen.

Beoordelingen voor Podobrace.nl

28 apr 2024
Fijne ondersteuning. De brace ondersteunt fijn en geeft ook merkbaar rust. Enerzijds fijn dat 'ie voor beide kanten bruikbaar is, maar ik had achteraf toch iets liever een brace voor de betreffende pols gehad. De vingeropening voor de duim die je niet gebruikt,stoort me toch een beetje. Ook zit 'ie iets ruim omdat het 'one size' is. Maar ondanks dat een prima brace met goede ondersteuning!!
1 mei 2024
Bedankt voor uw review. Mocht u advies willen voor een brace die beter aansluit dan raden wij u aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die u graag te woord staan om al uw vragen te beantwoorden. Ze zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en live-chat.
5 dec 2023

Ik heb de Dunimed Ventilerende…

Ok heb de Dunimed Ventilerende Houdingcorrector besteld en kreeg hem de volgende dag al binnen. Bij het aantrekken van de brace, kwam ik er achter dat de gespen onder mijn oksels kwamen wat geen lekker gevoel was. De brace omgedraaid met het labeltje naar beneden, en toen zat hij lekker. Ik moet natuurkijk afwachten of hij werkelijk helpt om mijn schouders weer naar achteren te laten gaan.
6 dec 2023
Goedemorgen, fijn om te horen dat u een manier heeft gevonden om de brace comfortabel te dragen. Bedankt voor het delen van uw ervaring!
21 dec 2023
Verzending was goed en op tijd, helaas staat er dat je 14 dagen mag proberen en gratis retourneren. Als je dan gaat retourneren staat er dat het niet gebruikt mag worden en geen gebruik sporen mag hebben. Maar hoe kan je iets proberen zonder dat er toch enig gebruik spoor te zien is ? Ik ga het wel terug sturen en hoop op een goede afloop met geld terug. Het heeft namelijk niet geholpen .
22 dec 2023
Bedankt voor uw review. Uiteraard mogen producten die uitgeprobeerd zijn retour gestuurd worden. Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen zullen wij uw aankoopbedrag terugstorten op uw rekening.
AV
Anna V.
Rijswijk ZH
9 jan 2024

Nog niet helemaal weg

De hielspoorzooltjes halen de pijn geleidelijk weg, al naar gelang je ze vaker draagt. Echter vandaag werd ik wakker met een ongelooflijke pijn in mijn onderbeen. Ik vermoed dat de hielspoor zich heeft uitgebreid naar boven. Of dit aan de hieltjes ligt, kan ik niet zeggen omdat er de afgelopen anderhalve week niets aan de hand was. Ik denk dat ik een bezoekje ga brengen aan een Podoloog.
15 jan 2024
Wat enorm spijtig dat u nu last heeft aan uw onderbeen. Inderdaad adviseren wij u om dan een afspraak te maken met een podoloog. De halve gelzooltjes zullen juist demping en verlichting geven en geen pijn veroorzaken.
9 dec 2023
Door het verzetten van sinterklaasviering naar kerstcadeau kan ik niet eerder de te grote of te kleine beschermingshirt terugzenden. Deze is als verrassing voor onze kleinzoon. Zal toch gepast moeten worden. Door uw medewerkster, waar ik mee gebeld heb, heeft een uitzondering gemaakt om een van de shirts na kerst te retourneren. Zeer prettige ervaring! Dank jullie wel!
11 dec 2023
We zijn enorm blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn!
6 nov 2023
Medium gekocht op basis van de breedte van mijn handen, maar de lengte van de vingers van de handschoenen is te lang voor mijn vingers, waardoor ik mijn topjes nauwelijks kan buigen en het typen ermee op mijn laptop bijna niet gaat. Daarnaast bevalt de antislip mij niet, want de handschoenen zijn daardoor te dik en stug, waardoor typen ook niet lekker gaat.
6 nov 2023
Goedemorgen, wat enorm spijtig dat u niet tevreden bent met de handschoenen. Bij Podobrace is retourneren nooit een probleem. Wij hebben u een mail gestuurd met retourinstructies. Na ontvangst van de handschoenen zullen wij uw aankoopbedrag terugstorten op uw rekening, onze excuses voor het ongemak.
6 mrt 2024
De breukband is op zich niet slecht,maar alvorens ik hem kon dragen ,heb ik de geplakte verbindingen,moeten laten naaien,nu na enkele dagen de band te dragen ,is weer een geplakte verbinding gelost. Dus mijn besluit,het blijkt wel degelijk te helpen,bij een liesbreuk,en het materiaal is ook goed,maar de gelijmde bevestigingen zijn zeer slecht
21 jan 2024
Brace is voor mij niet te dragen. De stukken tussen de tenen zijn veel te dik; veroorzaakt pijn en een tegennatuurlijke houding vd tenen. Bovendien worden de grote teen en de kleine compleet afgeklemd. Principe vd vorm is denk ik goed maar de brace moet individueel gemaakt worden. Materiaal is voortreffelijk. Retourservice idem.
22 jan 2024
Wat spijtig dat de tenenspreider niet naar wens was. Wij hebben inmiddels uw bestelling retour en uw aankoopbedrag teruggestort. De terugstorting verloopt voor uw veiligheid via Multisafepay, dus dit kan een aantal werkdagen duren. Op uw bankafschrift wordt de bijschrijving vermeld onder: MultiSafePay by Podobrace.
23 mei 2024

Goede service

Helaas was de rollator welke ik voor mijn moeder had besteld niet in orde. Hij was beschadigd en de remmen deden het niet goed. Dit gelijk via mail gemeld bij Podobrace. Kreeg de volgende dag al gelijk antwoord. Dat ze het vervelend vonden en dat ik kon kiezen of mijn geld terug of een nieuwe rollator opgestuurd. Top service!!
24 mei 2024
We zijn enorm blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. Nogmaals onze excuses!
8 apr 2024

Goede klantvriendelijke service

Heb een gebroken elleboog, dacht dat deze band zou kunnen verzachten. Helaas voor mij waren de kussentjes toch te hard. Retourneren ging aan vankelijk moeilijk geen servicepunt van DHL in de buurt, toen met klantenservice contact gehad hebben een nieuw etiket gestuurd en toen via picnic kunnen inleveren. Top service
10 apr 2024
25 mrt 2024
Ik zou zo snel niet weten wat ze beter zouden kunnen doen , leveren is snel , als het niet goed is kan je het retourneren waarna ook je geld snel terug gestort wordt. Misschien zou het iets zijn dat je bijvoorbeeld. Inlegzolen vantevoren kunt passen proberen als je niet goed weet welke je hebben moet.
25 mrt 2024
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Alle producten mogen uitgeprobeerd worden en als deze niet naar wens zijn dan mag u deze kosteloos retourneren. U heeft ook de mogelijkheid om meerdere maten of producten te bestellen. Zo kunt u thuis op uw gemak dit uitproberen en vergelijken. Alles wat niet goed is mag u dan kosteloos retourneren.

Vlotjes

Als alles vlot loot van bestelling tot levering en de geleverde item ook nog eens kwlitatief in orde is...ja, wat zou een leverancier nog beter kunnen...gratis weggeven??? Ik denk dat dat zelfs op de korte duur niemand zou ten goede komen! Gewoon verder doen zoals ik heb mogen ervaren!
14 nov 2023
Bedankt voor uw positieve review, daar worden wij blij van!
GL
Gees L.
Gaanderen
8 jun 2024
Ik had al jaren echt veel last van de gewrichten in mijn hand, en dan vooral in de duim. Slaap nu elke nacht met de brace, en na 3 weken begon ik het verschil te merken. De pijn welke ik altijd had is echt een stuk minder geworden. Ben heel erg tevreden en gelukkig met de brace.
14 jun 2024
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent over onze producten en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
29 nov 2023
Uitstekende service en levering. De geleverde polsbrace voldoet aan de verwachtingen. De levering was bij PostNL vertraagd om onduidelijke redenen. Na contact met de klantenservice is er onmiddellijk en heel adequaat gereageerd. Dank voor de goede en klantgerichte afhandeling.
29 nov 2023
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
15 nov 2023
DHL bezorging was een drama, de zaterdag werd uiteindelijk de woensdagmiddag daarop bij een afhaalpunt. Was voor ons niet haalbaar. Podobrace gebeld, en hetzelfde pakket werd om rond 20.00 uur dezelfde woensdagavond bij ons bezorgd. Top service, vijf sterren waard!
22 nov 2023
Bedankt voor uw geweldige review. Nogmaals onze excuses voor de vertraging.
29 jan 2024
Het enige minpuntje wat jullie op jullie site zetten is dat hij onzichtbaar is onder kleding. Alleen met trui met grote kol zie je het inderdaad niet zitten. Helaas draag ik die niet elke dag. Dus thuis zal ik hem wel dragen, maar niet als ik ergens naar toe ga.
31 jan 2024
Goedemiddag, bedankt voor de feedback! We hopen dat de brace wel helpt om uw klachten te verminderen!
30 dec 2023

Wel een paar opmerkingen

Ik vind dat het verbindings-stukje dat aan de binnenkant van je duim zit irriteert. Ik heb het afgeplakt. De grote klittenband die rond je pols gaat houdt tè goed. Ik krijg hem niet los omdat de elastiek meekomt. Heb een deel afgeplakt zodat hij minder klit.
2 jan 2024
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en wat spijtig dat de brace irriteert. Uiteraard mogen producten retour worden gezonden als deze niet naar wens zijn.
13 nov 2023

Fijne hand braces

De handbraces zitten goed. Ze houden m'n handen fijn warm terwijl ik aan de computer werk of met een hobby bezig ben. De vrije vingertoppen zijn perfect. Niet te veel 'bloot' en niet te weinig. Ze geven ook fijne steun/druk op de bovenkant van m'n handen.
14 nov 2023
Bedankt voor uw geweldige review en positieve beoordeling.
3 jul 2024

Retourzending

Omdat de artrose handschoenen voor mij niet geschikt leken, heb ik ze terug gestuurd. Het werd duidelijk beschreven hoe te handelen. Dit werd prima geregeld. Ik kan geen enkel punt noemen wat beter zou kunnen. Ik vind dit een heel betrouwbare site!
3 jul 2024
Dank u wel voor de mooie woorden. De beste service voor onze klanten is waar wij voor gaan.
4 mei 2024

Hallux Valgus splint…

De riempjes van de Hallux Valgus splint brace die om de voet gaan met velcro zijn te kort. De brace komt daardoor altijd los. Ik had gelukkig zelf 2 riempjes die langer waren. Daar moet zeker aandacht aan besteedt worden. De service is anders top .