Klusspullen.nl- Logo - Beoordelingen

Klusspullen.nl

892 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden21.482 beoordelingen in totaal

Beoordelingen voor Klusspullen.nl

PV
piet v.
belgien
5 feb 2024
Correcte afhandeling. Enkele dagen geleverd door de boerenblokkades maar post.nl heeft zijn best gedaan en rond 21h nog geleverd.
26 feb 2024
Hoewel de levertijd van enkele artikelen lang was, werd ik altijd keurig op de hoogte gehouden wat betreft de stand van zaken.
13 jun 2024

Snel bezorgt en goede service

Snel bezorgt en geen problemen gemaakt over deel leveringen waar sommige onderdelen later kwamen. Goede kwaliteit spullen
3 jan 2024
Nieuwer model branddetectie verbruikt minder stroom! S’avonds 22.00 uur besteld volgende dag geleverd das pas super snel
MH
Meriam H.
Den bosch
19 dec 2023
Spulletjes besteld met een levertijd van 2 weken. Een paar dagen later alles binnen. Prijs goed levertijd goed, toppie
RG
Robin G.
Veenendaal
20 mrt 2024

Prijs-/kwaliteit verhouding is goed, redelijke snel verzonden

Prijs-/kwaliteit verhouding is goed. Per mail wordt je goed op hoogte gehouden qua status. Levering binnen 2/3 dagen.
4 dec 2023

Na bestelling werd snel geleverd

Na bestelling werd snel geleverd. De spullen waren goed verpakt en voldoen aan mijn verwachting. Adrien Bochien
WT
Wim t.
Wormerveer
6 feb 2024
Goed product, maar sneller verzenden en alles wat je verkoopt wel in voorraad hebben en niet nog moeten bestellen.
22 jan 2024

Heel eerlijke firma

Er zat een vergissing in mijn bestelling en Klusspullen heeft dit heel snel rechtgezet. Dienst na verkoop is TOP!
8 jan 2024
Keurig alles goed afgehandeld. Zelf een herhaal bericht gestuurd omdat ik maar geen e-mail bevestiging stuurde.
9 apr 2024
Prima artikel, montage omschrijving zou iets duidelijker mogen. Had het er tinkel wel een dag eerder verwacht.
11 jan 2024
Zeer gebruiksvriendelijk website. Levering dag na bestelling en geleverde spullen voldeden aan de verwachting.
3 mei 2024
Exact ontvangen wat ik besteld heb binnen een redelijke termijn. Als je een paar dagen geduld hebt tenminste
30 jan 2024
Het onderdeel dat ik besteld heb thuis te leveren ipv een afhaalpunt. Ben hele dag speciaal thuis gebleven
Antwoord van Klusspullen.nl
30 jan 2024
Beste heer Ben Mohamed, Dank u wel voor uw feedback. Vervelend om te horen dat u de bestelling niet thuis in ontvangst heeft kunnen nemen. Volgens de informatie van PostNL is het niet gelukt om het pakket op uw adres af te leveren en ze hebben het inderdaad naar een afhaalpunt gebracht. We hopen dat u tevreden bent met uw aankoop en dat we u in de toekomst weer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Klusspullen.nl
11 jun 2024
Snel het juiste product geleverd. Was ook eenvoudig te vinden op de website en gemakkelijk te bestellen.
15 dec 2023
Website is duidelijk en spullen zijn makelijk te vinden. En al de volgende werkdag super snel geleverd.
RS
Rene S.
Delfgauw
11 nov 2023

Producten voldoen aan de verwachting

Producten voldoen, keurig verpakt, netjes en optijd verstuurd, word op de hoogte gehouden via de mail
30 jun 2024
de snelle versturing van het product .nu hem nog plaatsen en dan ben ik helemaal klaar dank je wel
7 nov 2023
Snelle levering artikel ( 16) en tegen een iets lagere prijs dan de concurrentie. Product in orde.
21 feb 2024

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar, wel jammer van de hoge verzendkosten (kunnen ze niets aan doen, maar toch)