charlietemple.com- Logo - Beoordelingen

charlietemple.com

3.272 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden42.256 beoordelingen in totaal

18 dec 2023
Charlie temple doet alles om je de beste bril te leveren tegen een absoluut lage prijs. In totaal moest de bril 2x terug maar de opticien heeft er alles aan gedaan om de perfecte multifocale bril, licht en dun glas met blauwfilter te realiseren. De 1e keer was het optisch middelpunt van de bril te laag omdat dit wordt berekend op basis van een algoritme. Na contact met de helpdesk werd aangeven dat de bril moest worden afgetekend ( puntje plaats van de pupil) en worden teruggestuurd. De 2e keer omdat ik toch nog betere glazen met blauwfilter wilde. Geen extra kosten alles werd gerealiseerd zonder zorgen. De service van Charlie is top en de dure brillenwinkels kunnen nog wat leren van dit service niveau. De bril die ik nu heb van Charlie is van dezelfde kwaliteit als mijn Lindberg bril met Hoya glazen die een veelvoud van de kosten van de Charlie bril heeft gekost. Top bedrijf en top producten.

15 aug 2024
Eerst wachten, glazen niet voorradig (is tegenwoordig bij Charlie standaard), dan wordt bril geleverd met verkeerd montuur, los in de doos, zonder zakje Dan begint de ellende pas echt, telefonisch onbereikbaar, en wordt op mailtje niet gereageerd. Gezien het grote aantal brillen wat wij daar hebben besteld in het verleden prima werden geleverd, thans grote tegenvaller! Op deze manier jaag je je klanten weg!
CJ
Chiel J.
Rotterdam

Beoordelingen voor charlietemple.com

6 dec 2023

De Bril kwam aan met scheven poten.

De Bril kwam aan met scheven poten, al is er mogelijkheid dat dit tijdens transport van Post NL is gebeurt. Enkel heb ik mijn bril nodig om te lezen dus terug zenden zal wat lastig gaan omdat dit vaak langer duurt. Gezien de sterkte van -8.5 kan ik dan ook mijn werk niet uitvoeren gedurende drukste periode van het jaar: December. Enkel weet ik dus niet hoe ik hiermee om moet gaan.
Antwoord van charlietemple.com
12 dec 2023
Bedankt voor je feedback! Er is zojuist contact met jou opgenomen via onze e-mail klantenservice om te kijken of we dit probleem voor je kunnen verhelpen. Groetjes, Charlie Temple
JR
Joop R.
Valkenburg
13 feb 2024

Geen reactie op klacht

Al meerdere brillen aangeschaft en eigenlijk tevreden altijd, maar nu heb ik er twee gekocht waarvan een computerbril met multifocus exact volgens recept dat ik eerder bij mijn opticien kocht. Deze bril kijk ik echter scheel door als ik niet precies door het midden kijk. Een klacht die ik stuurde wordt helaas niet beantwoordt. Dat zullen mijn laatste brillen zijn geweest bij hen…
26 mrt 2024

geen reactie op vragen, o.a. brillen afstellen

Leuk assortiment. Veel brillen besteld. Echter ook specifieke vragen. Helaas telefonisch vaak niet te bereiken. De mail wordt niet beantwoord. Veel brillen besteld. Maar na enige tijd glijden ze van de neus . Moten opnieuw worden afgesteld bij de pootjes ( schroefjes). Als de bril van de neus gleed, heb ik maar weer een nieuwe besteld. Maar dat kan toch niet de bedoeling zijn.
18 apr 2024

eerder goede ervaringen maar nu niet meer

eerder goede ervaringen maar nu niet: er wordt niet aan de beloofde levertijd gehouden en daar wordt niet over gecommuniceerd. Als er navraag wordt gedaan wordt gerefereerd aan een mailtje dat helemaal niet ontvangen is, ook niet in de spambox.... en ook pas 9 werkdagen na besteldatum wat al te laat was. Na 10 werkdagen ook nog steeds geen daadwerkelijke levertijd bekend.
3 apr 2024
Ik had pasbrillen besteld. Bezorgtijd was 5 werkdagen. Na 6 werkdagen had ik nog niks ontvangen, ik heb toen een bericht gestuurd wat de status was. En vervolgens heb ik het geannuleerd omdat ik via Amazone de brillen de volgende dag al had. Uiteindelijk heb ik de brillen ontvangen een bericht over late levering. Brillen zijn heel mooi maar heb ze toch terug gestuurd.
23 feb 2024
Zit al ruim 2 weken te wachten op mijn bril. Iedere dag keurig een ander bandje; niet bereikbaar door storing, niet bereikbaar door onderbezetting, stuur een mail ipv bellen, vervolgens wegens drukte duurt antwoord op mail lang etc. Wel 2 x mail ontvangen dat mijn bril niet aan de kwaliteitseisen voldoet. Dat zegt eigenlijk ook al genoeg. Waardeloze organisatie!!!
AP
Agnetha P.
Luttenberg
11 mrt 2024
Ik heb 2 brillen besteld, een gewone en een zonnebril op sterkte. Krijg ik 2 totaal andere brillen met ook nog eens een verkeerde sterkte. Geprobeerd te bellen op aangegeven tijdstip, krijg je te horen dat ze vanwege onderbezetting alleen via mail te bereiken zijn. Vind dit niet netjes en ik zit nú opgescheept met waarschijnlijk 2 brillen van iemand anders.
23 apr 2024
Bestelling uiteindelijk wel binnen gekregen, nadat de eerste verloren was gegeaan. Zeer onhandig. Je krijgt ze niet via de telefoon te pakken. Contact uren 9 tm 13:00, maar als je stipt om 9.00 belt blijft het bandje “10 wachtende voor je” afspelen. Ik heb ze 3 dagen proberen te bellen en niet te pakken gekregen. Uiteindelijk veel later reactie op mail.
21 apr 2024

Faillissement op komst? Fabriek uit de running

Fabriek uit de running? Geen idee of mijn bril nog geleverd zal worden. Klantenservice niet bereikbaar (neemt niet op om 12:45, terwijl het op werkdagen geopend zou moeten zijn van 9-13 uur). Ik wordt niet op de hoogte gehouden van de vertraging / of mijn bril überhaupt nog geleverd zal worden: faillissement op komst? Na 3 weken nog geen enkel bericht.
15 feb 2024

Slechte service en mijn bestelling is er nog steeds niet

Ik heb na 2,5 weken mijn bestelling nog steeds niet (deze zou 2-3 werkdagen in beslag nemen). Ze zijn telefonisch niet te bereiken en een reactie op mijn mails blijft uit. Tevens zag ik de dag van mijn bestelling dat de bril 12,50 euro goedkoper was die dag, tevens daar een mail over gestuurd, wederom geen reactie. Erg teleurstellend allemaal.
16 apr 2024

Niet veel vetrouwen

Ik heb een verkeerde bestelling ontvangen. Na 2 weken geen reactie op de mail. Daarom gebeld, pas na meer dan een half uur wachten ter woord gestaan. Krijg nu een nieuw thuis gestuurd, dus dat is netjes. Maar ik lees erg veel slechte recensies op internet. Dus ik zou niet heel veel vertrouwen hebben in een volgende bestelling.
3 apr 2024
Ik vind het heel jammer dat de informatie op de website anders in dan dat ze zeggen. Ik zou mijn bril binnen 3 werkdagen krijgen, ik ben nu al 3 weken aan het wachten heb het nog steeds geen bril! Daarbij kon ik niet naar het telefoonnummer bellen, enkel mailen en daar reageerde ze niet snel op of zelfs helemaal niet op.
17 apr 2024
Een bril besteld op 1april 2024 en zou binnen 3 dagen geleverd worden.krijg ik dezelfde dag een mail dat het maximaal 7 werkdagen wordt vanwege niet op voorraad. Gemaild na 8 werkdagen dat het nog niet binnen was.proberen te bellen lukt ook niet.nu is het 17 april nog niks gehoord.geen bericht helemaal niks.zeer slecht
15 jan 2024

Lelijke bril glazen

Mijn mama heeft een bril voor mij besteld maar ik heb hele lelijke glazen die een soort groen zijn in plaats van doorzichtig. Nu durf ik het buiten niet te dragen omdat het heel lelijk is en dus nu vaker binnen omdat ik niet goed kan zien buiten en migraine krijg door het turen en forceren. Het is niet te zien op foto
AK
Ad K.
Odijk
16 apr 2024

Wanneer komt mijn bril?

Bestellen gaat makkelijk. Daarna 14 dagen niets vernomen (zou binnen 7 dagen bezorgd moeten zijn). Bellen is zonde van je tijd (uur in de wacht). Bij mailen wordt vermeld dat er binnen 10 dagen geantwoord zal/kan worden. En dan ineens is de bril gecontroleerd en wordt ‘ie opgestuurd. Maar dan heb je hem ook na 1 dag!
AB
angel b.
vorden
14 feb 2024
De communicatie is waardeloos.telefonisch zijn ze niet eens te bereiken. 24 procent korting beloofd zou teruggestort worden. Toen was aankoopbedrag te weinig er was ook een actie 15 procent wat later bijpassend bij mijn aankoop gelde maar geen cent is er van terugbetaald. Vele emails gestuurd maar amper reactie!!
17 apr 2024
ze komen de levertijd niet na. Als je belt zijn ze niet te bereiken, verbinding word gewoon ineens verbroken. Op een mail word niet geregeerd. Dag later een algemene mail dat ze leveringsproblemen hebben met hun leverancier, maar een paar uur later gewoon een reclame mail dat je leuke zonnebrillen kan bestellen.
18 feb 2024
De ervaring voor de aankoop is goed maar de service / after sales is echt waardeloos. Ik heb een bril ontvangen die telkens van m’n neus valt aangezien de pootjes als een V staan. Het proefexemplaar was wel goed. Ik probeer al meer dan 2 weken zowel telefonisch als per mail contact te krijgen maar geen reactie.
19 feb 2024

Cadeaukaart niet ontvangen

Ik had bij mijn bril een cadeaukaart besteld alleen deze zat niet in mijn pakket. Helaas, is charlie temple’s klantenservice telefonisch niet bereikbaar en tot op heden heb ik ook nog geen mail terug ontvangen. Over de bril zelf ben ik verder wel te vrede. Maar het contact verder mag aanzienlijk verbeteren.
7 jun 2024

Enorm traag

23 juni een zonnebril zonder sterkte besteld maar 7 juni staat die nog steeds in productie.. Helaas nog niets mogen ontvangen en ook geen bericht gehad waarom het zo lang duurt. Gelukkig met een creditcard betaald waardoor het verzekerd is maar zou nooit weer een bestelling plaatsen bij Charlie Temple.