18 dec 2023
Charlie temple doet alles om je de beste bril te leveren tegen een absoluut lage prijs. In totaal moest de bril 2x terug maar de opticien heeft er alles aan gedaan om de perfecte multifocale bril, licht en dun glas met blauwfilter te realiseren. De 1e keer was het optisch middelpunt van de bril te laag omdat dit wordt berekend op basis van een algoritme. Na contact met de helpdesk werd aangeven dat de bril moest worden afgetekend ( puntje plaats van de pupil) en worden teruggestuurd. De 2e keer omdat ik toch nog betere glazen met blauwfilter wilde. Geen extra kosten alles werd gerealiseerd zonder zorgen. De service van Charlie is top en de dure brillenwinkels kunnen nog wat leren van dit service niveau. De bril die ik nu heb van Charlie is van dezelfde kwaliteit als mijn Lindberg bril met Hoya glazen die een veelvoud van de kosten van de Charlie bril heeft gekost. Top bedrijf en top producten.
Eerst wachten, glazen niet voorradig (is tegenwoordig bij Charlie standaard), dan wordt bril geleverd met verkeerd montuur, los in de doos, zonder zakje
Dan begint de ellende pas echt, telefonisch onbereikbaar, en wordt op mailtje niet gereageerd.
Gezien het grote aantal brillen wat wij daar hebben besteld in het verleden prima werden geleverd, thans grote tegenvaller!
Op deze manier jaag je je klanten weg!
Beoordelingen voor charlietemple.com
21 apr 2024
Het is van de laatste 2 jaar dat het echt achter uit is gegaan, mails worden niet beantwoord telefoon wordt niet opgenomen, bestellingen duren veel langer en word slecht gecommuniceerd. Heel jammer want ik was echt een goede klant dat kan je checken maar ik zie er een beetje tegen op om te bestellen.
17 apr 2024
Heel slecht. Eerst mij 1,5 week laten wachten op mijn bril. Daarna een vaag e-mailtje over dat de glazen niet geleverd konden worden. Ze legden de schuld bij de leverancier, maar weten niet wanneer het opgelost zou zijn. Ik heb onmiddellijk de koopovereenkomst ontbonden en wacht nu op terugbetaling.
27 apr 2024
Foutieve sterkte door "ordernummer"
Jullie hanteren dezelfde ordernummers voor verschillende orders. Ik lever bewijs aan dat de ordernummer die ik heb doorgegeven behoort dat mijn vorige order. Jullie geven aan dat de ordernummer bij een andere bril hoort. Jullie horen de retourkosten te vergoeden , maar dat hebben julie niet gedaan.
3 dec 2023
Het is de tweede keer dat ik bestel en beide keren is levering week uitgesteld.
Glas niet op voorraad.
Dit weet tijdens bestelproces ook dus geef het aan.
Dan heb ik garantie claim ingediend en dit is helemaal een drama.
Eerst 5 weken niets gehoord ,
Dan vragen om foto en nu hoor ik weer niets.
Na de bestelling van een bril die weer in voorraad was, heb ik de bril betaald en waarbij ik de 10% nieuwbrief-korting niet heb kunnen vermelden (dus gehele bedrag betaald). In een mail gevraagd om de 10% terug te storten. En . . . . . . .GEEN reactie en dus ook geen restitutie. Jammer !!!
20 mrt 2024
Ik heb een bril binnen gekregen waar ik helemaal niets door zie . Nou kan er een foutje gemaakt worden , dus ik heb meerdere keren gebeld , wat niet lukt ivm onderbezetting . En ik heb meerdere mails gestuurd maar totaal geen reactie gekregen . Ik ben heeeel teleurgesteld en verdrietig.
16 mrt 2024
Charlie Temple is niet bereikbaar
Charlie Temple is sinds een paar maanden niet meer bereikbaar. Zoek maar eens op internet. Er zijn ook bestellingen foutief geleverd, maar die mensen kunnen geen contact krijgen met CT waardoor ze hun geld kwijt zijn. Beter kijken bij een brillen24 of andere online aanbieder.
28 feb 2024
Ontvangen bril past niet goed. Pootjes te wijd en klemmen niet achter m’n oren waardoor deze steeds van m’n hoofd valt. Er wordt geen mogelijkheid geboden om de bril goed aan te passen aan mijn hoofd, bv een opticien waar ik namens charly naar toe kan om de bril aan te passen.
21 feb 2024
Slechte communicatie
Bril met standaardglazen voor een bepaald bedrag… behalve als je sterkte afwijkt, dan krijg je verplicht dunnere glazen en komt er zo 60 euro bij. Ik had dit graag geweten voor ik proefbrillen bestelde. Geprobeerd om contact te krijgen, ik wacht nog altijd op reactie. Jammer!
7 mrt 2024
De verzending was super snel maar bij het open maken van het pakketje bleek als snel dat de bril aan alle kanten krom was.
Contact opgenomen met de klantenservice maar tot op vandaag nog geen reactie mogen ontvangen. Zowel telefonisch als per mail zijn ze niet bereikbaar.
Contact alleen via e-mail, reactie blijft uit, heel vreemd
Bestelde bril komt wel aan.
Heb je een probleem, zoals ik een fabricagefout en je wilt hierover contact, kan dat slechts via e-mail. Dat is op zich niet erg, maar als er dan 0 reactie komt, begin je je toch af te vragen wat er nu ineens mis is met Charlie Temple.... !!!
22 apr 2024
Na bestelling geen communicatie. Enkel na claim via Paypal een kort bericht dat de levering is uitgesteld. Verder geen termijn, geen alternatief. Bestelling was 3 weken geleden… Telefonisch contact zo goed als onmogelijk. Geen aanrader op zijn minst. Jammer maar helaas.
16 feb 2024
Slechte service
Ik heb op de dag van aankomst van de brillen hen geprobeerd te bellen, dat lukte niet. Toen heb ik maar een mail gestuurd met mijn vraag. Een week later nog steeds niets gehoord en mijn brillen moesten toen alweer opgestuurd worden. Slechte service, doen we nooit meer.
12 apr 2024
Heb inmiddels 10 werkdagen geleden een bril besteld en deze is nog steeds niet binnen. Op mijn mails wordt ook niet gereageerd. Tijdens het bellen werd mij verteld dat de bril binnen max 7 werkdagen geleverd zou worden. Erg slecht bestel nooit meer bij charlie temple.
31 jan 2024
Meerdere brillen besteld/gehad. Ik vind niet dat de brillen tegen een stootje kunnen. Een keer ‘n bril geleverd waarbij beide glazen eruit lagen! Contact gezocht met charlietemple en nooit meer iets terug gehoord. Maarja, vergeleken de brillenwinkels is dit goedkoper.
14 apr 2024
Klanten service na een half uur wordt de verbinding verbroken
Volgende dag helemaal niet te bereiken
Mail gestuurd nog geen reaktie. Bestelling van 30 maart nog steeds niet ontvangen
Inmiddels 2 weken verder.
Ik hoop dat ik morgen bericht terug ontvang
18 apr 2024
Afspraken niet nagekomen
De levertijd wordt eerst op een dag toegezegd, vervolgens wordt het zeven werkdagen en uiteindelijk krijg ik de bril na 14 dagen! Moet ik jullie vertellen dat je eerlijk moet communiceren en klanten niet blij moet maken met een dooie mus?nu bij deze dan!
1 apr 2024
Telefonisch onbereikbaar
Twee keer de bestelling geannuleerd wegens het niet op tijd leveren even goed het pakketje aanbieden. Dit is niet de Charlie Temple waar ik mijn bril bestelde voor de overname van wat nu de eigenaar is. Slecht en tenen krommend.
19 feb 2024
onmogelijk te dragen
De beentjes van de bril staan volledig naar buiten, het is dus onmogelijk om de bril te dragen. Het pasmodel was prima.
Telefonisch zijn ze niet te bereiken (wegens onder bemand) en op de klacht of retouraanvraag is er na 1 week geen enkele reactie.
21 apr 2024
Trage levertijd waardoor ik nu geen zonnebril op sterkte heb voor vakantie. Ook verder geen communicatie wanneer dan wel. Telefoon 40 min. in de wacht en wordt er opgehangen, maar vervolgens e-mail binnen 3 minuten beantwoorden. Bijzonder allemaal