EXIT Toys - exittoys.nl- Logo - Beoordelingen

EXIT Toys - exittoys.nl

366 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.936 beoordelingen in totaal

21 mei 2024
De trampoline is van uitstekend kwaliteit. Het duurde even om hem op te zetten maar dan heb je ook wat. Helaas niet helemaal tevreden over de bezorging. Zaterdag trampoline besteld, dinsdag in huis, dat was heel fijn. Toen we hem woensdag in elkaar wilde zetten besefte we dat er wat miste. Helaas bleek er een hele doos te missen. Hier gelijk een melding over gemaakt via de website. Ik kreeg snel antwoord. Alleen bestond dat uitwoord uit, wacht nog maar een paar dagen waarschijnlijk komt die doos nog. Hier was ik het niet mee eens, omdat het Hemelvaart was kon ik pas vrijdag bellen. Degene die ik aan de telefoon kreeg was reuze behulpzaam. Samen keken we welke doos er miste en deze zou opgestuurd worden. Voor 14 uur besteld dezelfde dag verzonden staat er online, helaas werd de trampoline pas de donderdag erna hier afgeleverd. Bijna een week later dus. Gelukkig staat de trampoline nu in elkaar en kunnen de kids heerlijk springen.

23 aug 2024
Ik heb een leather premium spa 4 personen besteld, op de site staat dat na bestel bevestiging er een levering kan worden ingepland, niet dus. Ik kreeg van Visser Duiven een mail waarin stond dat ze de volgende dag zouden langskomen, overigens ook nog zonder een vermeld tijdvak. Omdat ik de volgende dag moest werken heb ik gebeld met Visser en de man die opnam gaf aan dat ze zowiezo pas Maandag zouden komen en niet Zaterdag, de planning zou mogelijk Vrijdag avond bekend zijn en anders dan zou de planning op Maandag ochtend 09:00 worden gemaakt. Ik heb op zondag mijn verhard plateau in de achtertuin helemaal vrij en schoongemaakt zodat de spa daar kon staan en op Maandag ben ik nadrukkelijk om 08:00 opgestaan zodat ik alle tijd had om de spa in ontvangst te nemen, tot mijn grote verbazing open ik mijn achterdeur en staat er opeens een pallet met een spa in mijn tuin net voorbij het hek... Blijkt al om 07:37 te zijn geleverd, niet alleen is dat vroeger dan was aangegeven dat de planning zou worden gemaakt de mensen van Visser hebben dus zonder toestemming mijn tuinhek geopend en het pallet gedumpt daar waar ze het minste ervoor moesten doen en dat het tuinhek weer net dicht kon! Ik kon daarna dus in mijn eentje ongeveer 60/65kg aan Spa en toebehoren weg sjouwen naar de juiste locatie. Verder is de spa zelf prima maar het bouwen ervan in je eentje is iets dat ik afraad te doen, aangezien er geen handgrepen zitten aan de beide kanten van de lederen cover is het bijna onmogelijk om alles gesloten te krijgen. Na uren zwoegen is het uiteindelijk gelukt en kon ik na enige pijn en heel veel moeite dan toch eindelijk van mijn spa gaan genieten.

Beoordelingen voor EXIT Toys - exittoys.nl

21 feb 2024
27 feb 2024
Goedemiddag! Bedankt dat je 5 sterren hebt achtergelaten. Wij vinden het super om te zien dat mensen zoals jij hier de tijd voor nemen. Hopelijk kun je met je nieuwe beschermrand weer geniet van je EXIT Toys trampoline! Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
19 feb 2024
27 feb 2024
Hallo! Bedankt voor je positieve review. Wij vinden het fijn dat mensen zoals jij hier de tijd voor nemen! Wij wensen je veel plezier met je voetbal goal. Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
13 feb 2024
15 feb 2024
Goedemiddag! Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een positieve review achter te laten. Wij wensen je nog veel plezier met jouw EXIT buitenspeelgoed Groet, Team EXIT Toys
6 dec 2023
7 dec 2023
Goedemorgen Bart, Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een positieve review achter te laten. We vinden het erg belangrijk dat onze klanten een goede en uitgebreide service ontvangen, zodat de aankoop of eventueel retour zo soepel mogelijk verloopt. Vriendelijke groet, Team EXIT Toys!
TH
TH H.
Almere
29 nov 2023
5 dec 2023
Hallo Tineke, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Wij vinden het fijn dat mensen zoals jij daar de tijd voor nemen. Een fijne dag namens team EXIT Toys.
28 nov 2023
5 dec 2023
Goedemorgen Lianne, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een positieve review achter te laten. Ik zie in je bestelling dat het gelukt is met je nieuwe afdekhoes. Wij wensen je weer veel plezier met je EXIT Toys trampoline. Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
23 nov 2023
24 nov 2023
Goedemorgen Nicolette, Bedankt voor je positieve review. Wij vinden het fijn dat mensen zoals jij hier de tijd voornemen om dit te doen. Met je nieuwe stickers gaat je EXIT triker er weer uitzien als nieuw! Wij wensen je een fijne dag. Vriendelijke groet, Team EXIT Toys
14 nov 2023
20 nov 2023
Goedemorgen Michiel, Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een positieve review achter te laten. We vinden het erg belangrijk dat onze klanten een goede en uitgebreide service ontvangen, zodat de aankoop of eventueel retour zo soepel mogelijk verloopt. Wij wensen je nog veel plezier met jouw EXIT buitenspeelgoed Groet, Team EXIT Toys
18 jun 2024

Onduidelijk beschrijving.

Opzetten van het frame is door onduidelijke beschrijving wel uitzoeken. Het plaatje komt niet overeen met de werkelijke buizen. (Met name de gaten in de buizen. In beschrijving staat bijv buizen met 2 gaten maar die zijn er helemaal niet) De buizen van hetzelfde type verschillen in lengte. En de buizen zijn niet gelabeld wat in de beschrijving wel weer is. - Zorg dat het plaatje klopt. - De buizen labelen wat overeen komt met de beschrijving. - evt lengte aanduiding van de buizen op de beschrijving zetten. Maakt het ook al een stuk makkelijker. Eenmaal opgezet is het een mooi bad!
4 jul 2024
Bedankt voor je eerlijke feedback. We waarderen je suggesties voor verbetering van de montage-instructies. Fijn om te horen dat je het uiteindelijk een mooi bad vindt! We wensen je veel plezier met je EXIT zwembad! Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
18 jan 2024

Missend onderdeel rebounder

We waren een onderdeel (metalen borgpinnetje) kwijtgeraakt van onze rebounder, hierom contact gezocht of dit geleverd kon worden. Er werd snel gereageerd en een voorstel gedaan. Het enige jammere is dat er verzendkosten via DPD werd gerekend van 9,95. En dat voor een zeer lichte envelop. Eigenlijk wel over de top maar goed we hadden het toch wel nodig. Na betalen kwam het met enkele dagen in huis.
19 jan 2024
Goedemorgen! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Wij doen er alles aan om onze service elke keer weer te verbeteren. Wij willen je weer veel plezier wensen met je EXIT Toys Rebounder. Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
22 mei 2024
Exit adverteert met voor 14 uur besteld op werkdagen morgen in huis. Helaas klopt dit niet, op maandag voor 14 uur besteld en pas donderdag geleverd. En dan zeggen ze dat de fout bij postNL ligt terwijl ze het pakket zelf pas dinsdagmiddag om 16:30 verzonden hebben
28 mei 2024
Wat vervelend om te horen dat uw ervaring met EXIT Toys niet naar wens is. Tijdens een drukke periode kan het gebeuren dat een bestelling vertraagd is. We doen ons uiterste best om alle pakketten z.s.m. te bezorgen en hopen dat je nog veel plezier hebt van jouw EXIT product! Groet, Team EXIT Toys
28 mei 2024

Zwembadoverkapping

We hebben een duur scherm gekocht voor over ons zwembad, maar alle borgveertjes van de stokken zijn kapot. Er zijn wel nieuwe stokken opgestuurd, zonder te vragen om welke het ging, maar nu zitten we nog met 3 kapotte stokken. Ook van de nieuwe set zijn er stokken kapot. Gelukkig doet plakband wonderen, maar voor zo'n bedrag mag je toch wel wat meer kwaliteit verwachten.
3 jun 2024
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ondervonden met sommige onderdelen. We begrijpen dat dit teleurstellend is. Zou je contact met ons willen opnemen, zodat we de juiste service kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
2 jul 2024
Kwaliteit van het zwembad is absoluut niet te vergelijken met het merk wat wij hiervoor hadden, zeer teleurgesteld en snel weer terug naar het andere merk. Opbouwen met 2 personen een drama. Ding viel constant om en randen niet/ nauwelijks in elkaar te krijgen, zo strak zit alles. De koepel voor over het zwembad voldoet wel aan de verwachtingen.
4 jul 2024
Bedankt voor je eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld bent in de kwaliteit van het zwembad en de moeite hebt gehad met de montage. Mocht je tijdens de montage vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Echter is het fijn om te horen dat de zwembadoverkapping voor over het zwembad wel aan je verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
24 jun 2024
Ik kocht een nieuwe afdekmat, maar werd verplicht om er een onderdelen set bij te kopen van 20 euro enkel en alleen voor een koord dat daar in zat. Het koord is onmisbaar bij het bevestigen van een afdekmat, maar wordt er niet standaard bij geleverd. Heel vreemd.
4 jul 2024
Bedankt voor je review. Wij proberen zoveel mogelijk losse onderdelen aan te bieden, maar sommige komen alleen in een set. We begrijpen dat dit heel vervelend kan zijn. Misschien dat er nog een mogelijkheid is om je oude koord te gebruiken. We hopen dat je alsnog veel plezier hebt van je EXIT trampoline. Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
13 jun 2024
Gebruik maken van een betrouwbaar transportbedrijf. Mijn bestelling via bedrijf Visser is meerdere malen verzet zonder contact op te nemen. Wel verlof hiervoor moeten nemen. Daarna werd het geleverd via bedrijf Thijs, prima ervaring en hulpvaardig.
18 jun 2024
Bedankt voor je review. We vinden het spijtig te horen over uw ervaring met de levering niet goed was. We zijn blij dat het uiteindelijk goed is gekomen. We streven ernaar om onze service continu te verbeteren en hopen dat u desondanks tevreden bent met uw bestelling. Wij wensen je nog veel plezier met jouw EXIT product! Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
29 mei 2024
buis past niet, dus komt een nieuwe, past ook niet, ik heb aangegeven dat de buis die ik gekocht had een paar mm dikker was als van mijn trampoline die ik al had en waar voor ik dus een andere nodig heb.
3 jun 2024
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Het spijt ons te horen dat je niet de juiste onderdelen ontvangen hebt. We begrijpen de frustratie. Zou je contact met ons willen opnemen, zodat we de juiste service kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
1 mrt 2024
Ik hèb jullie al dagen geleden een mail gestuurd dat die tecks die op de trampoline is gedrukt er af gaat en alles onder zit er staat 1kind van 2jaar op?!?!
4 mrt 2024
Goedemorgen! Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je trampoline niet is wat je ervan verwacht. We hebben jou een linkje gestuurd zodat je een service opdracht kunt aanmaken in ons systeem. Wij willen je graag helpen om het probleem op te lossen. Mocht je nog vragen hebben neem gerust contact op met onze klantenservice! Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
19 mrt 2024
Slechte kwaliteit beschermrand. Deze is nog geen 4 jaar oud. Verder geen probleem maar er staat 5 jaar garantie en daar wordt niet aan gehouden.
19 mrt 2024
Bedankt voor het schrijven van je review! Ik heb alles even voor je nagekeken en ik zie dat wij inderdaad ook contact hebben gehad vorig jaar. Helaas is de garantie in deze geen 5 jaar, maar 2 jaar. En dit is al een enige tijd verlopen. Excuses voor het ongemak! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen dan weet je ons te vinden. We wensen je veel springplezier met jullie EXIT trampoline! Groet, team EXIT Toys
7 jun 2024
De levering duurt vrij lang. Iets besteld, helaas niet de volgende dag of de dag erop bezorgd. Voor de rest prima spullen, goede website.
11 jun 2024
Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je onze website als goed hebt ervaren en tevreden bent over onze artikelen. Vervelend dat de levering iets langer heeft geduurd dan verwacht. Helaas gebeurd dit wel eens mocht het wat drukker zijn. We wensen je veel plezier met je EXIT aankoop! Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
5 jun 2024
Ik heb geen pakket ontvangen ? Terwijl dit wel op de mail staat .. ik hoop dat dit als nog mijn kant op komt ?
6 jun 2024
Bedankt voor je bericht. Zou je contact met ons willen opnemen. Dan kunnen wij met je meekijken naar je pakket. Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys