Ik heb een leather premium spa 4 personen besteld, op de site staat dat na bestel bevestiging er een levering kan worden ingepland, niet dus.
Ik kreeg van Visser Duiven een mail waarin stond dat ze de volgende dag zouden langskomen, overigens ook nog zonder een vermeld tijdvak.
Omdat ik de volgende dag moest werken heb ik gebeld met Visser en de man die opnam gaf aan dat ze zowiezo pas Maandag zouden komen en niet Zaterdag, de planning zou mogelijk Vrijdag avond bekend zijn en anders dan zou de planning op Maandag ochtend 09:00 worden gemaakt.
Ik heb op zondag mijn verhard plateau in de achtertuin helemaal vrij en schoongemaakt zodat de spa daar kon staan en op Maandag ben ik nadrukkelijk om 08:00 opgestaan zodat ik alle tijd had om de spa in ontvangst te nemen, tot mijn grote verbazing open ik mijn achterdeur en staat er opeens een pallet met een spa in mijn tuin net voorbij het hek... Blijkt al om 07:37 te zijn geleverd, niet alleen is dat vroeger dan was aangegeven dat de planning zou worden gemaakt de mensen van Visser hebben dus zonder toestemming mijn tuinhek geopend en het pallet gedumpt daar waar ze het minste ervoor moesten doen en dat het tuinhek weer net dicht kon! Ik kon daarna dus in mijn eentje ongeveer 60/65kg aan Spa en toebehoren weg sjouwen naar de juiste locatie. Verder is de spa zelf prima maar het bouwen ervan in je eentje is iets dat ik afraad te doen, aangezien er geen handgrepen zitten aan de beide kanten van de lederen cover is het bijna onmogelijk om alles gesloten te krijgen. Na uren zwoegen is het uiteindelijk gelukt en kon ik na enige pijn en heel veel moeite dan toch eindelijk van mijn spa gaan genieten.
Verder lezen