25 feb 2024
Wat een uitkomst deze tablethouder voor in de auto! Wij zijn al jaren op zoek naar zoiets en nu uiteindelijk per toeval gevonden en besteld. Het pakket is netjes en snel geleverd. Moest wel even op de website kijken hoe het precies in elkaar en bevestigd moest worden omdat er geen handleiding bij zat, maar het wijst voor zich. Gelijk geprobeerd in de auto en het past perfect. De houder is van stevig materiaal en de tablet kan er zelfs met cover in geplaatst worden. De klemmen zijn netjes afgewerkt met rubber zodat de tablet niet kan beschadigen. De houder is ook geschikt voor je telefoon. Het is eenvoudig dmv een veerklem te bevestigen op de hoofdsteun en de uitschuifarm is erg handig, zo kan iedereen op de achterbank meekijken, kinderen blij en wij ook! Ideaal voor onze autovakantie naar Italie deze zomer! Echt top!
Het hoesje (Iphone 15) was besteld met extra snelle verzending (daar ook voor betaald), maar het kwam alsnog een dag later. Een minpuntje, maar kan gebeuren met de drukke bezorgschema's van de pakketdienst.
Vervolgens was mijn hoesje binnen 3 dagen kapot. De retourservice heeft uiteindelijk mijn geld retour gegeven. Het product was teleurstellend, had ik niet verwacht. Bij mijn volgende telefoon kom ik waarschijnlijk weer bij jullie uit, want de website en hoeveelheid hoesjes zijn natuurlijk geweldig.
Overigens: via Instagram attendeerde ik jullie (netjes in een privébericht) overigens nog op een behoorlijke spelfout op de retourpagina. Daar ben ik voor bedankt in woord. Toch attent.
Samengevat: twee teleurstellingen én een dankwoord verder helaas geen geschikt hoesje via jullie gevonden.
Even goede vrienden hoor. Fijne dag!
Beoordelingen voor smartphonehoesjes.nl
2 jul 2024
De juiste opsturen.
18 jul 2024
Beste meneer Tjoelker,
Bedankt voor je review.
Wat vervelend dat het product dat je besteld hebt niet om jouw toestel past. Ik zie dat je het al retour gemeld hebt en de afdeling retouren je aangegeven retouractie heeft uitgevoerd daar zij geen mogelijkheid hebben een nieuwe bestelling voor je aan te maken. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we na kunnen gaan wat er mis is gelopen en je een tegemoetkoming voor het ongemak aan kunnen bieden.
2 jun 2024
Nog niks ontvangen
3 jun 2024
Beste Rob,
Bedankt voor je review.
Wat vervelend dat je je bestelling niet hebt ontvangen. Goed van je dat je contact met ons op hebt genomen, zodat de adresgegevens gecontroleerd konden worden en we je een passende oplossing aan hebben kunnen bieden. Ik zie dat mijn collega het net voor je heeft afgerond, dus je zult je gewenste oplossing spoedig ontvangen.
We hopen je in de toekomst vaker terug te zien bij onze webshop.
9 mei 2024
Goed product prijs
10 mei 2024
Beste Paul,
Bedankt voor het plaatsen van je review.
Daar het voor mij niet duidelijk is waarom je ons met drie sterren hebt beoordeeld, terwijl je aangeeft dat het product en de prijs goed zijn, heb ik je een mail gestuurd met de vraag wat de reden is dat je ons met 3 sterren beoordeeld hebt en waar wij in kunnen verbeteren om de volgende keer een hogere score van je te ontvangen. Graag wil ik je vragen hierop te reageren daar we je feedback erg waarderen en mee willen nemen om onze dienstverlening in de toekomst te verbeteren. Mocht het een probleem of klacht betreffen bieden we je graag een passende oplossing aan.
Ik zie je reactie graag tegemoet.
Lydia
19 feb 2024
nog niets ontvangen
21 feb 2024
Beste Peter,
Bedankt voor je beoordeling.
Wat vervelend dat je je bestelling nog niet ontvangen hebt. Ik heb de adresgegevens welke zijn opgegeven bij de bestelling bekeken en deze zien er wel bijzonder uit. Wellicht is dit de reden dat je de bestelling niet ontvangen hebt. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we de adresgegevens kunnen controleren en je een passende oplossing aan kunnen bieden.
14 dec 2023
Product werkt niet
14 dec 2023
Beste meneer Koekkoel,
Bedankt voor je beoordeling.
Wat vervelend dat het product niet werkt. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we je verder kunnen helpen.
19 nov 2023
Betere communicatie
20 nov 2023
Beste Anneke,
Bedankt voor je beoordeling.
Super jammer dat je niet tevreden bent over de communicatie die heeft plaatsgevonden. Hierover kom ik graag met je in contact. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat je aan kan geven wat er precies aan de hand is en we je een passende oplossing of tegemoetkoming voor het ongemak aan kunnen bieden.
4 jun 2024
Meer assortiment.
6 jun 2024
Beste Sacha,
Bedankt voor je review.
Ik zie dat je twee hoezen besteld hebt voor een wat ouder toestel. Doordat de vraag hiernaar minder is is het assortiment hiervan ook kleiner dan voor de nieuwe modellen. Ben je op zoek naar een specifieke hoes voor jouw toestel of zou je alleen meer keuze willen hebben?
Indien het laatste het geval is, is er ook de mogelijkheid om zelf een hoes te ontwerpen. Je kunt dan uit allerlei ontwerpen kiezen, maar kan zelf ook een ontwerp/foto naar keuze gebruiken om op de hoes te laten bedrukken. Het is hierbij wel belangrijk op de resolutie van de afbeelding te letten, zodat het mooi over de gehele hoes bedrukt kan worden.
Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat je aan kan geven waar je naar op zoek bent en we na kunnen gaan of we dit wellicht nog in het assortiment zullen krijgen.
15 apr 2024
Nog niks ontvangen
15 apr 2024
Beste Floortje,
Bedankt voor je beoordeling.
Wat vervelend dat je je bestelling niet ontvangen hebt, dat is uiteraard niet de bedoeling. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we de adresgegevens kunnen controleren en je een passende oplossing aan kunnen bieden.
10 mrt 2024
Slechte kwaliteit
12 mrt 2024
Beste Rezart,
Bedankt voor je beoordeling.
Wat jammer dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van het product welke je besteld hebt. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat hier een verdere uitleg over kunt geven en we je een passende oplossing aan kunnen bieden.
31 jan 2024
Verslijt heel snel
5 feb 2024
Beste Patrick,
Bedankt voor je review.
Wat ontzettend jammer om te lezen. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we je aan de hand van de foto een passende oplossing aan kunnen bieden.
6 dec 2023
Hoesje alweer stuk
7 dec 2023
Beste mevrouw Klatte,
Bedankt voor je review.
Wat jammer om te lezen dat je hoes stuk is gegaan. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat je ons een foto van de schade toe kunt sturen samen met een uitleg hoe de schade is ontstaan en we je een passende oplossing aan kunnen bieden.
25 mrt 2024
Betere kwaliteit.
25 mrt 2024
Beste mevrouw Hilgers,
Bedankt voor je review.
Wat jammer dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van een product. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat je een verdere uitleg kunt geven en we je een passende oplossing aan kunnen bieden.
Beste Magda,
Bedankt voor je beoordeling.
Wat jammer om te lezen dat het product te groot is voor jouw toestel. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we na kunnen gaan wat er mis is gelopen en je een passende oplossing aan kunnen bieden.
9 jun 2024
Niets ontvangen
25 jun 2024
Beste E.D.M. van den Boom,
Bedankt voor je beoordeling.
Wat vervelend dat je je bestelling niet ontvangen hebt. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we de adresgegevens kunnen controleren en je een passende oplossing aan kunnen bieden.
31 mei 2024
Hoesje past niet
3 jun 2024
Beste Marcel,
Bedankt voor je review.
Wat jammer dat de hoes niet om je toestel past. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we na kunnen gaan wat er mis is gelopen en je een passende oplossing aan kunnen bieden.
11 mei 2024
Lange levertijd
13 mei 2024
Beste Carina,
Bedankt voor je beoordeling.
Uit jouw review begrijp ik dat je langer op je bestelling hebt moeten wachten dan je van ons gewend bent. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we je een tegemoetkoming voot het ongemak aan kunnen bieden.
27 mei 2024
hoesje was krom
28 mei 2024
Beste Carla,
Bedankt voor je beoordeling.
Wat vervelend dat dit is voorgevallen. Goed van je dat je de hoes retour gemeld hebt. Ik zie dat we het product inmiddels retour ontvangen hebben, het verwerkt is en jouw gewenste retouractie is uitgevoerd.
We gaan ons best doen je volgende bestelling naar volledige tevredenheid te laten verlopen en we hopen je in de toekomst nog vaak van dienst te mogen zijn.
6 mrt 2024
Niet ontvangen
7 mrt 2024
Beste P. van Lieshout,
Bedankt voor de genomen tijd om een review te plaatsen.
Wat vervelend dat jij je bestelling niet ontvangen hebt. Vermoedelijk is deze zoek geraakt bij de post.
Uiteraard willen wij dit met je oplossen. Ik heb je daarom ook een mail gestuurd waarin ik je een aantal passende oplossingen heb geboden, samen met een tegemoetkoming voor het ongemak wat je ervaren hebt. Zou je hier op willen reageren?
Ik zie je reactie graag tegemoet.
Lydia
30 dec 2023
niet toegekomen
2 jan 2024
Beste Roxanne,
Bedankt voor je beoordeling.
Wat ontzettend jammer dat jouw bestelling wat vertraging heeft opgelopen. We snappen goed dat je hier van baalt. Wij vinden het ook erg jammer. Helaas is het door de feestdagen een stuk drukker dan normaal. Ook word er met kerst en nieuwjaarsdag geen post geleverd waardoor de bestelling iets langer onderweg kan zijn dan je van ons gewend bent.
Ik heb je een mail gestuurd waarin ik aangeeft tot en met wanneer jouw bestelling geleverd kan worden. Is de bestelling aan het einde van de aangegeven datum nog niet bezorgd dan hoor ik het graag, zodat ik je een passende oplossing aan kan bieden, Hopelijk is het niet nodig, ontvang je de bestelling gauw en kun je snel van jouw bestelling genieten!
10 dec 2023
verkeer besteld
11 dec 2023
Beste Philp,
Bedankt voor je review.
Wat jammer dat je per ongeluk een verkeerd artikel besteld hebt. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we je verder kunnen helpen.