31 jan 2024
Super service!
Onlangs een pakketje van PostNL NIET ontvangen, ondanks zij een bevestiging van aflevering hebben gestuurd. Partner en ik waren gewoon thuis en in de paar seconden van de ontvangen bevestiging naar de deur gelopen om te kijken of er een pakketje was; niets. Geen briefje in de brievenbus en niets ontvangen door de buren.
Gebeld naar post NL, door hen doorverwezen naar jullie webshop. Onwijs snel geholpen en een nieuw pakketje mogen ontvangen.
Ik ga vaker bij jullie bestellen!
Als vaste klant van LampenLicht al aardig wat euro's bij hen uitgegeven. Het valt mij nu tegen dat ik een keihard NEE kreeg te horen op mijn telefonische vraag of de 2 ledlampjes er deze keer vrij van kosten bij gedaan konden worden.
Ik kocht eerder meerdere armaturen uit deze serie, altijd geleverd inclusief de G9 LEDlampjes. Deze keer kocht ik dit armatuur met 2 LED spots waar voorheen de G9 lampjes dus wel standaard bijgeleverd werden. Nu niet meer. Dat mag, maar is niets anders dan een verkapte prijsverhoging die ik persoonlijk niet chic vind. Ik heb LampenLicht gebeld, het werd bevestigd. Mijn vraag om deze keer als vaste klant de G9 lampjes er nog bij te doen werd beantwoord met "NEE". Dan ga je volgende keer toch verder kijken dan dit adres. Als klant voel ik mij zo niet gewaardeerd. Ik heb het armatuur deze keer nog hier besteld zonder de G9 lampjes, ik had enige haast maar heb dezelfde G9 LED lampjes bij de Action gekocht (ook in China gefabriceerd) waarbij ik er 2 voor € 2,99 kocht. LampenLicht vraag voor G9 lampje € 9,95 per stuk....Samen dus € 19,90. Daar koop ik er bijna 7 voor bij de Action. Ongetwijfeld zal LampenLicht met het argument van kwaliteit komen of i.d. maar er is nogal een verschil. wat in mijn ogen niet is uit te leggen. Het is altijd geven en nemen, maar ook over en weer elkaar iets gunnen. Ik gunde LampenLicht diverse mooie orders, andersom, als vaste klant komt er dus niks terug, zelfs geen kortingscode of wat dan ook met een goede uitleg. Men had makkelijk kunnen zeggen "voor deze keer dan" maar volgende keer kunnen wij dat niet meer doen" of iets dergelijks. Helaas pindakaas, jammer want volgende keer ga ik echt een deur verder.
Beoordelingen voor lampenlicht.nl
8 jan 2024
Leverantie niet op tijd 3 dagen zitten wachten. Levering incompleet. beschadigde verpakking
12 jan 2024
Goedemiddag, bedankt voor je beoordeling via Trusted Shops. Wat vervelend om te lezen dat je langer op je bestelling hebt moeten wachten en de levering niet compleet was. We nemen later vandaag contact met je op. Sfeervolle groet, team Lampenlicht
10 mrt 2024
Meegeleverde handleidingen zijn onleesbaar en op de site wordt daar niets aan toegevoegd.
11 mrt 2024
Goedemiddag,
Vervelend dat de handleidingen onleesbaar zijn!
Zou je contact op willen nemen met onze klantenservice? Als je het ordernummer en artikelnummer er ook bij vermeld kunnen we kijken hoe we je het beste kunnen helpen!
Met sfeervolle groet,
Eline - lampenlicht
17 dec 2023
Lamp is goed, maar bevestigingsmateriaal slaat nergens op. 1 schroef dol, en 1 afgebroken.
22 dec 2023
Goedemiddag,
Bedankt voor je beoordeling op Trusted Shops. Wat vervelend om te horen, dat de bevestigingsmaterialen niet voldoen.
Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We nemen hierover graag contact op via de mail en hopen zo op een gepaste oplossing te komen.
Met sfeervolle groeten
Lampenlicht
28 dec 2023
Bestelling inpakken en bezorgen.
11 dgn na bestellen nog nix, en geen contact te krijgen.
11 jan 2024
Bedankt voor je beoordeling.
Vervelend om te horen dat het zolang heeft moeten duren voordat je de bestelling hebt mogen ontvangen.
ik heb voor je gekeken en zie dat je hem inmiddels wel hebt mogen ontvangen. Wij wensen je veel plezier met je bestelling.
Een sfeervolle groet, Team Lampenlicht.
19 nov 2023
Stop met eindeloos mailing versturen en maak een duidelijke uit knop bij de instellingen
25 nov 2023
Goedemorgen, bedankt voor je review op trusted shops, ik neem vandaag nog even contact met je op via mail/telefoon. Met sfeervolle groet, Team lampenlicht
16 nov 2023
Advies om externe dimmerstekker bij een dimbare vloerlamp te plaatsen.. was geen succes
23 nov 2023
Goedemorgen,
Bedankt voor je berichtje,
Kan je ons laten weten wat er juist niet goed is gegaan met de dimmer.
Sfeervolle groet wendy
16 apr 2024
Ontbreken van onderdelen ( bevestiging van lampenkap en een Nederlandse handleiding.
16 apr 2024
Goedemiddag, bedankt voor je review op trusted shops, we doen ons best om zo snel mogelijk te reageren ondanks de drukte. We horen het graag wanneer we nog iets voor je kunnen betekenen! Voor nu een fijne dag toegewenst! Met sfeervolle groet, Team lampenlicht
27 feb 2024
lampen voet is deels kapot. toch maar gebruikt anders kon ik de lamp niet afmonteren.
10 jan 2024
Week geleden lamp besteld, nog niet binnen. Klantenservice gemaild maar geen reactie
Bedankt voor je bericht.
Wij zien dat u al contact heeft gehad met een van onze collega's. Onze excuses voor het ongemak. Wij zijn blij dat wij samen tot een oplossing zijn gekomen.
9 jan 2024
Heb een verkeerd artikel ontvangen. Firmilier ingevuld en na 3 dagen geen antwoird.
13 jan 2024
Goedemorgen, bedankt voor je review op trusted shops, ik zie dat je ondertussen contact hebt gehad met een collega, ik ga er vanuit dat je naar wens geholpen bent en hoor het uiteraard graag wanneer dit niet zo zou zijn. Met sfeervolle groet, Team lampenlicht
12 jan 2024
Bij gebruik bleek een lampje niet te doen.
Reactie gegeven maar geen reactie terug.
8 dec 2023
2x verkeerde lampen geleverd, gebeld, gemaild en er komt geen enkele reactie terug.
16 dec 2023
Goedemorgen, bedankt voor je review op trusted shops, we doen ons best om zo snel mogelijk te reageren ondanks de drukte. We horen het graag wanneer we nog iets voor je kunnen betekenen! Voor nu een fijne dag toegewenst! Met sfeervolle groet, Team lampenlicht
6 jan 2024
De lampen zijn prima maar de hoeveelheid karton van de verpakking is veel te veel.
11 jan 2024
Bedankt voor je beoordeling en de feedback.
Fijn om te horen dat de lampen verder goed zijn. Wij wensen je veel plezier met de bestelling!
Een sfeervolle groet, Team lampenlicht.
5 dec 2023
Personeel van deze winkels zijn niet vriendelijk onbeschoft niet klantvriendelijk
7 dec 2023
Goedemiddag, bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je op deze manier bent geholpen in de winkel. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Onze excuses hiervoor! We gaan de feedback intern bespreken en oppakken met de winkels. Sfeervolle groet, Yvonne - Lampenlicht.
Verkopers beter “opleiden”
Website up to date houden
Verzendingstijd controleren
16 mei 2024
Snelle levering en prima prijs. In de lamp staat echter na 1 regenbui al water.
17 mei 2024
Bedankt voor je review op trusted. Wat vervelend om te lezen dat er al na 1 regenbui al water in staat.
Ik heb even met je meegekeken. Ik zie dat je een lamp hebt besteld met een IP waarde van 44. Dit betekend spatwaterdicht. Deze lampen kan je het beste plaatsen op een beschutte plek.
Met sfeervolle groet, Esther
11 apr 2024
De prijs geen 70 euro laten verschillen op 2 dagen tijd . Geeft malafide indruk
12 apr 2024
21 nov 2023
Contactpersoon heeft geen kennis van zaken. Komt met advies wat niet zo werkt
28 nov 2023
Beste,
Bedankt voor je feedback ,
Spijtig te horen dat je verkeerde advies gekregen hebt,
Dit is niet de bedoeling.
We proberen elke vraag correct te antwoorden.
Sfeervolle groet
wendy
29 nov 2023
Levertijden zijn veel te lang. Wel veel mails krijgen maar geen bestelling,
6 dec 2023
Beste,
Bedankt voor je reactie,
We proberen elke klant zo snel mogelijk te helpen ,soms duurt het wat langer dat het artikel bij de klant is,
door aanhoudende drukte .onze excuses hiervoor!
sfeervolle groet wendy
29 mrt 2024
Nog steeds geen lamp in huis zijn een week verder zou volgende dag er zijn
29 mrt 2024
Bedankt voor je beoordeling.
Vervelend om te horen dat je de bestelling nog niet hebt mogen ontvangen. Dit is natuurlijk niet onze bedoeling.
Ik zie dat er inmiddels contact is geweest met een collega en het word opgeslost.
Wij wensen je verder een fijne dag toe.
Een sfeervolle groet, team lampenlicht.