Lightexpert.nl- Logo - Beoordelingen

Lightexpert.nl

3.372 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden12.529 beoordelingen in totaal

16 aug 2024
Al eerder op zoek geweest naar lampjes op zonne energie waar je ook echt wat licht van hebt en heb deze nu dus ook echt gevonden. De lampjes leken op internet groter dan ze daadwerkelijk zijn ,maar dat had ik kunnen weten want er staat een afbeelding bij met de maten. Zijn gezellige lantaarntjes,wat op meerdere sterktes schijnen,dit is n.l in te stellen,kortom zeer tevreden Hoe lang ze het goed blijven doen dat moet ik nog maar afwachten want heb ze pas net hangen.

9 feb 2024
Lightexpert vraagt wat ze ter verbetering kunnen doen: een andere bezorger kiezen: de eerste ervaring enkele weken geleden was al niet goed, maar nu bij een 2e bestelling krijg ik al 4 dagen achter elkaar de melding dat het pakket vanavond bezorgd wordt. De tracking link werkt ook niet. Mijn ervaring met Lightexpert gaat vooral over de bezorging: de webshop is prima maar dat kan eigenlijk iedereen, belangrijker is dat het ook op tijd aan komt en niet dat je elke avond (nu 4 achter elkaar) te horen krijgt dat het uiteindelijk toch niet gelukt is te bezorgen.

Beoordelingen voor Lightexpert.nl

22 sep 2024
Alles alwas prima beetje trage levering voor 2024 maar al met al ook weer niet heel laat
26 sep 2024
Staat voor 22:00 uur besteld, volgende dag bezorgd, dat kunnen ze beter weg laten
30 sep 2024
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling en wat vervelend dat er hierover verwarring is ontstaan. Er staat voor 22.00 besteld dezelfde dag nog verstuurd, echter geeft dat geen garantie dat er de volgende dag dan ook bezorgd gaat worden. Hierin zijn wij afhankelijk van het transportbedrijf en daarom kunnen wij daar ook geen garantie op afgeven. Wij hopen op uw begrip hiervoor, Met vriendelijke groet,
11 sep 2024
Gewoon naar de klant luisteren en niet naar uitwegen zoeken.
16 sep 2024
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling en wat jammer dat u niet tevreden bent. De klantenservice heeft een nieuwe lamp voor u in bestelling gezet en wij hopen dat het probleem hiermee is verholpen. Mocht u nog vragen hebben, laat het ons weten, Met vriendelijke groet,

Lange bezorgtijd

Ik heb het pakket nog steeds niet ontvangen (1 week later).
24 sep 2024
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling en wat vervelend dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Volgens de track & trace bevindt uw pakket zich nog in het sorteercentrum. Wij zullen de klantenservice navraag laten doen bij de transporteur over de status van uw pakket. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geinformeerd, Met vriendelijke groet,
26 sep 2024
Tijdens het bestellen aangeven of het voorradig is.
30 sep 2024
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling en wat vervelend dat er tijdens het bestellen niet bekend was of het artikel voldoende op voorraad was. Het kan voorkomen dat er nog maar weinig voorraad is en dat er door diverse partijen tegelijk dit artikel besteld wordt en daardoor niet kan worden aangegeven of er voldoende voorraad is. Wij hopen op uw begrip hiervoor, Met vriendelijke groet,
12 sep 2024
Na een week is mijn bestelling nog niet geleverd.
16 sep 2024
Beste Linda, Bedankt voor uw beoordeling, zoals al eerder aangegeven kunt u hierover contact opnemen met de klantenservice zodat er een onderzoek opgestart kan worden bij de transporteur. Wij horen graag van u, met vriendelijke groet,
23 sep 2024
Week geleden besteld, nog steeds niet geleverd
24 sep 2024
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling en wat vervelend dat er nog niet is geleverd. Navraag heeft opgeleverd dat er een artikel in backorder staat, dit wordt eind week 40 weer op voorraad verwacht. Zodra de order klaar staat ontvangt u een track & trace. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geinformeerd, Met vriendelijke groet,
TW
Toos W.
Weerselo
3 okt 2024
Het lampje werkt niet ! Waardeloos !
7 okt 2024
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling en wat vervelend dat het lampje niet werkt. U kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice en zij helpen u graag verder een oplossing hiervoor te vinden. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geinformeerd, Met vriendelijke groet,
1 okt 2024
goed
4 okt 2024
7 okt 2024
Beste klant, Bedankt voor uw bericht en wat vervelend dat u een probleem heeft gehad met het door u bestelde artikel. U heeft hierover contact opgenomen met de klantenservice en zij hebben voor u een passende oplossing gevonden. Wij danken u voor uw geduld en excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet,
20 sep 2024
18 sep 2024
14 sep 2024
10 sep 2024
10 sep 2024
Beste Willy, Bedankt voor uw beoordeling. Je hebt contact opgenomen met de klantenservice over de door u bestelde artikelen. Wij hopen dat zij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen en dat de problemen zijn opgelost. Met vriendelijke groet,
16 aug 2024

Veel licht voor een solarlamp

19 aug 2024
Leveren de artikelen netjes en goed verpakt af. Handelen oplossingsgericht bij eventuele problemen. Verbeterpuntje betreft mijn geval, dat is misschien een betere omschrijving bij het gebruik van een 0-10 volt dim inrichting. Hierdoor een verkeerde dimmer besteld, waardoor de leds bleven knipperen . Was mijn fout want ik had een geschikte dimmer daarvoor moeten bestellen. Echter moet je dan wel extra kabels trekken .Dat was een beetje een tegenvaller met 12 panelen. Maar verder een prima bedrijf.
31 aug 2024
Het was mij betreft goed, maar toen ik een vraag stelde over mijn eerdere bestelling gekoppeld aan de nieuwe bestelling, moest ik zelf maar even op de site kijken. Het ging erom dat ik 3 jaar geleden een led-panel heb gekocht en dat hij nu 'flikkerde' (net na de garantie periode (snik snik)). Dat panel was niet meer leverbaar en ik wilde graag een vergelijkbaar product hebben. Om dat te doen moest ik maar gewoon op de site kijken. Dat viel mij wel tegen, maar goed de nieuwe hangt ondertussen en doet precies wat het moet doen.
18 aug 2024
Super goede service. Eerst besteld lichtkabel ging na 2 weken stuk IP44 kabel. Via e-mail contact gehad en keurig opgelost. Geld terug ontvangen en een IP65 kabel gekocht. Super mooie lampen. 25 mtr kabel met 25 warme 1 watt lampen. Erg blij mee. Bedankt voor de goede service en het snel terugstorten van het geld
10 aug 2024

Bestelling compleet en volgens afspraak…

Bestelling compleet en volgens afspraak op tijd bezorgd. Producten zien er goed uit. Ik ben tot nu toe heel tevreden.