16 aug 2024
Al eerder op zoek geweest naar lampjes op zonne energie waar je ook echt wat licht van hebt en heb deze nu dus ook echt gevonden.
De lampjes leken op internet groter dan ze daadwerkelijk zijn ,maar dat had ik kunnen weten want er staat een afbeelding bij met de maten.
Zijn gezellige lantaarntjes,wat op meerdere sterktes schijnen,dit is n.l in te stellen,kortom zeer tevreden
Hoe lang ze het goed blijven doen dat moet ik nog maar afwachten want heb ze pas net hangen.
Lightexpert vraagt wat ze ter verbetering kunnen doen: een andere bezorger kiezen: de eerste ervaring enkele weken geleden was al niet goed, maar nu bij een 2e bestelling krijg ik al 4 dagen achter elkaar de melding dat het pakket vanavond bezorgd wordt. De tracking link werkt ook niet.
Mijn ervaring met Lightexpert gaat vooral over de bezorging: de webshop is prima maar dat kan eigenlijk iedereen, belangrijker is dat het ook op tijd aan komt en niet dat je elke avond (nu 4 achter elkaar) te horen krijgt dat het uiteindelijk toch niet gelukt is te bezorgen.
Beoordelingen voor Lightexpert.nl
29 aug 2024
Heb een tl led met armatuur besteld …
Heb een tl led met armatuur besteld en was snel geleverd, binnen 24uur.
Helaas werkte de armatuur niet goed en een email gestuurd, binnen 30minuten contact gehad en na uitleg en wat beeldmateriaal gestuurd te hebben wordt er direct een nieuwe opgestuurd die er ook weer binnen 24uur was. Dus prima service en dik tevreden.
Snel geleverde Multicolor Led strip
snel geleverd, goede heldere multicolor led strip met aparte leds voor het felle witte licht, de afstand bediening werkt goed en ook op alle andere ledlampen die al aanwezig waren, enige jammere was dat je om de 20cm kan inkorten waardoor de ledstrip niet helemaal tot het einde van het keuken blok kwam maar 10cm korter.
8 aug 2024
Positieve garantie ervaring
De ontvangen LED batten (armatuur) bleek na aansluiten af fabriek defect te zijn. Garantieformulier met bewijsfoto ingediend en binnen 15 minuten reactie met koop ongedaan maken of vervangend exemplaar sturen. Volgende werkdag nieuw exemplaar ontvangen. Prima zonder gezeur.
21 aug 2024
Artikel in goede verpakking binnen gekregen. Verlichting werkt goed en genieten er al een paar weken van, elke avond gaan ze aan. Ik zit vaak buiten en geniet er elke keer van, misschien een idee om er kabelbinders bij te doen je moet er maar hebben liggen. Voor de rest heel erg tevreden.
21 aug 2024
Product was niet wat ik verwacht had.
Door een fout retourfee 2x aangemeld en dus ook 2x betaald.
Support gecontacteerd. Zonder probleem dubbele retourfee terugbetaald gekregen.
Terugbetaling van retour zelf ook zonder problemen.
Goed service!
31 aug 2024
Prima bedrijf, top.
Super snel, mooie scherpe prijzen en uitmuntende service. Top bedrijf, heb hier al eerder gekocht en zal dit zeker in de toekomst ook weer doen.
De geleverde producten zijn ook van top kwaliteit, ben er zeer tevreden mee.
26 aug 2024
Their products are very competitively priced. I find the LED replacements for neon tubes very easy to install and so far have had no problems with how long they last. Delivery is quick and accurate as well.
21 aug 2024
Snelle navigatie door de site.
Afhandeling naar adres gaat snel en prima!
En de kwaliteit van producten en prijsverhouding is ook goed.
Duss.. maximale score
Ga zo door!!:)
30 aug 2024
Bestellen was gemakkelijk. Vrijdag besteld en vrijdag direct verstuurd. Maandag via GLS afgeleverd. Product was goed verpakt. Kortom zoals het hoort .
In een hoek was een klein stukje gescheurd.
Neem aan dat dit tijdens transport is gebeurd.
Heb het zelf kunnen plakken.
Verder goed licht van deze lamp
8 aug 2024
Op gestelde vragen kreeg ik binnen korte tijd een reactie waar ik wat mee kon.
Snelle en correcte levering.
Prijzen lijken mij ook heel redelijk.
30 aug 2024
De lamp werd stuk afgeleverd.
Ik heb dit laten weten en binnen drie dagen stond het volledige bedrag weer op mijn rekening!
Erg goede service
Super!
Tweemaal besteld, perfect. Zelfs toen product defect ontvangen was binnen 2 dagen een nieuwe ontvangen. Goede service, goede kwaliteit.
13 aug 2024
Hele snelle en goeie service
Prijs/ kwaliteit prima
Montage instructies mogen ZEKER duidelijker!!!!
Onvolledige info vonden wij!!!
31 aug 2024
Top service
Snelle levering. Geleverde armatuur had een gebroken glas. 2 dagen erna kosteloos nieuw product toegestuurd gekregen. TOP service !
7 aug 2024
Vlot kunnen bestellen snelle levering en kompleet. Materiaal kwaliteit vondt ik wel minder voor die prijs. Licht kwaliteit echt top
14 aug 2024
Perfect en snel geregeld
Had een verkeerde lamp zonder sensor besteld en snel een nieuwe ontvangen en retour bewijs van de oude
16 aug 2024
Order was snel verwerkt, bestellen gemakkelijk.
Pakket was snel verzonden maar DPD is niet de juiste keuze om mee te verzenden.
22 aug 2024
alles top
lampen prima, lassen sich gut dimmen auf gemütliche Atmosphäre. superschnell geliefert unf und toller preis. sehr zufrieden!
6 sep 2024
alles goed verlopen.
1 defect artikel ontvangen.
duidelijk contact met klantendienst. vervanging/terugbetaling lopende.