Feestwarenhuis.nl- Logo - Beoordelingen

Feestwarenhuis.nl

356 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden640 beoordelingen in totaal

25 feb 2024
Na bestellen kwam al snel de bevestiging dat ik had besteld, zodra m’n bestelling keurig een mail dat de bestelling was afgerond.
AB
A B.
Hardinxveld Giessendam

De omschrijving van de heksenketel verbeteren Ik had de heksenketel besteld Maar er zat totaal geen rook apparaat bij Ik had gebeld de mevrouw zegt u moet er olie in doen, uhhh er zit geen rook apparaat bij mevrouw Op de website wordt omschreven Dat de olie niet mee geleverd wordt Dus je zou verwachten Dat je een heksenketel krijgt incl rook apparaat Dat is dus niet het geval
DD

4 nov 2023
NJ
2 nov 2023
4 apr 2024
Ik had 2 priesterpakken besteld en ben die in Bergschenhoek gaan ophalen. Ik kreeg een pakketje mee en ging ervan uit dat er 2 inzaten. Helaas.... er zat er maar 1 in! gelukkig had ik nog een dag en tijd om het 2e pakketje op te halen. Jammer,.... maar helaas! Mvg Ron Hofman
4 jun 2024
Heb nog niks ontvangen? Ik had een bericht ergens al achter gelaten maar nog geen reactie daarom via deze weg nog even. Pakket staat afgeleverd, maar niet bij mij en ook geen briefje in mijn brievenbus. Heb de buren ook gevraagd maar die hebben ook niks gekregen.
7 jun 2024
Beste, Wat rot dat je dat via deze wel moet doen. Onze medewerkers zijn de gehele dag bereikbaar telefonisch op 010 418 6182. Bel gerust even, dan helpen we je verder.
2 okt 2024
Ik bestel 2x een artikel en nog geen dag later krijg ik een mail. Dat betaling terug wordt gestort. Ik heb niks aangegeven van retour , want arrilen zijn nog niet eens geleverd,en ik heb mijn geld nog niet terug. Hele slechte zaak!
2 okt 2024
Beste mevrouw Fouinat, U heeft inderdaad een bestelling gedaan, we hebben u geprobeerd te bellen maar uw telefoonnummer was niet compleet en op de mail kregen we geen reactie. Het product was niet correct meer om te verzenden dus hebben wij deze moeten annuleren. Tijdens het annuleren van ons heeft u exact dezelfde bestelling weer gedaan. Deze is dus ook geannuleerd want het product was nog steeds niet oke om te kunnen verzenden aan u en uw gegevens waren nog steeds niet compleet. Uw betaling is via Buckaroo gewoon terugbetaald binnen 12 minuten na uw bestelling. Indien u nog vragen heeft dan hoor ik het uiteraard graag even.
27 mrt 2024
Telefonisch goed geholpen, kon de producten snel ophalen. Helaas was 1 artikel niet meer nodig en geretouneerd. Helaas enkel retour opties via de post waardoor ik verzendkosten heb moeten betalen en het niet terug kon brengen.
27 mei 2024

Bezorging slecht

Er staat dat het ook op maandagen bezorgd wordt, dus dacht leuk iemand een verassing te sturen, werd het pas op donderdag bezorgd. Niet leuk als iemand op maandag jarig is. De verassing was er wel af. Waardeloos
11 apr 2024
folieballonnen besteld via internet. door een fout met de prijs op de website werd de levering geannuleerd. Dat is eenzijdig. als consument kun je ook bij bedenkingen niet zonder gevolgen annuleren
12 apr 2024
Beste, Onze excuses dat deze geannuleerd moest worden echter door het formaat konden we deze ook niet gevuld met helium verzenden. Dat wordt namelijk niet geaccepteerd door de post in formaat pakket. Het was inderdaad een fout op de site en die is wel hersteld inmiddels. Het was ook te ver om het in een route van onze chauffeurs te plannen anders hadden we die optie zeker ook aangeboden.