De omschrijving van de heksenketel verbeteren
Ik had de heksenketel besteld
Maar er zat totaal geen rook apparaat bij
Ik had gebeld de mevrouw zegt u moet er olie in doen, uhhh er zit geen rook apparaat bij mevrouw
Op de website wordt omschreven
Dat de olie niet mee geleverd wordt
Dus je zou verwachten
Dat je een heksenketel krijgt incl rook apparaat
Dat is dus niet het geval
Beoordelingen voor Feestwarenhuis.nl
5 okt 2024
4 okt 2024
Antwoord van Feestwarenhuis.nl
4 okt 2024
Hierbij ook op deze beoordeling een reactie:
Beste mevrouw Fouinat,
U heeft inderdaad een bestelling gedaan, we hebben u geprobeerd te bellen maar uw telefoonnummer was niet compleet en op de mail kregen we geen reactie. Het product was niet correct meer om te verzenden dus hebben wij deze moeten annuleren. Tijdens het annuleren van ons heeft u exact dezelfde bestelling weer gedaan. Deze is dus ook geannuleerd want het product was nog steeds niet oke om te kunnen verzenden aan u en uw gegevens waren nog steeds niet compleet. Uw betaling is via Buckaroo gewoon terugbetaald binnen 12 minuten na uw bestelling.
Indien u nog vragen heeft dan hoor ik het uiteraard graag even.
28 sep 2024
Kleding voor een gelegenheid. Kwaliteit niet geweldig maar precies goed voor zijn doel. Maten vallen klein. Had s besteld voor een meisje wat normaal 146 heeft. Omdat haar eigen maat niet beschikbaar was. En het past goed. Ik hoef niks in te korten. Dus prima keuze gemaakt.
19 sep 2024
Even gebeld om te vragen of mijn bestelling wel binnen 2 dagen zou aankomen, en kreeg direct iemand aan de lijn, was zeker het geval, en binnen 1 dag mijn bestelling in huis. Toppie!!!!
1 sep 2024
Binnen een half uur lag de bestelling klaar en kon ik het ophalen in Bergschenhoek. Heel snel geregeld.
31 aug 2024
Een feestelijk gevoel
Ruim assortiment, vriendelijk personeel met kennis van zaken en keurig netjes verpakt. Ga zo door!
27 sep 2024
Eenvoudig bestellen en kon het artikel snel afhalen in Bergschenhoek. Vriendelijk personeel.
18 sep 2024
Bestelling en verzending goed verlopen.
Alles netjes ingepakt binnen een paar dagen in huis.
1 sep 2024
Klantvriendelijk
Prima geholpen, snelle service ondanks het late tijdstip van bestellen.
15 sep 2024
Bestelling kon snel opgehaald worden, netjes ingepakt & compleet!
27 sep 2024
Werd teruggebeld omdat jurk stuk was en kreeg geld terug