lobbes.nl- Logo - Beoordelingen

lobbes.nl

5.252 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden53.525 beoordelingen in totaal

27 nov 2023
De communicatie met de back office is erg moeizaam, doordat er geen direct telefonisch contact mogelijk is. Dit kan wel via e-mail, maar dat is bij ingewikkelder zaken niet voldoende. Een belafspraak maken werd ook niet enthousiast ontvangen en is uiteindelijk ook maar één keer gebeurd. Dit heeft het proces geen goed gedaan

14 okt 2024
Ik heb portokosten betaald om ervoor te zorgen dat de producten de volgende dag (woensdagavond) geleverd zouden worden - dit was voor mij noodzakelijk omdat ik een vlucht moest halen en de producten mee zou nemen. Het gebeurde echter niet. Toen ik klantenservice belde om te vragen wat er aan de hand was, wanneer de producten bij de courierdienst geleverd waren, waar de courierbedrijf zijn vestiging had, kreeg ik geen informatie. De persoon bij de klantenservice zei 'ik ben maar van de klantenservice'!!??? Ik moest zelf op zoek gaan naar een manier om de courier te bereiken - dat kon niet per telefoon. Er bleek toen dat het bedrijf uitsluitend 's avonds leverde. Die informatie had ik niet gekregen. Ipv te ontspannen op mijn laatste dag voor de reis, heb ik telefoontjes geplegd, op internet gezocht naar een manier om de producten alsnog op tijd te ontvangen of zelfs op te halen, de levering gevolgd, en uiteindelijk 2 anderen moeten inschakelen om ervoor te zorgen dat de doos alsnog vrijdag vroeg op Schiphol afgeleverd werd. Ala in al waardeloos en heel erg stressvol. Ik heb ook geen excuses of wat dan ook ontvangen. Het is blijkbaar gewoon zoals het is.

Beoordelingen voor lobbes.nl

9 sep 2024
6 sep 2024
23 sep 2024
Ik heb gebeld om het artikel om te ruilen, daar ik twee dezelfde had besteld, terwijl ik net had besteld, zou allemaal goed komen zei men aan de telefoon, dus niet. Die mevr snapte er niks van en deed ook geen moeite dus en was ook niet vriendelijk. Was volgens mij nog erg jong, en weet niet hoe je mensen te woord moet staan.Ik zal nooit meer iets bestellen bij jullie.
4 okt 2024
Goedemiddag, vervelend om te horen dat u geen goede ervaring hebt met Lobbes. Als ik u nog ergens mee kan helpen hoor ik het graag van u. Met vriendelijke groet, Dilara van Lobbes.
19 sep 2024

Spullen zijn prima verzinding niet

Spullen zijn prima, verzending is slecht. Alles word in een grote doos gedaan zonder bescherming en opvulling. Met kleurpotloden in de bestelling vind ik dit niet fijn. Ook nog de pech dat de postbode het pakket in de regen heeft gezegd waardoor er dingen beschadigd zijn die voor een cadeau waren. Krijg hierover geen reactie op een mail die ik gestuurd heb.
19 sep 2024
Heel vervelend om te horen dat er een aantal dingen niet goed zijn gegaan, excuses daarvoor. Ik heb je zojuist een mail gestuurd om tot een passende oplossing te komen!
16 sep 2024
Het speelgoed is van zeer slechte kwaliteit en anders/kleiner dan de foto’s doen vermoeden. De voetbal knapte direct bij het oppompen.
17 sep 2024
Wat ontzettend vervelend dat je een aantal problemen hebt met je bestelling, excuses daarvoor. Zou je een mail willen sturen naar info@lobbes.nl en aan kunnen geven welke artikelen er allemaal kapot zijn? Dan kunnen we je en gepaste oplossing aanbieden!
30 sep 2024

Erg late levering zonder uitleg

Pakje besteld voor een verjaardag, gekozen voor avondlevering de dag erna. Ondertussen 2 weken later nog niet geleverd.
3 okt 2024
Goedemorgen, wat vervelend dat je bestelling niet geleverd is. Ik zag dat er wat vertraging was en ze je 2 keer hebben misgelopen. Vandaar dat je pakket retour komt naar ons. Deze informatie komt uit de tracking. Zodra je bestelling retour is gekomen, krijg je het geld terug gestort. In ieder geval onze excuses voor het ongemak! Voel je altijd vrij om met vragen hierover te mailen naar info@lobbes.nl.
20 sep 2024
Product valt van ellende uit elkaar bij eerste gebruik en ik wacht nu nog steeds op mijn orderbevestiging.
27 sep 2024
Het product zag er niet helemaal goed uit alsof het al gebruikt was. Levering wel op tijd en goed!
Antwoord van lobbes.nl
Vervelend om te horen dat u ontevreden bent met uw bestelling, excuses voor het ongemak! U kunt het artikel binnen 30 dagen kosteloos retourneren. De retour kunt u via uw account aanmelden. Met vriendelijke groet, Lobbes
23 sep 2024

Geen reactie gekregen

Ik heb een paar keer gemaild dat mijn bestelling niet ontvangen is. Maar geen reactie gekregen.
4 okt 2024
Goedemiddag, vervelend om te horen dat uw bestelling niet is aangekomen. Ik zie dat uw geld automatisch is teruggestort op 23-09. Als er nog iets is waarmee ik u kan helpen hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Dilara van Lobbes
13 sep 2024
Product defect
17 sep 2024
Wat vervelend om te horen dat je een defect artikel hebt. Je ontvangt een mailtje van ons met twee oplossingen.
4 okt 2024
Goedemiddag, vervelend om te horen dat u ontevreden bent. Ik zou graag willen weten wat ik voor u kan doen om u toch tevreden te stellen. Met vriendelijke groet, Dilara van Lobbes
1 okt 2024
30 sep 2024
20 sep 2024
11 okt 2024
Vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent met ons. Als u ontevreden bent over het product kunt u het kosteloos binnen 30 dagen retourneren via https://www.lobbes.nl/retour. Mocht u ergens anders nog hulp bij nodig hebben kunt u mailen naar info@lobbes.nl.
18 sep 2024
Bedankt voor je beoordeling. Jammer om te zien dat het toch niet helemaal naar wens was. Kunnen we je nog ergens mee helpen of het voor je oplossen? Dan horen we het graag via info@lobbes.nl of bel ons gerust.
18 sep 2024
Bedankt voor je review. Vervelend om te zien dat het toch niet helemaal naar wens was. Kunnen we je nog ergens mee helpen of het voor je oplossen? Dan horen we het graag via info@lobbes.nl of bel ons gerust.
9 sep 2024
18 sep 2024
Wat vervelend dat het toch niet helemaal goed was met de bestelling, excuses voor de slechte ervaring. Graag hoor ik wat er precies mis is, misschien kunnen we het nog voor je oplossen. Daarom heb je even een persoonlijk mailtje gestuurd.
2 sep 2024

De snelle aflevering….ik vind alleen…

De snelle aflevering….ik vind alleen dat je veel moet bestellen voordat het gratis op gestuurd kan worden
14 aug 2024

Duidelijke website met mooi en betaalbaar speelgoed

Lobbes heeft een duidelijke website met een goede zoekfilter. Het speelgoed is duidelijk weergegeven en omschreven, de prijzen zijn aantrekkelijk. Wat nog beter kan: het zou fijn zijn mocht je vanuit de lijst een hartje kunnen aanklikken. Nu moet je telkens eerst het artikel aanklikken vooraleer je het als favoriet kan aanduiden.
5 sep 2024
Snelle en nette oplossing voor een verkeerd ontvangen artikel. We kregen een verkeerd artikel toegestuurd, kan natuurlijk gebeuren, en dat is snel en op een klantvriendelijke manier opgelost. Zowel de oorspronkelijke bestelling als de nalevering werden snel bezorgd.