12 jul 2024
Ik bestelde op vrijdag (vanuit Frankrijk) en op zaterdag kreeg ik bevestiging dat mijn bestelling bij PostNl was aangekomen,Op zondag kreeg ik een email van PostNl dat mijn bestelling op maandag in Frankrijk zou zijn.Op dinsdag kreeg ik een email van de franse koerier dat mijn bestelling op woensdag zou worden bezorgd.Daar ging wat fout en uiteindelijk ontving ik mijn bestelling op donderdag.
Wat mogelijk beter kan ?
Omdat ik een "computer dinosaurus" ben,had het voor mij makkelijker geweest wanneer ik het allemaal telefonisch had kunnen doen.Heb verschillende keren geprobeerd maar kreeg nooit iemand te spreken.
Heeft niet de spullen op voorraad die ze aanbieden op de site, reageert totaal niet op mijn emails en verzend pas na 2 weken. Ik zal hier nooit meer iets kopen.
Beoordelingen voor Zeilers.shop
snelle levering goede afhandeling van retour en direct contact. verzendkosten zijn fors
21 okt 2024
Levert "dingetjes"" die anderen niet hebben snel en niet te duur
12 okt 2024
goeie informatie over de bestelde produkten and snelle levering.
Helder communicatie, denkt in oplossingen en blijft relaxt.
12 okt 2024
Snel verstuurd leuke jas, precies als omschreven
Veel keuze, prima prijzen en snel verzonden!
12 okt 2024
Vlotte correcte levering. Zo door gaan.
11 okt 2024
Goede kwaliteit en snelle levering
Snel goed
13 okt 2024
13 okt 2024
9 okt 2024
9 okt 2024
8 okt 2024
8 okt 2024
15 okt 2024
ik heb op 27 september een bestelling gedaan. die is nog steeds niet ontvangen. ook op mijn mail daarover, een week geleden, heb ik niets gehoord.
Antwoord van Zeilers.shop
15 okt 2024
Helaas was het artikel van jouw bestelling op dat moment uitverkocht, kennelijk is onze eerste mail daarover in het spamfilter blijven hangen. Ik verwacht dit artikel binnen 2 weken alsnog te kunnen leveren.
16 sep 2024
Al diverse keer een bestelling geplaatst en ook prima telefonisch contact gehad met Kees! Geweldig aanbod en snelle levering. Ik ben al meerdere jaren super tevreden!