dartshopper.nl- Logo - Beoordelingen

dartshopper.nl

6.272 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden39.566 beoordelingen in totaal

1 jan 2024
Er is niet veel wat jullie beter kunnen doen, behalve dat je ook de beloofde personalisatiefoto's op darts kunt bestellen want dat is serieus onmogelijk! En dat terwijl jullie het wel aanbieden! Ook zou het misschien mogelijk moeten zijn om al in het bezit zijnde darts te laten voorzien van "personalisatie". Er is al meer gereageerd over de foto's laseren, maar daar hebben jullie tot nu toe nog niks aan gedaan wat serieus erg jammer is en ook niet conform de aanbieding.. Ik hoop wel dat dit snel zal veranderen en anders moet je die mogelijkheid uit jullie assortie halen. BEn erg tevreden over jullie, maar dit is een serieus minpuntje!!

17 mei 2024
I bought a reasonably well-priced order. I had issues with entering delivery details, my postcode was correct but it automatically entered the address for me which was just a 2 minute walk from my apartment. This was my fault for tbe wrong address. Budbee was delivering and they cancelled the delivery. I guess because I live in Centrum, I don't know though. Budbee claimed it was due to the wrong address but it is not difficult for the driver to just give me a call. After that was cancelled budbee recommended that I do a box delivery because they couldn't change my address now. Following day it was moved to the next day. I contacted budbee and they no longer k ew where my package was a d told me to wait 2 more days otherwise it's considered lost. In the meantime I e-mailed dartshopper customer service with only 'you must wait' as a reply. The following g day my order was recalled back to dartshopper. At this point, dartshopper says budbee sent the package back to dartshopper warehouse and they can't do anything until their 'investigation' is complete. Budbee told me that dartsjopper recalled the package themselves with no information. At this point I'm contacting both companies and receiving no information about my purchase which I paid with my money. Dartshopper was not helpful.at all, constantly telling me to be patient. I asked dartshopper that they could just send me a new order and restock the old one, but no I have to wait for investigation. I also asked for a refund and I still have to wait for the 'investigation'. It's now been 7 business days and I still haven't received the package. Budbee claimed that the delivery was too big for the box which is why it was sent back, after this I asked dartshopper and they still 'don't know'. I've now left the country on holidays and I fear if this is sent again while I'm away there will just be more issues.

Beoordelingen voor dartshopper.nl

30 sep 2024
Bestellingen worden herhaaldelijk niet geleverd, als je dan vervolgens je geld terug wil mag je zelf een verklaring in gaan vullen. Heb ik dus zelf werk van hun slechte service
1 okt 2024
Beste klant, Uiteraard zien wij ook het liefst dat bestellingen de volgende dag al bij onze klanten geleverd worden. Helaas hebben we geen directe invloed op het leveringsproces zodra de goederen ons magazijn hebben verlaten. U straft Dartshopper nu met een slechte recensie, terwijl de oorzaak bij de pakketdienst ligt. De klantenservice heeft al een onderzoek gestart naar de zending en u zult of een nieuwe levering krijgen of volledig gecrediteerd worden. Wij begrijpen dat het vervelend is, maar wellicht dat u deze slechte recensie wilt aanpassen of verwijderen? Onze excuses voor het ongemak.
25 feb 2024

Ik heb iets besteld niets gekregen

Ik heb iets besteld. Dpd heeft gezegd dat ze geleverd hebben maar heb niets ontvangen. Tot op heden geen communicatie met Datt gehad en geen geld terug niets. Erg vervelend.
VV
vic v.
Kapellen
20 jan 2024

Te duur voor kleine dingen

Dure verzendkosten voor kleine toebehoren... Kan in de brievenbus! Verzending duurt best lang vandaag besteld morgen bezorgd is niet van toepassing ondanks dat ze dat beloven
22 dec 2023
Het zakje in het etui voor de dartspijlen scheurde al bij het eerste gebruik helemaal open. Rest nog niet kunnen testen want bord, surround en verlichting hangen nog niet op.
22 dec 2023
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw feedback. Het is jammer dat u de tijd neemt om hier een slechte beoordeling achter te laten, maar geen contact opneemt met Dartshopper om uw probleem te melden. Zo kunnen wij onze service niet verbeteren. Als er een probleem is met uw bestelling, kunt u een e-mail sturen naar de klantenservice via de webshop. Zij helpen u graag verder. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak en zouden het zeer op prijs stellen als u deze slechte beoordeling zou willen heroverwegen.
11 mei 2024

Levering niet op tijd

Paar keer al besteld en elke keer het zelfde voor 22.00 besteld vandaag verzonden word als brief post verstuurd na 2 dagen nog niks. Mail gestuurd maar reageren nergens op.
13 mei 2024
Beste klant, jammer dat u ons een zo slechte beoordeling geeft. U heeft wel degelijk antwoord gehad op uw mail. Uiteraard zien wij ook het liefst dat bestellingen de volgende dag al bij onze klanten geleverd worden. Helaas hebben we geen directe invloed op het leveringsproces zodra de goederen ons magazijn hebben verlaten. U straft Dartshopper nu met een slechte recensie, terwijl de oorzaak bij de pakketdienst ligt. Wellicht dat u deze slechte recensie wilt aanpassen of verwijderen? Onze excuses voor het ongemak.
7 feb 2024
Bestelling is niet aangekomen. Telefonisch contact krijgen is onmogelijk. Via de mail een ook bijna geen contact te krijgen… Jammer, ik ben beter gewend bij dit bedrijf…
20 jan 2024
Sneller leveren en eerdere mail sturen van hoe en wat en niet eerst zelf moeten bellen en dan opeens s avond een mail krijgen van jouw adikel word geleverd over 3/4 dagen
21 mei 2024

Jammer van de slechte bezorgdienst(en)

Jammer dat jullie zo’n slechte pakket service hebben. Producten zijn perfect en worden op tijd verstuurd. Alleen ze komen niet of veel later aan. DPD is gewoon slecht
21 mei 2024
Beste klant, jammer dat u ons een zo slechte beoordeling geeft. Uiteraard zien wij ook het liefst dat bestellingen de volgende dag al bij onze klanten geleverd worden. Helaas hebben we geen directe invloed op het leveringsproces zodra de goederen ons magazijn hebben verlaten. U straft Dartshopper nu met een slechte recensie, terwijl de oorzaak bij de pakketdienst ligt. Wellicht dat u deze slechte recensie wilt aanpassen of verwijderen? Onze excuses voor het ongemak.
28 jan 2024

Levertijden niet juist op de website…

Levertijden juist op de website plaatsen in plaats van levering de volgende dag beloven en dan in de order bevestiging zeggen dat de levering later wordt bezorgd.
10 feb 2024
Heb 12 dagen geleden pijlen besteld waarbij stond dat ze binnen 2-5 werkdagen verzonden zouden worden. We zijn nu bijna 2 week verder en er is nog niks verzonden
7 dec 2023
Ik vind de service prima. Maar als ik 4 bestellingen doe krijg ik de mails van iedere bestelling afzonderlijk. Met name de marketingmails zijn helemaal gekmakend
7 dec 2023
Beste klant, jammer dat u ons een zo slechte beoordeling geeft. Als u de newsletter niet wilt ontvangen, kunnen u dit makkelijk uitzetten in uw account. Wellicht dat u deze slechte recensie wilt aanpassen of verwijderen? Onze excuses voor het ongemak.
4 feb 2024
Bezorging kan beter, werd verteld dat het vrijdag kwam maar uiteindelijk toch zaterdagmiddag pas bezorgd. Voor de rest goede kwalitatieve darts, zeer tevreden!
14 jan 2024
Kortingen worden bedrieglijk toegepast. Wanneer je bestelling hoger is dan €50 maar je past een kortingsbon toe, dwingt men om verzendingskosten te betalen...
15 mei 2024
mijne tweedekans pijlen waren vuil en beschadigd maar volgens de verkoopafdeling was dit normaal, niet echt tevreden dus. Ik koop nooit meer tweedekans pijlen
22 nov 2023
Weekend bestellingen worden bij het begin van de week niet met prio behandeld waardoor er hier extra levertijd voor is. Dit wordt niet vermeld op de website.
23 nov 2023
Beste klant, jammer dat u ons een zo slechte beoordeling geeft. Uiteraard zien wij ook het liefst dat bestellingen de volgende dag al bij onze klanten geleverd worden. Helaas hebben we geen directe invloed op het leveringsproces zodra de goederen ons magazijn hebben verlaten. Wellicht dat u deze slechte recensie wilt aanpassen of verwijderen? Onze excuses voor het ongemak.
24 jan 2024
Er staat op de site dat m'n dartpijlen beschikbaar zijn en dat ze binnen 2 en 3 werkdagen zouden binnenkomen we zijn nu 2 weken verder en heb nog steeds niks
26 jun 2024
De gepersonaliseerde cover die rond het dartsbord geplaatst word,is ronduit een schandalige uitvoering,vraag dan 50 euro meer en werk professioneel,gr Peter
27 jun 2024
Beste klant, vervelend dat u niet tevreden bent met uw bestelling. Wij zien echter, dat u nog geen contact heeft gehad met de klantenservice. Op die manier kan het natuurlijk niet opgelost worden. Neemt u even via de link in de webshop contact op, dan helpen zij u graag verder en kunt u deze slechte beoordeling aanpassen en/of verwijderen. Onze excuses voor het ongemak.
10 jun 2024
Besteld en maat te klein besteld. Direct na betaling een bericht gestuurd en ps na het weekend een antwoord. Beter is er een klantenservice in het weekend
11 jun 2024
Beste klant, u heeft op vrijdagavond om 20.11 uur een mail naar de klantenservice gestuurd. De klantenservice is op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur beschikbaar. In het magazijn wordt 24/7 gewerkt om ervoor te zorgen dat de bestelling z.s.m. verzonden worden. Vandaar dat uw bestelling is verzonden, voordat uw mail kon worden beantwoordt. Dat is natuurlijk in dit geval vervelend, maar om daar nu een zo slechte beoordeling voor te geven, is toch wel een beetje flauw.
13 jan 2024
Heb spijtig genoeg voor de eerste keer een week moeten wachten op mijn bestelling, hopelijk is dit de volgende keer niet zo, voor de rest vind ik het top.
31 dec 2023
Er zaten geen vleugels bij de pijlen, deze zijn toch wel van wezenlijk belang. Heb ze daarom teruggestuurd en krijg ik hopelijk snel het geld teruggestort