dartshopper.nl- Logo - Beoordelingen

dartshopper.nl

6.272 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden39.566 beoordelingen in totaal

1 jan 2024
Er is niet veel wat jullie beter kunnen doen, behalve dat je ook de beloofde personalisatiefoto's op darts kunt bestellen want dat is serieus onmogelijk! En dat terwijl jullie het wel aanbieden! Ook zou het misschien mogelijk moeten zijn om al in het bezit zijnde darts te laten voorzien van "personalisatie". Er is al meer gereageerd over de foto's laseren, maar daar hebben jullie tot nu toe nog niks aan gedaan wat serieus erg jammer is en ook niet conform de aanbieding.. Ik hoop wel dat dit snel zal veranderen en anders moet je die mogelijkheid uit jullie assortie halen. BEn erg tevreden over jullie, maar dit is een serieus minpuntje!!

17 mei 2024
I bought a reasonably well-priced order. I had issues with entering delivery details, my postcode was correct but it automatically entered the address for me which was just a 2 minute walk from my apartment. This was my fault for tbe wrong address. Budbee was delivering and they cancelled the delivery. I guess because I live in Centrum, I don't know though. Budbee claimed it was due to the wrong address but it is not difficult for the driver to just give me a call. After that was cancelled budbee recommended that I do a box delivery because they couldn't change my address now. Following day it was moved to the next day. I contacted budbee and they no longer k ew where my package was a d told me to wait 2 more days otherwise it's considered lost. In the meantime I e-mailed dartshopper customer service with only 'you must wait' as a reply. The following g day my order was recalled back to dartshopper. At this point, dartshopper says budbee sent the package back to dartshopper warehouse and they can't do anything until their 'investigation' is complete. Budbee told me that dartsjopper recalled the package themselves with no information. At this point I'm contacting both companies and receiving no information about my purchase which I paid with my money. Dartshopper was not helpful.at all, constantly telling me to be patient. I asked dartshopper that they could just send me a new order and restock the old one, but no I have to wait for investigation. I also asked for a refund and I still have to wait for the 'investigation'. It's now been 7 business days and I still haven't received the package. Budbee claimed that the delivery was too big for the box which is why it was sent back, after this I asked dartshopper and they still 'don't know'. I've now left the country on holidays and I fear if this is sent again while I'm away there will just be more issues.

Beoordelingen voor dartshopper.nl

16 jun 2024

Heb mijn bestelling niet gekregen super slechte neppers service

Heb mijn bestelling niet gekregen Ook geen verdere update van de status Kan jullie NIET bereiken Oplichters baal dat ik mijn geld niet terug kan krijgen
17 jun 2024
Beste klant, dat is nogal een statement! U heeft geen telefonisch contact gehad met de klantenservice en ook niet per mail. Zo kunnen wij u natuurlijk ook niet helpen. Wilt u a.u.b. de moeite nemen om via de website een mail te sturen? De klantenservice helpt u graag verder. Verder zou het fijn zijn, als u deze beoordeling zou willen aanpassen of verwijderen!
13 jan 2024

Bestellen geen probleem....maar de…

Bestellen geen probleem....maar de levertermijn vond ik veel te lang...vooral het motto: vandaag besteld..morgen verstuurd klopt niet helemaal...spijtig.
4 apr 2024
Een heel geknungel voor een levering! Extra betalen voor levering volgende werkdag en uiteindelijk nog 3 werkdagen moeten wachtten. Schandalige service
25 apr 2024
Beste klant, jammer dat u ons een zo slechte beoordeling geeft. Uiteraard zien wij ook het liefst dat bestellingen de volgende dag al bij onze klanten geleverd worden. Helaas hebben we geen directe invloed op het leveringsproces zodra de goederen ons magazijn hebben verlaten. U straft Dartshopper nu met een slechte recensie, terwijl de oorzaak bij de pakketdienst ligt. Ook heeft de klantenservice u de kosten voor de spoedlevering meteen gecrediteerd. Wellicht dat u deze slechte recensie wilt aanpassen of verwijderen?
18 jan 2024

goeie levering

er wordt geadverteerd met een snelle levering, nu duurde het bij mij bijna een week. natuurlijk kan het soms tegen zitten. dus ik neem ze niks kwalijk.
22 mei 2024
Het spijt mij te moeten melden. Maar de shafts die ik heb besteld van winmau draaien vaak door op mn pijlen, daardoor kan ik weer nieuwe gaan halen…
19 mrt 2024
Helaas heb ik artikel ontvangen wat niet compleet is. Ik heb de klantenservice gebeld en een mail gestuurd inclusief fotos maar geen reactie helaas.
21 mrt 2024
Beste Vincent, Vervelend om te horen dat de bestelde pijlenset niet compleet is, dit is uiteraard niet te bedoeling! We zien dat u ons op 14 Maart een mail heeft gestuurd, en deze vervolgens zelf op 'opgelost' heeft gemarkeerd via een van de artikelen die naderhand aan u gepresenteerd werden. Onze telefoon is beschikbaar van Ma - Vr 10:00-17:00, wellicht heeft u ons proberen te bellen buiten de kantooruren? Een van onze klantenservice medewerkers zal zo spoedig mogelijk op uw mail reageren en het probleem met u oplossen. Met vriendelijke groet, Dartshopper
4 mrt 2024
Bestelling nooit aangekomen, nu is de bestelling opnieuw ingediend na 3 week met bestelde producten niet op voorraad. Wordt dus nog langer wachten...
25 mrt 2024
Ik had 3 euro bij betaald voor de snelle levering had de vrijdag besteld en ging de zaterdag geleverd worden en is pas geleverd de maandagavond
2 mei 2024
Ik heb geen mail ontvangen dat de aankoop goed ontvangen is en behandeld word maar ik wacht nog maar even af, misschien komt mn bestelling nog
3 mei 2024
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw feedback. Het is jammer dat u de tijd neemt om hier een slechte beoordeling achter te laten, maar geen contact opneemt met Dartshopper om uw probleem te melden. Zo kunnen wij onze service niet verbeteren. Als er een probleem is met uw bestelling, kunt u een e-mail sturen naar de klantenservice via de webshop. Zij helpen u graag verder. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak en zouden het zeer op prijs stellen als u deze slechte beoordeling zou willen heroverwegen.
29 dec 2023
Als je een lampje koopt voor op een bord te zetten en je koopt alles samen zouden ze je moeten verwittigen dat deze combinatie niet zal passen.
8 apr 2024
Zou de volgende dag bezorgd worden daarom bestelde ik bij jullie maar ik heb uit eindelijk toch lang moeten wachten is ook gelijk de laatste x
25 apr 2024
Beste klant, wij beloven nergens dat het de volgende dag bezorgd wordt. Helaas hebben we geen directe invloed op het leveringsproces zodra de goederen ons magazijn hebben verlaten. U straft Dartshopper nu met een slechte recensie, terwijl de oorzaak bij de pakketdienst ligt. Wellicht dat u deze slechte recensie wilt aanpassen of verwijderen?
3 feb 2024
Levering is allemaal prima, het dartbord uit de set is van slechte kwaliteit, waardoor veel bouncers en verbuiging van de draden op het bord
30 jan 2024

Bestelling

Ik doe een bestelling de woensdgavond en ik krijg ze maar de maandag? Dan moet je niets beloven van voor 22u of 23u besteld morgen in huis!
JB
9 jan 2024
Dartsslijper is niet geleverd… Ledstrip heeft geen adapter… is niet duidelijk op site Inhoud dartsblok met houten kist ook niet duidelijk
31 dec 2023
Heb men bestelling ni aangekregen voor de feestdagen terwijl ik het een week ervoor heb besteld en extra betaald heb voor snelle levering
14 feb 2024
Geen reactie op emails ,contactformulieren en telefonisch niet bereikbaar iets terug gestuurd maar nog steeds geen geld terug schandalig
30 apr 2024
12 dagen geleden een dartbord besteld. Dit zou de volgende dag worden verzonden.....nog niets ontvangen, ook geen bericht van vertraging
1 mei 2024
Beste klant, er zijn stakingen bij de pakketdienst. Daar kan Dartshopper weinig aan doen. Het zou fair zijn, als u deze slechte beoordeling dan ook zou verwijderen.
4 nov 2023
Extra 10 euro betaald voor naam laten graferen in darts pijl. Niet gebeurd, email verstuurd te compensatie. Geen antwoord op gekregen!
6 nov 2023
Beste klant, u heeft alleen darts besteld! Wij zouden het op prijs stellen als u deze onterechte beoordeling verwijderd.
2 mei 2024
Ben al een week bezig om een kopie factuur te krijgen voor mijn administratie. Via mail, chat telefoon en website kom ik niet verder.
3 mei 2024
Beste klant, de klantenservice heeft uw mail beantwoordt op 30/4/2024 en u het factuur gestuurd. Zou u zo vriendelijk willen zijn deze onterechte slechte review te verwijderen? U geeft nu namelijk het artikel een zeer slechte beoordeling, terwijl dit niet terecht is.
1 jun 2024
Sorry maar als je twee cadeaubonnen hebt kan je maar 1 gebruiken en ten 2 de krijg je geen bonuspunten als je een cadeaubon gebruikt
28 jun 2024
Beste klant, Indien u twee cadeaubonnen wenst samen te voegen kunt u hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Dartshopper