27 nov 2023
Heb onlangs 4 paar herenschoenen van de website besteld. De kwaliteit is uitstekend (weet ik uit vorige ervaring). Omdat ik als vegetarier geen schoenen van leer aanschaf, kan ik bij Van Haren uitstekend terecht voor kunstleren exemplaren. (hoeveel vegetariers weten dit?) Kan het bedrijf hier meer ruchtbaarheid aan geven? Er is echt een markt voor, want alle vegetariers zijn op zoek naar alternatieven voor leer. En de fraaie eigentijdse modellen zullen beslist klanten trekken die uit zijn op schoeisel waar geen dierenhuid voor gebruikt is. En bovendien zijn deze schoenen heel aantrekkelijk geprijsd.
Ik had 2 paar schoenen en 1 paar pantoffels in de actie besteld. Laten verzenden naar pakketpunt. Iemand bij vanharen distributie heeft het adres van het pakketpunt ingevoerd als zijnde huisadres. Vervolgens krijg ik van DHL 100 mails met "pakket is door de brievenbus bezorgd" (hoe dan). Even later, "bezorgadres niet gelocaliseerd". Even later, "we proberen het morgen nog eens". Dag erna "bezorgadres niet gelocaliseerd". Ik heb dhl gebeld, probleem wordt duidelijk. Retourzending is al aangemeld, kan niet worden teruggedraaid, dus pakket gaat terug naar vanharen. Daarna vanharen gebeld, vriendelijke vrouw aan de telefoon die me verzocht om het gehele boeltje opnieuw te kopen, gezien ze de retourzending niet kon annuleren. Ik zou m'n geld terugkrijgen. Dus ik vroeg of de items dan nog in de aanbieding zouden zijn, "ja dat is een nieuwe actie, dus zeker!". Eerst een mail dat retourzending is bevestigd. Daarna een mail dat ze 't morgen nog eens gaan proberen te bezorgen. Daarna een mail met €5 korting bij besteding van €20 ter compensatie (oorspronkelijk bedrag was hoger dan €20 dus aardige tegemoetkoming). Gisteren heb ik mijn geld terug ontvangen - daar heb ik wel op willen wachten. Vandaag wil ik opnieuw de items bestellen: alle acties verlopen. Dan laat ook maar.
schoen/laars maten zijn niet gericht op hollandse vrouwen maar op italiaanse smalle voetjes en de retour service is waardeloos geregeld..teleurstellend!!
6 nov 2023
Bedankt voor je review. Wat jammer dat je deze keer niet bij ons hebt kunnen slagen. We zetten je feedback door en hopen je in de toekomst van dienst te mogen zijn!
1 mrt 2024
Ik heb mijn bestelling, te grote maat, de volgende ochtend teruggebracht. Nu heb ik nog steeds mijn geld niet terug .... Dat moet toch sneller kunnen?
3 nov 2023
Ik had laarzen besteld en kreeg vervolgens maat 41 en maat 40 in één doos. De laarzen zelf vond ik wel heel mooi, maar heb ze dus terug moeten sturen.
6 nov 2023
Bedankt voor je review. Wat vervelend dat dit is mis gegaan. Onze welgemeende excuses hiervoor. Heb je inmiddels contact gehad met onze klantenservice? Zij kijken graag met je mee naar deze kwestie (088 - 864 23 10 / klantenservice@vanharen.nl)
30 jun 2024
De schoenen zien er goed uit en lopen lekker. De prijs is ook passend. Het minpunt is dat allebeide schoenen steeds geluid maken als ik een stap zet.
11 apr 2024
Verbeterpuntje
De schoenen zien er supergoed uit alleen in de doos zat een verkeerde maat.
Misschien als verbeterpunt controle of juiste schoenmaat in de doos zit.
21 mei 2024
De levering was top. Maar de de binnenzolen verschillen van elkaar. Bij de ene schoen zit de binnenkant van de zool iets meer omhoog, heel apart.
3 dec 2023
Schoenen nooit geleverd en ontvang na 5 dagen dat ze retour zijn gekomen. Heel bijzonder, want ik heb de online bestelling nooit bezorgd gehad.
4 dec 2023
Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen, onze excuses hiervoor. Vermoedelijk is er iets mis gegaan bij de bezorgdienst en is het pakketje in een verkeerde route terecht gekomen. Heb je al contact gehad met onze klantenservice? Zij kijken graag even mee (088 - 864 23 10 of klantenservice@vanharen.nl).
9 apr 2024
Product wordt niet geleverd op de aangegeven datum en wordt retour gezonden en daarna hoor je niets erover en moet je zeld er achter aangaan.
10 apr 2024
Bedankt voor je review. Je bestelling is zo te zien verloren gegaan bij de vervoerder, waarvoor onze excuses. Het aankoopbedrag is inmiddels aan je terugbetaald (of wordt vandaag overgemaakt).
hallo Heb nog geen bericht of jullie de schoenen terug hebben ontvangen heb ze de zelfde dag terug gestuurd rede zijn te klein . mvg, m pool
31 jan 2024
Bedankt voor uw bericht. Uw retourzending is momenteel nog naar ons onderweg. Zodra deze is verwerkt, ontvangt u een nieuw email berichtje van ons.
4 nov 2023
Bestelling zou de volgende dag geleverd worden, pas na 3 dagen geleverd. De bestelling ook incompleet miste gewoon een heel paar schoenen.....
6 nov 2023
Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen. Onze excuses voor het ongemak. We zien dat er inmiddels contact is geweest met onze klantenservice en dat er een oplossing is geboden. Wij vertrouwen erop dat een eventuele volgende keer het proces spoedig mag verlopen, zoals het hoort!
2 mei 2024
Site werkt extreem slecht duurt eeuwen voor er een bestelling is geplaatst, continu foutmeldingen, of dat het filter gewoon niet pakt.
6 mei 2024
Bedankt voor je review. Onze excuses voor de problemen die je hebt ervaren met onze website. We zien dat bestelling inmiddels wel is gelukt en het artikel is geleverd, dus we hopen dat je hier veel plezier van mag hebben. :)
11 apr 2024
veel te laat en incorrect
was volgende dag bezorgd garantie, maar werd 5 dagen en 1 van de 2 produkten niet leverbaar (stond op de bon, verder niet gecommuniceerd)
12 apr 2024
Bedankt voor je review. Vanwege de afgelopen Paasdagen heeft PostNL helaas te kampen gehad met wat achterstanden en vertragingen. Over het paartje schoenen dat niet leverbaar was is op 03-04 een automatisch berichtje verstuurd. Wellicht is deze over het hoofd gezien of in de spam-mailbox beland? We vinden het jammer dat we niet alles hebben kunnen leveren en bieden hier dan ook graag onze excuses voor aan. Mochten we nog ergens mee kunnen helpen, dan staat de klantenservice graag voor je klaar.
26 nov 2023
Ander product in doos dan bedoeling.
Eerste bestelling heb ik foute product ontvangen. Is goed opgelost, maar zorgt voor extra handelingen, nog een keer thuis blijven etc.
4 jan 2024
4 dagen na het plaatsen van mijn bestelling, kreeg ik op de dag dat het bezorgd zou worden een mail dat mij bestelling geannuleerd is.
8 jan 2024
Bedankt voor je review. Onze excuses voor de geannuleerde bestelling; helaas was het gekozen artikel niet meer fysiek op voorraad op het moment van inpakken. Dit gebeurt sporadisch wanneer twee klanten tegelijkertijd hetzelfde -laatste- artikel bestellen en dan moeten we tot onze spijt iemand teleurstellen.
29 mrt 2024
Mijn bestelling is door het dhl afhaalpunt geretourneerd naar jullie. Ik had de schoenen nodig voor een bruiloft dus ik baal nogal.
2 apr 2024
Bedankt voor je review. Onze excuses voor de fout met betrekking tot de levering van je bestelling. We hopen dat je op tijd een alternatief hebt gevonden en alsnog van de bruiloft hebt kunnen genieten!
11 mei 2024
Wachten op terugbetaling.
Product was niet op voorraad. Maar geld wordt niet gelijk teruggestort. Overigens andere keren geen probleem met bestelling gehad.
13 mei 2024
Hi, bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat het bestelde artikel niet meer leverbaar is, onze excuses! Als het gaat om een online bestelling, dan het wordt het bedrag automatisch binnen 1-2 werkdagen terug gestort. Gaat het om een bestelling die in de winkel is geplaatst, dan kan het helaas wat langer duren. Mocht je nog vragen hebben, dan adviseren we je om contact op te nemen met de klantenservice (klantenservice@vanharen.nl).
15 dec 2023
Ik heb een week geleden besteld,en nog steeds niet in huis,dus het wordt hem niet,om het te dragen tijdens bedrijfsvieringen kerst
18 dec 2023
Bedankt voor je review. Onze excuses voor de vertraagde levering. We zien dat je de bestelling inmiddels hebt ontvangen en geretourneerd in de winkel. We hopen dat je op tijd een vervangend paar weet te vinden voor het bedrijfsfeest!
28 nov 2023
De leren laarsjes had ik net besteld en 74,99 euro betaald toen ik de afprijzing zag van 30%. Jammer dat ik daar te laat voor was!
30 nov 2023
Bedankt voor je review. We begrijpen dat je hier van baalt. Heb je al contact gehad met onze klantenservice? Zij kijken graag met je mee naar een mogelijke oplossing. Ons team is te bereiken via 088 - 864 23 10 of klantenservice@vanharen.nl.
18 nov 2023
Bezorgen of verzenden na 3 dagen later
Snellen bezorg op 14 november na bezorg datum 16 november,bestellin op 13 november 😡😡😡😡👎👎👎👎
20 nov 2023
Bedankt voor je review. Zoals in eerder contact aangegeven hebben we onze leverbelofte tijdens Singles day niet gehaald. Hier bieden we dan ook onze oprechte excuses voor aan. We zien dat de items inmiddels zijn ontvangen. Hopelijk zijn deze helemaal naar wens!
17 nov 2023
Te lang voor opgestuurd
Ik heb zondag besteld maar het was niet tot woensdag opgestuurd. Het is nu vrijdag en hopelijk volgens DHL vanavond geleverd.
17 nov 2023
Bedankt voor je review. Wegens een actie van afgelopen zaterdag is er helaas zowel in ons magazijn als bij de postagentschappen een vertraging ontstaan. Onze welgemeende excuses voor dit ongemak. Hopelijk is de bestelling evengoed naar wens! Indien we ergens mee kunnen helpen, dan horen we dat uiteraard graag (088 - 864 23 10 of klantenservice@vanharen.nl).