vanharen.nl- Logo - Beoordelingen

vanharen.nl

6.034 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden61.637 beoordelingen in totaal

27 nov 2023
Heb onlangs 4 paar herenschoenen van de website besteld. De kwaliteit is uitstekend (weet ik uit vorige ervaring). Omdat ik als vegetarier geen schoenen van leer aanschaf, kan ik bij Van Haren uitstekend terecht voor kunstleren exemplaren. (hoeveel vegetariers weten dit?) Kan het bedrijf hier meer ruchtbaarheid aan geven? Er is echt een markt voor, want alle vegetariers zijn op zoek naar alternatieven voor leer. En de fraaie eigentijdse modellen zullen beslist klanten trekken die uit zijn op schoeisel waar geen dierenhuid voor gebruikt is. En bovendien zijn deze schoenen heel aantrekkelijk geprijsd.

27 mrt 2024
Ik had 2 paar schoenen en 1 paar pantoffels in de actie besteld. Laten verzenden naar pakketpunt. Iemand bij vanharen distributie heeft het adres van het pakketpunt ingevoerd als zijnde huisadres. Vervolgens krijg ik van DHL 100 mails met "pakket is door de brievenbus bezorgd" (hoe dan). Even later, "bezorgadres niet gelocaliseerd". Even later, "we proberen het morgen nog eens". Dag erna "bezorgadres niet gelocaliseerd". Ik heb dhl gebeld, probleem wordt duidelijk. Retourzending is al aangemeld, kan niet worden teruggedraaid, dus pakket gaat terug naar vanharen. Daarna vanharen gebeld, vriendelijke vrouw aan de telefoon die me verzocht om het gehele boeltje opnieuw te kopen, gezien ze de retourzending niet kon annuleren. Ik zou m'n geld terugkrijgen. Dus ik vroeg of de items dan nog in de aanbieding zouden zijn, "ja dat is een nieuwe actie, dus zeker!". Eerst een mail dat retourzending is bevestigd. Daarna een mail dat ze 't morgen nog eens gaan proberen te bezorgen. Daarna een mail met €5 korting bij besteding van €20 ter compensatie (oorspronkelijk bedrag was hoger dan €20 dus aardige tegemoetkoming). Gisteren heb ik mijn geld terug ontvangen - daar heb ik wel op willen wachten. Vandaag wil ik opnieuw de items bestellen: alle acties verlopen. Dan laat ook maar.

Beoordelingen voor vanharen.nl

15 apr 2024
Snelle levering, duidelijke manier van retourneren. Echter de bestelsite is zo langzaam en betaalmethoden werken niet altijd.
11 feb 2024
Ik bestel 44 van schoen maat en krijg 46 ..Maar ben daarna naar de winkel geweest en daar hebben ze het netjes opgelost…
15 feb 2024
Bedankt voor je review. Onze excuses voor de verkeerde levering! We begrijpen dat onze collega's het in de winkel al hebben opgelost, dus we wensen je veel plezier van je nieuwe schoenen!
28 feb 2024
De service van het winkelpersoneel was top. Maar helaas was de rits van mijn laars kapot. Heb deze retour moeten sturen
9 apr 2024
Niet geleverd op de dag die aangegeven werd. Daardoor andere mensen in moeten schakelen om her in ontvangst te nemen.
10 apr 2024
Bedankt voor je review. Deze bestelling is inderdaad met een dag vertraging geleverd. Onze excuses hiervoor, we begrijpen dat dit vervelend is. We hopen dat je desondanks veel plezier hebt van je nieuwe schoenen!
JS
Joni S.
Pijnacker
18 apr 2024
Verkeerde kleur gestuurd. Gaat dus retour. Kan de sneakers niet opnieuw bestellen want mijn maat is nu uitverkocht.
22 apr 2024
Hi, Wat vervelend om te horen, onze excuses! We adviseren je om contact op te nemen met de klantenservice (klantenservice@vanharen.nl), zodat we het verder voor je kunnen nakijken.
27 nov 2023
De website is niet handig via de telefoon. Blijft veel hangen en het winkelwagentje was leeg toen ik wilde afrekenen
6 jun 2024
Pakket retour gestuurd door pakketpunt vanwege verkeerde naam op doos. Nu moet ik de schoenen opnieuw bestellen
7 jun 2024
Hi, wat vervelend om te horen dat je pakket retourafzender is gestuurd, onze excuses! We adviseren je om contact op te nemen met de klantenservice (klantenservice@vanharen.nl), zodat wij het verder voor je kunnen nakijken.
21 mei 2024
De maat die ik nodig was is heel vaak niet op voorraad in de winkel, winkel heeft ook maar beperkt assortiment
25 nov 2023
I like the shoes I ordered but it took 3 days to be delivered to the vanharen shop which is a long time !
RL
Rob L.
Grave
3 nov 2023
Artikel stond wel op website maar na bestellen kreeg ik bericht dat het artikel niet in voorraad was.
9 jun 2024
Meer controle naar Post.nl DHL, SBS die de spullen brengen goede afspraken naar de klant VENTILEREN
1 feb 2024
De site blijft steeds hangen, is traag en moeilijk zoeken. De site is echt niet meer van deze tijd!
2 feb 2024
Bedankt voor je review. We hebben de afgelopen dagen inderdaad te maken gehad met wat digitale ongemakken. Op dit moment zou dit weer verholpen moeten zijn en hopen we je weer naar volle tevredenheid van dienst te kunnen zijn.
9 dec 2023
Schoenen waren niet meer leverbaar, dit kreeg ik pas te horen toen het andere paar werd verzonden!
11 dec 2023
Bedankt voor je review. Wat jammer dat tijdens het inpakken bleek dat we je toch niet meer aan het gewenste item hebben kunnen helpen. Onze excuses hiervoor. Hopelijk mogen we je in de toekomst opnieuw van dienst zijn!
1 dec 2023
Ik heb een bestelling geplaatst. Geen reactie meer ontvangen. Pakket is ook niet bekend bij postnl
1 dec 2023
Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat dit lijkt te zijn misgegaan. Onze excuses hiervoor. Volgens onze gegevens is de bestelling 29 november in het gekozen filiaal bezorgd. Hopelijk ben je binnenkort in de gelegenheid om de bestelling op te halen en is deze evengoed naar wens!
20 jan 2024
Jammer genoeg voldoen de schoenen niet aan de kwaliteit die ik had verwacht. Ze voelen te groot!
24 dec 2023
Nog steeds geen bestelling in het afhaalpunt geleverd zou nu toch wel eens tijd gaan worden !!!!
26 dec 2023
Bedankt voor je review. Onze excuses voor het feit dat je bestelling niet is geleverd. We raden je aan om even contact op te nemen met onze klantenservice, (088 - 864 23 10 / klantenservice@vanharen.nl), dan helpen we je hier graag mee verder.
1 jul 2024
Mijn pakketje had afgelopen vrijdag bezorgd moeten worden maar nog steeds niks binnen gekregen,
5 jul 2024
Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen. Heb je al contact gehad met onze klantenservice? Zij kijken graag even mee wat er aan de hand is (088 - 864 23 10 / klantenservice@vanharen.nl).
17 mrt 2024
Zou 14 maart donderdag mijn bestelling krijgen. Nu 17 maart nog niet ontvangen ook geen mail.
18 mrt 2024
Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen. We adviseren je om even contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kijken graag met je mee wat er mis gaat (088 - 864 23 10 / klantenservice@vanharen.nl.).
8 jan 2024
Er werd gezecht dat ik het de volgende dag binnen zou komen maar het kwam ruim 24 uur te laat.
8 mei 2024

rood zwarte pokemonschoenen…

Had rood zwarte pokemonschoenen gekocht, binnen 1 dag is aan beide schoenen de voorkant kapot
13 mei 2024
Hi, bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over je aankoop, onze excuses! We adviseren je om contact op te nemen met onze klantenservice (klantenservice@vanharen.nl), zodat wij het verder voor je kunnen nakijken.