tuinflora.com- Logo - Beoordelingen

tuinflora.com

1.097 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden14.531 beoordelingen in totaal

13 sep 2024
Eerste bericht van levering komt 's avonds om 22.30 uur. Zou je dan nog iets moeten regelen dan is dat erg laat. Het transportbedrijf geeft niet kloppende informatie. Plant zou thuis afgeleverd zijn dinsdag 12.14 uur volgens mail. Thuis geen pakket. Track en trace geeft informatie dat levering woensdag is. Reactie van Tuinflora is: wacht maar af, het kan nog komen..... (Levende plant, temperaturen van 30 graden). Na telefoneren met transportbedrijf blijkt dat pakket dinsdag op afleverpunt is neergezet, dat er geen bericht is gestuurd en dat er geen barcode is geleverd. Dit kost je als klant, veel tijd en ergernis.

8 mrt 2024
Ok ,gele lidcactussen...ik zoek al eeuwen, niet aan te komen in Nederland. Tot ik tuinflora ontdek.. met gele lidcactussen 😁. Op de mailing lijst gestaan voor als ze op voorraad komen, en ja hoor 2 besteld. Komen er wat stekken voor €4.50 per stuk . Niks geel, maar ik krijg mijn geld terug. Weer op de mailing lijst.2 besteld heb goede hoop en vraag of er wat bij kunnen in mijn bestelling. Nee. Ik krijg weer nette stekjes ,niet geel wel een lichte kleur ik ben weer hoopvol.bestel er 5 bij. Een zooitje .fotos spreken voor zich.dpd krijgt de schuld ik 30 % mijn aankopen terug gestort . Tuinflora neemt verantwoordelijkheid. Einde verhaal. Nooit meer Oja , wacht de 2 maand garantie termijn af 🤐

Beoordelingen voor tuinflora.com

sittard
7 jul 2024
5 jul 2024
11 jul 2024
Planten besteld die tussen de 40 en 60 cm horen te zijn bij Levering, maar die in werkelijkheid niet hoger zijn dan 32 cm. Daar komt ook nog bij dat diverse bladeren geknakt of gescheurd zijn. Als je belt of mailed, dan meet je niet goed en al van dat gelul. (Sorry voor mijn woord gebruik). Ik zal dan ook ieder in mijn vriendenkring waarschuwen hiet niet te kopen
Antwoord van tuinflora.com
Bedankt voor uw feedback. Wij vinden het vervelend om te horen voor u. Wij hopen dat het in het vervolg beter voor u zult lopen. Met vriendelijke groet, De klantenservice
30 jul 2024
U reageerde niet op twee mailtjes van mij die over de zeer slechte bezorging van DPD gingen. Hier kunt U niets aan doen, maar in Uw schrijven staat dat U meestal binnen een dag reageert, nou donderdag mijn eerste mailtje vrijdag de tweede en het is nu een week verder dus dinsdag.
2 aug 2024
Helaas zijn wij gesloten in het weekend.Door drukte op maandagen kan het zo zijn dat er wat vertraging zit in de beantwoording van klachten.
11 jul 2024
Het ligt niet aan het tuincentrum maar aan het vervoers bedrijf die verpesten het altijd al de zoveelste keer en zo jammer. Want dat betekend dat ik daar nooit meer bestel ondanks de mooie planten
Antwoord van tuinflora.com
Bedankt voor uw feedback!
6 jul 2024
De plantjes zagen er niet uit. Kwaliteit heel slecht. En ik had wel iets grotere planten verwacht. Direkt in de vuilnisbak.foto,s op de site zijn misleidend,
10 jul 2024
Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u teleurgesteld bent over uw bestelling. Voor de volgende keer raden wij u aan om eerst contact op te nemen met de klantenservice voor dat u de planten weggooit. De foto's van de planten op onze website zijn hoe de planten er na enkele jaren er uit zien, dit staat er ook aangegeven. Wij verkopen jonge planten die nog moeten gaan groeien. Wij hopen voor de volgende keer dat u eerst contact opneemt met de klantenservice voordat u de planten weggooit.
24 jul 2024
De planten zien er slecht uit. Er zit weinig groen blad aan en heel veel dood hout
21 aug 2024
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u teleurgesteld bent over uw bestelling. We versturen de meeste van onze planten als natuurlijk groeiende jonge planten, die buiten worden gekweekt en groeien volgens het seizoen. Deze jonge en robuuste planten zullen na het planten snel uitlopen. Bij vragen kunt u het beste direct contact opnemen met onze klantenservice, zodat we u beter kunnen helpen.
13 jul 2024
Mijn plant is al zo snel dood al heb ik water gegeven
Antwoord van tuinflora.com
Wij vinden dit erg vervelend voor u om te horen. Wij raden u aan om voortaan contact op te nemen met de klantenservice zodat zij u verder kunnen helpen. Met vriendelijke groet, De klantenservice
19 jul 2024
Flink mee gegooid bladeren geknakt
19 jul 2024
Vervelend om te horen. heeft u al contact opgezocht met onze klantenservice. Zij kunnen uw met dit probleem helpen en een oplossing voor uw vinden.
25 jul 2024
21 aug 2024
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u teleurgesteld bent in onze service. Mocht u vragen hebben, neem dan alstublieft direct contact op met onze klantenservice zodat we u beter kunnen helpen.
6 jul 2024
10 jul 2024
Bedantk voor uw bericht. Op onze website staat aangegeven dat de planten die wij verkopen nog heel jong zijn en nog moeten groeien en gaan bloeien. Vandaar dat deze planten nog geen bloemen hebben. Nadat u de planten heeft geplant en goed verzorgt zullen ze snel kunnen gaan groeien en ook gaan bloeien!
8 mrt 2024

Begin er niet aan

14 mrt 2024
We waarderen uw feedback ten zeerste en willen ons oprecht verontschuldigen voor eventuele teleurstellingen die u heeft ervaren met betrekking tot de kleur van de lidcactussen. Onze leverancier heeft onlangs benadrukt dat gele lidcactussen bij aanvang vaak roze lijken te zijn, wanneer de bloem nog jong is. We realiseren ons dat dit voor verwarring kan zorgen. Om onze verontschuldigingen te tonen en tegemoet te komen aan eventuele zorgen, willen we benadrukken dat we ons inzetten voor eerlijkheid en transparantie. Daarom bieden we een garantie van twee maanden op al onze producten. Bovendien, als een gebaar van goede wil, wij hebben een korting van 30% aanbieden op de lidcactussen die tijdens het transport beschadigd zijn geraakt. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
3 jul 2024

Geen passende oplossing voor verkeerd geleverde planten

In het najaar van 2023 heb ik 5 hortensia's besteld maar ik heb 3 andere planten ontvangen waarvan ik niet weet wat het voor planten het zijn. De persoon van de klantenservice weet het ook niet en vind dat ik ze moet laten staan tot ze bloeien. Pas dan kunnen ze zien welke plant het is, en kunnen ze onderzoeken wat er mis mis gegaan. Maar stel nou: het is geen bloeiende plant... Of het duurt 3 jaar voordat het bloeit... Of het wordt een struik van 6 meter hoog... Mijn kleine tuintje is niet de juiste locatie om te wachten op eventuele bloei. Daarnaast interesseert het mij niet wat er bij jullie mis is gegaan, dat is aan jullie om uit te zoeken. Ik kreeg geen passende oplossing en ik heb de juiste planten zelf maar opnieuw besteld en opnieuw betaald. Ze werden snel geleverd en dit waren gelukkig wél de juiste planten.
3 jul 2024
Wij vinden dit erg vervelend om te horen. Wij hopen dat u contact op gaat nemen met de klantenservice zodra de plant iets groter is of bloeit. Veel jonge planten lijken op elkaar en dan is het lastig te zien over welke specifieke plant dit gaat. Ook hopen wij dat u heel erg gaat genieten van de juiste planten. Wij wensen u nog een fijne dag!
15 feb 2024

Foutje snel opgelost

Op de mailing gestaan totdat de voorraad aangevuld was. Ik was zeer onder de indruk van de dubbel ingepakte plantjes ,netjes met stokjes zodat er geen blaadje beschadigd raakte en geen aarde door de doos vloog.plantjes waren echt gelijk aan de beschrijving.weinig knopverlies wat gebruikelijk is met de lidcactus na aankoop. Alles perfect, was het niet de lang verwachte kleur. Na wat fotootjes in 2 dagen mijn centjes terug gestort! Nu terug op de mailinglijst voor nog een bestelling.
25 mei 2024

Onnodige stress en frustratie

De levering was snel. Helaas was één van de planten van zeer slechte kwaliteit, niet eens in de buurt van de plant op de foto. Toen ik contact opnam met de klantenservice werd ik vriendelijk ontvangen en werd het geld voor deze plant teruggestort. Helaas kan ik geen hogere beoordeling geven omdat ik teleurgesteld was toen ik het pakket opende en tijd moest besteden aan het uitleggen van de situatie.
19 jun 2024
Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u teleurgesteld was in uw bestelling. Wij vinden het wel fijn om te horen dat wij dit netjes hebben kunnen oplossen. Echter staat er op onze website aangegeven dat de foto's van de planten die wij laten zien, is hoe de planten er na 1-2 jaar na goede verzorging uitzien.
28 mei 2024

Milieuvriendelijker verpakking mogelijk

Alle vaste planten waren efficiënt verpakt in2 dozen. Er waren maar 3 teunisbloemolie geknakt. Misschien zijn ze nog te redden. Jammer dat iedere plant apart nog in plastic verpakt was, met dáárop een sticker met de plantnaam in plaats van op de pot. Bij een concullega bestelde ik ook veel planten die afzonderlijk in papier verpakt waren en die ieder van een label voorzien waren, dus het kàn wel.
19 apr 2024

Een vlinderstruik…takje

Via de website een vlinderstruik gekocht, maar hetgeen geleverd is een "zielig", eerste jaars plantje van drie takjes, wat ooit wel zal uitgroeien tot een prachtige struik. Ok, er staat wel in de foto 20-30 cm, maar had toch wel iets meer struik verwacht. Zie bijgevoegd foto voor advertentie en geleverd resultaat.
17 mei 2024
Bedankt voor uw feedback! Er staat inderdaad aangegeven hoe groot de plant is. We kunnen niet een vol bloeide struik leveren want dan zal het bij de klant niet meer groeien en bloeien.