tuinflora.com- Logo - Beoordelingen

tuinflora.com

1.099 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden14.533 beoordelingen in totaal

13 sep 2024
Eerste bericht van levering komt 's avonds om 22.30 uur. Zou je dan nog iets moeten regelen dan is dat erg laat. Het transportbedrijf geeft niet kloppende informatie. Plant zou thuis afgeleverd zijn dinsdag 12.14 uur volgens mail. Thuis geen pakket. Track en trace geeft informatie dat levering woensdag is. Reactie van Tuinflora is: wacht maar af, het kan nog komen..... (Levende plant, temperaturen van 30 graden). Na telefoneren met transportbedrijf blijkt dat pakket dinsdag op afleverpunt is neergezet, dat er geen bericht is gestuurd en dat er geen barcode is geleverd. Dit kost je als klant, veel tijd en ergernis.

8 mrt 2024
Ok ,gele lidcactussen...ik zoek al eeuwen, niet aan te komen in Nederland. Tot ik tuinflora ontdek.. met gele lidcactussen 😁. Op de mailing lijst gestaan voor als ze op voorraad komen, en ja hoor 2 besteld. Komen er wat stekken voor €4.50 per stuk . Niks geel, maar ik krijg mijn geld terug. Weer op de mailing lijst.2 besteld heb goede hoop en vraag of er wat bij kunnen in mijn bestelling. Nee. Ik krijg weer nette stekjes ,niet geel wel een lichte kleur ik ben weer hoopvol.bestel er 5 bij. Een zooitje .fotos spreken voor zich.dpd krijgt de schuld ik 30 % mijn aankopen terug gestort . Tuinflora neemt verantwoordelijkheid. Einde verhaal. Nooit meer Oja , wacht de 2 maand garantie termijn af 🤐

Beoordelingen voor tuinflora.com

24 mrt 2024

Missen bloeisel

Misschien een beetje dom van me, maar ik had een bloeiende Strelitzia verwacht, omdat dit op het plaatsje stond, maar ik zal hem goed verzorgen volgens de bijgeleverde handleiding. Misschien handig om erbij te vermelden, dat bij ontvangst de plant niet bloeiende is.
4 jun 2024

Kwaliteits planten.

Ondanks dat de planten heel goed verpakt waren en van goede kwaliteit zijn , waren drie planten beschadigd. Dit is te danken aan DPD of het afhaalpunt waar de planten afgegeven waren. Doos stond op de kop terwijl duidelijk aangegeven door pijlen hoe de doos vervoerd moest worden. De planten zijn nu gezet en beginnen al uit te lopen. Zullen beslist in bloei komen. Wel klacht ingediend bij DPD.
18 feb 2024

Mooie stevige Lavendel tegen een goede prijs

Lavendel besteld, Hidcote Provence. Heerlijke, stevige en mooie Lavendel tegen een heel goede prijs. Goed verpakt en snel geleverd. Alleen een beetje jammer dat het in een plastic verpakking zit. Verder echt perfecte service en goede uitleg over het aanplanten en verzorging. We hebben nog een aantal planten nodig voor de tuin en die gaan we zeker ook bij Tuin Flora bestellen.
12 apr 2024
Na eerste zending, waarbij de plant op twee plaatsen was geknakt (foto hiervan in jullie bezit) binnen twee dagen een nieuwe plant.!, Geweldige service.Minder tevreden ben ik over het vervoer. Ondanks de aanwijzingen op de doos is er onzorgvuldig mee omgegaan !! Stokken en potgrond uit de grond !! Stengel op twee plaatsen geknakt. Zeker niet rechtop vervoerd !!
24 dec 2023
Zeer mooie plantjes! Dankjewel medewerkers van Tuinflora!~7 van de 8 plantjes zijn prachtig. Ik zal hier weer bestellen. Helaas heeft er eentje geen blad, het zal de tijd van het jaar wel zijn. Veel mensen vergeten dit, en denken dan dat ze een dood plantje krijgen. Straks met het mooie weer krijg ik een Smile. Aanrader tuinflora dus
9 apr 2024

Goede service

Volgens de tracking info was lag mijn zending paar dagen (vanwege de weekend) bij de DPD, maar alle planten waren heel goed verpakt. Ze kwamen zelfs nog met de natte grond. In plastik zakjes verpakt en in de doos met twee lagen en kartoon tussenin. Ik kreeg ook een planting instruktie met plaatjes van de plantjes per email.
23 jan 2024
Snelle en duidelijke antwoorden op een vraag, de computer gestuurde producten erg goed alleen als je hebt vergist in het aantal kun je niet veranderen,alleen annuleren en terug naar winkelen en juiste aantal i voeren. Verpakking naar buitenland uitstekend.ca 1 week misschien een extra bodem plaat doorsijpelen te voorkomen
4 apr 2024

Slechte verpakking

Ik heb er zelf 150 bloembollen en 2 boompjes besteld, maar doordat deze bij elkaar in 1 verpakking worden gestopt. Zijn er enkele toppen van de boompjes afgebroken. Waarbij ik nu denk dat deze niet meer in de hoogte zullen groeien. Misschien volgende keer een pakketje meer meesturen, dan kan dit niet meer gebeuren.
30 jun 2024
Planten goed verpakt , maar 3 van mijn totale bestelling slecht conditie, 2 paarse verdord, hoop bijkomen en hortensia pluim erg slap, nu nog , ook aan t verzorgen en 1 klimop plant verschrompeld, wel gepland maar ben bang was meer dood dan levend, dus kwaliteit kan beter , ga toch maar weer naar tuincentrum toe,
Antwoord van tuinflora.com
1 jul 2024
Wat vervelend om dit te horen. Voor de volgende keer raden wij u aan om contact op te nemen met de klantenservice zodat zij u kunnen helpen.
29 jun 2024
Planten zagen er goed uit. Fris en goed verpakt. En dit was maar goed ook: de doos was opengescheurd aan de bovenkant en een zijkant van de doos was helemaal kapot. Terwijl er op de doos stond: deze zijde boven en behandelen met care omdat er levende planten inzitten. Dus voor bezorgdienst een zware onvoldoende.
28 feb 2024
Website is goed en duidelijk, planten goed verplakt en snel geleverd, prijs is gunstig. Fijn dat er een beschrijving over de verzorging van de planten bij zit. Ik vind het leuk om kleinere plantjes te bestellen die ik dan zelf eerst nog een jaartje moet ‘opkweken’ voordat ik ze in de tuin kan ‘loslaten’.
HW
Hennie W.
Huissen
15 apr 2024

Mooie en duidelijke website, uitstekende communicatie

Mooie website, bestellen is gemakkelijk, uitstekende communicatie. De service van DPD was niet best. Ik heb de bollen al een aantal dagen in huis, maar DPD geeft nog steeds aan dat ze in het sorteercentrum liggen. Bij navraag bij het servicepunt DPD hoorde ik dat de bollen er al even lagen.
15 mei 2024
Dit ligt meer aan de vervoerder (DPD) die gemaakte afspraken niet na komt waardoor de planten te laat en bedorven zijn ontvangen. Melding gemaakt bij de DPD en De leverancier, maar na toezegging dat ik mijn geld terug gestort zou krijgen heb ik na anderhalve maand nog niets ontvangen.
28 mei 2024

Tevreden …

Heb bij Tuinflora 3 bananenplantjes gekocht, warvan er 1 beschadigd was. Heb ze gemaild, per direct kreegt ik een mail terug. Ze hebben het meteen opgelost, kreeg een mooie korting. De plantjes groeien hard. Zijn trouwens voor buiten de plantjes. Super tevreden.
19 mei 2024
De planten zijn goed verpakt voor de verzending en zien er goed uit. Het walnotenboompje zou in bloei moeten zijn op dit moment, alleen zit er nog totaal geen blad aan. Ik hoop dat die alsnog gaat uitlopen. De eucalyptussen zagen er erg goed uit.
30 jun 2024
Alles in goede staat ontvangen, de planten zijn heel goed verpakt, waardoor ze onbeschadigd aankomen. verzending ging snel, alleen maar complimenten… En de plantjes zien er fris en groen uit, hoop dat deze plantjes veel druiven zullen dragen.
4 apr 2024
Even afwachten er zit nog geen groen, hoop dat hij het strakjes doet. De vervoerder heeft het op zijn kop bij ons bezorgd terwijl er een grote pijl op straat wat boven kant is. Beetje jammer, maar daar kunnen jullie niets aan doen.
13 mei 2024
Snelle reactie en snelle aflevering volgens afspraak. De planten zagen er goed en fris uit. De planten waren met zorg ingepakt. Ik heb ze vrijwel meteen in de grond gedaan en ik word er nog steeds vrolijk van als ik ernaar kijk.
1 jun 2024
Goeden dag. Wat je besteld krijg je. Het ver pakken van de plantjes is goed ,maar de grond ligt in het plastic zakje. Het vervoer gaat wat ruig denk ik. Mischien kan er wat op de doos staan dat het plantjes zijn of breekbaar.
11 apr 2024
Planten kwamen snel en volgens afspraak aan. Meeste planten in goede conditie. Enkele wortels waren rot bij levering. Ook de dozen waren beschadigd wat doet vermoeden dat er niet zorgvuldig met transport omgegaan werd.