27 mei 2024
Als "leek" makkelijk begrijpbare eerlijke "beschrijving" van de producten voor de juiste te nemen beslissing.
Mogelijk beter doen: voor de nodige pc kabels etcetera ,n korte bescrijving in de
verpakking bijvoegen, wat de funtie van dat onderdeel is bijvoorbeeld :
aansluitkabel voor het toetsen bord, met symbool van aansluiting, voor ouderen (bij weinig kennis van de producten is het handig om te weten
waarvoor funtie bepaalde kabels hebben, is gewaarde kennis-verrijking,
en geeft ,n positieve ervaring, als je bij Alpha-shop koopt is het gewoon goed.
Ik werd van te voren goed en snel te woord gestaan over een vraag die ik had voordat ik het artikel bestelde. Zowel via de mail als telefonisch ontzettend klantvriendelijk en behulpzaam. Helaas bestelde ik mijn artikel op de meest drukke periode van het jaar en heb ik er uiteindelijk ruim een week op moeten wachten. Toen het pakket eenmaal binnen was bleken er kabels te ontbreken, waardoor ik weer ruim een week verder was voordat ik het artikel eindelijk kon gebruiken. Na een telefoontje werd dit wel direct verzonden, alleen liep dit weer erg vertraging op door DHL. Het had fijn geweest als mijn bestelling in één keer compleet was, maar een foutje kan gebeuren en dit werd goed opgelost.
Beoordelingen voor alpha-shop.nl
6 okt 2024
De levering was snel. Goed ingepakt wat wel nodig was voor scherm maar dat doen niet veel winkels dus echt top. En het werkt goed wat natuurlijk het belangrijkste is.
+ de laptop was uitbreidbaar, dus gekozen voor meer geheugen en grotere SSD
+ vlotte levering
- accucapaciteit valt wat tegen
5 sep 2024
heel goed geholpen. Ze stonden altijd klaar met raad en daad. Gewoon daarmee doorgaan.
1 okt 2024
zeer snelle en goed service! Ook achteraf en dat is wel heel belangrijk deze dagen.
12 sep 2024
Top ervaring!
Vlotte communicatie en zeer snelle levering, aanrader!
18 sep 2024
Prima shop met goede service
9 aug 2024
Snel en correct geleverd. Contact met winkel liep soepel.
Product werkte niet op mijn zakelijke computer (product zelf was in orde).
Na retournering binnen 24 uur mijn geld teruggestort.
9 aug 2024
Mooi schoon en gaaf scherm en conform beschrijving, nette verpakking zodat scherm schadevrij is aangekomen, top
13 aug 2024
Snelle bezorging goede prijs/kwaliteit, zeker een aanrader.