alpha-shop.nl- Logo - Beoordelingen

alpha-shop.nl

94 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden130 beoordelingen in totaal

27 mei 2024
Als "leek" makkelijk begrijpbare eerlijke "beschrijving" van de producten voor de juiste te nemen beslissing. Mogelijk beter doen: voor de nodige pc kabels etcetera ,n korte bescrijving in de verpakking bijvoegen, wat de funtie van dat onderdeel is bijvoorbeeld : aansluitkabel voor het toetsen bord, met symbool van aansluiting, voor ouderen (bij weinig kennis van de producten is het handig om te weten waarvoor funtie bepaalde kabels hebben, is gewaarde kennis-verrijking, en geeft ,n positieve ervaring, als je bij Alpha-shop koopt is het gewoon goed.

27 dec 2023
Ik werd van te voren goed en snel te woord gestaan over een vraag die ik had voordat ik het artikel bestelde. Zowel via de mail als telefonisch ontzettend klantvriendelijk en behulpzaam. Helaas bestelde ik mijn artikel op de meest drukke periode van het jaar en heb ik er uiteindelijk ruim een week op moeten wachten. Toen het pakket eenmaal binnen was bleken er kabels te ontbreken, waardoor ik weer ruim een week verder was voordat ik het artikel eindelijk kon gebruiken. Na een telefoontje werd dit wel direct verzonden, alleen liep dit weer erg vertraging op door DHL. Het had fijn geweest als mijn bestelling in één keer compleet was, maar een foutje kan gebeuren en dit werd goed opgelost.

Beoordelingen voor alpha-shop.nl

3 nov 2023
27 dec 2023

Prima!

11 apr 2024
Ik ben toch tevreden met deze monitor Het doet het goed alsmaar dat i een Kras Op de paneel heeft gaat ik er zo mee om Ik bedank u zeer
27 nov 2023
Slechte prijs kwaliteit verhouding