23 feb 2024
Ik had deze producten al eerder besteld voor het eerst en de laatste jaren heb ik erg veel last gehad van een opgeblazen buik maar ik kan niet anders zeggen dat tot mijn verbazing mijn opgeblazen gevoel na 1 dag de detox en de liver cleanser gebruikt te hebben meteen effect had en ik geen last meer heb van een opgeblazen buik.Echt ongelofelijk want ik heel veel geprobeerd maar niets werkte dus ben ik heel blij met deze producten en zal ze zeker blijven bestellen.Dank jullie wel hiervoor.
Reageren niet altijd op mails. Al die poeders helpen mij niet. Hebben het alleen over 14 dagen proberen anders geld terug. Maar zie ook advertentie na 90 dagen geld terug.
Het zal sommigemensen helpen afvallen. Maar ik geen gram! Ook niet in combi met het dat dieet van 10 dagen van nature'finest. Weggegooid geld in mijn geval
Beoordelingen voor naturesfinestfoods.nl
16 sep 2024
T drankje is heel lekker alleen merk ik nijs van afvallen ik doe t iedere morgen was eigenlijk gekocht voor leververvetting en afvallen
Beste Jolanda,
Bedankt voor uw bericht en fijn om te horen dat u het drankje lekker vindt. We begrijpen dat u graag sneller resultaten wilt zien op het gebied van gewichtsverlies en leververvetting. Het is belangrijk om te weten dat het vaak wat tijd kost voordat u de effecten van de supplementen merkt.
Voor optimale resultaten raden we aan de supplementen minimaal 3 maanden te gebruiken. Daarnaast is het belangrijk om voldoende fysiek actief te zijn, de richtlijnen van het dieet te volgen dat u per e-mail heeft ontvangen, voldoende water te drinken en ervoor te zorgen dat u genoeg slaap krijgt. Deze factoren samen dragen bij aan een succesvol resultaat.
Als u verder nog vragen heeft of meer begeleiding nodig heeft, kunt u ons altijd bereiken via e-mail op support@naturesfinestfoods.nl of via onze Facebook-pagina "Nature's Finest Nederland". We helpen u graag verder!
24 sep 2024
Fat burn
Een snelle levering is altijd prettig of het werkt moet ik nog afwachten ik ben er net mee begonnen maar ik ben er zeer positief over
25 sep 2024
Beste Rinie,
Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering. We streven er altijd naar om onze producten zo snel en efficiënt mogelijk bij onze klanten te bezorgen, en het is fijn om te weten dat dit bij jou goed is gegaan.
Mocht je tijdens het gebruik vragen hebben, of als je advies nodig hebt over het optimale gebruik van het product, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We zijn er om je te ondersteunen en kijken uit naar je volgende feedback.
Nature’s Finest Foods
9 sep 2024
duidelijke omschrijving. alleen 2x een mailtje gekregen voor mijn gegevens terwijl het toch meteen duidelijk ingevuld was...
Beste Barbara,
Hartelijk dank voor uw review en uw feedback. We zijn blij om te horen dat u de omschrijving van onze producten duidelijk vindt. Het spijt ons echter te horen dat u twee keer een e-mail heeft ontvangen over uw gegevens, ondanks dat deze meteen duidelijk waren ingevuld.
Helaas ontbrak uw correcte telefoonnummer bij uw bestelling. Dit nummer is noodzakelijk voor de bezorgservice, zodat zij contact met u kunnen opnemen voor de levering en u updates over uw pakket kunt ontvangen via sms.
We begrijpen dat dit ongemak heeft veroorzaakt en bieden onze oprechte excuses aan voor de verwarring. We zullen ons best doen om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen. Als u nog verdere vragen heeft of als er iets is waar we u mee kunnen helpen, kunt u altijd contact met ons opnemen via support@naturesfinestfoods.nl.
Uw tevredenheid en de beoordeling van onze service zijn erg belangrijk voor ons. Als u het gevoel heeft dat we al uw vragen of zorgen volledig hebben behandeld, zouden we het op prijs stellen als u uw beoordeling zou kunnen heroverwegen. Uw feedback helpt ons niet alleen te groeien, maar stelt ons ook in staat om onze service verder te verbeteren.
Nogmaals bedankt voor uw geduld en begrip.
25 sep 2024
De eerste ervaring is tot nu toe goed
Ik heb de producten nog niet binnen dus even afwachten hoe en wanneer dat binnenkomt
27 sep 2024
Beste Erwin,
Hartelijk dank voor je feedback en het delen van je eerste ervaring met ons! We zijn blij te horen dat je tot nu toe tevreden bent. Wat betreft je bestelling, we begrijpen hoe belangrijk het is dat je producten op tijd en in goede staat arriveren.
Onze logistieke afdeling werkt er hard aan om ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk bij je wordt afgeleverd. Mocht je in de tussentijd vragen hebben over de status van je levering, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We helpen je graag verder en zorgen ervoor dat je helemaal op de hoogte bent.
Nogmaals dank voor je geduld en we hopen dat de producten aan al je verwachtingen zullen voldoen wanneer ze arriveren.
27 sep 2024
I used morethan a month with this product I lost almost 4kg.thats great and satisfied.i ordered again.highly recommended!
Dear Paul,
Thank you so much for your fantastic review and positive feedback! We are thrilled to hear that you’ve achieved such great results, losing almost 4 kg in just over a month. That’s an amazing achievement, and we’re glad our products were able to assist you.
We’re also delighted to know that you’ve placed another order and are recommending our products to others. At Nature’s Finest Foods, we strive to support our customers in reaching their health and wellness goals, and it’s wonderful to hear that you’re satisfied and seeing results.
If you ever have any questions about your order or would like advice on how to continue using the products for the best results, don’t hesitate to reach out to us at support@naturesfinestfoods.nl. We’re always here to help!
Once again, thank you for trusting us, and we wish you continued success on your health journey. We look forward to serving you again!
Kind regards,
The Nature’s Finest Foods team
19 sep 2024
De leveringen zijn altijd keurig op tijd. Krijg ook een bevestiging van mijn bestelling er wordt op de hoogte gehouden
20 sep 2024
Hallo Ellen,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat de leveringen altijd op tijd zijn en dat u een bevestiging van uw bestelling ontvangt. Het is voor ons belangrijk om onze klanten goed op de hoogte te houden, en we streven ernaar om een betrouwbare service te bieden.
Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen voldoen. Als u ooit vragen of opmerkingen heeft over onze producten of service, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om u te helpen.
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in ons. We kijken ernaar uit om u ook in de toekomst van dienst te zijn!
Het Nature's Finest Team
7 sep 2024
Het bestellen ging goed, ik moet het nog krijgen, dus ik kan nog niet heel goed oordelen maar tot nu toe is het prima!
Beste Diana,
Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw positieve opmerkingen over het bestelproces. We zijn blij te horen dat de bestelling goed is verlopen. We begrijpen dat u het product nog niet heeft ontvangen en dat u uw oordeel nog niet volledig kunt vormen.
Zodra u het product heeft ontvangen en hebt kunnen uitproberen, horen we graag uw verdere ervaringen. Uw feedback is belangrijk voor ons en helpt ons om onze service te verbeteren.
Mocht u in de tussentijd vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om u te helpen.
We hopen dat u tevreden zult zijn met uw aankoop en kijken ernaar uit om van u te horen.
Het team van Nature’s Finest Foods
Goede kwaliteit, product doet waar het voor bedoelt is. Tevens nette levering en regelmatig leuke aanbiedingen.
4 sep 2024
Beste Priscilla,
Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en dat ze doen waar ze voor bedoeld zijn. Het is altijd ons doel om producten van hoge kwaliteit aan te bieden die aan de verwachtingen van onze klanten voldoen.
Daarnaast is het fijn om te horen dat de levering netjes verloopt en dat je onze aanbiedingen waardeert. We streven ernaar om regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen te doen en een uitstekende service te bieden, zodat je steeds een prettige ervaring hebt bij ons.
Mocht je in de toekomst vragen hebben of als we je ergens anders mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd voor je klaar.
Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in ons, en we kijken ernaar uit om je ook in de toekomst van dienst te mogen zijn!
Nature's Finest Foods
16 sep 2024
Snelle bezorging en goede communicatie.
Ben er net mee begonnen en vindt de smaak van de producten ook lekker
Beste Mario,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle bezorging en de communicatie. Het is fijn om te weten dat je ook de smaak van onze producten waardeert – we doen ons uiterste best om niet alleen effectieve, maar ook smakelijke producten aan te bieden.
Je staat nog aan het begin van je traject met onze producten, dus we hopen dat je de komende tijd veel positieve resultaten zult ervaren. Als je vragen hebt of tips wilt over het gebruik van onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We helpen je graag verder!
We wensen je veel succes en hopen dat je blijft genieten van onze producten.
29 sep 2024
Prima service. Duidelijke site. Duidelijke informatie. Wordt netjes op de hoogte gehouden. Netjes verpakt.
Beste Jeanet,
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service en dat je onze website en informatie duidelijk vindt. Het is voor ons belangrijk om onze klanten goed op de hoogte te houden en ervoor te zorgen dat de producten netjes verpakt worden.
Jouw feedback betekent veel voor ons en stimuleert ons om onze service voortdurend te verbeteren. Als je in de toekomst nog vragen hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je te helpen!
Nogmaals bedankt voor je waardering, en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Het Nature’s Finest Foods team
5 sep 2024
Een product wat doet wat er beloofd word. En dat voor een nette prijs.ik ben zeer tevreden over de producten.
5 sep 2024
Beste Hetty,
Hartelijk dank voor uw prachtige review! We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent met ons product en dat het voldoet aan uw verwachtingen. Het is altijd fijn om te weten dat onze producten doen wat ze beloven en dat u een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft ervaren.
Bij Natures Finest Foods streven we ernaar om alleen de beste producten aan te bieden en we zijn verheugd dat u tevreden bent met uw aankoop. Uw positieve feedback is een grote aanmoediging voor ons om door te gaan met het leveren van hoogwaardige producten en uitstekende service.
Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd voor u klaar.
Nogmaals bedankt voor uw waardering en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Natures Finest Foods
Begin nu aan 3 de pot en ben op 2 maanden 3 kg aangekomen heb nog 3 potjes dus hoop dat het positief wordt
4 sep 2024
Beste Frank,
Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn om niet de gewenste resultaten te zien, vooral wanneer je al toegewijd bezig bent. Het is goed om te horen dat je de kuur nog niet opgeeft en doorzet met de derde pot.
Zoals we in onze aanbevelingen hebben aangegeven, is het belangrijk om de supplementen gedurende minimaal 3 maanden te gebruiken om de volledige effecten te kunnen waarnemen. Ieders lichaam reageert anders, en het kan soms wat langer duren voordat je de gewenste resultaten ziet.
Daarnaast willen we je graag herinneren aan het belang van een holistische aanpak. Het gebruik van de supplementen in combinatie met een gezonde en actieve levensstijl is cruciaal. Zorg ervoor dat je fysiek actief blijft, voldoende water drinkt, de voedingstips volgt die je via e-mail hebt ontvangen, en genoeg slaapt. Deze factoren kunnen een groot verschil maken in het behalen van je doelen.
We hopen van harte dat je in de komende maanden positieve veranderingen zult ervaren. Mocht je nog vragen hebben of extra advies nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om je te ondersteunen bij het behalen van jouw doelen.
Nogmaals bedankt voor je feedback, en we wensen je veel succes in de komende periode!
Nature's Finest Foods
Had ik al gedaan maar voor de 2e keer jullie zijn prima bezig en ik koop graag de producten..
grtzz Eddy
Beste Eddy,
Hartelijk dank voor je vertrouwen en voor je tweede fantastische review! Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en service. We waarderen het enorm dat je een trouwe klant bent, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen kunnen blijven voldoen.
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of extra informatie willen over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd voor je klaar!
Nogmaals bedankt voor je steun en we hopen dat je nog lang blijft genieten van onze producten.
14 sep 2024
Zeer goede, effectieve producten. Ik ben al 5 kilo afgevallen en ik ga door met de producten. Bedankt.
Beste Saskia,
Wat een geweldig bericht om te ontvangen! Hartelijk dank voor het delen van je ervaring met onze producten, en gefeliciteerd met je fantastische resultaat! We zijn ontzettend blij om te horen dat je al 5 kilo bent afgevallen en dat je de producten blijft gebruiken om je doelen te bereiken.
Het is ons doel om effectieve en natuurlijke producten aan te bieden die echt bijdragen aan het welzijn van onze klanten, dus jouw succesverhaal betekent heel veel voor ons. Blijf vooral doorgaan, en als je ooit vragen hebt of extra advies nodig hebt over onze producten of je voortgang, staan we altijd klaar om je te helpen. Je kunt ons bereiken via support@naturesfinestfoods.nl, we horen graag van je.
We wensen je veel succes op je verdere reis en hopen dat je je doelen blijft behalen!
29 sep 2024
De site is duidelijk en de uitleg van het product dit is de eerste x dat ik het ga gebruiken spannend
Beste Jenny,
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat je onze website duidelijk vindt en dat de uitleg van het product je helpt. Het is volkomen begrijpelijk dat je het spannend vindt om ons product voor de eerste keer te gebruiken, en we zijn er zeker van dat je een positieve ervaring zult hebben.
Als je in de toekomst vragen hebt over het gebruik van het product of andere informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je te helpen en te adviseren.
We wensen je veel succes met je eerste gebruik en hopen dat je enthousiast zult zijn over de resultaten. Bedankt dat je voor ons hebt gekozen, en we kijken ernaar uit je binnenkort weer te verwelkomen!
Het Nature’s Finest Foods team
23 sep 2024
Mijn bestelling was er snel alleen de verpakking was iets beschadigd maar de inhoud was helemaal heel
23 sep 2024
Beste Ingrid,
Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn blij te horen dat uw bestelling snel is geleverd en dat de inhoud in goede staat was. We vinden het echter erg vervelend dat de verpakking beschadigd was. Helaas kunnen ongevallen tijdens de levering voorkomen en hebben we hier geen invloed op.
Als een van de producten beschadigd is geraakt, vragen we u vriendelijk om een foto van de schade te sturen naar claims@nutrisslim.com. We zullen dit zo snel mogelijk voor u oplossen.
Uw tevredenheid en de beoordeling van onze service zijn erg belangrijk voor ons. Als u het gevoel heeft dat we uw vragen of zorgen naar tevredenheid hebben behandeld, zouden we het zeer op prijs stellen als u uw beoordeling zou willen heroverwegen. Uw feedback helpt ons niet alleen te groeien, maar stelt ons ook in staat om onze service verder te verbeteren.
Mocht u nog verdere vragen hebben of als we u op een andere manier kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Het Nature's Finest Foods Team
3 sep 2024
Slaap beter
Ben pas 1 week bezig dus nog in afwachting wat het met mijn lichaam gaat doen. Slaap wel al beter.
3 sep 2024
Beste Anita,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen! Het is geweldig om te horen dat je al beter slaapt na slechts één week gebruik. We hopen dat je verdere positieve resultaten zult ervaren naarmate je ons product langer gebruikt.
We begrijpen dat het tijd kan kosten voordat je alle effecten volledig ervaart, en we waarderen je geduld en vertrouwen in ons. Mocht je tijdens het gebruik vragen hebben of als je meer wilt weten over hoe ons product je kan helpen, neem dan gerust contact met ons op via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om je te ondersteunen.
We wensen je veel succes met je verdere ervaring en hopen dat je lichaam blijft reageren op een manier die je ten goede komt.
Het Nature's Finest Foods Team
16 sep 2024
Wie zegt dat het niet helpt bonen drie weken 10 kg af gevallen geen honger gevoel zuper spul
Beste Tonny,
Wat een fantastisch resultaat, 10 kilo in slechts drie weken! We zijn ontzettend blij om te horen dat onze producten je zo goed hebben geholpen en dat je geen hongergevoel hebt ervaren tijdens het gebruik. Het is altijd geweldig om zulke positieve verhalen van onze klanten te horen.
Onze producten zijn speciaal ontwikkeld om effectief te zijn, en jouw ervaring bevestigt dat. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen! Als je ooit vragen hebt of advies wilt over het verder bereiken en behouden van je doelen, staan we natuurlijk altijd klaar om je te ondersteunen. Je kunt ons bereiken via support@naturesfinestfoods.nl.
We wensen je veel succes met je verdere voortgang en hopen dat je blijft genieten van de voordelen van onze producten!
14 sep 2024
Hoi, ik ben al 5 kilo afgevallen.
Hoi, ik ben al 5 kilo afgevallen en ik ga door met jullie producten. Bedankt Nature Finest.
Beste Saskia,
Wat geweldig om te horen dat je al 5 kilo bent afgevallen! Een fantastische prestatie, en we zijn blij dat onze producten je daarbij hebben kunnen helpen. Het is altijd fijn om te zien dat klanten hun doelen bereiken en gemotiveerd blijven om door te gaan.
Bedankt dat je voor Nature's Finest hebt gekozen en voor het delen van je succesverhaal. We wensen je veel succes bij het verdere gebruik van onze producten en staan altijd klaar om je te ondersteunen als je vragen hebt. Je kunt ons bereiken via e-mail op support@naturesfinestfoods.nl of via onze Facebook-pagina "Nature's Finest Nederland".
Blijf zo doorgaan, je doet het geweldig!
6 sep 2024
Bestelling werd snel bezorgd. En goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling zou komen.
Beste Madelon,
Hartelijk dank voor uw review en de 4 sterren! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle bezorging en dat u goed op de hoogte bent gehouden van de status van uw bestelling. We doen ons uiterste best om onze klanten een naadloze ervaring te bieden, van het moment van bestelling tot aan de levering, en het is fijn om te weten dat dit ook bij u goed is verlopen.
Uw tevredenheid is voor ons heel belangrijk en het motiveert ons om elke dag te blijven verbeteren. Uw feedback over onze service helpt ons om te blijven groeien en onze dienstverlening verder te perfectioneren. We streven ernaar om onze klanten de beste ervaring te bieden, en uw input speelt daarbij een cruciale rol.
Uw tevredenheid en de beoordeling van onze service zijn van groot belang voor ons. Als u het gevoel heeft dat we eventuele zorgen of vragen volledig naar uw tevredenheid hebben behandeld, zouden we u vriendelijk willen vragen om uw beoordeling te heroverwegen. Dit stelt ons in staat om nog meer klanten te helpen en onze service steeds verder te verbeteren.
Als u in de toekomst nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We zijn altijd beschikbaar om u te helpen en staan klaar om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring met ons blijft houden.
Nogmaals hartelijk dank voor uw vertrouwen in ons.