naturesfinestfoods.nl- Logo - Beoordelingen

naturesfinestfoods.nl

1.601 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.271 beoordelingen in totaal

23 feb 2024
Ik had deze producten al eerder besteld voor het eerst en de laatste jaren heb ik erg veel last gehad van een opgeblazen buik maar ik kan niet anders zeggen dat tot mijn verbazing mijn opgeblazen gevoel na 1 dag de detox en de liver cleanser gebruikt te hebben meteen effect had en ik geen last meer heb van een opgeblazen buik.Echt ongelofelijk want ik heel veel geprobeerd maar niets werkte dus ben ik heel blij met deze producten en zal ze zeker blijven bestellen.Dank jullie wel hiervoor.

31 mrt 2024
Reageren niet altijd op mails. Al die poeders helpen mij niet. Hebben het alleen over 14 dagen proberen anders geld terug. Maar zie ook advertentie na 90 dagen geld terug. Het zal sommigemensen helpen afvallen. Maar ik geen gram! Ook niet in combi met het dat dieet van 10 dagen van nature'finest. Weggegooid geld in mijn geval

Beoordelingen voor naturesfinestfoods.nl

13 sep 2024
De bezorging van mijn bestelling ging goed. Van de producten merk ik helaas geen resultaat.
13 sep 2024
Beste Yvonne, Hartelijk dank voor je eerlijke feedback en voor het delen van je ervaring met ons. We begrijpen dat het teleurstellend kan zijn als je nog geen resultaten hebt gezien van de producten. Het is belangrijk om te weten dat voedingssupplementen tijd nodig hebben om hun werking te tonen. Om de beste resultaten te bereiken, raden we aan om de supplementen ten minste 3 maanden consistent te gebruiken. Dit komt omdat het lichaam tijd nodig heeft om zich aan te passen en de voordelen van de ingrediënten volledig te benutten. Daarnaast adviseren we om enkele leefstijlgewoonten aan te houden voor een optimaal effect. Zorg ervoor dat je het dieet volgt dat je van ons via e-mail hebt ontvangen, regelmatig fysiek actief bent, voldoende water drinkt door de dag heen en dat je voldoende slaap krijgt. Deze factoren kunnen samen een grote invloed hebben op hoe effectief de producten voor je zullen zijn. We begrijpen dat het soms even kan duren voordat je resultaten ziet, en daarom bieden we onze klanten een 60-dagen geld-terug-garantie aan. Als je na deze periode nog steeds niet tevreden bent met de producten, kun je contact met ons opnemen en zullen we je aankoopbedrag terugbetalen. Jouw tevredenheid en de beoordeling van onze service zijn erg belangrijk voor ons. We streven er altijd naar om onze klanten de beste ervaring te bieden, en we waarderen je feedback enorm. Mocht je vinden dat we je zorgen of vragen naar tevredenheid hebben beantwoord, dan zouden we je vriendelijk willen vragen om je beoordeling te heroverwegen. Het is voor ons waardevol omdat jouw feedback ons helpt om onze service continu te verbeteren en toekomstige klanten nog beter van dienst te zijn. Mocht je nog verdere vragen hebben of iets willen bespreken, neem dan gerust contact met ons op via support@naturesfinestfood.nl. We staan altijd voor je klaar om je verder te helpen. Met vriendelijke groet, Het Nature's Finest Team
2 sep 2024

Zeer tevreden over de producten… ook de…

Zeer tevreden over de producten… ook de levering gaat zeer soepel zonder problemen
3 sep 2024
Beste Hans, Hartelijk dank voor je geweldige feedback! Het is fantastisch om te horen dat je zeer tevreden bent over onze producten en dat de levering soepel en probleemloos is verlopen. We doen ons uiterste best om zowel hoogwaardige producten als een betrouwbare service te bieden, en het is geweldig om te weten dat dit bij jou goed is gelukt. Als je in de toekomst nog vragen hebt of als we je ergens anders mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je van dienst te zijn. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Nature's Finest Foods. We kijken ernaar uit om je ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Het Nature's Finest Foods Team
3 sep 2024
Altijd een fijne ervaring. Ik ontvang de bestelling snel. Ik merk snel resultaat.
4 sep 2024
Beste Angela, Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn ontzettend blij te horen dat je altijd een fijne ervaring hebt met onze producten en dat je je bestellingen snel ontvangt. Het is ook fantastisch om te weten dat je snel resultaat merkt; dat is precies wat we hopen voor onze klanten. Bij Nature’s Finest Foods streven we ernaar om zowel een uitstekende service als effectieve producten te bieden, en jouw positieve ervaring bevestigt dat we op de goede weg zijn. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd voor je klaar om je te helpen. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in ons. We kijken ernaar uit om je ook in de toekomst van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Nature's Finest Foods
3 sep 2024
Gebruik al een poos OK koffie maar ik val niet af en mijn omvang blijft het zelfde
4 sep 2024
Beste Bram, Dank je wel voor je bericht en je loyaliteit aan ons product. We begrijpen dat het teleurstellend kan zijn om niet de gewenste resultaten te zien, vooral als je al een poosje de OK koffie gebruikt. Het is belangrijk om te realiseren dat afvallen en het verminderen van je omvang vaak een combinatie van factoren vereist. Zoals we aanbevelen, is het essentieel om de voedingssupplementen, zoals de OK koffie, gedurende minimaal 3 maanden te gebruiken om optimale resultaten te kunnen bereiken. Dit geeft je lichaam de tijd om zich aan te passen en volledig te profiteren van de voordelen die de supplementen bieden. Daarnaast willen we je herinneren aan het belang van een holistische benadering. Het gebruik van onze supplementen kan het beste effect hebben in combinatie met regelmatige fysieke activiteit, het volgen van het dieet dat je via e-mail hebt ontvangen, voldoende water drinken gedurende de dag en ervoor zorgen dat je genoeg slaapt. Deze elementen samen dragen bij aan het bevorderen van gewichtsverlies en het verminderen van je omvang. Als je verdere begeleiding nodig hebt of vragen hebt over hoe je je doelen kunt bereiken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om je te helpen en je te ondersteunen op je weg naar succes. Nogmaals bedankt voor je feedback en we hopen dat je binnenkort de resultaten zult zien die je wenst. Met vriendelijke groet, Nature's Finest Foods
11 sep 2024
De fatburn moet meer inhoud hebben, is eerder op dan de detox en liver cleans.
11 sep 2024
Beste Hans, Bedankt voor uw feedback! We begrijpen dat u vindt dat de OK!FatBurn wat meer inhoud zou mogen hebben, zeker in vergelijking met de Detox en Liver Cleanse. Zoals u aangeeft, is de OK!FatBurn bedoeld voor een gebruiksperiode van 15 dagen, terwijl de Detox en Liver Cleanse elk 25 dagen meegaan. We waarderen uw input en zullen dit zeker meenemen bij het evalueren van onze producten. Uw feedback helpt ons om ons aanbod continu te verbeteren en beter af te stemmen op de wensen van onze klanten. Als u nog verdere vragen heeft of andere suggesties wilt delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om u te helpen! Met vriendelijke groet, Nature’s Finest Foods
10 sep 2024
Ik heb de haarvitamine al een tijd en merk toch iets verbetering van m’n haar
11 sep 2024
Beste Willy, Bedankt voor het delen van uw ervaring met onze haarvitaminen! Het is fijn om te horen dat u na verloop van tijd verbetering merkt in de conditie van uw haar. We zijn er trots op dat onze producten bijdragen aan uw welzijn en zijn blij dat ze een positief effect hebben. Blijf de vitamines gerust gebruiken om nog meer resultaten te zien. Mocht u vragen hebben over de producten of behoefte hebben aan advies, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om u verder te helpen. Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons, en we zijn verheugd om te horen dat onze producten werken zoals verwacht. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Nature’s Finest Foods. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Nature’s Finest Foods
KV
Karin V.
Papendrecht
27 sep 2024
Had deze bestelling geannuleerd. Goed opgepakt en geld retour. Blij mee
27 sep 2024
Beste Karin, Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat je de annulering van je bestelling goed hebt kunnen doorgeven en dat het geld snel is teruggestort. Bij Nature's Finest Foods vinden we het belangrijk om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is goed om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Als je in de toekomst besluit om onze producten opnieuw te proberen of als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je te helpen! Nogmaals bedankt voor je bericht, en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Het team van Nature's Finest Foods
EB
Ed B.
Dordrecht
29 sep 2024
Ik poep lekker! Het floept er uit zonder druk. Poepen zonder dauwen.
30 sep 2024
Beste Ed, Dank je wel voor je leuke en positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat je zulke goede ervaringen hebt met ons product en dat het je helpt om je spijsvertering te verbeteren. Het is fantastisch dat je zo tevreden bent en dat alles soepel verloopt! Als je in de toekomst meer vragen hebt of aanvullende informatie wilt over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je te helpen. Nogmaals bedankt voor je enthousiaste feedback. We hopen je snel weer als klant te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Het Nature’s Finest Foods team
27 sep 2024
Volume van de inhoud valt tegen eerlijk gezegd. Verder goede producten.
27 sep 2024
Beste Yvonne, Dank je wel voor je feedback. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld bent over het volume van de inhoud. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en we bieden onze excuses aan voor de onduidelijkheid. We willen je verzekeren dat de inhoud van de verpakking precies overeenkomt met wat er op de verpakking staat, ook al lijkt het misschien anders. We gebruiken een uniforme verpakking voor al onze producten om de veiligheid en integriteit van de producten tijdens het verzendproces te waarborgen. We zijn blij dat je verder tevreden bent met de kwaliteit van onze producten. Jouw tevredenheid en de beoordeling van onze service zijn zeer belangrijk voor ons. Als je het gevoel hebt dat we je vragen of zorgen goed hebben beantwoord, zouden we het op prijs stellen als je je beoordeling zou willen heroverwegen. Je feedback helpt ons niet alleen om te groeien, maar stelt ons ook in staat om onze service verder te verbeteren. Als je nog vragen hebt of verdere ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd voor je klaar! Met vriendelijke groet, Het team van Nature's Finest Foods
26 sep 2024
Heel snel besteld en nu wachten en kijken hoe de producten met mij ga..
27 sep 2024
Beste Berry, Hartelijk dank voor je bericht en je snelle bestelling! We zijn blij te horen dat je zo enthousiast bent over je aankoop. We begrijpen dat het spannend kan zijn om te wachten op je producten en we hopen dat ze je zullen bevallen en goed zullen werken voor jou. Bij Nature's Finest Foods zijn we ervan overtuigd dat onze producten van hoge kwaliteit zijn en we kijken ernaar uit om te horen hoe je ervaring zal zijn. Vergeet niet om de aanbevelingen te volgen die je bij de producten hebt ontvangen, zoals voldoende water drinken en regelmatig bewegen, om de beste resultaten te behalen. Als je in de tussentijd vragen hebt of meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je te helpen! Bedankt voor je vertrouwen in ons, en we wensen je veel succes met je producten! Met vriendelijke groet, Het team van Nature's Finest Foods
19 sep 2024
Super tevreden en een snelle levering, smaak is prima. Groetjes Anke
19 sep 2024
Beste Anke, Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! We zijn ontzettend blij te horen dat je super tevreden bent met onze producten en de snelle levering. Het is ook fijn om te weten dat je de smaak prima vindt. Bij Nature's Finest Foods doen we ons best om zowel de kwaliteit van onze producten als de snelheid van onze service te waarborgen, en het is fantastisch om te zien dat onze inspanningen worden gewaardeerd. Als je in de toekomst nog vragen hebt of verdere assistentie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je te helpen en je een uitstekende ervaring te bieden. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Nature's Finest Foods. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Het Nature's Finest Foods Team
3 sep 2024

Mijn cholesterol waarde zakt!!

Denkelijk door de OK!Sterol is mijn cholesterol waarde aan het zakken 🙏
4 sep 2024
Beste Drea, Wat geweldig om te horen dat je cholesterolwaarde aan het zakken is! Het doet ons veel plezier om te weten dat de OK!Sterol mogelijk een positieve bijdrage levert aan je gezondheid. Dit is precies het soort resultaat waar we op hopen voor onze klanten, en we zijn blij dat je deze vooruitgang met ons deelt. We raden je aan om de kuur voort te zetten zoals voorgeschreven, zodat je de positieve effecten kunt blijven ervaren. Mocht je vragen hebben over het gebruik van OK!Sterol of als je aanvullende ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd voor je klaar. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in onze producten, en we wensen je veel succes en gezondheid toe in de toekomst! Met vriendelijke groet, Nature's Finest Foods
21 sep 2024

kan beter

Verneteren controle op bestelling en levering+ communicatie hierover
23 sep 2024
Beste Margrete, Hartelijk dank voor uw review en het delen van uw ervaringen. We waarderen uw feedback enorm, omdat het ons helpt om onze service te verbeteren. Het spijt ons te horen dat de communicatie en controle rondom uw bestelling en levering niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Na controle van uw bestelling hebben we vastgesteld dat er een systeemfout is opgetreden, waardoor niet alle producten die u had besteld in eerste instantie zijn verzonden. Zodra u ons hierover heeft geïnformeerd, hebben we onmiddellijk actie ondernomen en de ontbrekende producten verstuurd. We hebben uw eerste bestelling op 23 juli ontvangen en de pakket met de ontbrekende producten is op 8 augustus bij u afgeleverd. We begrijpen dat dit voor ongemak heeft gezorgd, en daarvoor bieden wij onze oprechte excuses aan. We hechten veel waarde aan transparante communicatie en zijn altijd bezig met het verbeteren van onze processen. Uw opmerkingen zijn voor ons waardevol, en we zullen deze gebruiken om ervoor te zorgen dat toekomstige bestellingen soepel verlopen. Uw tevredenheid en de beoordeling van onze service zijn voor ons van groot belang. Mocht u het gevoel hebben dat we uw zorgen naar tevredenheid hebben aangepakt, zouden we het zeer op prijs stellen als u uw beoordeling zou willen heroverwegen. Uw feedback helpt ons niet alleen te groeien, maar ook onze klantenservice te verbeteren. Dank u voor uw geduld en begrip in deze situatie. Als u nog vragen heeft of verdere ondersteuning nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd voor u klaar en willen er alles aan doen om uw volgende ervaring met ons nog beter te maken. Met vriendelijke groet, Het Nature's Finest Foods Team
21 sep 2024
heeft wel resultaat maar niet wat wordt voorgespiegeld in de reclame
23 sep 2024
Beste Pieter, Hartelijk dank voor uw review en voor het delen van uw eerlijke ervaring. We begrijpen dat de resultaten van het product niet volledig overeenkomen met wat u had verwacht op basis van de reclame. Dit spijt ons zeer, want we streven er altijd naar om onze klanten duidelijke en realistische verwachtingen te geven. Het is belangrijk om te benadrukken dat voedingssupplementen het beste resultaat opleveren wanneer ze gedurende een langere periode worden gebruikt, meestal minimaal drie maanden. Daarnaast adviseren wij om een actieve levensstijl te behouden, het dieet te volgen dat u van ons per e-mail heeft ontvangen, voldoende water te drinken en te zorgen voor voldoende rust en slaap. Deze factoren spelen een belangrijke rol in het behalen van het gewenste effect. We stellen uw feedback zeer op prijs, want het helpt ons om onze communicatie en service te verbeteren. Uw tevredenheid en de beoordeling van onze service zijn erg belangrijk voor ons. Als u het gevoel heeft dat we uw vragen of zorgen naar tevredenheid hebben beantwoord, zouden we u willen vragen om uw beoordeling te heroverwegen. Dit helpt ons om niet alleen te groeien, maar ook om onze service verder te verbeteren. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen, en we staan klaar om u te ondersteunen mocht u nog vragen hebben. Met vriendelijke groet, Het Nature's Finest Foods Team
18 sep 2024
In de nacht serieus afvallen en geen honger gevoel hebben. PERFECT
18 sep 2024
Beste Chantalle, Wat een geweldige review, hartelijk dank daarvoor! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zulke positieve resultaten hebt ervaren met onze producten en dat je zelfs 's nachts verschil merkt zonder hongergevoel. Dat is precies waar we naar streven – producten die effectief zijn en tegelijkertijd je welzijn ondersteunen. Mocht je in de toekomst meer willen weten over hoe je onze producten het beste kunt gebruiken of als je andere producten wilt proberen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je verder te helpen en te adviseren! Nogmaals bedankt voor je fantastische feedback en voor het vertrouwen in Nature's Finest Foods. We kijken ernaar uit je snel weer te helpen. Met vriendelijke groet, Nature's Finest Foods
27 sep 2024
Goede producten en goede service. Blij met deze gezondheidslijn.
30 sep 2024
Beste Yasoma, Hartelijk dank voor je mooie review en de lovende woorden over onze producten en service! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze gezondheidslijn en dat onze service aan je verwachtingen voldoet. We streven er altijd naar om zowel hoogwaardige producten te bieden als een uitstekende klantenervaring, dus jouw feedback is enorm waardevol voor ons. Bij Nature’s Finest Foods hechten we veel belang aan het welzijn van onze klanten, en we zijn blij dat onze producten een positieve bijdrage leveren aan jouw gezondheid. Mocht je in de toekomst vragen hebben of advies willen over onze producten, aarzel dan niet om ons te bereiken via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd voor je klaar om je verder te helpen. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in ons merk, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Het Nature’s Finest Foods team
1 okt 2024
Verzendkosten halveren, verkoop je waarschijnlijk meer
2 okt 2024
Beste Ilse, Hartelijk dank voor je waardevolle suggestie! We begrijpen dat verzendkosten vaak een punt van overweging kunnen zijn bij het plaatsen van een bestelling. Bij Nature's Finest Foods streven we er altijd naar om onze klanten de beste ervaring te bieden. Om die reden hebben we ervoor gekozen om gratis verzending aan te bieden voor bestellingen boven de €50, wat naar onze mening een eerlijke balans biedt tussen betaalbaarheid en kwaliteitsservice. Daarnaast willen we je graag informeren dat we regelmatig speciale acties hebben waarbij we gratis verzending aanbieden, vaak in het weekend of tijdens feestdagen. We kondigen deze acties meestal aan via e-mail of op onze Facebook-pagina, dus we raden je aan om die kanalen in de gaten te houden. Dit kan een goede gelegenheid zijn om van de gratis verzending te profiteren zonder de €50 drempel te bereiken. We waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om ons van feedback te voorzien en zullen jouw suggestie zeker meenemen in onze toekomstige overwegingen. Mocht je nog vragen of verdere suggesties hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. Met vriendelijke groet, Het Nature's Finest Foods Team
16 sep 2024
Ik ben op dit moment heel tevreden over Nature’s finest
17 sep 2024
Beste Marianne, Hartelijk dank voor je fijne feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat je op dit moment zo tevreden bent met Nature's Finest. Het betekent veel voor ons dat onze producten en service aan je verwachtingen voldoen. Als je in de toekomst vragen hebt, of als we je ergens anders mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je verder te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je ervaring met ons positief blijft. We hopen dat je blijft genieten van onze producten en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Het Nature’s Finest Foods Team
22 sep 2024
Bezorgen diensten Moet met beleid om gaan De bestling
23 sep 2024
Beste Jack, Dank u voor uw review en het delen van uw ervaring met onze bezorgdienst. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn wanneer een bestelling niet goed aankomt. Na controle hebben we vastgesteld dat uw pakket tijdens de levering is beschadigd. Helaas hebben we daar geen invloed op, en dergelijke ongelukken kunnen helaas gebeuren. We hebben uw betaling op 19 september terugbetaald en hopen dat dit u enigszins tegemoetkomt. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang, en we streven ernaar om een hoge standaard van service te bieden. We waarderen uw begrip in deze situatie en willen u verzekeren dat we ons best doen om de bezorgdiensten te verbeteren. Uw feedback is zeer waardevol voor ons. Als u het gevoel heeft dat we uw vragen of zorgen naar tevredenheid hebben behandeld, zouden we het op prijs stellen als u uw beoordeling zou willen heroverwegen. Het helpt ons niet alleen te groeien, maar stelt ons ook in staat om onze service verder te verbeteren. Mocht u nog verdere vragen hebben of als we u op een andere manier kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail op support@naturesfinestfoods.nl of telefonisch. We staan altijd klaar om u te helpen en uw ervaring met ons te verbeteren. Nogmaals bedankt voor uw begrip, en we hopen in de toekomst een betere ervaring voor u te kunnen creëren! Met vriendelijke groet, Het Nature's Finest Foods Team
2 sep 2024
Het duurde weken voor ik mn bestelling had ontvangen.
3 sep 2024
Beste J. Ligthart, Bedankt voor je bericht en excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren met de levering van je bestelling. We begrijpen dat het vervelend kan zijn als je langer moet wachten op je pakket. Na het controleren van de leveringsgegevens hebben we gezien dat je bestelling inderdaad binnen 3 werkdagen is afgeleverd, maar omdat je niet thuis was op het moment van bezorging, is het pakket bij een buurman of buurvrouw afgeleverd. We betreuren het dat dit niet duidelijk was gecommuniceerd, en we zullen dit bespreken met onze koeriersdienst om ervoor te zorgen dat dergelijke situaties in de toekomst beter worden gecommuniceerd. Als je nog vragen hebt of als we je ergens anders mee kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om je te ondersteunen en willen ervoor zorgen dat je volledig tevreden bent met onze service. Nogmaals onze excuses voor de verwarring en bedankt voor je begrip. Met vriendelijke groet, Het Nature's Finest Foods Team