naturesfinestfoods.nl- Logo - Beoordelingen

naturesfinestfoods.nl

1.601 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.271 beoordelingen in totaal

23 feb 2024
Ik had deze producten al eerder besteld voor het eerst en de laatste jaren heb ik erg veel last gehad van een opgeblazen buik maar ik kan niet anders zeggen dat tot mijn verbazing mijn opgeblazen gevoel na 1 dag de detox en de liver cleanser gebruikt te hebben meteen effect had en ik geen last meer heb van een opgeblazen buik.Echt ongelofelijk want ik heel veel geprobeerd maar niets werkte dus ben ik heel blij met deze producten en zal ze zeker blijven bestellen.Dank jullie wel hiervoor.

31 mrt 2024
Reageren niet altijd op mails. Al die poeders helpen mij niet. Hebben het alleen over 14 dagen proberen anders geld terug. Maar zie ook advertentie na 90 dagen geld terug. Het zal sommigemensen helpen afvallen. Maar ik geen gram! Ook niet in combi met het dat dieet van 10 dagen van nature'finest. Weggegooid geld in mijn geval

Beoordelingen voor naturesfinestfoods.nl

7 nov 2023
Beste Dave, Wij willen u hartelijk bedanken voor uw aankoop en voor het achterlaten van uw recensie. We hopen dat onze producten u zullen helpen de gewenste resultaten te bereiken. Wij horen graag uw ervaring. Voor meer informatie over de bestelling kunt u contact met ons opnemen via e-mail support@naturesfinestfoods.nl en wij helpen u verder. Met vriendelijke groeten, Nature's Finest
2 nov 2023
3 nov 2023
Beste Martin, Wij willen u hartelijk bedanken voor uw aankoop en voor het achterlaten van uw recensie. We hopen dat onze producten u zullen helpen de gewenste resultaten te bereiken. Wij horen graag uw ervaring. Voor meer informatie over de bestelling kunt u contact met ons opnemen via e-mail support@naturesfinestfoods.nl en wij helpen u verder. Met vriendelijke groeten, Nature's Finest
2 nov 2023
3 nov 2023
Beste Wafa, Wij willen u hartelijk bedanken voor uw aankoop en voor het achterlaten van uw recensie. We hopen dat onze producten u zullen helpen de gewenste resultaten te bereiken. Wij horen graag uw ervaring. Voor meer informatie over de bestelling kunt u contact met ons opnemen via e-mail support@naturesfinestfoods.nl en wij helpen u verder. Met vriendelijke groeten, Nature's Finest
1 nov 2023
3 nov 2023
Beste Greet Tijsen, We zijn verheugd dat u tevreden bent met onze producten. Bedankt voor uw aankoop en het achterlaten van uw review. Bedankt dat je onze trouwe klant bent. Uw tevredenheid is onze topprioriteit. Als je vragen hebt, mail ons dan op support@naturesfinestfoods.nl en we helpen je graag verder. Met vriendelijke groeten, Nature's Finest
31 mrt 2024

Geen gram afgevallen

4 apr 2024
Beste Anneke, Bedankt voor je bericht en je interesse in onze producten. We begrijpen dat je nog geen resultaten hebt gezien en willen graag wat advies geven om ervoor te zorgen dat je de maximale voordelen behaalt. Voor optimale resultaten adviseren we om onze producten gedurende minstens 3 maanden te gebruiken, zoals aanbevolen in ons dieetplan. Daarnaast raden we aan om regelmatig lichamelijk actief te zijn. Een gezonde levensstijl, inclusief evenwichtige voeding en voldoende lichaamsbeweging, kan het effect van onze producten versterken. We willen benadrukken dat individuele resultaten kunnen variëren en afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals levensstijl, dieet en genetica. Het is belangrijk om consistent te blijven en geduldig te zijn tijdens je reis naar een gezonder en evenwichtiger leven. Als je nog vragen hebt of meer ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan ​​altijd klaar om je te helpen en te ondersteunen op je gezondheidsreis. Bedankt voor je vertrouwen in onze producten en voor het kiezen van Nature's Finest Foods. Met vriendelijke groet, Nature's Finest
9 jan 2024

Verval

Om Nederlanders te zijn is het een enorme schande, ze hadden altijd een zeer goede reputatie, maar ze zijn totaal in verval, een schande. Ik heb vorige week een bestelling geplaatst voor meer dan € 100... Ik ontving een e-mail waarin ze me vertelden dat een product van € 5 niet op voorraad was en daarom konden ze me de rest van de bestelling nog niet sturen, dus als ik wilde een ander product of het geld dat ik ze vertelde dan het geld en sindsdien heb ik niets meer gehoord, ik heb veel e-mails gestuurd maar zonder antwoord.
9 jan 2024
Beste Diana, Onze oprechte excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren met jouw bestelling. We begrijpen dat het ontbreken van een product en de vertraging in de afhandeling frustrerend voor je zijn geweest. We hebben je account geverifieerd en kunnen bevestigen dat de volledige terugbetaling voor de bestelling vandaag, op 9 januari, is verwerkt. Je zou binnenkort een bevestiging van de terugbetaling moeten ontvangen. We waarderen je geduld en begrip in deze kwestie. Als er verdere vragen zijn of als we nog ergens bij kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op via support@naturesfinestfoods.nl. We streven ernaar om onze service te verbeteren en hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om je vertrouwen terug te winnen. Nogmaals onze excuses en hartelijke groeten, Nature's Finest
4 mrt 2024
Is jullie service nep? Ik had enthousiast vol vertrouwen een grote bestelling bij jullie gedaan, alleen heb na een week nog steeds geen verzendbevestiging gehad. Ook reageren jullie niet als ik aan jullie klantenservice vraag dit op te zoeken waarom ik deze niet heb gehad en hoe ik deze z.s.m. kan ontvangen. Ik hoop nog steeds dat dit een misversta is en mijn beloofde, aangekochte bestelling 2010955 deze week nog goed wordt bezorgd. Kunnen jullie dit alsjeblieft even opzoeken en op mijn vragen reageren?
6 mrt 2024
Beste Cheline, Bedankt voor je bericht en onze oprechte excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren met betrekking tot je recente bestelling bij ons. We begrijpen je bezorgdheid over het niet ontvangen van een verzendbevestiging en het gebrek aan respons van onze klantenservice. Dit is niet de ervaring die we willen bieden en we willen je verzekeren dat we je zaak serieus nemen. Na controle hebben we bevestigd dat we jouw bestelling hebben ontvangen. Helaas is er een vertraging opgetreden in de levering, maar we willen je verzekeren dat het pakket binnenkort wordt bezorgd. We begrijpen dat dit frustrerend voor je is en we willen onze oprechte excuses aanbieden voor de ongemakken die dit heeft veroorzaakt. We waarderen je geduld en begrip terwijl we eraan werken om deze kwestie snel op te lossen. Als je verdere vragen hebt of als er iets is wat we voor je kunnen doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail support@naturesfinestfoods.nl. Ons team staat klaar om je te helpen en je van alle nodige informatie te voorzien. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip. Met vriendelijke groet, Nature's Finest
16 apr 2024
Eerlijk zijn en mensen niet misleiden met mooie foto’s. Het product heeft niet gedaan wat er werd beloofd. Je had 2 weken de tijd niet goed geld terug garantie. Maar het product zou met 8 weken resultaat boeken. Wat dus absoluut niet het geval bleek te zijn
16 apr 2024
Beste B van Brakel, Bedankt voor je bericht en je interesse in onze producten. We begrijpen dat je nog geen resultaten hebt gezien en willen graag wat advies geven om ervoor te zorgen dat je de maximale voordelen behaalt. Voor optimale resultaten adviseren we om onze producten gedurende minstens 3 maanden te gebruiken, zoals aanbevolen in ons dieetplan. Daarnaast raden we aan om regelmatig lichamelijk actief te zijn. Een gezonde levensstijl, inclusief evenwichtige voeding en voldoende lichaamsbeweging, kan het effect van onze producten versterken. We willen benadrukken dat individuele resultaten kunnen variëren en afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals levensstijl, dieet en genetica. Het is belangrijk om consistent te blijven en geduldig te zijn tijdens je reis naar een gezonder en evenwichtiger leven. Als je nog vragen hebt of meer ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan ​​altijd klaar om je te helpen en te ondersteunen op je gezondheidsreis. Bedankt voor je vertrouwen in onze producten en voor het kiezen van Nature's Finest Foods. Met vriendelijke groet, Nature's Finest
NB
N B.
Hoorn
7 apr 2024
Het deed voor mij niets helaas en was ontzettend smerig en scherp, ik had de leverdetox en na 2 maanden te hebben gebruikt merkte ik nog steeds geen resultaat dus heb het weggegooid.
9 apr 2024
Beste Jeanet, Bedankt voor je bericht en je interesse in onze producten. We begrijpen dat je nog geen resultaten hebt gezien en willen graag wat advies geven om ervoor te zorgen dat je de maximale voordelen behaalt. Voor optimale resultaten adviseren we om onze producten gedurende minstens 3 maanden te gebruiken, zoals aanbevolen in ons dieetplan. Daarnaast raden we aan om regelmatig lichamelijk actief te zijn. Een gezonde levensstijl, inclusief evenwichtige voeding en voldoende lichaamsbeweging, kan het effect van onze producten versterken. We willen benadrukken dat individuele resultaten kunnen variëren en afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals levensstijl, dieet en genetica. Het is belangrijk om consistent te blijven en geduldig te zijn tijdens je reis naar een gezonder en evenwichtiger leven. Als je nog vragen hebt of meer ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan ​​altijd klaar om je te helpen en te ondersteunen op je gezondheidsreis. Bedankt voor je vertrouwen in onze producten en voor het kiezen van Nature's Finest Foods. Met vriendelijke groet, Nature's Finest
23 apr 2024
Heb mij bestelling nog steeds niet gehad plus ben bij gls. Langs geweest bestel nummer klop niet en er ligt niks op mij naam kijk net oplichterij dit wacht nog steeds op
24 apr 2024
Beste Yeter, Ten eerste willen we ons oprecht verontschuldigen voor eventuele problemen en ongemakken die u hebt ondervonden als gevolg van de vertraging bij het ophalen van uw pakket. Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang en daarom hebben we onmiddellijk actie ondernomen om de situatie te verduidelijken. We willen bevestigen dat we de trackingnummer van uw pakket, zijnde 90930181953, hebben gecontroleerd en hebben vastgesteld dat het al sinds 19.4.2024 klaarligt op het GLS-afhaalpunt voor afhaling. We begrijpen uw frustratie en betreuren eventuele ongemakken die hierdoor zijn ontstaan. Ons team staat in contact met de vervoerder en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat het pakket zo snel mogelijk wordt opgehaald en afgeleverd. Hoewel de situatie buiten onze directe controle ligt, streven we naar uw tevredenheid en naar het feit dat u uw pakket eindelijk ontvangt. Als u verdere vragen heeft of meer informatie wilt over de status van uw pakket, neem dan alstublieft onmiddellijk contact met ons op. We nemen uw bezorgdheid zeer serieus en streven ernaar om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Dank u voor uw geduld en begrip in deze situatie. We hopen dat u binnenkort uw pakket ontvangt en dat we kunnen blijven zorgen voor hoogwaardige producten en diensten waar u op rekent. Met vriendelijke groet, Nature's Finest
7 apr 2024
niet terug kunnen sturen hangt zoveel aan vast alles van dit geblokkeerd een foto erbij het spijt mij maar de container waar het in lag is al opgehaald
10 apr 2024
Beste Daniela, Dank u wel voor uw bericht en het delen van uw ontevredenheid. Het spijt ons oprecht te horen dat u niet in staat bent geweest om uw product terug te sturen en dat er verschillende obstakels waren die dit hebben bemoeilijkt. We begrijpen dat dit een frustrerende situatie kan zijn en willen ons oprecht verontschuldigen voor het ongemak dat u heeft ervaren. Het is belangrijk voor ons om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen, en we willen graag samenwerken om een passende oplossing te vinden. Hoewel we begrijpen dat de container waarin het product zich bevond al is opgehaald, willen we u vragen om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon, zodat we verdere stappen kunnen bespreken en kijken wat we voor u kunnen doen. Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang en we willen er alles aan doen om dit recht te zetten. Als je nog vragen hebt of meer ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan ​​altijd klaar om je te helpen en te ondersteunen op je gezondheidsreis. Met vriendelijke groeten, Nature's Finest
3 apr 2024

Niks gekregen

Wat besteld, eerst nog een track and trace, is nu verdwenen en geen communicatie mogelijk. Zijn al bijna 2 weken verder. Denk helaas geld weg
4 apr 2024
Beste René Van Vrlden, Allereerst willen we ons oprecht verontschuldigen voor het ongemak dat u heeft ervaren met uw bestelling. We begrijpen hoe belangrijk het is om op de hoogte te zijn van de status van uw bestelling, en het spijt ons zeer dat u tot nu toe geen enkele informatie heeft ontvangen. Uw ontevredenheid is voor ons van het grootste belang en we verzekeren u dat we uw opmerkingen zeer serieus zullen nemen. Ons team zal uw bestelling controleren en er alles aan doen om u de juiste informatie te verstrekken en eventuele problemen op te lossen. Gelieve ons de gelegenheid te geven om de fout te herstellen en u de juiste ondersteuning te bieden. Als u nog vragen heeft of extra hulp nodig heeft, neem dan alstublieft contact met ons op via e-mail: support@naturesfinestfoods.nl, en we helpen u graag verder. Nogmaals onze oprechte excuses voor alle ongemakken en dank u voor uw begrip. Met vriendelijke groet, Het team van Nature's Finest
2 apr 2024
Het product gebruik ik nu 3 maanden en zie geen resultaat . Ik gebruik de. Detox belly burn. Jammer ik had gehoopt dat het iets zou doen
4 apr 2024
Beste Ylva, Bedankt voor je bericht en je interesse in onze producten. We begrijpen dat je nog geen resultaten hebt gezien en willen graag wat advies geven om ervoor te zorgen dat je de maximale voordelen behaalt. Voor optimale resultaten adviseren we om onze producten gedurende minstens 3 maanden te gebruiken, zoals aanbevolen in ons dieetplan. Daarnaast raden we aan om regelmatig lichamelijk actief te zijn. Een gezonde levensstijl, inclusief evenwichtige voeding en voldoende lichaamsbeweging, kan het effect van onze producten versterken. We willen benadrukken dat individuele resultaten kunnen variëren en afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals levensstijl, dieet en genetica. Het is belangrijk om consistent te blijven en geduldig te zijn tijdens je reis naar een gezonder en evenwichtiger leven. Als je nog vragen hebt of meer ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan ​​altijd klaar om je te helpen en te ondersteunen op je gezondheidsreis. Bedankt voor je vertrouwen in onze producten en voor het kiezen van Nature's Finest Foods. Met vriendelijke groet, Nature's Finest
27 mrt 2024

Geen resultaat te zien

Na het gebruik van 2 weken van detox belly zie ik jammer genoeg geen resultaat… Dit is wel jammer, had gehoopt dat het zou werken
19 apr 2024
Beste Wanda, Bedankt voor je bericht en je interesse in onze producten. We begrijpen dat je nog geen resultaten hebt gezien en willen graag wat advies geven om ervoor te zorgen dat je de maximale voordelen behaalt. Voor optimale resultaten adviseren we om onze producten gedurende minstens 3 maanden te gebruiken, zoals aanbevolen in ons dieetplan. Daarnaast raden we aan om regelmatig lichamelijk actief te zijn. Een gezonde levensstijl, inclusief evenwichtige voeding en voldoende lichaamsbeweging, kan het effect van onze producten versterken. We willen benadrukken dat individuele resultaten kunnen variëren en afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals levensstijl, dieet en genetica. Het is belangrijk om consistent te blijven en geduldig te zijn tijdens je reis naar een gezonder en evenwichtiger leven. Als je nog vragen hebt of meer ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan ​​altijd klaar om je te helpen en te ondersteunen op je gezondheidsreis. Bedankt voor je vertrouwen in onze producten en voor het kiezen van Nature's Finest Foods. Met vriendelijke groet, Nature's Finest
28 mrt 2024
Als iets niet geleverd wordt adequaat reageren. Heb uiteindelijk na meer dan een maand wachten de bestelling gekregen.
29 mrt 2024
Beste Jenny, Allereerst willen wij ons oprecht verontschuldigen voor de vertraging in de levering van uw bestelling. We begrijpen hoe belangrijk het is dat klanten hun aankopen op tijd ontvangen en we betreuren het diep dat u meer dan een maand hebt moeten wachten. Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang, dus sta ons toe ons oprecht te verontschuldigen voor dit ongemak. Uw feedback en tevredenheid zijn voor ons van cruciaal belang, dus laat het ons alstublieft weten als er verdere stappen zijn die we kunnen nemen om deze situatie recht te zetten en uw ervaring met ons te verbeteren. We kijken uit naar uw reactie en naar de kans om u opnieuw van dienst te zijn. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Als je in de toekomst meer van onze producten wilt ontdekken of als je vragen hebt, staan we altijd voor je klaar om te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. Met vriendelijke groet, Nature's Finest
11 feb 2024
Adverteren met een "snelle" bestelling, ondertussen al een week niets in huis. Ik zie deze klacht ook veel bij trustpilot, dan wordt er excuses aangeboden, wegens drukte bla bla bla maar wel blijven Adverteren met "snelle" levering zonder het product in handen te hebben wel al de dag na de bestelling om feedback vragen. Nu al 12! Mailtjes ontvangen, hierdoor gaan mensen deze mail blokkeren.
14 feb 2024
Beste Jef, We begrijpen uw bezorgdheid over de status van uw bestelling en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat u heeft ervaren. Na controle van onze gegevens hebben we vastgesteld dat uw bestelling onderweg is. Normaal gesproken duurt de levering 4-7 werkdagen. Het kan echter voorkomen dat er vertragingen optreden vanwege externe factoren zoals transportproblemen of een hoog aantal bestellingen. We willen u verzekeren dat we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u aankomt. Als u verdere vragen heeft over uw bestelling of als u meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om u te helpen en eventuele zorgen op te lossen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld en begrip. Met vriendelijke groet, Nature's Finest
NB
N B.
Hoorn
17 feb 2024

Leverreiniging

De poeder lost erg moeilijk op en is ontzettend smerig om te drinken maar goed ik gebruik het nu een aantal dagen maar merk niets. Voor mij helaas geen tweede keer. Beste naturesfinest jullie geven een reactie op mijn beoordeling van een tijd geleden. Ik heb ondertussen na advies van jullie een maand gebruik gemaakt van de poeder want dat was op advies van jullie en nu is het 3 maanden?
11 apr 2024
Beste Jeanet, We waarderen uw eerlijke feedback en betreuren het ten zeerste te horen dat onze poeder niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Het spijt ons dat u moeite heeft gehad met het oplossen ervan en dat de ervaring van het drinken ervan niet aangenaam was. We willen benadrukken dat uw tevredenheid onze hoogste prioriteit is en dat we uw opmerkingen ter harte nemen om onze producten en service te verbeteren. Het is teleurstellend om te horen dat u na een maand gebruik nog steeds geen merkbare resultaten heeft ervaren. We willen u graag verzekeren dat we uw feedback serieus nemen en dat we ons inzetten om onze producten te verbeteren. We willen graag meer informatie ontvangen over uw specifieke ervaring, inclusief hoe u onze poeder heeft gebruikt en welke resultaten u had verwacht. Als u nog steeds bereid bent om ons product een kans te geven, staan ​​we klaar om u te helpen en u te voorzien van verdere ondersteuning en begeleiding. Als u echter besloten heeft dat onze poeder niet aan uw behoeften voldoet, begrijpen we dat volledig en respecteren we uw beslissing. Nogmaals, we bieden onze oprechte verontschuldigingen aan voor eventuele teleurstelling die u heeft ervaren en waarderen uw eerlijkheid en openheid. Mocht u verdere vragen hebben of als er iets is waarmee we kunnen helpen, neem dan alstublieft rechtstreeks contact met ons op. Met vriendelijke groet, Nature's Finest
28 jun 2024

Nature finest geeft als reactie om te reageren vervolgens zeggen ze dat je minimaal 2 maanden moet gebruiken voor resultaat

Nature finest geeft als reactie om contact met ze op te nemen, meteen gedaan , maar nog steeds geen reactie. Heel eeg slecht. En de service om het op te lossen was dus een leugen. Absoluut niks kopen daar . Het werkt niet want ik gebruik het inmiddels 6 weken met intensief sporten en diëten en oplossen dien ze ook niet. Wat ze wel beloven. Geen aanrader!!!! Trap er niet in!!!!
2 jan 2024
Product besteld en nog steeds geen track en trace nummer ontvangen. Als je een mail stuurt krijg je een standaard mail met geen antwoord. In de advertentie wordt er gesuggereerd dat het product door GLS 3 a 4 dagen de levering wordt verwacht. #1911889 graag wil ik weten wanneer ik het product kan verwachten anders wil ik mijn geld terug.
4 jan 2024
Beste Nanda, We waarderen je feedback en bieden onze oprechte excuses aan voor eventueel ongemak dat je hebt ondervonden. We begrijpen je frustratie en zijn toegewijd om dit probleem snel op te lossen. Na onderzoek kunnen we bevestigen dat je pakket momenteel onderweg is. Hoewel de standaard levertijd tot 7 werkdagen is, kan recente vakantieperiodes voor een lichte vertraging hebben gezorgd. We willen je verzekeren dat we de situatie actief in de gaten houden en dat je pakket naar verwachting in de komende dagen zal worden bezorgd. Onze excuses voor eventuele misverstanden of ongemakken en we willen je verzekeren dat we vastbesloten zijn om ervoor te zorgen dat je bestelling succesvol wordt afgeleverd. Als je verdere zorgen hebt of als er iets anders is waarbij we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. Ons team staat klaar om alle benodigde informatie en hulp te bieden. Dank je voor je begrip, en we waarderen je geduld in deze kwestie. Met vriendelijke groet, Nature's Finest
12 jan 2024
Bestelling geplaatst op 6 januari tot op heden nog geen bestelling ontvangen. Volgens de site zou het 2 a 3 dagen duren. Maar helaas nog geen bestelling ontvangen en ook geen bericht wanneer ik wel de bestelling kan verwachten. Het is niet meer plezierig om de volgende bestelling te plaatsen bij op deze site omdat het zo lang duurt.
16 jan 2024
Beste Urvidise Bauer, Onze oprechte excuses voor de vertraging in de levering van uw bestelling, en we begrijpen de frustratie die dit heeft veroorzaakt. Uw feedback is voor ons van onschatbare waarde, en we waarderen uw geduld. Na onderzoek hebben we vastgesteld dat de vertraging te wijten was aan een tijdelijk tekort aan voorraad van een van de producten in uw bestelling. We betreuren oprecht elk ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We willen u geruststellen dat we onmiddellijk stappen hebben ondernomen om het product aan te vullen, en uw pakket is gisteren, op 15 januari, verzonden. Volgens onze standaard leveringstermijn kunt u uw bestelling verwachten binnen 3-7 werkdagen. We begrijpen het belang van tijdige communicatie en bieden onze excuses aan voor het feit dat we u niet eerder hebben geïnformeerd over de vertraging. We waarderen uw vertrouwen in ons bedrijf en willen u verzekeren dat maatregelen worden genomen om vergelijkbare situaties in de toekomst te voorkomen. Als u verdere zorgen of vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via support@naturesfinestfoods.nl. Dank u voor uw begrip, en we hopen dat u van uw producten zult genieten bij ontvangst. Met vriendelijke groet, Nature's Finest