23 feb 2024
Ik had deze producten al eerder besteld voor het eerst en de laatste jaren heb ik erg veel last gehad van een opgeblazen buik maar ik kan niet anders zeggen dat tot mijn verbazing mijn opgeblazen gevoel na 1 dag de detox en de liver cleanser gebruikt te hebben meteen effect had en ik geen last meer heb van een opgeblazen buik.Echt ongelofelijk want ik heel veel geprobeerd maar niets werkte dus ben ik heel blij met deze producten en zal ze zeker blijven bestellen.Dank jullie wel hiervoor.
Reageren niet altijd op mails. Al die poeders helpen mij niet. Hebben het alleen over 14 dagen proberen anders geld terug. Maar zie ook advertentie na 90 dagen geld terug.
Het zal sommigemensen helpen afvallen. Maar ik geen gram! Ook niet in combi met het dat dieet van 10 dagen van nature'finest. Weggegooid geld in mijn geval
Beoordelingen voor naturesfinestfoods.nl
4 jan 2024
steeds wordt er korting aangeboden en dan krijg ik het niet, nu weer heb ik bij mijn laatste bestelling een kraslot van 15%KORTING, JULLIE ZEGGEN BESTAAT niet. Dus ik heb mijn nieuwe bestelling geannuleerd.
Beste Marianne,
Dank je wel voor het onder de aandacht brengen van dit probleem, en we bieden onze oprechte excuses aan voor eventueel ongemak dat je hebt ondervonden met betrekking tot de kortingscodes.
We begrijpen de frustratie en willen je verzekeren dat we deze kwestie serieus nemen. Het lijkt erop dat er mogelijk een technisch probleem is, en we waarderen je geduld terwijl we proberen dit snel op te lossen.
Om ervoor te zorgen dat kortingscodes correct worden toegepast, zorg ervoor dat je de code nauwkeurig invoert in ons winkelwagentje op de website www.naturesfinestfoods.nl tijdens het afrekenproces.
We betreuren eventuele verwarring veroorzaakt door het kraslot met een korting van 15% dat je noemde. Als je je recente bestelling hebt geannuleerd vanwege dit probleem, begrijpen we dat en bieden onze excuses aan voor het ongemak.
Voor verdere hulp of als je vragen hebt over kortingscodes of je bestellingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. Ons team staat klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat je een naadloze ervaring hebt met onze producten.
Nogmaals onze excuses voor eventueel ongemak en we waarderen je begrip.
30 apr 2024
Bestelling is pas na 10 dagen geleverd en vies.
Bestelling is pas na 10 dagen geleverd.
Bestelde zou een : aangename sinaasappelsmaak hebben,
nou eerlijk gezegd, niet te pruimen, goed voor de gootsteen.
Geprobeerd met water en door de yoghurt maar echt 🤮
10 mei 2024
Beste Hinke,
Dank je wel voor je feedback, en het spijt ons dat je teleurgesteld was in je aankoop. Jouw mening is enorm belangrijk voor ons, en we zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en diensten.
Onze excuses voor de vertraging bij de levering van je bestelling. We begrijpen dat snelle levering essentieel is, en jouw ervaring dient als herinnering voor ons om onze leveringsprocessen te verbeteren.
Wat betreft je ervaring met de kwaliteit en smaak van het product, zullen we onze voorraad en productieprocessen controleren om te achterhalen wat mogelijk heeft bijgedragen aan je ontevredenheid. We zullen jouw feedback gebruiken om ons aanbod te verbeteren en betere ervaringen voor onze klanten te garanderen in de toekomst.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld. We hopen dat we de kans krijgen om je vertrouwen in onze producten te herstellen.
19 jun 2024
ik heb een product besteld en betaald , maar ik krijg alleen maar vage en waardeloze informatie of links die je niet kunt openen of incorrect zijn , ik adviseer iedereen niet bij dit bedrijf iets te kopen
20 jun 2024
Beste H.f. Jonker,
Hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons zeer te horen dat u problemen heeft ondervonden met de informatie die u heeft ontvangen. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.
We hebben uw bestelling zorgvuldig gecontroleerd en kunnen bevestigen dat deze succesvol is geplaatst en momenteel in behandeling is. De normale levertijd bedraagt 3 tot 7 werkdagen. U zult per e-mail op de hoogte worden gehouden van de voortgang van uw levering, zodat u precies weet wanneer u uw product kunt verwachten.
We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om vage of onbruikbare informatie te ontvangen, en we nemen uw feedback zeer serieus. We willen graag benadrukken dat het onze prioriteit is om onze klanten tevreden te stellen en een betrouwbare service te bieden. Daarom zullen we ervoor zorgen dat u in de toekomst duidelijke en correcte informatie ontvangt.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat u ons de kans wilt geven om uw vertrouwen in ons bedrijf te herstellen. Mocht u nog verdere vragen hebben of aanvullende hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen.
24 jun 2024
Niet er bij zetten, niet goed geld terug. Je krijgt je geld terug binnen 14 dagen maar je moet het eerst 6 weken geprobeerd hebben. Ook nauwelijks reactie als je een vraag steld via wat dan ook
27 jun 2024
Beste Tamara,
Dank je wel voor je feedback en we vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met je ervaring bij ons.
Het spijt ons dat de voorwaarden voor terugbetaling niet duidelijk waren. We streven ernaar om eerlijk en transparant te zijn in onze beleidsregels en zullen je opmerkingen zeker meenemen om onze communicatie hierover te verbeteren.
Wat betreft de reactietijd op vragen, begrijpen we dat dit frustrerend kan zijn en willen we ons verontschuldigen voor eventuele vertragingen. We willen graag meer details ontvangen over je vraag en je verzoek om ondersteuning. Als je ons rechtstreeks kunt e-mailen op support@naturesfinestfoods.nl met meer informatie, zullen we ons best doen om je zo snel mogelijk te helpen.
Voor wat betreft de terugbetaling, willen we benadrukken dat we ons houden aan onze beleidsregels, maar we zijn er ook om je te ondersteunen bij eventuele problemen die je hebt ervaren met onze producten.
Nogmaals bedankt voor je eerlijke feedback en je geduld. We waarderen je als klant en hopen dat we de kans krijgen om je vertrouwen terug te winnen en je beter van dienst te zijn in de toekomst.
2 mrt 2024
Geen reactie op mijn mails om de bestelling te annuleren
Het is nog niet verstuurd en duurt veel te lang!
[#5071627]
Ik moet wel gelijk een goede review schrijven, klopt niet echt..👎🏼
6 mrt 2024
Beste T den Hamer,
Bedankt voor het contact opnemen met ons en het uiten van jouw zorgen over jouw bestelling.
Onze excuses voor het eventuele ongemak veroorzaakt door de vertraging in het beantwoorden van jouw e-mails met betrekking tot de annulering van jouw bestelling. We begrijpen het belang van tijdige communicatie en betreuren elke frustratie die dit mogelijk bij jou heeft veroorzaakt.
We willen je graag informeren dat jouw pakket op 4 maart is verzonden. De levertijd bedraagt doorgaans tussen de 3-7 werkdagen. Houd er rekening mee dat annulering mogelijk niet meer mogelijk is zodra het pakket is verzonden. We zullen echter ons best doen om je te helpen met eventuele verdere vragen of zorgen die je mogelijk hebt.
Als je nog vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. Ons team staat klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat jouw ervaring met ons positief verloopt.
We waarderen jouw begrip en geduld in deze kwestie. Bedankt dat je voor Natures Finest Foods hebt gekozen, en we hopen eventuele problemen naar jouw tevredenheid op te lossen.
26 jun 2024
De triple blocker 1+1 besteld de smaak is ronduit vies, zodra ik het opgedronken hebt krijg ik snel ontzettende honger? En geen gram afgevallen🤷🏼♀️zonde van mijn geld nog 1 pot over
27 jun 2024
Beste Isabel,
Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring met ons product. Het spijt ons zeer om te horen dat je niet tevreden bent met de Triple Blocker die je hebt besteld.
We begrijpen hoe belangrijk smaak en effectiviteit zijn bij voedingssupplementen, en het is teleurstellend om te horen dat je de smaak als onaangenaam hebt ervaren en niet het gewenste gewichtsverlies hebt bereikt. Dit is niet de ervaring die we voor onze klanten willen bieden.
We willen graag benadrukken dat onze producten ontwikkeld zijn met hoogwaardige ingrediënten en dat de reactie op voedingssupplementen kan variëren van persoon tot persoon. Sommige factoren, zoals dieet, lichaamsbeweging en individuele stofwisseling, spelen hierbij een belangrijke rol.
Om je beter van dienst te kunnen zijn en een oplossing te vinden die voor jou werkt, zouden we graag willen weten hoe lang je het product hebt gebruikt. Voor optimale resultaten raden we aan om voedingssupplementen gedurende ten minste een maand te gebruiken.
Als je nog vragen hebt over het gebruik van onze producten of als we je op een andere manier van dienst kunnen zijn, neem dan alsjeblieft contact met ons op via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om naar je te luisteren en je verder te helpen.
Nogmaals bedankt voor je eerlijke feedback. We waarderen je als klant en hopen dat we de kans krijgen om je vertrouwen terug te winnen in de toekomst.
2 jan 2024
Ik heb 27-10-'23 een bestelling gedaan.
Tot heden nog niet ontvangen. Verschillende mails, telefonisch contact gehad. Maar er gebeurd niets. De bestelling is betaald.. Zie foto's
Beste Henny,
We begrijpen dat je ongeduldig wacht op je bestelling, en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat deze vertraging heeft veroorzaakt.
Naar aanleiding van je melding zullen we direct contact opnemen met het bezorgbedrijf om de locatie van je pakket te achterhalen. We zullen je hierover informeren via e-mail zodra we meer informatie hebben.
Als alternatief kun je ook rechtstreeks contact met ons opnemen via support@naturesfinestfoods.nl voor de meest actuele status van je bestelling en verdere assistentie.
We waarderen je geduld en begrip in deze situatie en zullen er alles aan doen om dit probleem snel op te lossen.
6 mei 2024
Heb de bestelling geplaatst, maar krijg geen mail over de verzending wanneer het geleverd word...
Dat heb ik al een paar keer gemaild,maar krijg daar niet echt een reactie op...
14 mei 2024
Beste Manon,
We willen ons oprecht verontschuldigen voor het ongemak dat u heeft ervaren met uw bestelling. Het spijt ons zeer dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen hoe belangrijk het voor u is om uw bestelling tijdig en probleemloos te ontvangen.
We hebben uw bezorgdheid over de vertraagde levering genoteerd en we willen u verzekeren dat we uw zaak serieus nemen. We hebben de status van uw bestelling gecontroleerd en het lijkt erop dat deze enige vertraging heeft opgelopen tijdens het verzendproces. Onze oprechte excuses hiervoor.
We willen graag benadrukken dat uw tevredenheid onze topprioriteit is en we zullen er alles aan doen om deze kwestie voor u op te lossen. Als u nog vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd.
Als je nog vragen hebt of meer ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je te helpen en te ondersteunen op je gezondheidsreis.
29 mei 2024
Helpt niet bij afvallen
Heeft mij niet geholpen bij het afvallen ik denk dat er betere info over het product moet komen hier lijkt het net als of je van dit drankje afvalt wat natuurlijk niet zo is.
30 mei 2024
Beste Linda,
Bedankt voor je bericht en je interesse in onze producten. We begrijpen dat je nog geen resultaten hebt gezien en willen graag wat advies geven om ervoor te zorgen dat je de maximale voordelen behaalt.
Voor optimale resultaten adviseren we om onze producten gedurende minstens 3 maanden te gebruiken, zoals aanbevolen in ons dieetplan. Daarnaast raden we aan om regelmatig lichamelijk actief te zijn. Een gezonde levensstijl, inclusief evenwichtige voeding en voldoende lichaamsbeweging, kan het effect van onze producten versterken.
We willen benadrukken dat individuele resultaten kunnen variëren en afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals levensstijl, dieet en genetica. Het is belangrijk om consistent te blijven en geduldig te zijn tijdens je reis naar een gezonder en evenwichtiger leven.
Bedankt voor je vertrouwen in onze producten en voor het kiezen van Nature's Finest Foods.
3 mei 2024
28 april besteld en betaald, tot noch toe, 5 werkdagen verder, geen mail met verzending of trackingcode ontvangen. Laten we hopen dat deze 1 ster er toch nog 5 mogen worden.
10 mei 2024
Beste Nicole,
We willen ons oprecht verontschuldigen voor het ongemak dat u heeft ondervonden als gevolg van de vertraging bij de levering van uw bestelling. We begrijpen hoe belangrijk het voor u is om uw bestelling op tijd te ontvangen, en we betreuren het ten zeerste dat we niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.
We hebben uw bestelling gecontroleerd en bevestigd dat deze al is verzonden. Desondanks begrijpen we dat de langdurige vertraging nog steeds ongemak en teleurstelling veroorzaakt. Ons team streeft ernaar om alle bestellingen tijdig te bezorgen, maar soms kunnen onverwachte omstandigheden van invloed zijn op het bezorgproces.
We willen graag nogmaals onze oprechte verontschuldigingen aanbieden voor alle misverstanden en ongemakken die u heeft ondervonden. Ons team zal blijven streven naar verbetering van onze diensten en zal er alles aan doen om een betere ervaring voor toekomstige aankopen te garanderen.
Voor het volgen van uw zending kunt u gebruikmaken van het volgnummer: 90930299959. Als u nog vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail op support@naturesfinestfoods.nl . Uw tevredenheid is onze topprioriteit, dus we staan klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.
Nogmaals onze oprechte excuses voor alle ongemakken die u heeft ondervonden, en we danken u voor uw begrip en geduld.
12 feb 2024
You sent me over 10 emails since I ordered on 5 Feb, but I still have no idea when my package will arrive!
At least between those marketing emails/spams send delivery est.
14 feb 2024
Dear Saeid,
We apologize for the inconvenience and frustration you've experienced due to the delay in the delivery of your order. We understand your concerns and sincerely apologize for any inconvenience caused.
We've checked the status of your order, and unfortunately, there has been a delay in delivery due to a high volume of orders. We regret any inconvenience this may have caused.
We want to assure you that your order is being processed, and we are doing everything we can to expedite the delivery process. However, we understand that this delay is not ideal, and we sincerely apologize for any inconvenience it may have caused.
If you have any further questions or concerns regarding your order, please don't hesitate to contact us at support@naturesfinestfoods.nl. We are here to assist you and ensure that your experience with us is satisfactory.
Once again, we apologize for the delay and any inconvenience it may have caused. Thank you for your patience and understanding.
Sincerely,
5 feb 2024
Na dagen wachten nog niks gehoord of gezien. Enige e-mail die ik heb gekregen is de bevestiging van de bestelling ,staat geen track of trace nummer of iets dergelijks op.
8 feb 2024
Beste Stecen,
Bedankt voor uw bericht en onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren met uw bestelling.
We hebben uw bestelling gecontroleerd en zijn verheugd u te kunnen informeren dat het pakket onderweg is. Onze standaard levertijd bedraagt doorgaans 4-7 werkdagen, dus we vragen om nog even geduld terwijl uw pakket onderweg is.
Om de status van uw levering nauwlettend te volgen, zou u binnenkort een e-mail moeten ontvangen van GLS met het trackingnummer en verdere details over de bezorging. Soms belanden deze e-mails in de spammap, dus we raden aan om daar ook te controleren.
Onze excuses voor het ontbreken van het trackingnummer in de bevestiging van uw bestelling. We zullen intern kijken hoe we onze communicatie kunnen verbeteren om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.
Als u nog verdere vragen heeft of als er iets is waarmee we u kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om u van dienst te zijn en uw ervaring te verbeteren waar mogelijk.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld.
12 jun 2024
Gebruik belly burn
Gebruik belly burn nu 4weken nog geen grammetje afgevallen iedere dag buikspieroefeningen ga nu fat burn proberen maar heb niet veel vertrouwen
In de producten,
13 jun 2024
Beste Eddy,
Bedankt voor je feedback, hoewel het teleurstellend is om te horen dat je nog geen resultaten hebt gezien met onze Belly Burn. We begrijpen hoe belangrijk het is om producten te gebruiken waar je vertrouwen in hebt en die effectief zijn.
Het spijt ons dat Belly Burn niet aan je verwachtingen heeft voldaan, ondanks je dagelijkse inspanningen met buikspieroefeningen. We begrijpen je frustratie en willen graag een oplossing vinden die voor jou werkt.
Je hebt aangegeven dat je nu Fat Burn gaat proberen, maar je vertrouwen in onze producten is begrijpelijkerwijs geschaad. We willen benadrukken dat de effectiviteit van onze producten kan variëren afhankelijk van individuele factoren, zoals dieet, lichaamsbeweging en metabolisme.
We willen graag meer details bespreken en je helpen een oplossing te vinden die past bij jouw doelen. Kun je alsjeblieft contact met ons opnemen via support@naturesfinestfoods.nl? Ons team staat klaar om naar je te luisteren en samen te werken aan een positieve ervaring met onze producten.
Nogmaals bedankt dat je voor Nature's Finest hebt gekozen. We kijken ernaar uit om je verder te ondersteunen en je te helpen de juiste producten te vinden die bij jou passen.
26 dec 2023
Het is gewoon fake. Ik heb een maand gebruikt en geen resultaat gezien. Het geeft mij gezwollen buik, maar niet afgevallen en ook niet aangekomen.
Hij is niks voor mij
28 dec 2023
Beste Haben,
allereerst willen wij u bedanken voor uw aankoop. Gewichtsverlies kan een complex proces zijn dat wordt beïnvloed door meerdere factoren, waaronder genetica, levensstijl, voeding en algemene gezondheidstoestand.
Als je niet de gewenste resultaten hebt behaald met de producten die je hebt gebruikt, kan dat verschillende oorzaken hebben. Om uw resultaten te optimaliseren, raden we aan ons programma van 3 maanden te volgen en het product te gebruiken volgens de aanbevolen instructies. Daarnaast hebben we u via e-mail een 10-daags dieetplan gestuurd, dat we u aanraden in uw routine op te nemen. Het opnemen van regelmatige lichaamsbeweging kan ook gunstig zijn. We zijn toegewijd om uw reis naar uw doelstellingen voor gewichtsverlies te ondersteunen en zijn hier om u bij elke stap te helpen.
Omdat we altijd op zoek zijn naar upgrades van onze producten om u te helpen, kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail support@naturesfinestfoods.nl We waarderen uw feedback en willen graag met u samenwerken om een oplossing te vinden die aan uw behoeften voldoet.
8 apr 2024
Krijg geen track en trace code.
Krijg een mail dat ik niet betaald heb terwijl het wel is afgeschreven van mijn rekening.
Krijg geen antwoord op mijn vraag op de mail.
10 apr 2024
Beste Tara,
Dank u wel voor uw bericht en het delen van uw bezorgdheid. We begrijpen dat het ontbreken van een track-en-trace code en het ontvangen van een melding dat uw betaling niet is ontvangen, evenals het uitblijven van een reactie op uw e-mails, verontrustend is.
We willen u geruststellen dat we uw bestelling hebben nagekeken en alles in orde is. Uw betaling is succesvol verwerkt en het pakket is op 8 april 2024 verzonden vanuit ons magazijn. We begrijpen echter dat het ontbreken van een track-en-trace code voor bezorging tot ongemak kan leiden. Onze oprechte excuses hiervoor.
Om deze kwestie op te lossen en u meer duidelijkheid te bieden, zullen we onmiddellijk de nodige stappen ondernemen om de track-en-trace informatie voor uw bestelling te verkrijgen en naar u te verzenden via e-mail. Bovendien zullen we controleren waarom u een melding heeft ontvangen dat uw betaling niet is ontvangen, terwijl dit wel het geval is.
We verzekeren u dat we uw tevredenheid zeer serieus nemen en dat we ons best zullen doen om deze zaken snel en efficiënt op te lossen.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt en bedankt voor uw geduld en begrip.
28 feb 2024
Ik heb een bestelling gedaan op vrijdag 23 februarie. Het is nu 28 februarie en ik heb nogsteeds mijn bestelling niet gekregen. Jullie zeggen 3 a 4 dagen op de site.
29 feb 2024
Beste Brenda,
Bedankt voor uw bericht. We begrijpen dat u ongeduldig bent om uw bestelling te ontvangen en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.
Na controle hebben we kunnen bevestigen dat uw pakket onderweg is en binnenkort bij u zal worden afgeleverd. Houd er rekening mee dat de bezorging doorgaans 4-7 werkdagen in beslag neemt.
We waarderen uw geduld en begrip in deze kwestie. Als u nog verdere vragen of zorgen heeft over uw bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. Ons team staat voor u klaar om te helpen.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.
25 mei 2024
De mensen niet wijs maken dat ze er van afvallen en goed slapen. En als je het wil terug sturen dan lukt het niet Jr bent wel je geld kwijt. Waardeloos vind ik het
28 mei 2024
Beste Jacqueline,
6 nov 2023
Heb mijn bestelling geplaats en betaald,krijg een dag later een mail dat ik niet betaald heb en mijn bestelling word geannuleerd als ik niet snel betaal heel vreemd
6 nov 2023
Beste Marisca,
allereerst willen wij u bedanken voor uw aankoop. We hebben het gecontroleerd en hebben uw bestelling op 2 november ontvangen. De bestelling is betaald, je hoeft dus verder niets te betalen. De bezorging duurt 4-7 werkdagen en je pakketje is al onderweg.
We hopen dat onze producten u zullen helpen de gewenste resultaten te bereiken. Wij horen graag uw ervaring.
Voor meer informatie over de bestelling kunt u contact met ons opnemen via e-mail support@naturesfinestfoods.nl en wij helpen u verder.
3 jan 2024
Ik heb vandaag bestelling gedaan en BETAALT !vervolgens krijg ik een mail dat ik niet betaalt zou hebben hoe kan dit?ik heb vanmorgen gelijk na bestellen betaalt !
Beste Annette Schoppers,
Hartelijk dank voor je recente bestelling bij ons. We waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld.
We willen je geruststellen dat we de betaling voor je bestelling hebben ontvangen en verwerkt. Alles staat in orde, en je bestelling wordt nu klaargemaakt voor verzending. Houd er rekening mee dat de levering tot 7 werkdagen kan duren.
Mocht je nog verdere vragen hebben of als er iets onduidelijk is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. Ons toegewijde team staat voor je klaar om alle benodigde assistentie te bieden.
Nogmaals bedankt voor je bestelling. We kijken ernaar uit om je hoogwaardige producten te leveren en hopen dat je er volop van zult genieten.
15 jan 2024
U vraagt nu al aan mij om een beoordeling, terwijl ik mijn bestelling nog niet heb ontvangen en zelfs geen email met een Track and Trace code. Verkeerde volgorde.
16 jan 2024
Beste Ray Nijs,
Hartelijk dank voor uw feedback betreffende ons verzoek om een beoordeling, terwijl u uw bestelling nog niet heeft ontvangen en geen Track and Trace-code heeft ontvangen. We waarderen uw opmerkingen en willen graag verduidelijken.
Ons streven is om voortdurend verbeteringen aan te brengen in ons bestelproces, en daarom vragen wij klanten vaak om feedback over hun ervaring. We begrijpen echter dat het voor u verwarrend kan zijn om een beoordeling te geven zonder uw bestelling en trackinginformatie te hebben ontvangen.
Onze oprechte excuses voor eventuele verwarring. We erkennen dat het van groot belang is dat u eerst uw bestelling ontvangt voordat u een beoordeling geeft. We zullen zorgen voor betere afstemming van onze verzoeken in de toekomst.
Om u te voorzien van de benodigde informatie, hebben we nagegaan dat uw bestelling onderweg is, en u zou binnenkort een e-mail moeten ontvangen met uw Track and Trace-code.
Mochten er verdere vragen of zorgen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om u te assisteren en uw ervaring te verbeteren.
Nogmaals dank voor uw begrip en medewerking.