23 feb 2024
Ik had deze producten al eerder besteld voor het eerst en de laatste jaren heb ik erg veel last gehad van een opgeblazen buik maar ik kan niet anders zeggen dat tot mijn verbazing mijn opgeblazen gevoel na 1 dag de detox en de liver cleanser gebruikt te hebben meteen effect had en ik geen last meer heb van een opgeblazen buik.Echt ongelofelijk want ik heel veel geprobeerd maar niets werkte dus ben ik heel blij met deze producten en zal ze zeker blijven bestellen.Dank jullie wel hiervoor.
Reageren niet altijd op mails. Al die poeders helpen mij niet. Hebben het alleen over 14 dagen proberen anders geld terug. Maar zie ook advertentie na 90 dagen geld terug.
Het zal sommigemensen helpen afvallen. Maar ik geen gram! Ook niet in combi met het dat dieet van 10 dagen van nature'finest. Weggegooid geld in mijn geval
Beoordelingen voor naturesfinestfoods.nl
11 mei 2024
Geen Track ans tracé nummer ontvangen. Geen bestelling zichtbaar in me account. Klantenservice is een buitenlands telefoonnummer?
Beste Arnold Van Drie,
Bedankt voor uw bericht en onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren bij het niet ontvangen van uw track en trace-nummer en het niet zichtbaar zijn van uw bestelling in uw account. We begrijpen hoe belangrijk het is om de status van uw bestelling te kunnen volgen en om gemakkelijk toegang te hebben tot uw bestelinformatie.
Ons klantenserviceteam heeft uw zorgen ter harte genomen en is momenteel bezig met het onderzoeken van de situatie om ervoor te zorgen dat u de benodigde informatie zo snel mogelijk ontvangt. We willen benadrukken dat uw tevredenheid onze topprioriteit is en we zullen er alles aan doen om dit recht te zetten.
Wat betreft het telefoonnummer van onze klantenservice, begrijpen we dat het een buitenlands nummer kan zijn. We hebben echter ook een e-mailadres waarop u ons kunt bereiken, en we staan klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.
Als je nog vragen hebt of meer ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je te helpen en te ondersteunen op je gezondheidsreis.
6 mei 2024
Bestelling geplaatst en niks geleverd, communicatie slecht, krijg geen antwoord waar mijn pakketje blijft, en dan ook nog betaald!
Beste Wolters,
We willen onze oprechte excuses aanbieden voor eventuele ongemakken veroorzaakt door de vertraging in het verstrekken van informatie over uw bestelling. We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om te wachten op updates, vooral wanneer u reikhalzend uitkijkt naar uw pakket. We willen u laten weten dat we de situatie grondig hebben onderzocht en kunnen bevestigen dat uw bestelling succesvol is afgeleverd.
We betreuren ten zeerste elk gebrek aan communicatie van onze kant tijdens dit proces. Ons doel is altijd om onze klanten op de hoogte te houden van elke stap in het proces, en we erkennen dat we dit in uw geval niet hebben waargemaakt. Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang, en we bieden onze oprechte excuses aan voor eventuele frustratie of ongemak die dit heeft veroorzaakt.
Mocht u nog verdere vragen of zorgen hebben, of als er iets is waarbij we u verder kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om te helpen en ervoor te zorgen dat u een positieve ervaring heeft met onze service.
Dank u voor uw begrip en geduld terwijl we aan een oplossing werkten voor dit probleem.
9 jan 2024
Ik bestelde 3x bio detox en 3x bio lever cleanse. Helaas kreeg ik 4x bio detox en 2x bio lever. Ik vind dat een slechte levering.
10 jan 2024
Beste Sander,
In het ongelukkige geval dat je een claim moet indienen, vragen we je vriendelijk om je ordernummer door te sturen naar ons e-mailadres claims@nutrisslim.com. Als je verkeerde, beschadigde of ontbrekende producten hebt ontvangen, voeg dan een foto van de ontvangen producten toe aan je bericht ter referentie. Ons team staat klaar om je te helpen en je klacht zo snel mogelijk te verwerken.
We waarderen je begrip en helpen graag bij het oplossen van eventuele problemen die je hebt met onze producten. Als je vragen hebt, kun je ons altijd per e-mail bereiken op support@naturesfinest.fr, en we helpen je graag verder.
8 feb 2024
Ik wordt steeds niet geholpen via mail, en als ik bel alleen gebrekkig Engels. Wil nu weten waar pakket is anders mijn geld terug
14 feb 2024
Geachte Linda,
We begrijpen uw bezorgdheid en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat u heeft ervaren. Volgens onze gegevens is uw pakket op 9 februari afgeleverd.
We begrijpen dat het frustrerend kan zijn om geen antwoord te krijgen via e-mail en te communiceren met iemand die mogelijk niet vloeiend Engels spreekt wanneer u belt. We willen ons verontschuldigen voor eventuele communicatieproblemen die u heeft ondervonden bij het proberen om hulp te krijgen.
Om u te helpen bij het achterhalen van de exacte locatie van uw pakket en om een oplossing te vinden, raden we u aan de volgende stappen te ondernemen:
Controleer of er iemand anders in uw huishouden het pakket heeft aangenomen zonder dat u op de hoogte was.
Neem contact op met uw buren om te zien of het pakket per ongeluk bij hen is afgeleverd.
Neem contact op met het plaatselijke postkantoor of het bezorgbedrijf om te zien of er meer informatie beschikbaar is over de levering.
Als u nog steeds geen succes heeft gehad, neem dan alstublieft rechtstreeks contact met ons op via support@naturesfinestfoods.nl. We zullen ons best doen om u verder te helpen en een bevredigende oplossing te vinden voor dit probleem.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden, en we danken u voor uw geduld en begrip terwijl we proberen dit probleem op te lossen.
25 jun 2024
Slechte service, ben 3 maanden bezig geweest om mijn geld tterug te krijgen omdat ze mijn pakket maar niet opsturen! Nooit meer!
Beste Claudia,
Hartelijk dank voor het delen van je ervaring met ons. Het spijt ons ten zeerste dat je zo'n moeilijke tijd hebt gehad om je geld terug te krijgen en dat je pakket niet op tijd is verzonden. Dit is absoluut niet de service die we streven te bieden en we begrijpen volledig je frustratie en teleurstelling.
We willen dat je weet dat we jouw situatie serieus nemen en dat we alles in het werk stellen om dit recht te zetten. Onze klantenservice hoort ondersteunend en efficiënt te zijn, en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat je hebt ervaren gedurende deze periode van drie maanden.
Om dit probleem grondig te kunnen onderzoeken en ervoor te zorgen dat je snel en adequaat wordt geholpen, willen we je vragen om ons alsjeblieft een e-mail te sturen naar support@naturesfinestfoods.nl met je bestelgegevens en meer details over wat er precies is gebeurd. Ons team zal dit onmiddellijk oppakken en er alles aan doen om je een bevredigende oplossing te bieden, inclusief een snelle terugbetaling indien dit nog niet is gebeurd.
We begrijpen dat deze ervaring je vertrouwen in ons heeft geschaad, maar we hopen dat we de kans krijgen om dit goed te maken. Jouw feedback is enorm waardevol voor ons, omdat het ons helpt om onze service te verbeteren en ervoor te zorgen dat dit soort situaties niet meer voorkomen.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. We waarderen je als klant en kijken ernaar uit om je vertrouwen terug te winnen en je in de toekomst een betere ervaring te bieden bij Nature's Finest.
Nature's Finest
Scoops en bijsluiters worden niet mee geleverd en het werkt niet omdat je niet weet of waneer of hoeveel je moet gebruiken
13 jun 2024
Beste Tj van Koot,
Bedankt voor je feedback, alhoewel het spijtig is om te horen dat je niet tevreden bent met je ervaring.
We willen onze oprechte excuses aanbieden dat de scoops en bijsluiters niet zijn meegeleverd. Dit hoort niet te gebeuren en we begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn bij het gebruik van onze producten. Het is belangrijk voor ons dat al onze klanten duidelijke instructies en de juiste tools ontvangen om optimaal van onze producten te kunnen profiteren.
We willen je ook laten weten dat je in plaats van een maatschepje ook een theelepel kunt gebruiken om het product te doseren. Elk theelepeltje is ongeveer gelijk aan een standaard portie, wat kan helpen bij het correct gebruiken van het product.
We zouden graag de kans krijgen om dit recht te zetten. Kun je alsjeblieft contact met ons opnemen via support@naturesfinestfoods.nl? Op die manier kunnen we meer details bespreken en een passende oplossing bieden om je alsnog te helpen.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen snel van je te horen en kijken ernaar uit om je verder te assisteren.
5 dec 2023
Helaas is er geen enkel resultaat, op internet staan lovende berichten maar het heeft echt niets opgeleverd
op internet staan lovende berichten, heb mij gehouden aan de voorschriften maar het heeft echt helemaal niets opgeleverd
6 dec 2023
Beste Marion,
allereerst willen wij u bedanken voor uw aankoop. Gewichtsverlies kan een complex proces zijn dat wordt beïnvloed door meerdere factoren, waaronder genetica, levensstijl, voeding en algemene gezondheidstoestand.
Als je niet de gewenste resultaten hebt behaald met de producten die je hebt gebruikt, kan dat verschillende oorzaken hebben. Om uw resultaten te optimaliseren, raden we aan ons programma van 3 maanden te volgen en het product te gebruiken volgens de aanbevolen instructies. Daarnaast hebben we u via e-mail een 10-daags dieetplan gestuurd, dat we u aanraden in uw routine op te nemen. Het opnemen van regelmatige lichaamsbeweging kan ook gunstig zijn. We zijn toegewijd om uw reis naar uw doelstellingen voor gewichtsverlies te ondersteunen en zijn hier om u bij elke stap te helpen.
Omdat we altijd op zoek zijn naar upgrades van onze producten om u te helpen, kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail support@naturesfinestfoods.nl We waarderen uw feedback en willen graag met u samenwerken om een oplossing te vinden die aan uw behoeften voldoet.
25 mei 2024
Ik heb mijn pakket besteld op 4 mei. Deze is nergens te vinden, ondanks dat ik hier al een aantal keer over heb gemaild.
28 mei 2024
Beste Peggy,
Hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons ten zeerste te horen dat u problemen heeft ondervonden met de levering van uw pakket, dat u op 4 mei heeft besteld. We begrijpen hoe frustrerend dit voor u moet zijn en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat u hierdoor heeft ervaren.
We hebben uw bestelling zorgvuldig gecontroleerd en kunnen bevestigen dat uw pakket momenteel onderweg is. Volgens onze informatie zal het pakket naar verwachting vandaag bij u worden afgeleverd. We begrijpen dat deze vertraging onaanvaardbaar is en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat dergelijke problemen in de toekomst niet meer voorkomen.
Het spijt ons dat u ondanks herhaalde pogingen om contact met ons op te nemen, geen bevredigende antwoorden heeft ontvangen. Dit is niet de service die u van ons mag verwachten en wij zullen maatregelen nemen om onze communicatie en service te verbeteren.
Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang. We stellen uw geduld zeer op prijs en willen u bedanken voor uw begrip in deze situatie. Mocht u nog verdere vragen of zorgen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat u uw bestelling snel en zonder verdere problemen ontvangt.
Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We hopen dat u ons de kans geeft om het goed te maken en uw vertrouwen in ons te herstellen.
19 jan 2024
Door het product eerst te leveren, heb nog niets uit kunnen proberen, 4 jan. besteld en zelfs betaald, waar blijft het.
24 jan 2024
Beste Elly,
Hartelijk dank voor je bericht en excuses voor de vertraging in de levering van je bestelling bij Nature's Finest Foods. We begrijpen dat het frustrerend is om te wachten op een product dat je al hebt besteld en betaald.
Na onderzoek hebben we bevestigd dat je pakket vandaag wordt geleverd. We realiseren ons dat dit niet de service is die je van ons verwacht, en we bieden oprecht onze excuses aan voor het ongemak.
Helaas hebben we geen controle over eventuele vertragingen in het verzendproces, maar we doen ons best om de impact op onze klanten te minimaliseren. We waarderen je geduld en begrip in deze situatie.
Zodra je je bestelling hebt ontvangen, mocht je tegen problemen aanlopen of verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons klantenserviceteam via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om je te helpen en eventuele zorgen op te lossen.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en hartelijk dank voor je begrip.
Nature's Finest
Ze zijn boeven. Ik heb mijn produkt nooit ontvangen. En moest alles zelf regelen. Ik raad nooit iemand deze winkel aan
Beste Yashvi,
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons. Het spijt ons ten zeerste te horen dat u niet tevreden bent met onze service en dat u uw product niet heeft ontvangen. Dit is absoluut niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.
Wij begrijpen hoe teleurstellend het moet zijn om een bestelling te plaatsen en deze niet te ontvangen, en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak en de frustratie die dit heeft veroorzaakt. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we nemen uw feedback zeer serieus.
Om deze kwestie snel en efficiënt op te lossen, willen we u vriendelijk verzoeken om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl en uw bestelgegevens te vermelden. Op deze manier kunnen we direct onderzoeken wat er is gebeurd en u een passende oplossing bieden, zoals het opnieuw versturen van uw bestelling of het restitueren van uw geld.
Het is onze intentie om al onze klanten een positieve ervaring te bieden, en het spijt ons dat we in uw geval tekort zijn geschoten. We waarderen uw geduld en begrip terwijl we werken aan het oplossen van deze kwestie.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We hopen van harte dat we de kans krijgen om het vertrouwen te herstellen en u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.
5 mrt 2024
Heb betaald kreeg. alweer een mailtje of ik wil betalen anders wordt het geannuleerd zeer slecht van jullie bedrijf
6 mrt 2024
Beste Joop,
Bedankt voor je bericht, en onze oprechte excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren.
We willen je graag geruststellen dat we je betaling hebben ontvangen en je bestelling in goede orde hebben ontvangen. Het lijkt erop dat er een miscommunicatie is opgetreden, en we verontschuldigen ons voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.
Als je nog verdere vragen hebt over je betaling of je bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je te helpen en eventuele zorgen op te lossen.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we waarderen je begrip in deze kwestie.
7 jun 2024
Heb mijn bestelde pakketje nog steeds niet binnen!
Tegenwoordig hoeft dat allemaal niet meer zo lang te duren toch??
Beste Cindy,
Bedankt voor uw bericht en voor het plaatsen van uw bestelling bij Nature's Finest Foods. We begrijpen dat u graag zo snel mogelijk uw pakketje wilt ontvangen.
Uw bestelling is gisteren, op 6 juni, geplaatst. De gebruikelijke levertijd voor onze zendingen is 4-7 werkdagen. Dit betekent dat uw pakketje naar verwachting tussen 10 en 15 juni bij u zal aankomen. We doen ons uiterste best om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden, maar soms kan het door verschillende factoren iets langer duren dan verwacht.
Binnen de komende dagen zult u een e-mail ontvangen met een trackingnummer, waarmee u de voortgang van uw levering kunt volgen. Deze e-mail wordt verstuurd naar het e-mailadres dat u bij uw bestelling heeft opgegeven. Als u deze e-mail niet ontvangt of als u andere vragen heeft over uw bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. Ons klantenserviceteam staat klaar om u te helpen.
We waarderen uw geduld en begrip in deze zaak. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen dat u binnenkort van uw bestelling kunt genieten.
7 mei 2024
Besteld betaald 28 april #2096748
Besteld betaald 28 april, helemaal niets ontvangen #2096748
Ook niets vernomen over verzending of iets dergelijks.
Beste Nicole,
We willen onze oprechte excuses aanbieden voor het eventuele ongemak veroorzaakt door de vertraging in het verstrekken van informatie over uw bestelling. We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om te wachten op updates, vooral wanneer u reikhalzend uitkijkt naar uw pakket. Weet alstublieft dat we de situatie grondig hebben onderzocht en kunnen bevestigen dat uw bestelling gisteren succesvol is afgeleverd.
We betreuren ten zeerste elk gebrek aan communicatie van onze kant tijdens dit proces. Ons doel is altijd om onze klanten op de hoogte te houden van elke stap in het proces, en we erkennen dat we in uw geval niet aan deze standaard hebben voldaan. Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang, en we betreuren het echt als dit enige frustratie of ongemak heeft veroorzaakt.
Mocht u nog verdere vragen of zorgen hebben, of als er iets is waarbij we u verder kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om te helpen en ervoor te zorgen dat u een positieve ervaring heeft met onze service.
Bedankt voor uw begrip en geduld terwijl we dit probleem hebben opgelost.
27 apr 2024
Zeer slecht. Artikel nooit ontvangen maar zij beweren dat het wel geleverd is. Zou ik nooit bij ze aankopen doen!
Ik krijg emails van jullie, maar als ik wil inloggen op een ander apparaat kennen jullie mijn emailadres niet!!!!
6 mrt 2024
Beste Simona,
Bedankt voor het delen van jouw probleem met betrekking tot het inloggen op een ander apparaat.
Het spijt ons te horen dat je moeite hebt met inloggen en dat jouw e-mailadres niet herkend wordt. We willen dit graag voor je onderzoeken en oplossen, zodat je weer probleemloos kunt inloggen.
Om dit te kunnen oplossen, vragen we je vriendelijk om een e-mail te sturen naar support@naturesfinestfoods.nl met meer informatie over het probleem en het e-mailadres waarmee je probeert in te loggen. Ons ondersteuningsteam zal dit dan grondig onderzoeken en je zo snel mogelijk van een oplossing voorzien.
We begrijpen dat dit frustrerend voor je kan zijn en we waarderen je geduld en medewerking terwijl we dit probleem aanpakken.
Als je nog andere vragen of verzoeken hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om te helpen.
16 mei 2024
zorgen voor een goede klantenservice die adequaat ven snel ( in het nederlands) reageren op vragen van klanten.
16 mei 2024
Beste Glennda,
Dank u wel voor uw bericht en uw opmerkingen over onze klantenservice. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de snelheid en adequaatheid van onze reacties op vragen van klanten.
Wij streven ernaar om een hoog niveau van klantenservice te bieden en uw feedback is daarbij zeer waardevol voor ons. We zullen uw opmerkingen zorgvuldig bekijken en ons best doen om onze service te verbeteren, zodat we beter aan uw verwachtingen kunnen voldoen.
Als u specifieke vragen of problemen heeft waarbij u onze hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om u te helpen en uw ervaring met ons te verbeteren.
Nogmaals bedankt voor uw feedback en uw geduld. We hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om u beter van dienst te zijn.
8 jan 2024
Dag heer mevrouw
Ik heb mijn bestelling van 2 januari nog steeds niet ontvangen.
Graag actie
Groet, B Welten
9 jan 2024
Beste B Welten,
Hartelijk dank voor je bericht en onze oprechte excuses voor het ongemak dat je ervaart met de levering van je bestelling van 2 januari.
We hebben de status van je pakket gecontroleerd en kunnen bevestigen dat het onderweg is. Normaal gesproken duurt de levering 3-7 werkdagen, maar door het hoge aantal bestellingen kan er enige vertraging zijn opgetreden.
We begrijpen hoe belangrijk het voor je is om je bestelling op tijd te ontvangen en we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat het zo snel mogelijk bij je aankomt. Mocht je nog verdere vragen hebben of als er iets is waar we je bij kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op via support@naturesfinestfoods.nl.
We waarderen je geduld en begrip in deze kwestie.
23 jun 2024
Geen idee.
Heb de instructies gevolgd, maar kreeg heftige constipatie.
Na 1 maand nog geen ons afgevallen
Beste Hermien,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ondervonden bij het gebruik van ons product en dat u na een maand nog geen resultaat heeft gezien.
Het is absoluut niet de bedoeling dat ons product dergelijke bijwerkingen veroorzaakt. Constipatie kan erg vervelend zijn en we begrijpen uw bezorgdheid. We willen graag meer inzicht krijgen in uw situatie om u beter te kunnen helpen. Kunt u ons vertellen welk specifiek product u heeft gebruikt en hoe u het precies heeft ingenomen? Dit zal ons helpen om de oorzaak van het probleem te achterhalen en u gerichte aanbevelingen te geven.
Gewichtsverlies is een complex proces dat per persoon kan verschillen. Veel factoren, zoals dieet, lichaamsbeweging en stofwisseling, spelen hierbij een rol. Onze producten zijn ontworpen om dit proces te ondersteunen, maar ze werken het beste in combinatie met een gezonde levensstijl.
Neem alstublieft contact met ons op via support@naturesfinestfoods.nl, zodat we uw situatie verder kunnen bespreken en samen naar een oplossing kunnen zoeken. We willen er zeker van zijn dat u een positieve ervaring heeft met onze producten en staan klaar om u te ondersteunen bij uw doelen. Misschien kunnen we u een alternatieve manier van gebruik aanraden of een ander product aanbieden dat beter bij u past.
Nogmaals bedankt voor uw eerlijke feedback en uw geduld. We hopen dat we u kunnen helpen bij het behalen van de gewenste resultaten en uw ervaring kunnen verbeteren.
6 jun 2024
Geen maatlepels in de 4 potten
Geen maatbekertjes in de 4 potten die besteld zijn. Wat is dan nou de dosering per 250ml?? Slechte verkoop!
Beste Danny,
Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We bieden onze excuses aan voor de problemen die je hebt ervaren met je bestelling en we willen deze situatie graag rechtzetten.
Wat betreft je vraag, willen we graag verduidelijken dat één theelepel van ons product overeenkomt met ongeveer 5 gram. Deze informatie kan je helpen bij het nauwkeurig doseren van het product, hoewel we betreuren dat we geen meetinstrumenten hebben meegeleverd in de vier potten die je hebt besteld.
We verontschuldigen ons voor eventuele verwarring of ongemakken die hierdoor zijn ontstaan. Als je verdere hulp nodig hebt of als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip.
24 apr 2024
Product nooit gekregen. En klantenservice erg waardeloos screenshots gestuurd en nog niks kunnen regelen
25 apr 2024
Beste Natasja,
Allereerst willen we ons oprecht verontschuldigen voor de problemen waarmee u momenteel wordt geconfronteerd. We begrijpen hoe belangrijk het is dat uw bestelling tijdig en zonder problemen wordt bezorgd, en het spijt ons dat de situatie met uw bestelling als problematisch wordt ervaren.
Na het bekijken van uw situatie hebben we de status van uw laatste bestelling grondig gecontroleerd, die inderdaad succesvol is afgeleverd op 4 maart 2024. We begrijpen dat het ontbreken van de verwachte bestelling frustrerend kan zijn, en we waarderen uw geduld en begrip in deze kwestie.
Naar aanleiding van uw opmerkingen over problemen bij het communiceren met onze klantenservice, willen we onze spijt betuigen. We begrijpen dat effectieve communicatie cruciaal is voor het oplossen van problemen, en we zijn bezorgd als dit niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Uw feedback is van onschatbare waarde, en we zullen ons communicatieproces herzien en verbeteren om onze service te verbeteren.
Om u meer informatie te kunnen verstrekken of u te helpen bij het oplossen van eventuele problemen, nodigen we u vriendelijk uit om contact met ons op te nemen op ons e-mailadres support@naturesfinestfoods.nl. Ons klantenserviceteam staat klaar om u te helpen en al uw vragen of zorgen te beantwoorden.
Nogmaals onze oprechte excuses voor alle ongemakken die u heeft ondervonden, en we danken u voor uw begrip. Uw tevredenheid is onze topprioriteit, en we hopen uw vertrouwen in de toekomst te kunnen herstellen.