23 feb 2024
Ik had deze producten al eerder besteld voor het eerst en de laatste jaren heb ik erg veel last gehad van een opgeblazen buik maar ik kan niet anders zeggen dat tot mijn verbazing mijn opgeblazen gevoel na 1 dag de detox en de liver cleanser gebruikt te hebben meteen effect had en ik geen last meer heb van een opgeblazen buik.Echt ongelofelijk want ik heel veel geprobeerd maar niets werkte dus ben ik heel blij met deze producten en zal ze zeker blijven bestellen.Dank jullie wel hiervoor.
Reageren niet altijd op mails. Al die poeders helpen mij niet. Hebben het alleen over 14 dagen proberen anders geld terug. Maar zie ook advertentie na 90 dagen geld terug.
Het zal sommigemensen helpen afvallen. Maar ik geen gram! Ook niet in combi met het dat dieet van 10 dagen van nature'finest. Weggegooid geld in mijn geval
Beoordelingen voor naturesfinestfoods.nl
24 apr 2024
Product nooit gekregen. En klantenservice erg waardeloos screenshots gestuurd en nog niks kunnen regelen
25 apr 2024
Beste Natasja,
Allereerst willen we ons oprecht verontschuldigen voor de problemen waarmee u momenteel wordt geconfronteerd. We begrijpen hoe belangrijk het is dat uw bestelling tijdig en zonder problemen wordt bezorgd, en het spijt ons dat de situatie met uw bestelling als problematisch wordt ervaren.
Na het bekijken van uw situatie hebben we de status van uw laatste bestelling grondig gecontroleerd, die inderdaad succesvol is afgeleverd op 4 maart 2024. We begrijpen dat het ontbreken van de verwachte bestelling frustrerend kan zijn, en we waarderen uw geduld en begrip in deze kwestie.
Naar aanleiding van uw opmerkingen over problemen bij het communiceren met onze klantenservice, willen we onze spijt betuigen. We begrijpen dat effectieve communicatie cruciaal is voor het oplossen van problemen, en we zijn bezorgd als dit niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Uw feedback is van onschatbare waarde, en we zullen ons communicatieproces herzien en verbeteren om onze service te verbeteren.
Om u meer informatie te kunnen verstrekken of u te helpen bij het oplossen van eventuele problemen, nodigen we u vriendelijk uit om contact met ons op te nemen op ons e-mailadres support@naturesfinestfoods.nl. Ons klantenserviceteam staat klaar om u te helpen en al uw vragen of zorgen te beantwoorden.
Nogmaals onze oprechte excuses voor alle ongemakken die u heeft ondervonden, en we danken u voor uw begrip. Uw tevredenheid is onze topprioriteit, en we hopen uw vertrouwen in de toekomst te kunnen herstellen.
13 apr 2024
Het beloofde werkt niet
Ik zie nog geen enkel resultaat, dat het helpt met vet verlies. Ik zou de bestelling graag retourneren.
16 apr 2024
Beste Simone,
Bedankt voor je bericht en je interesse in onze producten. We begrijpen dat je nog geen resultaten hebt gezien en willen graag wat advies geven om ervoor te zorgen dat je de maximale voordelen behaalt.
Voor optimale resultaten adviseren we om onze producten gedurende minstens 3 maanden te gebruiken, zoals aanbevolen in ons dieetplan. Daarnaast raden we aan om regelmatig lichamelijk actief te zijn. Een gezonde levensstijl, inclusief evenwichtige voeding en voldoende lichaamsbeweging, kan het effect van onze producten versterken.
We willen benadrukken dat individuele resultaten kunnen variëren en afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals levensstijl, dieet en genetica. Het is belangrijk om consistent te blijven en geduldig te zijn tijdens je reis naar een gezonder en evenwichtiger leven.
Als je nog vragen hebt of meer ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je te helpen en te ondersteunen op je gezondheidsreis.
Bedankt voor je vertrouwen in onze producten en voor het kiezen van Nature's Finest Foods.
29 feb 2024
Bedolven onder nieuwe aanbiddingen maar nog geen update wanneer ik mijn eerste bestelling kan verwachten
29 feb 2024
Beste Kirsten,
Bedankt voor uw bericht. We begrijpen dat u ongeduldig bent om uw bestelling te ontvangen en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.
Na controle hebben we kunnen bevestigen dat uw pakket onderweg is en binnenkort bij u zal worden afgeleverd. Houd er rekening mee dat de bezorging doorgaans 4-7 werkdagen in beslag neemt.
We waarderen uw geduld en begrip in deze kwestie. Als u nog verdere vragen of zorgen heeft over uw bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. Ons team staat voor u klaar om te helpen.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.
2 jul 2024
I ordered 3 weeks ago and I haven’t received the package. There’s no support from the customer service
2 jul 2024
Beste Hamideh,
Dank u wel voor uw bericht. Het spijt ons zeer te horen dat u uw pakket nog niet heeft ontvangen, ondanks uw bestelling drie weken geleden.
Onze controle heeft aangetoond dat uw bestelling succesvol is afgeleverd op 17.06.2024. We begrijpen uw bezorgdheid en willen u verzekeren dat we hier zijn om u te helpen.
Graag vragen we u om voor verdere assistentie een e-mail te sturen naar support@naturesfinestfoods.nl. Ons klantenserviceteam staat klaar om uw situatie te bekijken en u de nodige ondersteuning te bieden.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen snel een oplossing te kunnen vinden voor u.
22 apr 2024
Het werkt tegen niks, val der niet vanaf, slaap der niet beter van enige wat goed is dat is de smaak
Beste Kimberly,
Hartelijk dank voor je bericht en je interesse in onze producten. We begrijpen dat je nog geen zichtbare resultaten hebt gezien en willen graag wat advies delen om ervoor te zorgen dat je de maximale voordelen behaalt uit onze producten.
Voor optimale resultaten raden we aan om onze producten gedurende minstens 3 maanden te gebruiken, zoals aanbevolen in ons dieetplan. Daarnaast is regelmatige lichamelijke activiteit belangrijk. Een gezonde levensstijl, inclusief evenwichtige voeding en voldoende lichaamsbeweging, kan het effect van onze producten versterken.
Het is belangrijk om te benadrukken dat individuele resultaten kunnen variëren en afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals levensstijl, dieet en genetica. Consistentie en geduld zijn essentieel tijdens je reis naar een gezonder en evenwichtiger leven.
Mocht je nog vragen hebben of meer ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd voor je klaar om je te helpen en te ondersteunen op je gezondheidsreis.
Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in onze producten en voor het kiezen van Nature's Finest Foods.
8 apr 2024
Komen beloftes niet na
Beloven dingen die niet waargemaakt worden. Reageren niet op emailcontact.
10 apr 2024
Beste Natascha,
Hartelijk dank voor uw bericht waarin u uw ontevredenheid uit. Het spijt ons oprecht als u zich zo voelt vanwege onze niet nagekomen beloften en het gebrek aan respons op e-mailcontact.
Uw feedback is enorm belangrijk voor ons, omdat we streven naar het vervullen van de verwachtingen van onze klanten en het leveren van kwalitatieve diensten. We begrijpen hoe belangrijk het is om communicatie met onze klanten te onderhouden, en daarom zullen we ons uiterste best doen om onze reacties op e-mails te verbeteren en ervoor te zorgen dat we onze beloften nakomen.
Graag willen wij u de kans geven om onze fouten recht te zetten en opnieuw het vertrouwen te herstellen. Als u nog vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en we zullen u graag helpen.
19 apr 2024
Ik wil mijn geld terug. Heeft bij mij niks geholpen.
Beste Nicole Van Den Dungen,
6 apr 2024
Een keer reageren op een vraag via de email
10 apr 2024
Beste Donny,
Hartelijk dank voor uw bericht en de uitdrukking van uw ontevredenheid. We bieden onze oprechte excuses aan als u problemen heeft gehad met het ontvangen van een antwoord op uw vraag via e-mail. Uw ervaring staat niet in lijn met onze kwaliteitsnormen en we zijn toegewijd aan het verbeteren van de communicatie met onze klanten.
We beseffen dat snelle en effectieve communicatie van essentieel belang is, en daarom zullen we grondig onderzoeken wat er mis is gegaan en maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat dergelijke situaties zich niet opnieuw voordoen.
Uw feedback is van onschatbare waarde voor ons, omdat het ons helpt onze diensten te verbeteren. Nogmaals onze oprechte excuses voor eventuele overlast die u heeft ervaren, en we waarderen uw geduld en begrip.
Dank u voor uw vertrouwen en begrip.
2 mei 2024
Ik heb mijn bestelling nog niet…ontvangen
Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen, bestelnummer 2091799
Graag reageren en mijn geld terug
10 mei 2024
Beste Ralf,
We willen ons oprecht verontschuldigen voor het ongemak dat u heeft ondervonden als gevolg van de vertraging bij de levering van uw bestelling met bestelnummer 2091799. We begrijpen hoe belangrijk het voor u is om uw bestelling op tijd te ontvangen, en we betreuren het ten zeerste dat we niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.
We hebben uw bestelling gecontroleerd en bevestigd dat deze al is verzonden. Desondanks begrijpen we dat de langdurige vertraging nog steeds ongemak en teleurstelling veroorzaakt. Ons team streeft ernaar om alle bestellingen tijdig te bezorgen, maar soms kunnen onverwachte omstandigheden van invloed zijn op het bezorgproces.
We willen graag nogmaals onze oprechte verontschuldigingen aanbieden voor alle misverstanden en ongemakken die u heeft ondervonden. Ons team zal blijven streven naar verbetering van onze diensten en zal er alles aan doen om een betere ervaring voor toekomstige aankopen te garanderen.
Voor het volgen van uw zending kunt u gebruikmaken van het volgnummer: 90930292249. Als u nog vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail op support@naturesfinestfoods.nl . Uw tevredenheid is onze topprioriteit, dus we staan klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.
Nogmaals onze oprechte excuses voor alle ongemakken die u heeft ondervonden, en we danken u voor uw begrip en geduld.
23 jun 2024
Ik heb meerdere artikelen besteld, en ik sport en let op het eten maar na 6 weken 0 afgevallen!!!
3 jul 2024
Geachte Beste Patrice,
Hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u na 6 weken geen resultaat heeft gezien ondanks uw inspanningen.
Om u beter van dienst te kunnen zijn, willen wij graag meer inzicht krijgen in uw situatie. Onze producten zijn ontworpen om een gezonde levensstijl te ondersteunen, maar resultaten kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals dieet, trainingsroutine, en individuele metabolisme.
We zouden graag de volgende stappen met u doornemen:
Dieet en Voeding: Kunt u ons meer vertellen over uw dagelijkse eetpatroon? Het kan zijn dat er onbewust nog verbeteringen mogelijk zijn.
Trainingsroutine: Wat voor soort en hoeveel fysieke activiteiten verricht u? Misschien kunnen wij u adviseren over de optimalisatie van uw trainingsprogramma.
Gebruik van de Producten: Hoe en wanneer gebruikt u onze producten? Het juiste gebruik is cruciaal voor optimale resultaten.
Wij zijn er om u te helpen en willen graag samen met u een plan opstellen dat beter aansluit bij uw doelen. Mocht u een persoonlijk gesprek wensen, dan kunt u ons telefonisch bereiken of een afspraak maken voor een consultatie.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat we samen een oplossing kunnen vinden die voor u werkt.
4 mei 2024
Wasting money. It could help if yourself diet. But not just drink this, it couldn’t help at all!
10 mei 2024
Dear Elle van Osch,
Thank you for your message and your interest in our products. We understand that you haven't seen results yet and would like to provide some advice to ensure you get the maximum benefits.
For optimal results, we recommend using our products for at least 3 months as recommended in our diet plan. We also recommend regular physical activity. A healthy lifestyle, including a balanced diet and sufficient exercise, can enhance the effect of our products.
We would like to emphasize that individual results may vary and depend on several factors such as lifestyle, diet and genetics. It's important to stay consistent and be patient on your journey to a healthier, more balanced life.
If you have any questions or need more support, please don't hesitate to contact us at support@naturesfinestfoods.nl. We are always ready to help and support you on your health journey.
Thank you for trusting our products and choosing Nature's Finest.
Yours sincerely,
2 jan 2024
Waardeloze service nooit geen producten bestellen hier want je krijgt helemaal niets oplichters
4 jan 2024
Beste Nanda,
We waarderen je feedback en bieden onze oprechte excuses aan voor eventueel ongemak dat je hebt ondervonden. We begrijpen je frustratie en zijn toegewijd om dit probleem snel op te lossen.
Na onderzoek kunnen we bevestigen dat je pakket momenteel onderweg is. Hoewel de standaard levertijd tot 7 werkdagen is, kan recente vakantieperiodes voor een lichte vertraging hebben gezorgd. We willen je verzekeren dat we de situatie actief in de gaten houden en dat je pakket naar verwachting in de komende dagen zal worden bezorgd.
Onze excuses voor eventuele misverstanden of ongemakken en we willen je verzekeren dat we vastbesloten zijn om ervoor te zorgen dat je bestelling succesvol wordt afgeleverd.
Als je verdere zorgen hebt of als er iets anders is waarbij we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. Ons team staat klaar om alle benodigde informatie en hulp te bieden.
Dank je voor je begrip, en we waarderen je geduld in deze kwestie.
Nature's Finest
Duurt heel lang tot het bezorgd word. Wordt helaas bij advertenties anders vermeld. Erg jammer
2 feb 2024
Beste Willeke Brouwer,
Hartelijk dank voor je bericht en onze excuses voor eventuele ongemakken met betrekking tot de bezorging van je bestelling. We begrijpen dat het langer duurt dan je had verwacht, en we waarderen je geduld.
We hebben de status van je bestelling gecontroleerd, en volgens onze gegevens is je pakket onderweg. Onze standaard levertermijn is 4-7 werkdagen, en we begrijpen dat dit langer lijkt dan wat in sommige advertenties wordt vermeld. We willen je verzekeren dat we ons best doen om je bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren.
Om je te helpen de voortgang van je bestelling te volgen, hebben we je een trackingnummer per e-mail gestuurd. Hiermee kun je de exacte locatie en geschatte leverdatum van je pakket controleren.
We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, en we danken je voor je begrip. Als je verdere vragen hebt of als er iets is waarmee we je kunnen assisteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl.
Nogmaals bedankt voor je geduld, en we hopen dat je je pakket spoedig zult ontvangen en dat het aan je verwachtingen voldoet.
5 mrt 2024
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet
Het nu al 3 weken geleden
Groetjes Wilma Oosterbroek
6 mrt 2024
Beste Wilma Oosterbroek,
Hartelijk dank voor je bericht en onze oprechte excuses voor de vertraging bij de levering van je bestelling.
Na controle hebben we vastgesteld dat we jouw bestelling op 27 februari hebben ontvangen en dat deze vandaag, op 6 maart, is afgeleverd. Het pakket is dus binnen de standaardtijd van 6 werkdagen bezorgd, zoals aangegeven op onze website.
We begrijpen dat dit langer lijkt dan verwacht, en we willen je verzekeren dat we altijd streven naar een snelle en efficiënte levering van onze producten. Mocht je nog verdere vragen hebben over je bestelling of als er iets is wat we voor je kunnen doen, neem dan alsjeblieft contact met ons op via e-mail support@naturesfinestfoods.nl.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld en begrip in deze kwestie.
22 mrt 2024
Ik heb net besteld en betaald, toch staat er betaal met klarna en maak je bestelling af?????
26 mrt 2024
Liebe Jacqueline,
Dank u voor uw bericht.
We bieden onze excuses aan voor eventuele verwarring. We hebben uw bestelling ontvangen en deze is succesvol betaald en verzonden. Het lijkt erop dat er mogelijk een technische fout is opgetreden in ons betaalsysteem, maar wees gerust, uw bestelling is correct ontvangen en onderweg naar u.
We hebben de status van uw pakket gecontroleerd en kunnen bevestigen dat het succesvol is betaald en al verzonden is. U kunt uw bestelling binnenkort verwachten.
Uw tevredenheid als klant staat bij ons voorop. Als u verdere vragen heeft of meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail op support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om u te helpen.
Nogmaals onze excuses voor het eventuele ongemak en bedankt voor uw geduld en begrip.
11 mrt 2024
Eind februari goederen besteld, tot op heden nog niets ontvangen.
Al wel betaald.
Jammer.
12 mrt 2024
Beste Joan,
Bedankt voor je bericht, en onze oprechte excuses voor de vertraging bij de levering van je bestelling. We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om op je bestelling te wachten, vooral nadat je al hebt betaald.
We hebben je bestelling gecontroleerd en kunnen bevestigen dat het pakket gisteren, op 11 maart, is afgeleverd. We betreuren het dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht. Helaas hebben we geen invloed op het bezorgproces en kunnen vertragingen soms voorkomen.
Als je verdere vragen hebt of als er iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om je te helpen en eventuele zorgen die je hebt aan te pakken.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat je je bestelling in goede staat hebt ontvangen en tevreden bent met onze producten.
9 feb 2024
Maandag besteld en zou 2 tot 3 werkdagen duren maar nu nog steeds geen info over verzending
14 feb 2024
Beste Simone,
We begrijpen uw bezorgdheid over de status van uw bestelling en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat u heeft ervaren. Na controle van onze gegevens hebben we vastgesteld dat uw bestelling onderweg is.
Normaal gesproken duurt de levering 4-7 werkdagen. Het kan echter voorkomen dat er vertragingen optreden vanwege externe factoren zoals transportproblemen of een hoog aantal bestellingen.
We willen u verzekeren dat we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u aankomt. Als u verdere vragen heeft over uw bestelling of als u meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om u te helpen en eventuele zorgen op te lossen.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld en begrip.
7 dec 2023
Koffie waar je van af zal vallen werkt echt niet 4 weken gebruikt maar geen gram afgevallen
8 dec 2023
Beste Cindy,
allereerst willen wij u bedanken voor uw aankoop. Gewichtsverlies kan een complex proces zijn dat wordt beïnvloed door meerdere factoren, waaronder genetica, levensstijl, voeding en algemene gezondheidstoestand.
Als je niet de gewenste resultaten hebt behaald met de producten die je hebt gebruikt, kan dat verschillende oorzaken hebben. Om uw resultaten te optimaliseren, raden we aan ons programma van 3 maanden te volgen en het product te gebruiken volgens de aanbevolen instructies. Daarnaast hebben we u via e-mail een 10-daags dieetplan gestuurd, dat we u aanraden in uw routine op te nemen. Het opnemen van regelmatige lichaamsbeweging kan ook gunstig zijn. We zijn toegewijd om uw reis naar uw doelstellingen voor gewichtsverlies te ondersteunen en zijn hier om u bij elke stap te helpen.
Omdat we altijd op zoek zijn naar upgrades van onze producten om u te helpen, kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail support@naturesfinestfoods.nl We waarderen uw feedback en willen graag met u samenwerken om een oplossing te vinden die aan uw behoeften voldoet.
14 feb 2024
De blikken mogen meer inhoud hebben, had vandaag de night fatburn gekregen 3 kwart was leeg
15 feb 2024
Beste Kirtie,
Wij danken u voor het contact met ons op te nemen en ons op de hoogte te stellen van uw zorgen.
Onze excuses voor eventuele verwarring over de hoeveelheid van het product die u heeft ontvangen. Wij verzekeren u dat de inhoud van de doos exact overeenkomt met de specificaties van de verpakking, ook al lijkt dit misschien anders. We gebruiken één maat verpakking voor al onze producten om de veiligheid en integriteit van het product tijdens verzending te waarborgen.
We kijken uit naar uw feedback nadat u de gelegenheid heeft gehad om het product te gebruiken, en we zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit en effectiviteit aan uw verwachtingen zullen voldoen.
14 jun 2024
Geen resultaat
3,5 weken gebruikt
Nog geen grammetje eraf,ook niet in buikomvang nog geen millimeter eraf
14 jun 2024
Beste E J,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat u na 3,5 weken gebruik nog geen resultaten heeft gezien. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn en we willen u graag verder helpen.
Onze producten zijn ontwikkeld om een gezonde levensstijl te ondersteunen, maar de resultaten kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals dieet, lichaamsbeweging en individuele stofwisseling. Het kan soms wat langer duren voordat u de gewenste resultaten ziet.
Wij raden aan om naast het gebruik van onze producten ook aandacht te besteden aan een gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging voor het beste resultaat. We willen graag met u meedenken over hoe u het beste resultaat kunt bereiken en u advies op maat geven.
Neem alstublieft contact met ons op via support@naturesfinestfoods.nl, zodat we uw situatie beter kunnen begrijpen en samen naar een oplossing kunnen zoeken. Uw tevredenheid is voor ons zeer belangrijk en we staan klaar om u te ondersteunen.
Nogmaals dank voor uw feedback en we hopen dat we samen een manier kunnen vinden om uw doelen te bereiken.