rogelli.com- Logo - Beoordelingen

rogelli.com

240 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden240 beoordelingen in totaal

1 okt 2024
Ik heb een hele outfit kunnen bestellen. Broek, T shirt, vest, bandana en handschoenen voor mijzelf en mijn partner. Met mijn maat 40 kwam ik via de maattabel uit op maat L en dat klopt precies. Ook de handschoenen paste perfect. Voor mijn man klopt de maatvoering ook helemaal. Wij zijn blij. De kwaliteit ziet er ook goed uit.

12 aug 2024
ik heb 2 wielershirts besteld, allebei XL van dezelfde serie en alleen een andere kleur, het rode shirt was zeker 5 cm smaller dan het grijze dus veel te klein. Hadden ze geen verklaring voor . Dus rode teruggestuurd. Kon wel nieuwe bestellen, maar wisten dan ook niet welke maat het dan moest zijn. Heb dus geen nieuwe besteld !!!!!! De klantenservice was wel vriendelijk. ( Maria)

Beoordelingen voor rogelli.com

20 aug 2024
Hi Willem, Bedankt voor je 4 sterren review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We blijven ons best doen om de volledige 5 sterren te verdienen! We hopen je snel weer terug te zien bij Rogelli. Met sportieve groet, Rogelli klantenservice
11 aug 2024
20 aug 2024
Hi Sjerd, Bedankt voor je 4 sterren review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We blijven ons best doen om die laatste ster ook te verdienen! We hopen je snel weer terug te zien bij Rogelli. Met sportieve groet, Rogelli klantenservice
9 aug 2024
Hallo Suzanne, Hartelijk dank voor uw vijfsterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat uw ervaring uitstekend was. We hopen u in de toekomst de beste service te kunnen blijven bieden. Met sportieve groeten, Rogelli Customer Service
9 aug 2024
Hallo Toon, Hartelijk dank voor uw vijfsterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat uw ervaring uitstekend was. We hopen u in de toekomst de beste service te kunnen blijven bieden. Met sportieve groeten, Rogelli Customer Service
7 aug 2024
8 aug 2024
Hallo Rick, Hartelijk dank voor uw vijfsterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat uw ervaring uitstekend was. We hopen u in de toekomst de beste service te kunnen blijven bieden. Met sportieve groeten, Rogelli Customer Service
JS
j s.
oost souburg
6 aug 2024
7 aug 2024
Hallo Jannette Hartelijk dank voor uw vijfsterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat uw ervaring uitstekend was. We hopen u in de toekomst de beste service te kunnen blijven bieden. Met sportieve groeten, Rogelli Customer Service
2 aug 2024
2 aug 2024
Hallo Justine, Hartelijk dank voor uw waardering van vier sterren! We zijn blij te horen dat uw ervaring positief was. Als je suggesties of opmerkingen hebt om ons te helpen verbeteren, deel ze dan gerust. We hopen je snel weer te zien! Sportieve groeten, María
13 aug 2024
Dank je wel voor je revieuw. We kijken het nogmaals voor je na en zullen je hierna een passend advies geven. Team Rogelli
10 aug 2024
Ik heb 2 keer wat besteld en betaald wat niet geleverd kon worden. Haal het dan liever van de website af...
12 aug 2024
Vervelend te horen dat dit je overkomen is. We proberen het aanbod zo up to date mogelijk te houden. Mocht dit nogmaals gebeuren neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.
18 aug 2024
20 aug 2024
Hi Marc, We zien dat je ons zowel 3 als 4 sterren hebt gegeven, bedankt voor de reviews! Als je verdere details hebt over hoe we je ervaring kunnen verbeteren, laat het ons dan gerust weten. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze service te verbeteren en streven ernaar om je in de toekomst een 5-sterren ervaring te bieden. We hopen je (snel) weer te mogen verwelkomen bij Rogelli. Met sportieve groet, Rogelli klantenservice
21 jul 2024

Duidelijk zijn

Edit: na een wat hobbelig bestelproces met onduidelijkheden, ben ik blij met de oplossing van Rogelli.com. En deze ervaring is zeker geen reden voor mij om niet meer bij Rogelli.com te bestellen, bovendien ben ik tevreden over de kwaliteit van het merk.
25 jul 2024
Hi Eline, Bedankt voor je aangepaste review. We zijn ontzettend blij dat we het hebben kunnen oplossen en dat je tevreden bent met de kwaliteit van Rogelli. Dit soort feedback motiveert ons enorm! We zien je graag weer terug bij Rogelli en kijken uit naar je volgende bestelling! Met sportieve groet, Rogelli klantenservice
3 jul 2024
Anatomisch kan het beter met de fiets short als je hem aantrekt zit hij aan de voorkant veel hoger terwijl je op de rug dan te kort komt of had de zeem meer naar voren ingezet moeten worden?
3 jul 2024
Hallo Henk Bedankt voor je 4 sterren beoordeling en voor het delen van je opmerkingen over de fietsbroek. Het spijt ons om te horen dat je ze niet anatomisch comfortabel vond voor het fietsen. We waarderen je feedback en nemen je opmerkingen in overweging om onze producten te verbeteren. Als je nog andere suggesties hebt of verdere hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen - we zijn er om je te helpen! Vriendelijke groeten, Rogelli klantenservice

Eerste trisuit

Duidelijke website, makkelijk te bestellen, snel geleverd. Ik bestelde hier mijn eerste trisuit en die pastte perfect! Zeer tevreden klant :)
11 jul 2024
Hoi Juleen, Super fijn dat je tevreden bent met je trisuit. Heel veel plezier ervan. #enjoythedistance Team Rogelli
10 jul 2024
Ik bestelde wielerkleding. Die werden niet geleverd. Is over gecommuniceerd en daarna is een en ander rechtgezet.
3 jul 2024
Goede service, ook fijn dat je bestellingen zelf bij hun terug kunt brengen. Ik woon namelijk bijna "om de hoek"
3 jul 2024
Hallo Stefan, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. We streven er elke dag naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en uw positieve opmerkingen motiveren ons om te blijven verbeteren. Over een week verhuizen we naar Breda, maar we zullen ook beschikbaar zijn als je je bestelling bij ons wilt ophalen of retourneren :) Als je suggesties hebt of als je denkt dat we iets kunnen verbeteren, laat het ons dan weten. We kijken ernaar uit om je snel weer van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Rogelli Klantenservice
11 jul 2024
Overzichtelijke site Vader blij met z’n 2e fietsboxer. Eerste in winkel gekocht, 2e online besteld.
11 jul 2024
Fijn dat je vader blij is met zijn fietsboxers. Bedankt voor je 5 sterren!! Team Rogelli
3 jul 2024
Zeer klantvriendelijk, goed overleg mogelijk. Snelle terugbetaling. En goede producten, natuurlijk.
3 jul 2024
Hallo Hendrie, Hartelijk dank voor je 5 sterren beoordeling! We zijn zo blij om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met onze klantenservice en het retourproces. We streven ernaar om de best mogelijke service te bieden en uw tevredenheid is onze grootste beloning. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen - we zijn er om je te helpen met wat je maar nodig hebt! Vriendelijke groeten, Rogelli klantenservice

Bibshort gekocht.

Ik had een nieuwe bibshort nodig. Veel keus, mooie prijs en snelle bezorging. Top
4 jul 2024
Hallo Patrick Hartelijk dank voor de vijf sterren. We zijn erg blij om te horen dat uw ervaring met ons zo positief was. Uw feedback is zeer waardevol en helpt ons elke dag te verbeteren. We hopen u snel weer te zien. Nogmaals bedankt en nog een fijne dag. Met vriendelijke groet, Rogelli Klantenservice
17 jul 2024
Veel keuze en advies bijpassende andere fietskleding in de zelfde kleurstelling
18 jul 2024
Hi Andre, Wat ontzettend fijn om jouw geweldige review te ontvangen, en nog eens met 5 sterren! We zijn echt blij om te horen dat je tevreden bent over zowel onze service als ons uitgebreide aanbod. Jouw tevredenheid is voor ons het belangrijkste en we hopen dat je enorm veel plezier zult hebben van je aankopen. Als er in de toekomst nog iets is waarbij we je kunnen helpen, staan we altijd klaar! Met sportieve groet, Rogelli klantenservice
4 jul 2024
Mooie strakke kleding zonder te veel poespas. Prima prijs-kwaliteit verhouding.
4 jul 2024
Hoi Rene! Hartelijk dank voor uw vijfsterrenbeoordeling! We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten. We streven er elke dag naar om onze klanten het beste te bieden en het geeft ons veel voldoening om te weten dat we aan uw verwachtingen voldoen. Als je suggesties hebt of iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we hopen je snel weer te zien! Met vriendelijke groeten, Rogelli Klantenservice