charlietemple.com- Logo - Beoordelingen

charlietemple.com

3.253 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden42.268 beoordelingen in totaal

18 dec 2023
Charlie temple doet alles om je de beste bril te leveren tegen een absoluut lage prijs. In totaal moest de bril 2x terug maar de opticien heeft er alles aan gedaan om de perfecte multifocale bril, licht en dun glas met blauwfilter te realiseren. De 1e keer was het optisch middelpunt van de bril te laag omdat dit wordt berekend op basis van een algoritme. Na contact met de helpdesk werd aangeven dat de bril moest worden afgetekend ( puntje plaats van de pupil) en worden teruggestuurd. De 2e keer omdat ik toch nog betere glazen met blauwfilter wilde. Geen extra kosten alles werd gerealiseerd zonder zorgen. De service van Charlie is top en de dure brillenwinkels kunnen nog wat leren van dit service niveau. De bril die ik nu heb van Charlie is van dezelfde kwaliteit als mijn Lindberg bril met Hoya glazen die een veelvoud van de kosten van de Charlie bril heeft gekost. Top bedrijf en top producten.

15 aug 2024
Eerst wachten, glazen niet voorradig (is tegenwoordig bij Charlie standaard), dan wordt bril geleverd met verkeerd montuur, los in de doos, zonder zakje Dan begint de ellende pas echt, telefonisch onbereikbaar, en wordt op mailtje niet gereageerd. Gezien het grote aantal brillen wat wij daar hebben besteld in het verleden prima werden geleverd, thans grote tegenvaller! Op deze manier jaag je je klanten weg!
CJ
Chiel J.
Rotterdam

Beoordelingen voor charlietemple.com

5 aug 2024
Betere klantenservice opzetten. Er is geen reactie op mails.
9 jul 2024
Ik heb geen bril ontvangen dus kan geen beoordeling geven
18 jul 2024
Ik wacht al vanaf 3 april op mijn bril en zonnebril
11 jul 2024
Heb een bril besteld. Nooit ontvangen…
8 jul 2024
geen reactie op welk medium dan ook.
6 aug 2024

Bril is helemaal sxheef

Bril is helemaal scheef
19 jul 2024
10 jul 2024
18 dec 2023

Prachtige multifocale bril tegen een lage prijs met 100% service.

JW
Janita W.
Anoniem
23 feb 2024
Het is niet meer zoals het altijd geweest is. Hele slechte tot geen communicatie. De emails zijn niet in orde, staan fouten in, dubbele informatie etc. Ik had een home try-out besteld maar kreeg een email waarin leek dat ik al een complete bril had gekocht. Na het retourneren ook geen bevestiging vanuit Charlie Temple dat het retour is gekomen. Ik zit nu enorm te twijfelen of ik een bril ga bestellen. De klantenservice is onbereikbaar.....raar gevoel erbij! Verder was het home try-out setje wel prima.
16 apr 2024

Levertijd langer dan gecommuniceerd

Levering zou in 5-7 werkdagen plaatsvinden. Er zijn nu 10 werkdagen voorbij en ik heb nog steeds niets ontvangen. Over deze uitloop wordt ook niet via e-mail gecommuniceerd. Er wordt verwacht dat je dit dan zelf in de portal opzoekt. Daar zie je dan vervolgens waar je bestelling zich in het proces bevindt maar zie je niet een nieuwe verwachte levertijd. Hopelijk is de kwaliteit van de brillen wel beter dan de communicatie skills.
8 feb 2024

After sale erg slecht

Snelle levering. Maar klantenservice niet te bereiken . Al gelange tijd niet per telefoon ge bereiken , alleen per mail. Wacht nog steeds op een antwoord over een retour en het bedrag wat terug gestort zou worden.
21 dec 2023
Brillen altijd prima qua kwaliteit maar Charlie Temple is slecht bereikbaar. Mailtje van 8 december nog niet beantwoord. Telefonisch zouden ze bereikbaar moeten zijn maar zijn dat niet. Laatste factuur niet zichtbaar in account, al 2 x gemaild, geen antwoord. Factuur ook niet per mail ontvangen. Slordig.
22 jan 2024
Al jaren superblij met Charlie Temple! Ik heb superveel plezier van de mooie brillen. Ik ben 74 jaar en kijk eens op de afbeelding, hoe mijn nieuwste bril maakt dat ik er goed uitzie. Altijd fantastische goede service en kwaliteit!
RL
27 nov 2023

Meer opties Lengtes pootjes?

Zorgen dat er wat meer flexibiliteit is in de lengte van de pootjes van de brillen. Eigenlijk zijn ze bij mijn hoofd (best groot) nèt te kort - als er een optie was om nog een 5 mm te verlengen, dan had de bril fijner gezeten.
23 apr 2024

Geen bril door leverantieproblemen, netjes opgelost. Niet telefonisch bereikbaar.

Bestelling geplaatst op 6 april. Levertijd zou 5 werkdagen zijn. 16 april geprobeerd te bellen maar zoals bij veel mensen lang in de wacht waarna de verbinding ineens dood was (niet opgehangen maar gewoon stilte). Ervaringen gegoogled en veel soortgelijke verhalen. Dus ik ging er al van uit dat ik mijn geld kwijt was. Tot mijn verbazing 2 dagen later een mailtje dat er vertraging was ivm problemen met hun leverancier. Teruggemailed of ik de bestelling dan niet kon annuleren (leveringsprobleem klonk niet als iets dat snel opgelost zou worden) en mijn geld terug kon krijgen. Direct een reactie dat ze het gingen regelen en een paar dagen later stond het op mijn rekening. Dus een 1 voor tijdige communicatie en bereikbaarheid, een 5 voor de afhandeling, gemiddeld dus een 3. Als ik Charlie Temple was zou ik geen bestellingen meer aannemen tot het probleem is opgelost, hun (waarschijnlijk door de problemen overbelaste) helpdesk uitbreiden en sneller communiceren.
8 jun 2024

Zeker een aanrader!

Monturen zijn super, prijzen zijn heel fijn, kwaliteit is ook echt geweldig en het feit dat je bril binnen een aantal werkdagen al klaar is echt top! 😍 Heeeeel blij met mijn 2 brillen! Het enige wat ik een tikkeltje lastig vond was het inschatten welke breedte mijn bril precies moest zijn. Hierdoor zijn allebei de monturen die ik heb wat aan de brede kant waardoor de brillen (bij bukken en recht naar beneden kijken) wat los zitten. De pasbrillen die ik had zaten bij mij een stuk strakker en beter, dus ik weet niet helemaal wat het verschil daartussen zou moeten zijn. Maar daarnaast, het is maar iets kleins, verder zitten de monturen mij erg prettig en al helemaal voor de prijs die jullie bieden erg tevreden over, daarom dus zeker een aanrader! 🩷
6 mrt 2024
Voor de derde keer bril besteld leesbril aanggeven zoals vorige bestelling receptuur. Krijg ik verkeer de glazen geen idee waar het fout is gegaan maar klopte niet. Kan gebeuren. Retour. Nieuwe bestelling dit keer 2 leesbrillen nu met ingevulde receptuur. Wat schets mijn verbazing. Beide brillen foute glazen. Als je een leesbril besteld en je geeft zelf aan wat de waardes zijn dan verwacht je niet dat charlie alsnog 2 punten erafhaald waardoor je verkeerde glazen krijgt je moet ervan uitgaan dat wat de klant invult goed is of even mailen.... nu eerst wachten op geld retour dit heeft even geduurd maar na mail nu vooruitzicht dat retour betaling plus verzendkosten terug worden gestort.
3 jan 2024
Ik bestel al een tijdje mijn brillen bij Charlie Temple en ik ben echt super blij met de producten en de service! Ook zij hebben te kampen met drukte en personeelstekort maar desondanks heb ik bij een probleem altijd een super goeie oplossing gekregen en word ik super goed geholpen. Toevallig heb ik nu 2x Melody aan de telefoon gehad, echt Charlie Temple, jullie moeten deze werknemer niet meer laten gaan want ik word zo blij van de manier en vriendelijkheid waarop ik geholpen ben! Dit geeft mij weer een beetje vertrouwen in de mensheid en nee ik krijg hier niets voor, ik wil gewoon mijn enthousiasme even delen!
15 mrt 2024

Annuleren lukte niet, retour nog niet verwerkt.

Ik had een fout gemaakt bij de bestelling en heb de volgende dag direct e-mail gestuurd met de vraag om de bestelling te annuleren.. De klantenservice telefonisch bereiken om deze annulering in orde te maken lukte helaas niet.. Na een week nog steeds geen reactie (en geen annulering) vervolgens ging de bestelling in productie en werd (keurig volgens planning) een week later bezorgd.. Ik heb de bestelling direct retour gemeld en dezelfde dag als van ontvangst terug gestuurd.. Tot op heden nog een retourverwerking ontvangen en wacht dus nog op teruggave van het orderbedrag.