ielm.nl- Logo - Beoordelingen

ielm.nl

860 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.043 beoordelingen in totaal

22 dec 2023
Een fijn softshell speelpak aangeschaft. De eerste keer dat ik er zelf een nieuw aanschaf, voorheen altijd tweedehands. Dat was zo goed bevallen dat toen de maat die ik nu zocht niet via Vinted beschikbaar was ik toch een nieuwe aangeschaft heb. Waterdicht, lekker warm, goede qualiteit, en gaan op de groei ook lang mee, je kan er zeker twee tot misschien drie kledingmaten mee doen omdat de stof daar goed geschikt voor is.

20 okt 2024
Dit is tot nu toe mijn verhaal: u levert met UPS. UPS biedt zich bij mij thuis aan, edoch: we zijn niet thuis. Dus krijg ik een mail: "uw pakje wordt achtergelaten bij XX in YY, dit adres". Daar aangekomen verneem ik dat de zaak sluit, en dat de pakjes van UPS allemaal zijn teruggestuurd. Wat nu? Van UPS geen nieuws. Ik probeer in te loggen op mijn UPS account: ik moet een gebruikersnaam opgeven en mijn paswoord schijnt in een lek te zijn opgedoken - leuk! Maar toegang tot UPS? O nee. Inmiddels verjaart mijn kleinzoon nu zondag, en heb ik zijn nieuwe speelpak nog niet ontvangen. Technologisch is al-les vlot verlopen meneer!! Niemands fout. Maar waar is mijn pakje?

Beoordelingen voor ielm.nl

22 apr 2024
Ik heb nog niets ontvangen!
2 mei 2024
Beste klant, Wij hopen dat u onze oprechte excuses accepteert voor uw recente ervaring met ons. We weten hoe belangrijk het voor u is om snel de informatie te ontvangen waar u om vraagt, en u tevreden houden is onze eerste prioriteit. Wij danken u voor uw begrip. U vindt de details van uw verzoek per e-mail.
7 dec 2023
Levering is uitgesteld
9 dec 2023
Nog niks ontvangen!
11 dec 2023
Beste klant, Wij hopen dat u onze oprechte excuses accepteert voor uw recente ervaring met ons. We weten hoe belangrijk het voor u is om snel de informatie te ontvangen waar u om vraagt, en u tevreden houden is onze eerste prioriteit. Wij danken u voor uw begrip. Hieronder vindt u de details van uw verzoek, via e-mail, het pakket is vandaag afgeleverd!
12 feb 2024
Niets ontvangen
13 feb 2024
Beste klant, Wij hopen dat u onze oprechte excuses accepteert voor uw recente ervaring met ons. We weten hoe belangrijk het voor u is om snel de informatie te ontvangen waar u om vraagt, en u tevreden houden is onze eerste prioriteit. Wij danken u voor uw begrip, het pakket is vandaag afgeleverd!
13 jan 2024
Lange levering
15 jan 2024
Beste klant, Wij hopen dat u onze oprechte excuses accepteert voor uw recente ervaring met ons. We weten hoe belangrijk het voor u is om snel de informatie te ontvangen waar u om vraagt, en u tevreden houden is onze eerste prioriteit. Wij danken u voor uw begrip. Vind de details van uw verzoek, via e-mail, het pakket wordt vandaag afgeleverd!
24 jun 2024
27 jun 2024
Cher client, Nous espérons que vous accepterez nos plus sincères excuses pour votre récente expérience avec nous. Nous savons à quel point il est important pour vous de recevoir rapidement les informations que vous demandez, et votre satisfaction est notre priorité numéro un. Nous vous remercions pour votre compréhension. Veuillez trouver les détails de votre demande, par e-mail.
9 apr 2024
12 apr 2024
5 apr 2024
9 apr 2024
Beste klant, Wij hopen dat u onze oprechte excuses accepteert voor uw recente ervaring met ons. We weten hoe belangrijk het voor u is om snel de informatie te ontvangen waar u om vraagt, en u tevreden houden is onze eerste prioriteit. Wij danken u voor uw begrip, voor zover wij kunnen zien is het pakket gisteren afgeleverd!
14 nov 2023