25 feb 2024
Wat een uitkomst deze tablethouder voor in de auto! Wij zijn al jaren op zoek naar zoiets en nu uiteindelijk per toeval gevonden en besteld. Het pakket is netjes en snel geleverd. Moest wel even op de website kijken hoe het precies in elkaar en bevestigd moest worden omdat er geen handleiding bij zat, maar het wijst voor zich. Gelijk geprobeerd in de auto en het past perfect. De houder is van stevig materiaal en de tablet kan er zelfs met cover in geplaatst worden. De klemmen zijn netjes afgewerkt met rubber zodat de tablet niet kan beschadigen. De houder is ook geschikt voor je telefoon. Het is eenvoudig dmv een veerklem te bevestigen op de hoofdsteun en de uitschuifarm is erg handig, zo kan iedereen op de achterbank meekijken, kinderen blij en wij ook! Ideaal voor onze autovakantie naar Italie deze zomer! Echt top!
Het hoesje (Iphone 15) was besteld met extra snelle verzending (daar ook voor betaald), maar het kwam alsnog een dag later. Een minpuntje, maar kan gebeuren met de drukke bezorgschema's van de pakketdienst.
Vervolgens was mijn hoesje binnen 3 dagen kapot. De retourservice heeft uiteindelijk mijn geld retour gegeven. Het product was teleurstellend, had ik niet verwacht. Bij mijn volgende telefoon kom ik waarschijnlijk weer bij jullie uit, want de website en hoeveelheid hoesjes zijn natuurlijk geweldig.
Overigens: via Instagram attendeerde ik jullie (netjes in een privébericht) overigens nog op een behoorlijke spelfout op de retourpagina. Daar ben ik voor bedankt in woord. Toch attent.
Samengevat: twee teleurstellingen én een dankwoord verder helaas geen geschikt hoesje via jullie gevonden.
Even goede vrienden hoor. Fijne dag!
Beoordelingen voor smartphonehoesjes.nl
17 jan 2024
Ik mocht nog steeds mijn bestelling met ordernr 0029174479 niet ontvangen. Nochtans reeds verstuurd op 4 januari
18 jan 2024
Beste Luc,
Bedankt voor je review.
Wat vervelend dat je de bestelling nog niet ontvangen hebt. Wellicht is er iets mis gegaan bij de post, want jouw bestelling had inmiddels wel geleverd moeten zijn. Goed van je dat je contact met ons hebt opgenomen. Ik zie dat mijn collega je om de volledige adresgegevens gevraagd heeft en je de keuze heeft gegeven uit twee oplossingen. Graag wil ik je vragen hierop te reageren, zodat we het met je op kunnen lossen.
12 dec 2023
Helaas de verkeerde hoes ontvangen , hierover al een mail gestuurd , maar tot op heden geen antwoord gehad ..
12 dec 2023
Beste Laura,
Ik wil je allereerst bedanken voor de genomen moeite om de review te plaatsen.
Uit jouw review begrijp ik dat je de verkeerde hoes hebt gekregen. Dat is super vervelend! Je geeft ook aan dat je hierover hebt gemaild naar ons, maar geen reactie hebt gekregen. Ik heb het gelijk nagekeken, maar helaas zie ik geen e-mail van je terug.
Graag los ik het voor je op en daarom heb ik je een e-mail gestuurd. Zou je hierop willen reageren?
Alvast bedankt!
Cindy van Smartphonehoesjes.nl
13 apr 2024
Beetje tegenvaller, meer van verwacht.
Leuke hoesje .op zich maar ketting /koord is te kort om schuin te dragen. Los polsbandje zat er ook bij .
15 apr 2024
Beste Bianca,
Bedankt voor je beoordeling.
Leuk om te lezen dat je de hoes er leuk uit vindt zien, Jammer dat hij te kort is voor waar je hem voor wilde gebruiken. Is het polsbandje wel naar wens? Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we je een passende oplossing aan kunnen bieden. Mocht je het fijn vinden als we met je meekijken naar een alternatief product, dan is dit uiteraard ook mogelijk.
4 apr 2024
Door het hoesje kan ik geen digitale betalingen meer met m’n telefoon doen; zonder mijn hoesje eraf te halen
5 apr 2024
Beste Irma,
Bedankt voor het plaatsen van je beoordeling!
Wat super jammer om te horen dat de hoes die jij hebt besteld niet helemaal voldoet aan je wensen, omdat je hiermee niet contactloos kunt betalen. Ik zie dat jij een originele Apple hoes met MagSafe bij ons hebt besteld. Dit zou gewoon moeten werken met contactloos betalen. Ik vind het jammer om te horen dat het niet heeft gewerkt. Ik zie dat jij je bestelling ook al hebt aangemeld als retour en wij hiervan het aankoopbedrag hebben teruggestort. Fijn dat het zo is opgelost!
Mochten wij je nog ergens bij kunnen helpen, horen wij het uiteraard graag.
Ik wens je nog een fijne dag toe!
Cindy van Smartphonehoesjes.nl
10 mrt 2024
Snel kapot
Het hoesje is binnen 2 maanden al helemaal kapot. Het kunstleer spijt ontzettend snel en de kleur verandert.
12 mrt 2024
Beste Ria,
Bedankt voor je review.
Wat vervelend dat dit is voorgevallen. Goed van je dat je meteen foto's mee hebt gestuurd, zodat ik het voor je kan beoordelen en je een oplossing aan kan bieden. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren en mij te laten weten naar welke van de geboden oplossingen je voorkeur uitgaat.
21 feb 2024
Paar keer verkeerd artikel verstuurd
Uiteindelijk goede ontvangen
Tip ook reactie van klant in je opnemen
22 feb 2024
Beste Johan,
Bedankt voor het plaatsen van je review.
Wat vervelend dat je een aantal keer het verkeerde artikel ontvangen hebt. Fijn dat dit inmiddels is opgelost. Ik wil je ook bedanken voor je tip, wij nemen deze zeker mee, zodat wij onze service kunnen blijven verbeteren.
Ik zou je voor het ongemak dat je ervaren hebt graag nog tegemoet willen komen, en ik heb je daarom een mail gestuurd. Zou je hier op willen antwoorden?
Smartphonehoesjes.nl
Lange levertijd, kan niet zeggen of dit schuld is van het bedrijf of van post.nl. kwaliteit verder goed.
23 mei 2024
Beste Ria,
Bedankt voor je beoordeling.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van het bestelde product. Jammer dat je bestelling langer onderweg is geweest dan je van ons gewend bent. Ik verwacht dat er een vertraging bij PostNL heeft plaatsgevonden, daar we jouw bestelling dezelfde dag verzonden hebben. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we je een tegemoetkoming voor het ongemak aan kunnen bieden.
17 jun 2024
Snelle bezorging maar slechte kwaliteit
Na drie dagen zag het hoesje er uit alsof ik het al jaren gebruik
2 jul 2024
Beste Edith,
Bedankt voor je review.
Wat vervelend dat de hoes zo snel schade heeft opgelopen dat is uiteraard niet de bedoeling. Naar aanleiding van een andere review hebben we contact met je opgenomen en we vinden het fijn dat we het naar tevredenheid met je op hebben kunnen lossen en hopen je in de toekomst nog vaak van dienst te mogen zijn.
4 jun 2024
Ik heb 14 dagen geleden een bestelling geplaatst en betaald en ik heb nog steeds niets ontvangen. Groeten.
6 jun 2024
Beste Bea,
Bedankt voor je beoordeling.
Wat vervelend dat je je bestelling nog niet ontvangen hebt. Wellicht is er iets mis gegaan bij de post, want jouw bestelling had inmiddels wel geleverd moeten zijn. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we je een tegemoetkoming voor het ongemak aan kunnen bieden.
30 mei 2024
Lange levertermijn
De werkelijke levertermijn was beduidend langer dan de levertermijn waarmee we gelokt werden op de website
30 mei 2024
Beste Tine,
Bedankt voor je review.
Heb je wellicht op de website zien staat dat we ook een volgende dag levering aanbieden?
Indien dit het geval is vind ik het jammer dat er onduidelijkheid is over de verschillende verzendopties welke we aanbieden. Wanneer er wordt gekozen voor verzending per pakketpost of een premium verzending kan je bestelling de volgende dag geleverd worden. Echter heb je gekozen voor de gratis verzending "Binnen 3-5 werkdagen bij je thuisbezorgd". In dit geval wordt het niet de volgende postdag bij je geleverd, maar zoals aangegeven in de verzendoptie binnen drie tot vijf werkdagen. Als je de bestelling de eerstvolgende postdag had verwacht kan ik me voorstellen dat een levertermijn van drie tot vijf werkdagen tegenvalt. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we je een tegemoetkoming voor het ongemak aan kunnen bieden.
29 apr 2024
Wanneer je een bestelling doet van 1zwarr
En 1 groen en ge krijgt 2 zwarte dat is geen
dienst verlening!
30 apr 2024
Beste Jozef,
Bedankt voor het plaatsen van je beoordeling.
Ik begrijp dat je een groene hoes niet hebt ontvangen, wat jammer om te lezen. Helaas vind ik met dit email adres en order nummer geen bestelling terug met een groene hoes. Naar aanleiding van je review die je eerder hebt geplaatst hebben wij contact met je opgenomen, zojuist heb ik je nog een email gestuurd omdat ik het graag met je wil oplossen. Ik wil je vragen hierop te reageren.
Ik wens je een fijne dag!
Lisa
26 jun 2024
Het hoesje is te groot voor mijn smartphone en deze kan owv het hoesje ook niet meer draadloos ophalen.
10 jul 2024
Beste Pascale,
Bedankt voor je review.
Wat jammer dat de hoes te groot is voor je toestel en het draadloos opladen met de hoes om je toestel niet werkt.
Het klopt dat de hoes welke je besteld hebt niet geschikt is om draadloos mee op te laden. In de specificaties van de producten wordt aangegeven of het product wel of niet geschikt is voor draadloos opladen, wellicht is het je niet opgevallen, maar wel handig om te weten wanneer je een ander product wenst te bestellen. Aan de hand van een andere review over hetzelfde product hebben we contact met je opgenomen. Graag wil ik je vragen hierop te reageren, zodat we je een passende oplossing aan kunnen bieden.
13 jun 2024
ik heb een product besteld dat fout geleverd werd, en dan ben je verplicht om een tegoedbon te krijgen.
25 jun 2024
Beste Nancy,
Bedankt voor je beoordeling.
Wat jammer om te lezen dat er onduidelijkheid is over ons retourbeleid. Kun je aangeven wat de reden is dat je het idee hebt dat je verplicht een giftcard diende te ontvangen? Is dit voor het ontvangen van het gratis retourlabel of heeft dit een andere reden?
Indien wij jou een verkeerd product sturen of je product schade heeft bieden we je altijd gratis retour aan, zowel bij de keuze voor een giftcard als wanneer je voor geld terug kiest. Ik vind het jammer dat hier onduidelijkheid over is en heb je daarom een mail gestuurd. Graag wil ik je vragen hierop te reageren, zodat ik een tegemoetkoming voor het ongemak aan kan bieden.
2 dec 2023
Het is een waardeloze hoes. De iPad blijft bijna niet zelfstandig staan. Jammer dat ik deze heb gekocht
6 dec 2023
Beste Ruud,
Bedankt voor je beoordeling.
Wat vervelend dat de hoes niet blijft staan, dat is uiteraard niet de bedoeling. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we je een passende oplossing aan kunnen bieden.
17 jun 2024
Website stond leveren direct, maar
Website stond leveren direct. Maar kwam pas na een klein weekje. Nadat we een mailtje hadden gestuurd.
2 jul 2024
Beste Jos,
Bedankt voor je beoordeling.
Wat jammer om te lezen dat er een vertraging is geweest bij de post waardoor de bestelling langer onderweg is geweest daar je aangeeft het pas na een kleine week ontvangen te hebben. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we je een tegemoetkoming voor het ongemak aan kunnen bieden.
7 jun 2024
mooi hoesje helaas te klein had besteld voor Galaxy A52s5G aj vermeer prunesstraat 6 4537 xm terneuzen
25 jun 2024
Beste Bram,
Bedankt voor je review.
Wat jammer dat de hoes welke je besteld hebt niet om je toestel paste. Je hebt hierover contact gehad met mijn collega's en er is gebleken dat je per ongeluk voor een ander toestel besteld hebt. Dit geeft niks en kan iedereen overkomen. Mijn collega's hebben je voorzien van een tegemoetkoming en ik zie dat je een nieuwe bestelling hebt geplaatst voor jouw toestel. We wensen je hier heel veel plezier mee!
Nog even een kleine tip: Deze website en hierdoor ook jouw review is openbaar en voor iedereen zichtbaar. Wellicht is het een idee om je review aan te passen en je adresgegevens te verwijderen, zodat dit niet zichtbaar is voor iedereen. Wij kunnen aan de hand van het ordernummer altijd contact met iemand opnemen, dus voor ons zijn de adresgegevens in je review niet van belang.
4 mrt 2024
Product is prima, maar ik betaalde voor bezorging de volgende dag en kreeg het pas 4 dagen later binnen
5 mrt 2024
Beste Lisanne,
Bedankt voor het plaatsen van je review.
Wat vervelend dat je je bestelling pas na 4 dagen ontvangen hebt, terwijl je hebt betaald voor een bezorging op de volgende dag. Dat is niet de bedoeling. Helaas kan het voorkomen dat de post vertraging heeft, dit ligt buiten onze macht. Uiteraard heb ik het bedrag wat je extra hebt betaald voor de verzending aan je gecrediteerd. Ook heb ik je nog een mail gestuurd, waarin ik je een tegemoetkoming voor het ongemak aanbied. Zou je hier op willen reageren?
Ik zie je reactie graag tegemoet.
3 mrt 2024
Telefoonhoesje
Kleur die ik had besteld was super. Echter het magneet lipje werkt niet goed wat een beetje jammer is.
5 mrt 2024
Beste Meneer/ Mevrouw,
Bedankt voor je genomen tijd om een review te plaatsen.
Wat vervelend om te vernemen dat de magneet van het hoesje niet goed werkt, dat is niet de bedoeling. Het kan zijn dat het kunstleder van de hoes nog wat stroef is, waardoor de magneet nog niet goed sluit. Echter is het natuurlijk niet de bedoeling dat de hoes helemaal niet dicht kan. Wij lossen dit dan ook graag verder met je op, en ik heb je daarom een mail gestuurd. Zou je deze willen beantwoorden?
4 jun 2024
Hoesje zelf goed, verzending duurde zeker 4 dagen voordat het bedrijf zelf het pakketje had verstuurd.
Beste Hans,
Bedankt voor je review.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de hoes. Echter wil ik je vragen wat ervoor heeft gezorgd dat je het idee hebt dat wij jouw bestelling pas na 4 dagen verzonden hebben. Heb je het wellicht later ontvangen dan verwacht of heeft dit een andere reden? We hebben de bestelling de eerstvolgende werkdag verzonden, maar ik ben heel benieuwd wat jouw een ander idee heeft gegeven. Zou je mij dit willen laten weten? Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we je een tegemoetkoming voor het ongemak aan kunnen bieden.
22 mrt 2024
Bestelling kwam dag later dan aangegeven en ik werd vervolgens ongevraagd in de mailinglist opgenomen!
25 mrt 2024
Beste Jimmiie,
Bedankt voor je beoordeling.
Wat spijtig om te lezen. Ik zie dat je hebt gekozen voor de gratis bezorgoptie: Binnen 2 werkdagen bij je thuisbezorgd. Als je net voor het weekend besteld en voor deze optie kiest kan je bestelling uiterlijk dinsdag geleverd worden, daar het werkdagen betreffen en geen weekdagen, wat jammer dat hier onduidelijkheid over was.
Vervelend dat je mailadres aan je mailinglijst is toegevoegd terwijl je dit niet wenst. Kan het zijn dat het vinkje voor het ontvangen van de nieuwsbrief aan heeft gestaan ten tijden van het bestellen, want alleen dan wordt je mailadres toegevoegd aan het bestand. Ik zie dat je je inmiddels hebt uitgeschreven. Daar je duidelijk aangeeft dat je deze mails niet wenst te ontvangen heb ik je mailadres helemaal uit het bestand verwijderd.
Daarnaast heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we je een tegemoetkoming voor het ongemak aan kunnen bieden.