25 feb 2024
Wat een uitkomst deze tablethouder voor in de auto! Wij zijn al jaren op zoek naar zoiets en nu uiteindelijk per toeval gevonden en besteld. Het pakket is netjes en snel geleverd. Moest wel even op de website kijken hoe het precies in elkaar en bevestigd moest worden omdat er geen handleiding bij zat, maar het wijst voor zich. Gelijk geprobeerd in de auto en het past perfect. De houder is van stevig materiaal en de tablet kan er zelfs met cover in geplaatst worden. De klemmen zijn netjes afgewerkt met rubber zodat de tablet niet kan beschadigen. De houder is ook geschikt voor je telefoon. Het is eenvoudig dmv een veerklem te bevestigen op de hoofdsteun en de uitschuifarm is erg handig, zo kan iedereen op de achterbank meekijken, kinderen blij en wij ook! Ideaal voor onze autovakantie naar Italie deze zomer! Echt top!
Het hoesje (Iphone 15) was besteld met extra snelle verzending (daar ook voor betaald), maar het kwam alsnog een dag later. Een minpuntje, maar kan gebeuren met de drukke bezorgschema's van de pakketdienst.
Vervolgens was mijn hoesje binnen 3 dagen kapot. De retourservice heeft uiteindelijk mijn geld retour gegeven. Het product was teleurstellend, had ik niet verwacht. Bij mijn volgende telefoon kom ik waarschijnlijk weer bij jullie uit, want de website en hoeveelheid hoesjes zijn natuurlijk geweldig.
Overigens: via Instagram attendeerde ik jullie (netjes in een privébericht) overigens nog op een behoorlijke spelfout op de retourpagina. Daar ben ik voor bedankt in woord. Toch attent.
Samengevat: twee teleurstellingen én een dankwoord verder helaas geen geschikt hoesje via jullie gevonden.
Even goede vrienden hoor. Fijne dag!
Beste Christel,
Bedankt voor je review.
Wat jammer dat er sprake is van onduidelijkheid. Heb je gezien dat mijn collega je een vraag heeft gesteld over je retourmelding? Wanneer hier een antwoord op is kan het verder in behandeling genomen worden. Ik heb je een mail gestuurd. Indien gewenst mag je hier ook het antwoord op de vraag geven, zodat ik het voor je af kan handelen. Graag zie ik je reactie tegemoet, zodat het zo snel mogelijk voor je in orde gemaakt kan worden.
18 mrt 2024
Ongevraagd emails blijven sturen na bestelling
Beste Jeffrey,
Bedankt voor je review.
Wat jammer om te lezen dat je mails van ons ontvangen hebt welke je niet wenst. Zou je aan kunnen geven om welke mails het gaat? Dit mailadres staat namelijk niet in ons marketingbestand, maar mocht het om een geforward bericht gaan dat gekoppeld staat aan een ander mailadres of er iets anders aan de hand zijn zoek ik het graag voor je uit. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we het uit kunnen zoeken en met je op kunnen lossen.
23 dec 2023
Niks ontvangen
Zending is na anderhalve week nog niet bezorgd.
27 dec 2023
Beste Maartje,
Bedankt voor je review.
Wat jammer dat jouw bestelling niet is geleverd. We snappen goed dat je hier van baalt. Goed dat je dit bespreekbaar maakt via een review. Ik heb je meteen een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we de adresgegevens kunnen controleren en je een passende oplossing aan kunnen bieden.
8 dec 2023
Op tijd geleverd maar de inhoud past niet goed.
11 dec 2023
Beste Wouter,
Bedankt voor je beoordeling.
Fijn dat je je bestelling op tijd ontvangen hebt. Jammer dat de hoes niet past. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat je het modelnummer van je toestel door kunt geven, we na kunnen gaan wat er mis is gelopen en we je een passende oplossing aan kunnen bieden.
5 mei 2024
Heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen
6 mei 2024
Beste Hilde,
Bedankt voor je review.
Wat vervelend dat je je bestelling nog niet ontvangen hebt. Grote kans dat de staking bij Bpost hier invloed op heeft gehad, onze excuses hiervoor. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we de adresgegevens kunnen controleren en je een passende oplossing aan kunnen bieden.
30 mrt 2024
Verkeerde bandje , omruil of retour mogelijk?
3 apr 2024
Beste Daisy,
Bedankt voor het plaatsen van je beoordeling.
Wat jammer dat je de verkeerde band hebt ontvangen. Ik begrijp goed dat je deze dan ook wilt retourneren.
Echter is het mij niet duidelijk of je een verkeerd artikel hebt ontvangen, of de verkeerde per abuis hebt besteld.
Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren.
Dan heb ik meer zicht op wat er is gebeurd bij jou bestelling en bied ik je uiteraard graag een passende oplossing.
Lisa
28 nov 2023
Hoesjes is beschadigd. De verpakking was open
30 nov 2023
Beste Marie-Lein,
Bedankt voor je review.
Wat vervelend dat de hoes schade heeft en de verpakking open is gegaan. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat je ons een foto van de schade kan sturen en we je een passende oplossing aan kunnen bieden.
27 nov 2023
Ik heb nog niet ontvangen ik wacht nog steeds
27 nov 2023
Beste Alfred,
Bedankt voor je beoordeling.
Wat vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Ben je ervan op de hoogte dat als je het na 5 postdagen niet ontvangen hebt, je dit bij ons aan mag geven, zodat we je een passende oplossing aan kunnen bieden? Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we de adresgegevens kunnen controleren en je een passende oplossing aan kunnen bieden.
18 mrt 2024
Beschrijving klopt niet met de werkelijkheid
Beste Hans,
Bedankt voor je review.
Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring bij ons hebt gehad. Ik zou hier graag meer informatie over ontvangen en daarom heb ik je een mail gestuurd. Ik wil je vragen hierop te reageren en aan te geven om welk product het gaat en wat er precies afwijk van de beschrijving, zodat we het indien nodig aan kunnen passen en jou een passende oplossing aan kunnen bieden.
17 mrt 2024
‘Kralen’ aan uiteinden vielen van touwtjes af
Beste Iris,
Bedankt voor je review.
Wat vervelend dat dit is voorgevallen. Ik heb je meteen een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we je een passende oplossing aan kunnen bieden.
20 feb 2024
Bij beide hoesjes is een witte rand bovenaan
21 feb 2024
Beste Kristel,
Bedankt voor je review.
Wat vervelend dat er een witte rand te zien is op de hoezen welke je besteld hebt. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat ik het ontwerp van je hoezen kan vergelijken met de hoezen welke je ontvangen hebt en je een passende oplossing aan kan bieden.
28 jan 2024
Snel geleverd, maar was 1 dag later al kapot.
31 jan 2024
Beste Claire,
Ik wil je allereerst bedanken voor de genomen moeite om de review te plaatsen.
Uit jouw review begrijp ik dat het bestelde hoesje al na 1 dag stuk is gegaan. Wat vervelend om te horen!
Ik heb je een e-mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren. Alvast bedankt!
Cindy van Smartphonehoesjes.nl
15 dec 2023
Past niet perfect, sluiting laat het afweten
18 dec 2023
Beste Noël,
Bedankt voor je review.
Jammer dat het product niet perfect past op je toestel. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat je een duidelijke uitleg kunt geven en we je een passende oplossing aan kunnen bieden.
20 mei 2024
Weer is mijn bestelling niet binnen gekomen
23 mei 2024
Beste Ylonka,
Bedankt voor je beoordeling.
Wat ontzettend vervelend dat je je bestelling niet ontvangen hebt. Goed van je dat je contact met ons hebt opgenomen en ik het met je op heb kunnen lossen. Mocht je vaker bestellingen of post niet ontvangen raad ik je aan hier melding van te maken bij de post, zodat de bezorger hierop aangesproken kan worden.
We hopen je in de toekomst vaker van dienst te mogen zijn.
26 mrt 2024
Opzij knopjes werken niet goed vinden jammer
26 mrt 2024
Beste Erwin,
Bedankt voor het plaatsen van je review.
Wat vervelend dat de knopjes aan de zijkant niet goed werken, dat is niet de bedoeling. Ik kijk graag verder met je mee hoe dit heeft kunnen gebeuren. Het kan zijn dat deze na mate gebruik soepeler worden, maar het kan ook zijn dat er wat anders aan de hand is. Om dit verder met je uit te zoeken, en je een passende oplossing te bieden, heb ik je een mail gestuurd. Zou je hier op willen reageren?
Ik zie je reactie graag tegemoet, en wens je een prettige dag toe.
Lydia
4 jan 2024
Slechte kwaliteit.
Kwaliteit van het hoesje is teleurstellend.
8 jan 2024
Beste Janique,
Bedankt voor je beoordeling.
Wat jammer dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van je hoes. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we je een passende oplossing aan kunnen bieden.
31 dec 2023
De sluiting is niet optimaal dat is jammer.
2 jan 2024
Beste Marga,
Bedankt voor je beoordeling.
Wat spijtig dat de sluiting niet helemaal naar wens functioneert. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat je aan kunt geven wat er precies mee aan de hand is en we je een passende oplossing aan kunnen bieden.
20 apr 2024
Past niet en heb geen model kunnen invoeren
22 apr 2024
Beste Carine,
Bedankt voor je beoordeling.
Wat jammer om te lezen. Onze producten staan gecategoriseerd op model. Via het menu kun je jouw toestel opzoeken, zodat je alleen producten te zien krijgt welke geschikt zijn voor jouw toestel. Daar je aangeeft dat dit niet gelukt is help ik je hier graag bij. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we je verder kunnen helpen en je een passende oplossing aan kunnen bieden.
2 feb 2024
Product is prima, stalking irritant
Product is prima. Stalking daarna irritant.
5 feb 2024
Beste Bert,
Bedankt voor je review.
Top om te lezen dat het bestelde product je bevalt. Je geeft aan de stalking erna irritant te vinden, bedoel je hier de nieuwsbrief mee of iets anders? Ik heb gezien dat je je voor de nieuwsbrief inmiddels hebt uitgeschreven, dus deze zul je niet meer ontvangen. Mocht het iets anders betreffen wil ik je vragen ons dit te laten weten, zodat we het voor je op kunnen lossen. Normaal gesproken zou ik je een mail sturen, maar aangezien het misschien niet gewenst is laat ik het aan jou of je verder contact wenst of niet.
16 jan 2024
Dun hoesje is al te veel voor het magneetje
16 jan 2024
Beste meneer Van der Vliet,
Bedankt voor je beoordeling.
Wat jammer dat je het idee hebt dat de magneet niet sterk genoeg is. Het is van belang dat je Magsafe producten met elkaar combineerd. Helaas kan ik niet zien of dit gebeurd is en daarom heb ik je een mail gestuurd. Graag wil ik je vragen hierop te reageren, zodat ik voor je na kan gaan wat er mis is gelopen en je van een passende oplossing kan voorzien.