31 jan 2024
Super service!
Onlangs een pakketje van PostNL NIET ontvangen, ondanks zij een bevestiging van aflevering hebben gestuurd. Partner en ik waren gewoon thuis en in de paar seconden van de ontvangen bevestiging naar de deur gelopen om te kijken of er een pakketje was; niets. Geen briefje in de brievenbus en niets ontvangen door de buren.
Gebeld naar post NL, door hen doorverwezen naar jullie webshop. Onwijs snel geholpen en een nieuw pakketje mogen ontvangen.
Ik ga vaker bij jullie bestellen!
Als vaste klant van LampenLicht al aardig wat euro's bij hen uitgegeven. Het valt mij nu tegen dat ik een keihard NEE kreeg te horen op mijn telefonische vraag of de 2 ledlampjes er deze keer vrij van kosten bij gedaan konden worden.
Ik kocht eerder meerdere armaturen uit deze serie, altijd geleverd inclusief de G9 LEDlampjes. Deze keer kocht ik dit armatuur met 2 LED spots waar voorheen de G9 lampjes dus wel standaard bijgeleverd werden. Nu niet meer. Dat mag, maar is niets anders dan een verkapte prijsverhoging die ik persoonlijk niet chic vind. Ik heb LampenLicht gebeld, het werd bevestigd. Mijn vraag om deze keer als vaste klant de G9 lampjes er nog bij te doen werd beantwoord met "NEE". Dan ga je volgende keer toch verder kijken dan dit adres. Als klant voel ik mij zo niet gewaardeerd. Ik heb het armatuur deze keer nog hier besteld zonder de G9 lampjes, ik had enige haast maar heb dezelfde G9 LED lampjes bij de Action gekocht (ook in China gefabriceerd) waarbij ik er 2 voor € 2,99 kocht. LampenLicht vraag voor G9 lampje € 9,95 per stuk....Samen dus € 19,90. Daar koop ik er bijna 7 voor bij de Action. Ongetwijfeld zal LampenLicht met het argument van kwaliteit komen of i.d. maar er is nogal een verschil. wat in mijn ogen niet is uit te leggen. Het is altijd geven en nemen, maar ook over en weer elkaar iets gunnen. Ik gunde LampenLicht diverse mooie orders, andersom, als vaste klant komt er dus niks terug, zelfs geen kortingscode of wat dan ook met een goede uitleg. Men had makkelijk kunnen zeggen "voor deze keer dan" maar volgende keer kunnen wij dat niet meer doen" of iets dergelijks. Helaas pindakaas, jammer want volgende keer ga ik echt een deur verder.
Beoordelingen voor lampenlicht.nl
3 apr 2024
Product ontwerp
Staan tuinlamp. Aansluiting niet in de bodem maar hoger. Dit i.v.m. vocht en mieren die zand aanslepen in de binnenzijde.
15 jan 2024
Helaas was de bestelling niet compleet. Ik hoop dat dit snel opgelost wordt.
Ook zal er verschil in kleur in de led-lampen die ik ontvangen heb
19 jan 2024
Bedankt voor je berichtje,
We hebben je een mail gestuurd,we wachten nog op je reactie ,
Zodat we je verder kunnen helpen.
Sfeer volle groet.
wendy
24 nov 2023
Wel betaald maar na een week nog niets ontvangen naeen vraag krijg ik een standaard antwoord maar geen duidelijkheid waar de bestelling blijft
28 nov 2023
Bedankt voor je beoordeling.
Vervelend om te horen dat jij je bestelling nog niet hebt mogen ontvangen.
Wij zullen via de mail contact met jou opnemen zodat wij dit voor je kunnen oplossen.
30 nov 2023
Mooi product , enkel deed 1 van de 5 spots het niet. Vervolgens contact opgenomen maar verder krijg ik geen gehoor hoe dit af te handelen.
7 dec 2023
Beste,
Bedankt voor je berichtje,
Wegens aanhoudende drukte ,waren we niet in staat om eerder te reageren.
Onze excuses hiervoor,
We hebben je een nieuwe lamp toe gestuurd.
Mochten er nog vragen zijn,horen we het graag .
Wendy
28 jan 2024
Ik heb twee keer naar de Klantenservice geschreven en twee keer kreeg ik een antwoord dat niet beantwoordde aan de vraag die ik stelde
31 jan 2024
Bedankt voor je beoordeling.
Vervelend om te horen dat mijn collega's je niet hebben kunnen helpen.
Ik zal via de mail contact met je opnemen om je zo goed mogenlijk te proberen te helpen.
Een vriendelijke groet, Team Lampenlicht.
22 nov 2023
Kromme lamp ontvangen
Wij hebben 2 dezelfde lampen ontvangen. 1 is helemaal krom. Ik heb een bericht gestuurd aan lamp en licht maar ontvang geen reactie.
23 nov 2023
Goedemorgen, bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je niet goed geholpen bent door de klantenservice en je het artikelen meerdere malen defect hebt ontvangen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik zal daarom vandaag contact met je opnemen. Sfeervolle groet, Team lamp en licht
17 dec 2023
Ppten van de Lamp waten door slecht schroefdraad niet te monteren .
Helaas lamp teruggestuurd en had ee geen vertrouwen meer in .
22 dec 2023
Goedemorgen,
Bedankt voor je beoordeling op Trusted Shops. Wat vervelend om te lezen dat je de lamp niet in elkaar krijgt.
We hebben je hiervoor een kosteloos retourlabel toegestuurd, de lamp is ook weer bij ons aangekomen en deze werd ook weer terugbetaald.
Met sfeervolle groeten
Lampenlicht
10 dec 2023
Pakket super snel geleverd. Alleen een beschadiging op metalen buis. Gemeld met foto('). Nog geen terugkoppeling erop ontvangen.
18 dec 2023
Beste,
Bedankt voor je berichtje,
Wegens aanhoudende drukte,waren we niet in staat om eerder te reageren ,
Onze excuses hiervoor!
we gaan je mail onmiddellijk antwoorden ,zodat we je kunnen helpen met de lamp.
Sfeervolle groet
wendy
24 jan 2024
belachelijk dat je je retour zelf moet betalen. lamp is mooi.
masr dit weerhoudt mij ervan voortaan nog bij jullie te kopen.
5 jan 2024
Kreeg lamp geleverd die al eerder uit de verpakking was gehaald en kapot bleek.
Hadden ze simpel zelf kunnen vaststellen.
11 jan 2024
Bedankt voor je beoordeling.
Vervelend om te horen dat je zo je bestelling hebt ontvangen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling.
Wij zullen via de mail contact met je opnemen om dit op te lossen.
Een vriendelijke groet, Team Lampenlicht.
27 nov 2023
Pakketje voor 5 dagen geleden beloofd ‘blijft ergens jangen’ bij Post.nl en verdampt dan: volgens Post.nl nog niet bij heb
30 nov 2023
Bedankt voor je beoordeling.
Vervelend om te horen dat je nooit je pakket hebt mogen ontvangen. Dit is uiteraard niet de bedoeling.
Wij zullen met jou contact opnemen via de mail om dit voor je op te lossen.
9 nov 2023
tuinlantaarn besteld en betaald. Na 1 week gebeld waar de bestelling blijft. "Is pas leverbaar in maart 2024" Geld terug ?
22 nov 2023
Bedankt voor je beoordeling.
Ik zie dat je inmiddels contact hebt gehad met een van onze collega's en een terugbetaling hebt ontvangen.
Mochten we verder nog ergens bij kunnen helpen dan horen wij dit graag. Onze excuses voor het ongemak.
6 nov 2023
Ik heb nog steeds niets ontvangen sinds de bestelling van 27 okt jl. Het is nu 6 nov. Alleen dit beoordelingsformulier.
11 mrt 2024
Prima maar je wordt dood gemaild voor een bestelling krijg je maar liefst 6 mails met reclame en onnodige informatie
11 mrt 2024
Goedemiddag,
Ik begrijp dat je niet geïnteresseert bent in onze mailings. Dit is eenvoudig aan te passen door onderaan een nieuwsbrief mail jezelf uit te schrijven (gele knop).
Hopelijk heb ik je zo goed geholpen.
Met sfeervolle groet,
Eline - lampenlicht
5 feb 2024
Matige kwaliteit
De scharnierlamp die ik kocht heeft een zwakke constructie. Moet echt met twee handen uitgetrokken en ingeduwd worden
7 feb 2024
Goedemorgen, bedankt voor je review op trusted shops, we horen het graag wanneer we nog iets voor je kunnen betekenen! Voor nu bedankt voor je vertrouwen en een fijne dag toegewenst! Met sfeervolle groet, Team lampenlicht
Na 1,5 week de bestelling gelukkig ontvangen en een mailtje van de servicedesk met excuses en korting
Goed opgelost!
8 feb 2024
Lamp was slecht gelast.
Dus sommige naden zaten los.
Heb het zelf gerepareerd.
Wij kopen niets meer bij deze zaak.
10 feb 2024
Goededag, bedankt voor je review op trusted shops, Wa vervelend dat dit is gebeurt.We horen graag of we nog iets voor je kunnen betekenen en of je een vervangend exemplaar wilt ontvangen. Voor nu een fijne dag toegewenst! Met sfeervolle groet, Team lampenlicht
11 nov 2023
Klanten service is mega slecht, ze lezen de geschiedenis niet van de klacht en het is nog steeds niet opgelost!!!!!
17 nov 2023
Goedemorgen, bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je niet goed geholpen bent door de klantenservice Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik zal daarom vandaag contact met je opnemen. Sfeervolle groet, .....team lamp en licht
Mijn vorige bestelling binnen 2 dagen
Nu uit voorraad lamp bestel op 21 -12 - 2023 deze is nog steeds niet binnen
17 dec 2023
B-stock verkocht als nieuw
Verpakking was duidelijk al eens open geweest. Zou netter zijn als bij bestellen B-stock apart wordt aangeboden.
26 dec 2023
Goedemorgen, bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je niet goed geholpen bent door de klantenservice en je het artikelen meerdere malen defect hebt ontvangen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik zal daarom vandaag contact met je opnemen. Sfeervolle groet, Team lampenlicht