agradi.nl- Logo - Beoordelingen

agradi.nl

8.211 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden133.303 beoordelingen in totaal

3 mei 2024
Ik had een product besteld wat op voorraad scheen te zijn en tussen de 1 en 3 werkdagen verzonden zou zijn. Na bestellen bleek echter dat de verzending langer ging duren terwijl ik het product (glucosamine hond) nodig had voor onze vakantie. Een week van tevoren besteld, maar helaas kwam het binnen op de dag toen we al vertrokken waren. Daardoor was ik alsnog gedwongen om elders een dure pot te kopen. Dat was een groot minpunt wat betreft communicatie. Ik kwam er namelijk zelf achter toen ik de bestelling al thuis had verwacht en keek bij de bestelstatus. Omdat ik normaal gesproken nooit problemen heb bij Agradi, had ik dit dus ook niet verwacht. Vandaar geen 5 sterren. Verder altijd zeer tevreden over Agradi! Normaal gesproken goede communicatie, goede klantenservice en snelle verzending en de producten komen ook altijd goed aan zonder schade, dus goed verpakt.

24 apr 2024
Misschien beter op de hoogte houden van de te leveren producten. Ik heb heel lang (10 dagen) moeten wachten. En het product dat ik echt nodig had duurde hierdoor ook heel lang. Uiteindelijk ontvangen. En het was het wachten waard. Ik had de kleine voerstandaard 2 maal besteld en waar sommige reviews melden dat ze te slap zijn of dat de bakjes scheef hangen dat zie ik beslist niet. Ik vind de bakjes erg mooi en functioneel . Het paardje van een soort suède was binnen een uur gesloopt dat zag er stevig uit , maar onze Franse bull had het snel voor elkaar
LL
Lianne L.
Heemskerk

Beoordelingen voor agradi.nl

2 aug 2024

groot assortiment met redelijke prijzen

Agradi heeft een groot assortiment met redelijke prijzen. Bij Agradi is vaak een betaalbaar alternatief te vinden. Wat we bij ons in de buurt niet kunnen vinden, kunnen we altijd bij Agradi bestellen. Het enige wat ik jammer vindt, is dat de bezorging soms wat vlotter mag. Waar je bij andere bedrijven vaak de volgende dag alles in huis hebt, wacht Agradi tot alles leverbaar is - en dat duurt soms wat langer.
CP
Cita P.
Nieuwegein
4 aug 2024
Mooie artikelen voor goede prijs en ook leuk dat je zelf kunt sparen voor kortingen. Enige dat jammer is is dat bij bestellen niet bekend is wanneer er geleverd kan worden en dit slechts een indicatie is. De bezorgdienst geeft pas dag van bezorgen door wanneer ze kunnen komen en zelfs dan verandert dit nog wel eens. Hier moet je dus wel rekening mee houden.
12 aug 2024
Retour zenden is omslagtig. Retourlabel kon niet automatisch verstuurd worden dus de klantenservice maar gebeld. Uitprinten en het oude etiket verwijderen maar dat zat muurvast geplakt op de plastic tas. Kan er andere lijm gebruikt worden of kan het nieuwe etiket over het oude geplakt worden? Uiteindelijk wel mijn geld terug gekregen.
6 aug 2024

Melding uitstel productverzending

Het is begrijpelijk dat jullie wachten met verzenden tot de bestelling compleet op voorraad is, maar zou wellicht handig zijn hier een waarschuwing van te krijgen tijdens bestelproces (of misschien heb ik deze over het hoofd gezien). Bv LET OP, 1 vd producten is niet op voorraad, de bestelling wordt daarom pas later verzonden.
15 aug 2024

Vertraging op verwerking bestelling

De bestelling werd met vertraging verwerkt door een storing. Kan gebeuren, maar het was geweest als ik hier over geïnformeerd zou zijn. Nu kwam ik er achter doordat ik zelf belde om de status op te vragen. Uiteindelijk de bestelling met slechts een dag vertraging ontvangen en blij met de bestelde producten.
7 aug 2024

Groot assortiment, verzending is wel wat traag

Groot assortiment, over het algemeen ook fijn en snel contact met de klantenservice. De verzending is recentelijk een stuk trager geworden, de bestellingen zouden diezelfde dag nog verzonden worden, maar dat werd zonder verklaring 3 dagen later pas. Als je geen haast hebt, dan is dit een hele fijne webshop.
9 aug 2024

Altijd eerst Agradi

Als ik iets voor mijn dieren, stal of wie nodig heb, dan kijk ik altijd eerst bij Agradi. Er zijn vaak goede aanbiedingen, of ze hebben sowieso een scherpe prijs. Ze zijn altijd duidelijk over de levertijd en ik ben nog nooit problemen gehad met eventuele retouren, terug betalingen of verrekeningen.
14 aug 2024
Ik bestel veel via Agradi. De prijzen zijn bijna altijd het laagst en er is een zeer ruim assortiment. Producten voldoen altijd aan de verwachting. Alleen verzenden gaat niet altijd dezelfde dag terwijl dat dan wel bij product staat (voor 21 uur vandaag verzonden). Verder zeer tevreden
13 aug 2024
We hebben de halsband ontvangen. Inderdaad een hele fraaie en zo te zien duurzaam product. We hebben echter de maat verkeerd beoordeeld. Met hulp van de klantenservice is het geen probleem om hem terug te sturen en de juiste maat opnieuw te bestellen. Dat is nog eens fijn werken!
2 aug 2024
De producten waren prima. Beetje jammer dat bij het bestellen alles op voorraad zou zijn en twee dagen later een mail kwam dat niet alles op voorraad was en daardoor veel te lang heb moeten wachten op het pakketje. Dan had ik hier de supplementen niet besteld die nodig waren.
WH
Werner H.
Sint Gillis waas
14 aug 2024
levertijd was bij bestelling 2 à 3 werkdagen, naderhand werd het opeens 6 weken omdat er 1 artikel (dat nu nog altijd niet is geleverd) niet voorradig was. bij navraag werd uiteindelijk de artikelen in stock wel geleverd maar dan enkele weken na bestelling
HN
Heidy N.
Sint Maartensvlotbrug

Verpakking stuk

In de zak psyllium zaad die ik gekocht had zat een scheur aan de rand van de sticker. Gevolg hiervan was dat er in de verpakkings doos ook zaad zat die ik niet meer kon gebruiken omdat het vastgeplakt zat. Dat was jammer. De snelle levering is wel fijn.
23 aug 2024
Goede levering, soepel retour. Alleen antwoord krijgen, op een mail die ik naar de klantenservice stuurde, duurde erg lang. Zo lang dat het probleem zichzelf inmiddels had opgelost en het antwoord dat ik kreeg niet meer van toepassing was.
12 aug 2024
Artikelen zijn beschikbaar. Advies op de website is duidelijk. Wat beter kan: bij de start van de bestelling wordt gesuggereerd dat het bestelde artikel binnen 1 a 2 dagen wordt geleverd. De praktijk laat soms anders zien.
LG
Laura G.
Utrecht
7 aug 2024
Was even wennen op de nieuwe site. En dan heb je enorm veel punten gespaard en kun je die niet inzetten omdat dit niet geldt op producten in de sale. Zo flauw want ook die spullen willen we graag met nog meer korting kopen
12 aug 2024
De mokzalf hielp goed! Ik vind het wel jammer dat jullie veel plastic als verpakkingsmateriaal en als opvulling (gevuld met lucht) van de doos gebruiken. Ik heb dat ergens anders met karton gezien. De producten zijn prima!
13 aug 2024
Altijd netjes verpakt en geleverd volgens het aangegeven tijdstip. Zeer ruime keuze. Voor dierenvoeding moet ik wel tijdig bestellen want dat wordt naar mijn gevoel niet zo snel geleverd dan de andere producten.

Alles tegelijk geleverd

Alles wordt in één keer geleverd (dus rijdt er maar één keer een busje). Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de voortgang. Spullen zijn netjes verpakt en het zijn goede producten conform beschrijving.
17 aug 2024

Lange levertijd van goede artikelen

Producten en prijzen zijn goed, helaas duurt levering regelmatig veel langer dan bij bestellen staat aangegeven. Ook zitten kleine producten vaak in een veel te grote doos met heel veel vulmateriaal.
MA
Marian A.
Heelweg
8 aug 2024
De laatste levering was erg snel, dat is niet altijd zo (geweest). Vind het jammer dat het hoofdzakelijk nog paardenproducten zijn. Het agrarische verdwijnt steeds meer op de achtergrond.