Aardbeiplantje.nl- Logo - Beoordelingen

Aardbeiplantje.nl

3.268 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.268 beoordelingen in totaal

3 apr 2024
Prima ontvangen en meer plantjes dan ik had verwacht. Staan nu een week in de potten en zetten al aan. Nu wachten op mooi weer. Foto is van de dag dat ik ze heb geplant. Zelfs nog een boekje voor de verzorging e.d. Hartelijk dank hiervoor 🍓

6 apr 2024
Ik sorteer al 30 jaar aardbeienplanten in de winter bij een van jullie collega's, en ik herken het probleem van nieuwe mensen, die kort moeten snijden. Zij houden het rhyzoom niet op gelijke hoogte en snijden dan een aantal koppen kapot. Dat is precies wat er met mijn planten gaande was. Van de 42 planten heb ik er 7 weggegooid. De rest was trouwens te kort, te risico vol afgesneden. Met kort snijden ruim je wel de oude bladresten en bloemen op, maar heeft ook risico's.

Beoordelingen voor Aardbeiplantje.nl

MH
26 mei 2024
Ik ben heel tevreden goeie oogst gehad..in de kas ..nu een nieuw soort bij jullie besteld die je later in het seizoen kan oogsten Ik ben benieuwd..
27 mrt 2024
De plantjes zijn goed aangekomen , en ik vond het geweldig dat er een boekje bij was over hoe je de plantjes planten , en wanner je ze moest mesten.
PK
Petra K.
S' Hertogenbosch
4 jul 2024
Hele mooie aardbeienplanten ontvangen! Goed geworteld, mooie kleur en stevige planten. Ook netjes verpakt. Ik ben erg tevreden en kom zeker terug.
23 mei 2024
Goede kwaliteit - zelfs een paar meer in de verpakking ! Slaan goed aan. Nu nog wachten op de vruchten. Levering ontvangen zoals beloofd. Dus TOP !
17 mei 2024
Planten kwamen goed verzorgd aan, nu een week later groeien al aardig. Ga zeker volgende keer weer bestellen om wat andere soorten uit te proberen.
13 apr 2024

Mooie website met veel informatie en gezonde plantjes

Mooie website met veel informatie. Alles is met zorg verpakt en ze slaan meteen goed aan. Er zit een boekje vol met tips en mooie foto's bij. Top!

Prima

Levering op afgesproken tijd, duidelijke handleiding erbij in mooie folder. Plantjes gepoot zoals uitgelegd, nu maar wachten op de heerlijke oogst
22 mrt 2024

Prima plantjes, verpakking kan beter.

Prima plantjes, echter de wijze waarop ze verpakt waren kon beter. Door het transport waren ze uit het plastic gekomen en lagen ze los in de doos.
26 apr 2024
De plantjes zijn goed ontvangen. Er zat een leuk en informatief boekje bij. Nu afwachten wat de plantjes gaan doen. Tot nu toe zie ik ze groeien.
6 apr 2024
Betaalbaar en goede kwaliteit! Het leuke pakket genomen met meerdere aardbei varianten. Bezorging was ook netjes en goed op de hoogte gehouden.
30 mrt 2024
Er waren 2 plantjes bij de levering , waaraan ik twijfelde of die wel zouden groeien maar ze beginnen nu uit te lopen. Voor de rest was alles OK.
4 jul 2024

Zeer tevreden.

Besteld, snel geleverd en goed verpakt. Instructies gelezen in de grond en groeien maar. Ik ben zeer tevreden. Ga zo door mannen. Groetjes Rob.
WG
wim g.
peij-echt
22 apr 2024
De plantjes zijn in perfecte staat aangekomen en alle plantjes groeien als kool !! We zullen jullie in onze kennissenkringen zeker aanbevelen !!
4 apr 2024

Met aandacht verstuurd

Keurig op tijd bezorgd, netjes verpakt met goede instructies. De plantjes staan nu fris in de bakken, dus dat belooft veel goeds voor de zomer
28 mrt 2024

Topproduct

Aardbeiplanten waren vers, sterk en klaar om te planten. begon een paar dagen na het planten te groeien, ook geweldige instructies. Topproduct
1 mei 2024

Echt een aanrader

Snel verzonden. 1 week na het planten kwamen er al bloemen in. Ook fijn dat er een boekje bij zat meg duidelijke nuttige info. Zeer tevredere
14 apr 2024
De aardbeienplantjes werden netjes afgeleverd. Uitgebreide uitleg erbij hoe te planten! De plantjes zijn ook prima aangeslagen in de moestuin.
8 apr 2024
Planten zien er prima uit, ik kreeg een datum wanneer ze bezorgd zouden worden, klopte ook, zeer tevreden, nu maar hopen op een lekkere oogst
JO
John O.
Zutphen
3 apr 2024

Een duidelijke internetsite met betaalbare plantjes en goede service!

Een duidelijke internetsite wat voor soorten aardbeien er zijn met goede uitleg hoe te planten en te oogsten en het onderhoud van de plantjes.
12 jun 2024
Snelle levering op de dag die was afgesproken. Product zag er goed uit . Ook een goede beschrijving hoe om te gaan met de geleverde plantjes.