1 okt 2024
Ik heb een hele outfit kunnen bestellen. Broek, T shirt, vest, bandana en handschoenen voor mijzelf en mijn partner. Met mijn maat 40 kwam ik via de maattabel uit op maat L en dat klopt precies. Ook de handschoenen paste perfect. Voor mijn man klopt de maatvoering ook helemaal. Wij zijn blij. De kwaliteit ziet er ook goed uit.
ik heb 2 wielershirts besteld, allebei XL van dezelfde serie en alleen een andere kleur, het rode shirt was zeker 5 cm smaller dan het grijze dus veel te klein. Hadden ze geen verklaring voor . Dus rode teruggestuurd. Kon wel nieuwe bestellen, maar wisten dan ook niet welke maat het dan moest zijn. Heb dus geen nieuwe besteld !!!!!! De klantenservice was wel vriendelijk. ( Maria)
Beoordelingen voor rogelli.com
Hallo Jeannet,
Hartelijk dank voor de vijf sterren. We zijn erg blij om te horen dat uw ervaring met ons zo positief was. Uw feedback is zeer waardevol en helpt ons elke dag te verbeteren. We hopen u snel weer te zien.
Hallo
Hallo Rik,
Hallo Rudy,
Hallo Ina
Hallo Gert,
Hallo Kimberley,
Hallo Johan,
Hartelijk dank voor uw beoordeling van 4 sterren. We zijn blij om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad. Als u nog aanvullende suggesties of opmerkingen heeft, horen we dat graag zodat we kunnen blijven verbeteren.
Rogelli klantenservice
Hallo Ben,
Hallo Gunther,
Hallo Roel Elias,
25 jul 2024
Moest na een week contact opnemen omdat bestelling niet bezorgd werd. Maar die zelfde dag is mijn bestelling prima afgehandeld en verzonden naar mijn adres. Ws is het niet bezorgen na bestelling onstaan door verhuizing van kantoor.
26 jul 2024
Hi Gerda,
Bedankt voor je feedback en begrip.
Onze excuses voor de vertraging. Door onze verhuizing naar een nieuw pand en de overgang naar nieuwe systemen ontstonden helaas onvoorziene vertragingen. Ondanks onze zorgvuldige voorbereiding waren sommige zaken buiten onze controle.
We zijn blij dat je bestelling uiteindelijk goed is afgehandeld en hopen je in de toekomst weer direct goed van dienst te zijn zoals je van ons mag verwachten.
Mocht je door deze toelichting je beoordeling willen herzien, dan waarderen we dat enorm.
Met sportieve groet,
Rogelli klantenservice