1 okt 2024
Ik heb een hele outfit kunnen bestellen. Broek, T shirt, vest, bandana en handschoenen voor mijzelf en mijn partner. Met mijn maat 40 kwam ik via de maattabel uit op maat L en dat klopt precies. Ook de handschoenen paste perfect. Voor mijn man klopt de maatvoering ook helemaal. Wij zijn blij. De kwaliteit ziet er ook goed uit.
ik heb 2 wielershirts besteld, allebei XL van dezelfde serie en alleen een andere kleur, het rode shirt was zeker 5 cm smaller dan het grijze dus veel te klein. Hadden ze geen verklaring voor . Dus rode teruggestuurd. Kon wel nieuwe bestellen, maar wisten dan ook niet welke maat het dan moest zijn. Heb dus geen nieuwe besteld !!!!!! De klantenservice was wel vriendelijk. ( Maria)
Beoordelingen voor rogelli.com
11 jul 2024
Snel en correct
Kort gezegd, snel en correct!
11 jul 2024
Hoi,
Bedankt voor je 5 sterren. Fijn dat alles je zo tevreden bent over onze service.
#enjoythedistance
Team Rogelli
20 jul 2024
Uitvoerig en kwaliteit jack
Hi Henk,
Bedankt voor je review en de 4 sterren!
Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en de kwaliteit van het jack.
Jouw tevredenheid is voor ons erg belangrijk, daar doen we het voor!
Als je in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar.
3 jul 2024
Pas goed en goede kwaliteit
Hallo Joost,
Hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze producten. We streven er voortdurend naar om het beste te bieden en uw feedback motiveert ons om elke dag beter te worden.
Als je nog iets nodig hebt of suggesties hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we zijn er om je van dienst te zijn!
Met vriendelijke groeten,
Fijn kwaliteit en pasvorm
Hallo Margo
Hartelijk dank voor de vijf sterren. We zijn erg blij om te horen dat uw ervaring met ons zo positief was. Uw feedback is zeer waardevol en helpt ons elke dag te verbeteren. We hopen u snel weer te zien.
8 jul 2024
14 jul 2024
Vlotte service
16 jul 2024
Hallo!!!
Hartelijk dank voor uw vijf sterren recensie! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over onze service. We streven er elke dag naar om onze klanten de beste service te bieden en uw erkenning betekent veel voor ons. We hopen u in de toekomst met dezelfde uitmuntendheid van dienst te kunnen blijven zijn!
Met vriendelijke groeten,
Alles
2 aug 2024
Hallo Frank Nijmeijer,
Hartelijk dank voor uw vijfsterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat uw ervaring uitstekend was. We hopen u in de toekomst de beste service te kunnen blijven bieden.
2 aug 2024
Hallo Henk-Jan,
Hartelijk dank voor uw waardering van vier sterren! We zijn blij te horen dat uw ervaring positief was. Als je suggesties of opmerkingen hebt om ons te helpen verbeteren, deel ze dan gerust.
We hopen je snel weer te zien!
Sportieve groeten,
María
Hallo Bert.
Hallo Cor,
We hopen je snel weer te zien!
Sportieve groeten,
28 jul 2024
Hallo Stichting Jaimy van Boxel,
28 jul 2024
Hallo Paul!
Bedankt voor uw beoordeling van vier sterren. We zijn blij om te horen dat uw ervaring goed was. Als u nog aanvullende suggesties of opmerkingen heeft, zodat we het nog beter kunnen maken, aarzel dan niet om deze te delen - we hopen u snel weer te zien!
27 jul 2024
Beste Rob,
Met vriendelijke groeten
Rogelli Team
23 jul 2024
Hi Miranda,
Bedankt voor je 4 sterren review.
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service.
We streven er altijd naar om het nog beter te doen, dus moet je suggesties of feedback hebben, laat het ons gerust weten.
We kijken ernaar uit je weer te verwelkomen bij Rogelli!
21 jul 2024
Hi Eric,
Bedankt voor je geweldige review en de 5 sterren.
Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
Jouw tevredenheid betekent alles voor ons en hopen je snel weer terug te zien bij Rogelli.
Als er in de toekomst nog iets is waarbij we je kunnen helpen, staan we altijd voor je klaar!
20 jul 2024
Hi Lisette,
Bedankt voor je fantastische review en de 5 sterren!
We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden.
Jouw tevredenheid is waar we het allemaal voor doen en hopen je snel weer terug te zien bij Rogelli.
Als er in de toekomst nog iets is waarbij we je kunnen helpen, staan we altijd klaar!