27 nov 2023
Ik ging langs in de toonzaal en werd zeer goed geholpen. Kreeg ook daar nog te horen dat mijn nieuwe tapijt gratis in BE geleverd werd als ik die ter plaatste bestelde. Top!
Ik heb bij jullie 7 mei een buitenkleed besteld, dit nog steeds niet ontvangen. Heb een aantal keer contact gehad met jullie en Megan zegt alleen een dhl postonderzoek te kunnen doen. Dit is niet echt klant vriendelijk, ik heb duidelijk aangegeven dat ik de koop wil ontbinden of dat er een nieuw kleed gestuurd kan worden, een klant zo lang te laten wachten met een oplossing is belachelijk.
Dus wil ik mijn geld terug of een nieuw kleed dat ik morgen in huis heb, dat onderzoek kunnen jullie zelf wel regelen achter de schermen daar hoef ik als klant niet de dupe van te zijn!!!
Beoordelingen voor volero.nl
24 nov 2023
Nou, wil even zeggen dat mijn levering nog steeds onderweg is na ruim 14 dagen! Veel heen en weer bellen en afgescheept worden door de telefoon!
Geven de vervoersorganisatie de schuld.
Beste Trudy Barnhoorn,
Bedankt voor uw review.
Bij een zoekgeraakt pakket, laat het antwoord af en toe wat langer op zich wachten, gezien we afhankelijk zijn van meerdere partijen. Gelukkig wordt uw casus door de klantservice opgelost.
18 nov 2023
Allereerst, snelle levering dat was wel heel fijn!
Helaas was het kleed slordig ingepakt, heel gek opgevouwen niet netjes gevouwen en hij viel bij aankomst zowat al uit de doos!
10 apr 2024
Mooi kleed, bezorging viel tegen
Mooi kleed, maar bij de levering is het niet bij de buren afgeleverd, maar stond het tussen de bosjes bij de voordeur. Bij thuiskomst bleek het wat nat geworden door de regen.
Beste Mieke Vermeulen,
Bedankt voor uw review. Dat kan niet de bedoeling zijn! Wij zullen dit intern verder oppakken.
Indien er beschadiging is aan het vloerkleed om deze reden willen we u vragen contact op te nemen met onze klantenservice : klantenservice@volero.nl o.v.v. uw ordernummer. Dan kijken we graag met u mee.
12 nov 2023
Na meer dan een week nog niets ontvangen,twee keer gebeld maar geen duidelijk antwoord volgens de dame aan de lijn kan het nog wel tien dagen duren dat het word opgelost.
21 nov 2023
Beste Engelbrecht Boerdam,
Bedankt voor uw review.
Ik zie dat uw casus inmiddels netjes is opgelost door de klantenservice!
We wensen u een fijne dag toe.
3 dec 2023
Een levering van een vloerkleed in een veel te klein doosje met als gevolg veel vouwen die er niet meer uit gingen.
Terug gestuurd.
Positief: geld vlot teruggekregen.
Beste CPM Boersma,
Bedankt voor uw review.
Het vouwen van een vloerkleed heeft geen invloed op de levensduur van een vloerkleed. We doen het alleen bij de vloerkleden waarbij we 100% zeker zijn dat het mogelijk is. Mocht het vloerkleed nog een beetje bobbelen; geen zorgen, dit zal eruit vloeien. Fijn om te horen dat het voor u spoedig is afgerond.
We hopen u terug te zien bij Volero.
24 nov 2023
We wachten al meer dan 2 weken op ons kleed .Terwijl het volgens de verkoper op voorraad was .Al diverse keren gebeld maar niemand weet waar het is of wanneer het komt .
18 nov 2023
Op de site staat: voor half 2 besteld volgende dag in huis op werkdagen wordt niet nagekomen. Wat u niet na kunt komen hoort niet op de site te staan. Misleidende tekst.
Beste Carolien Ter Avest,
Bedankt voor uw review.
We zien dat uw order netjes is afgeleverd!
We wensen u heel veel woonplezier toe.
8 mrt 2024
kleden niet opgevouwen bezorgen
ik vind dat de kleden opgerold en ingepakt naar de klant moet, en niet opgevouwen in een doos, dit kost mij (de klant) heel veel moeite om de vouwen eruit te krijgen e
Beste patricia Bos- van Poelgeest,
4 dec 2023
Realistische foto's plaatsen op website. Product kwam niet overeen met foto's en kwaliteit was matig van product. Ook is DPD niet de beste partij met mee te werken.
Beste Shenny van den Berg,
Bedankt voor uw review.
Wat jammer om te vernemen dat het item niet naar wens is.
We zien dat uw order retour verwerkt is. We hopen u terug te zien bij Volero!
Team Volero
Ik heb nog steeds geen bestelling ontvangen.
heb al een mail gestuurd maar geen antwoord gekregen.
kunnen jullie iets laten weten want deze service trekt op niks.
Beste Daniella Daems,
Bedankt voor uw review.
We hebben u een mail toegestuurd, echter geen reactie. Ik zal hem direct nogmaals toesturen. Uw adres staat mogelijk fout doorgegeven.
We lossen het graag met u op!
4 apr 2024
Ik heb mijn kleed nog niet ontvangen. Ik heb 2 mailtjes naar vorelo gestuurd geen antwoord ontvangen! Erg jammer. Ik zal graag antwoorden op mijn vragen krijgen!
18 apr 2024
Beste Noëmi van IJsseldijk,
Bedankt voor uw review.
Ik zie dat u inmiddels goed geholpen word door onze klantenservice!
26 mei 2024
Na meerdere keren te hebben gemaild heb ik tot op heden GEEN bericht ontvangen. Binnenkort zal ik proberen te bellen misschien geeft dit meer duidelijkheid.
13 jun 2024
Beste Edith van Dijk,
Bedankt voor uw review.
Ik zie dat u inmiddels contact gekregen heeft met de klantenservice!
We wensen u veel woonplezier toe.
11 feb 2024
Ik vind dat er gewoon de prijzen op de kleden moet staan, nu ben je verplicht om een telefoon te hebben. Het bezorgen is ook een ding 2 dagen gewacht op DPD
15 feb 2024
Beste J Hoffman,
Bedankt voor uw review en uw feedback.
Bedoelt u in onze showrooms? Daar lopen onze gespecialiseerde collega's om u hiervan te voorzien indien u zelf geen telefoon heeft!
We wensen u veel woonplezier toe.
27 nov 2023
Geen orderbevestiging en niet op tijd geleverd
Geen orderbevestiging ontvangen na het plaatsen van de bestelling en bijna 2 weken moeten wachten op mijn kleden terwijl deze beide op voorraad waren.
Beste Maaike Roos,
Bedankt voor uw review.
Wat vervelend om te vernemen dat u geen bevestiging heeft ontvangen, wellicht zat er een typfoutje in uw email.
We wensen u veel woonplezier toe!
6 nov 2023
Fijne site, snelle bezorging. Kleed hobbelig
Bestellen via site ging prima, snel bezorgt ook. Alleen nu het kleed al 10 dagen ligt nog steeds kreukels en bobbels. Dat vinden wij erg jammer.
12 jan 2024
Beste Margreet de Ruijter,
Bedankt voor uw review.
We willen u vragen contact met onze klantenservice op te nemen. Wij hebben tips om het item sneller te laten uitvloeien!
7 jan 2024
Een kleed besteld, tot twee keer toe geleverd in een verkeerde kleur. Het is nu nog afwachten of we alsnog het juiste kleed mogen ontvangen.
12 jan 2024
Beste C. Danielse,
Bedankt voor uw review.
Excuus dat u het verkeerde item ontvangen heeft. We lossen dit natuurlijk zo spoedig mogelijk met u op.
Gelukkig is de klantenservice al bezig met uw casus!
26 apr 2024
Beloofd werd mij dat als ik voor 23.00 uur bestelde, de volgende dag de bestelling in huis zou hebben. Helaas duurde dit wel iets langer.
Beste Dicky de With,
Bedankt voor uw review.
Ik begrijp dat de levering iets wat langer op zich heeft laten wachten, excuus hiervoor.
Ik zie dat u het item al een tijdje in huis heeft nu, hopelijk is deze volledig naar wens en kunt u er nu heerlijk van genieten.
Team Volero
Kan moeilijk een beoordeling doen als de spullen nog in bestelling staan.
Wil wel een mening geven als de bestelde goederen geleverd zijn.
6 mei 2024
Ik heb eerder al een bestelling geplaatst en was daarbij erg tevreden. Nu baal ik van de onverwachte levertijd van maar liefst 11 weken !!
Beste Ingrid Krijnen,
Bedankt voor uw review.
Ik zal u een mail sturen betreft uw order.
19 mei 2024
We hebben een vloerkleed besteld dat opgevouwen binnen is gekomen. Nu zijn de vouwen erg zichtbaar en niet eruit te krijgen. Jammer.
23 mei 2024
Beste Sanneke Hertogs,