ledgroothandel.nl- Logo - Beoordelingen

ledgroothandel.nl

452 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.178 beoordelingen in totaal

11 jun 2024
Binnen de bestelprocedure van wolkenpanelen kan men alleen aantallen opgeven en geen vormen zoals 2x2 vierkant, of 2x3 rechthoekig. Het is de bedoeling dat het aantal panelen wordt opgegeven en besteld, waarna een medewerker via de e-mail zal vragen in welke vorm dit geleverd moet worden. Misschien is het een idee om de webwinkel hierop uit te breiden, dat klanten dit gelijk zelf kunnen aangeven. Dit scheelt in de extra communicatie met de medewerkers, die niet altijd even snel is.

Zeer slechte service en onbetrouwbare levering! Ik heb een bestelling geplaatst bij LEDgroothandel.nl en helaas is mijn ervaring ronduit teleurstellend. We hebben een grote bestelling geplaatst en na een week en vijf telefoontjes is nog steeds maar één van de drie pakketten aangekomen. We hebben speciaal mensen ingehuurd om alles op tijd te installeren en dit aangegeven bij de klantenservice. Er werd beloofd dat de rest met spoed zou worden verzonden. Na eigen onderzoek met DPD blijkt dat de overige pakketten nooit zijn verstuurd! De klantenservice is inmiddels onbereikbaar; verschillende nummers geprobeerd, maar we worden weggedrukt... Dit is niet alleen frustrerend, maar het kost ons ook geld en tijd. Voor een bestelling van deze waarde is dit gedrag ronduit schandalig en onacceptabel. Ik kan LEDgroothandel.nl absoluut niet aanraden. Deze ervaring laat zien dat ze geen verantwoordelijkheid nemen voor hun fouten en hun klanten in de kou laten staan.

Beoordelingen voor ledgroothandel.nl

19 dec 2023
18 dec 2023
4 jan 2024

Klantenservice van niks

December besteld, januari nog niets in huis zonder enige communicatie. Dit was drie weken later. Na zelf contact te hebben opgenomen bleek één product niet voorradig wat pas over enkele maanden zal binnenkomen. Een alternatief voor het product hadden ze niet. Na mijn mail dat dit wel erg lang duurde, hadden ze de hele bestelling geannuleerd zonder dat ik daar om vroeg. Wellicht door gebrekkig begrip van de Nederlandse taal door de onbehulpzame en onverschillige klantenservice medewerker. Geen aanrader: onprofessioneel bedrijf. Komen hun beloftes niet na die op de website staan (volgende dag in huis), nemen geen contact op en bieden geen hulp aan. Bestel elders!
11 jan 2024
Beste Alissa, Hartelijk dank voor uw feedback! Het spijt ons zeer dat u deze ervaring hebt gemaakt! Als er producten niet op voorraad zijn worden automatische berichte(n) aan klanten verstuurd met een ongeveer levertijd aangaven. Als het om een op=op product gaat wordt het inderdaad geannuleerd en gecrediteerd. Dat uw gehele order is geannuleerd heeft met deze redenen te maken, waarvoor excuses! Mocht u verder vragen hierover hebben dan neem gerust contact met ons op.
29 jan 2024

Geen juiste service

2 weken geleden een bestelling geplaatst, jammer genoeg nog niet volledig ontvangen. Eerst en vooral werd het pakket laattijdig opgestuurd, bij navraag werd dit op de drukte verschoven, weliswaar 5 dagen later. Nadien krijgen we jammer genoeg maar 1 van de 3 pakketten toe. Weer zelf moeten in bellen met de vraag voor een oplossing maar er blijkt intern eerst een procedure gestart te worden. Jammer ben ik als klant hiermee niet geholpen en blijf ik wel zonder mijn producten zitten waarvoor ik al betaald heb. Een zeer mooi aanbod maar jammer genoeg geen goede service.
5 feb 2024
Beste Johan, Hartelijk dank voor uw feedback! Uw bestelling was geheel verzonden, als er pakketten bij aflevering ontbreken moet wij een onderzoek starten en afwachten tot wij een terugkoppeling ontvangen hebben. Dat is de reden waarom niet alles in een keer is ontvangen en een gedeelde later is afgeleverd, waarvoor excuses! Mocht u verder nog vragen hebben dan horen wij het graag.
25 jun 2024

Levering vertraagd / onvriendelijkheid via chat

Levering vertraagd, niet zoals aangegeven op de website "voor 22u besteld dag erna in huis". Ook als alles voorradig is. Ontevreden, zeker wanneer je er op rekent het geleverd word de dag erna en niet bijna 7 dagen later zoals in dit geval. Daar de onvriendelijkheid via chat... Order verstuurd zonder track en trace, wanneer je deze navraagd via chat is er geen en moet je hier een half uur over liggen chatten om uiteindelijk dan toch een track en trace te verkrijgen via deze persoon, wat een onkunde! 1x bestelling geplaatst, nooit meer!
2 jul 2024
Beste David, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten. Onze excuses voor het eventuele ongemak dat u heeft ondervonden met de vertraging in de levering en onze klantenservice. Bij ons bedrijf streven wij naar uitmuntendheid in zowel kwaliteit als service. Uw feedback zal in overweging worden genomen om onze processen te verbeteren. Wij waarderen uw steun en hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.