agradi.nl- Logo - Beoordelingen

agradi.nl

8.094 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden133.303 beoordelingen in totaal

3 mei 2024
Ik had een product besteld wat op voorraad scheen te zijn en tussen de 1 en 3 werkdagen verzonden zou zijn. Na bestellen bleek echter dat de verzending langer ging duren terwijl ik het product (glucosamine hond) nodig had voor onze vakantie. Een week van tevoren besteld, maar helaas kwam het binnen op de dag toen we al vertrokken waren. Daardoor was ik alsnog gedwongen om elders een dure pot te kopen. Dat was een groot minpunt wat betreft communicatie. Ik kwam er namelijk zelf achter toen ik de bestelling al thuis had verwacht en keek bij de bestelstatus. Omdat ik normaal gesproken nooit problemen heb bij Agradi, had ik dit dus ook niet verwacht. Vandaar geen 5 sterren. Verder altijd zeer tevreden over Agradi! Normaal gesproken goede communicatie, goede klantenservice en snelle verzending en de producten komen ook altijd goed aan zonder schade, dus goed verpakt.

24 apr 2024
Misschien beter op de hoogte houden van de te leveren producten. Ik heb heel lang (10 dagen) moeten wachten. En het product dat ik echt nodig had duurde hierdoor ook heel lang. Uiteindelijk ontvangen. En het was het wachten waard. Ik had de kleine voerstandaard 2 maal besteld en waar sommige reviews melden dat ze te slap zijn of dat de bakjes scheef hangen dat zie ik beslist niet. Ik vind de bakjes erg mooi en functioneel . Het paardje van een soort suède was binnen een uur gesloopt dat zag er stevig uit , maar onze Franse bull had het snel voor elkaar
LL
Lianne L.
Heemskerk

Beoordelingen voor agradi.nl

15 jul 2024

Ik bestel al jaren bij agradi

Ik bestel al jaren met tevredenheid bij agradi. Helaas is de laatste bestelling kapot aangekomen. Dit is boven verwachting opgelost en ik heb het gehele bedrag terug gestort gekregen. Als tip geef ik de inpakkers van de producten mee om volgende keer een iets grotere doos te gebruiken zodat je rondom maar ook de bodem en bovenkant goed kan beschermen met opvulling.
22 jul 2024

De zeis is prima, de bevestiging van het zeisblad kan beter

De zeis is prima, alleen jammer dat het zeisblad maar met 1 bout met vleugelmoet aan de boom vastzit, waardoor hij tijdens het zeisen af en toe losschiet. Een tweede bout zou dit probleem oplossen. Er zelf een gat bij boren is in het harde geslagen metaal niet mogelijk, dus dit zou in het fabrieksproces moeten worden opgenomen.
11 jul 2024
Helaas paste ik de laarsjes niet en moest ze retourneren. Bij het retourneren kwam mijn bedrag onder het gratis verzenden. Dus moest ik 4,95 euro verzendkosten betalen. Dat vind ik een mindere service van jullie. Ook is het misleidend dat er staat gratis retourneren. Je moet de kleine lettertjes dus lezen. Jammer.
11 jul 2024
Alles op tijd geleverd gekregen. Uitstekende verpakking met grote luchtkussens en perfect produkt. Tip voor de expeditie: Door de grote luchtkussens drijven zwaardere produkten ( flessen b.v.) wel makkelijker naar één kant in de doos en loopt het product hierdoor meer risico op beschadiging tijdens vervoer.

Jodhpur slechte pasvorm

Deed een bestelling met meerdere items, maar dit keer slechte ervaring. De Jodhpur had in de overgang van het rubber naar het Elastiek een hele scherpe rand, wat erg zeer deed. Dus helaas teruggestuurd. “Voor straf, mocht ik ook nog 3.95€ verzendkosten betalen” Begrijp nu wel waarom ze afgeprijsd waren!
19 jul 2024
Producten zijn goed aangekomen. Ik vind jullie retourbeleid alleen niet zo klantvriendelijk. Het feit dat je bij een lager bedrag dan 50 euro ineens verzendkosten moet betalen en dat ook de voucher er ineens af gaat. Wat je zo 10 euro kost. Dus ik ben wel wat voorzichtiger met bestellen. Dat is jammer.
2 aug 2024
De producten waren prima. Beetje jammer dat bij het bestellen alles op voorraad zou zijn en twee dagen later een mail kwam dat niet alles op voorraad was en daardoor veel te lang heb moeten wachten op het pakketje. Dan had ik hier de supplementen niet besteld die nodig waren.
11 jul 2024

Bezorgsnelheid is prima! Er komt een scherm vanzelf te voorschijn waarbij je verschillende kortingsvpuchers kan aanklikken... je denkt dat dit dan ook echt kan omdat je ze kan aanklikken. Bij het besteloverzicht zie je pas dat het niet kan en waarom wordt niet uitgelegd.
8 jul 2024
Wat fijn is het grote assortiment. Wat echt wel beter kan is de info bij de producten. Als er staat op voorraad dan moet dit ook op voorraad zijn. Niet ma je bestelling een mail ontvangen en dan een week moeten wachten omdat het toch niet op voorraad is.
25 jul 2024

beschadiging super opgelost.

Jammer genoeg zat er een beschadiging op de stoel die we hebben ontvangen. We gingen op vakantie met de boot en vooraf was er geen tijd meer om te ruilen o.i.d.. Zonder gedoe is er een prima voorstel gedaan en nu varen we met een fijne stuur stoel rond.
18 jul 2024
Agradi heeft een reusachtig uitgebreid aanbod en de reviews van de andere klanten geven een goed beeld van welke producten populair en kwalitatief goed zijn! Echt een fijne webshop waar ik in de toekomst nog heel veel voor mijn paarden zal bestellen!
11 jul 2024
Agradi heeft een groot aanbod en voor ieders budget wat wils. Het retourproces is handig en correct. Levertijden over het algemeen goed op voorwaarde dat alle producten op voorraad zijn. Anders kan een bestelling wel eens lang op zich laten wachten.
11 jul 2024
Ik vind de service top! Alleen is er wel verschil met wie je mailt. Tot op heden altijd goed geholpen, maar laatst met een collega van jullie contact gehad die erg star was en niet behulpzaam. Jammer...dat ben ik niet van jullie gewend.
21 jul 2024
Een andere koeriersdienst nemen voor België. Steeds problemen mee. Mijn eerste pakje ging verloren. Ipv 2 dagen levertijd werden het er 20. Had dringend de ice boors nodig. Toen ik ze kreeg was het probleem van mijn paard opgelost.
11 jul 2024

Goede service en snelle levering

Er was een goede service bij retour zenden en kapot geleverd artikel. En de levering van artikelen is heel snel. Ook kun je makkelijk iets retour zenden en krijg je snel het geld terug op je rekening. Wij zijn blij met agradi 🥳
VV
12 jul 2024
Voorraad op website klopt niet altijd. Nadat je je bestelling hebt afgerond krijg je vervolgens een e-mail dat het binnen een paar dagen of weken verstuurd wordt, dit terwijl op de website staat dat het product op voorraad is.
VP
Vi P.
Nijlen
16 jul 2024

vlotte verzending en communicatie

Zoals steeds tevreden met het groot aanbod en de vlotte verzending en communicatie. Deze site blijft nog steeds mijn eerste go-to als we iets nodig hebben. De prijs staat ook scherper dan elders wat mooi meegenomen is.
PK
26 jul 2024
Mooie degelijke producten. fijne site. snelle levering en ook retour zendingen nooit geen probleem. echt een top winkel. Koop mijn peesbeschermers er altijd van BR, emmers, voerbakken enz. goede kwaliteit.
11 jul 2024
Normaal super, maar de laatste 2 bestellingen moet ik lang wachten terwijl de artikelen volgens de webshop op voorraad zijn. Ik heb nu hoestkruiden van sectolin besteld, en echt nodig. Ik wacht nu al 4 dagen
31 jul 2024

Fijne en snelle service, maar wel prijsstijgingen

Fijne en snelle service en aanbod van veel en goede producten. Echter zijn er veel prijsverschillen/prijsstijgingen sinds de vernieuwde website. Dat is jammer. De nieuwe website ziet er wel mooi uit.