3 mei 2024
Ik had een product besteld wat op voorraad scheen te zijn en tussen de 1 en 3 werkdagen verzonden zou zijn. Na bestellen bleek echter dat de verzending langer ging duren terwijl ik het product (glucosamine hond) nodig had voor onze vakantie. Een week van tevoren besteld, maar helaas kwam het binnen op de dag toen we al vertrokken waren. Daardoor was ik alsnog gedwongen om elders een dure pot te kopen. Dat was een groot minpunt wat betreft communicatie. Ik kwam er namelijk zelf achter toen ik de bestelling al thuis had verwacht en keek bij de bestelstatus. Omdat ik normaal gesproken nooit problemen heb bij Agradi, had ik dit dus ook niet verwacht. Vandaar geen 5 sterren.
Verder altijd zeer tevreden over Agradi! Normaal gesproken goede communicatie, goede klantenservice en snelle verzending en de producten komen ook altijd goed aan zonder schade, dus goed verpakt.
Misschien beter op de hoogte houden van de te leveren producten. Ik heb heel lang (10 dagen) moeten wachten. En het product dat ik echt nodig had duurde hierdoor ook heel lang. Uiteindelijk ontvangen. En het was het wachten waard. Ik had de kleine voerstandaard 2 maal besteld en waar sommige reviews melden dat ze te slap zijn of dat de bakjes scheef hangen dat zie ik beslist niet. Ik vind de bakjes erg mooi en functioneel .
Het paardje van een soort suède was binnen een uur gesloopt dat zag er stevig uit , maar onze Franse bull had het snel voor elkaar
Beoordelingen voor agradi.nl
25 jul 2024
Goede communicatie
We zijn heel blij met de geleverde producten. Je wordt als koper ook goed op de hoogte gehouden wanneer de producten geleverd worden en ook wanneer het wat langer duurt. Goede communicatie dus.
Behoorlijk lang onderweg, wel vaak leuke acties en voordeligere prijzen. Maar zeer jammer dat kortingscodes zelden kunnen worden toegepast (ik heb er toch nog nooit gebruik van kunnen maken 😞)
31 jul 2024
Goede service en goede producten. Alleen kan ik op een of andere manier nooit mijn verdiende kortingsbonnetjes toepassen op mijn winkelmandje (al heb ik producten met korting of niet)
17 jul 2024
Altijd een goede serice bij Agradi. Ook items retourneren gaat vlot.
Ik wacht wel al heel lang op een openstaande bestelling van mij waarover ik al enige tijd geen update ontving.
23 jul 2024
Klantvriendelijk
Wat mij vooral is opgevallen is dat ik persoonlijk contact kon hebben toen er iets misging.
Ik werd heel vriendelijk en goed geholpen en dat is niet overal meer.
Dank daarvoor.
Groot assortiment, prima prijzen. Alleen heel vervelend dat als je juist op de levertijd let met bestellen toch vaak producten niet op voorraad zijn en langere levertijd hebben.
22 jul 2024
Snel, maar vaak te veel verpakking
Altijd makkelijk bestellen, het duurt niet super lang tot de pakketjes geleverd worden. Wel een grote doos en veel plastic voor kleine producten die eigenlijk niet breekbaar zijn.
24 jul 2024
Groot aanbod. Mooie aanbiedingen. Jammer dat de aanbiedingen alleen niet goed verwerkt worden. Ik moest mailen, omdat voordeel niet voor alle geldende artikelen werd verwerkt.
18 jul 2024
Fijn bedrijf! Zeker een aanrader.
Al meerdere bestellingen gedaan, alles altijd top in orde.
Eventuele retour verloopt ook vlekkeloos en snel. Kortom top geregeld bij Agradi!
21 jul 2024
routine procucten bestellen
Altijd vrij snel geleverd en makkelijk terug te vinden op de site.
Alleen dezelfde prijscategorie als de rest. Hoop natuurlijk altijd op toch een klein verschil voordeel
5 jul 2024
Snelle service en goede producten
Het is alleen jammer dat als je wat wil retourneren, alles moet retourneren ivm verzendkosten, die anders in rekening gebracht worden.
11 jul 2024
Prima ervaring met Agradi maar minder met de transporteur. Zou liever de keuze hebben voor iemand met een ophaalpunt in de buurt of die wel betrouwbaat is qua planning.
Ruim assortiment, snelle bezorging, goede producten. Daarnaast vind ik het erg fijn om ervaringen van anderen met een product te kunnen zien alvorens ik het bestel.
24 jul 2024
Service en producten zijn super. Verzending van dpd echter niet over te spreken, duurt erg lang voor het bezorgd word terwijl jullie het al wel verzonden hebben.
19 jul 2024
Fijne rijbroek. Verder ging deze verzending snel i.t.t. andere bestellingen. Ik ben niet zo'n fan van DPD. Ik zie liever PostNL. Veel betrouwbaarder en sneller.
Tijdig geleverd. Lijkt goed materiaal. De bedoeling van sommige riempjes is ons niet helemaal duidelijk, maar deken blijft foed op zijn plaats en doet zn ding.
Zoals steeds onze favoriete go to als winkel. Onze nr. 1 keuze! Zeer groot aanbod van alle merken aan de scherpste prijzen. Vlotte communicatie en verzending.
Groot assortiment, goede prijzen en snelle verzending. Ben heel tevreden met de spullen. Heb 1 item teruggestuurd, maar het retourproces verliep ook soepel!
3 aug 2024
Délai tenu.. Service livraison impeccable mais surtout produit à la hauteur de mes attentes.. On voit déjà la différence avec ma jument de 28 ans.. Merci
De gemakkelijkheid van het systeem en de zeer snelle verzending. Daarnaast ook altijs gunstige kortingen die het erg fijn maken om bij agradi te shoppen.