agradi.nl- Logo - Beoordelingen

agradi.nl

8.094 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden133.303 beoordelingen in totaal

3 mei 2024
Ik had een product besteld wat op voorraad scheen te zijn en tussen de 1 en 3 werkdagen verzonden zou zijn. Na bestellen bleek echter dat de verzending langer ging duren terwijl ik het product (glucosamine hond) nodig had voor onze vakantie. Een week van tevoren besteld, maar helaas kwam het binnen op de dag toen we al vertrokken waren. Daardoor was ik alsnog gedwongen om elders een dure pot te kopen. Dat was een groot minpunt wat betreft communicatie. Ik kwam er namelijk zelf achter toen ik de bestelling al thuis had verwacht en keek bij de bestelstatus. Omdat ik normaal gesproken nooit problemen heb bij Agradi, had ik dit dus ook niet verwacht. Vandaar geen 5 sterren. Verder altijd zeer tevreden over Agradi! Normaal gesproken goede communicatie, goede klantenservice en snelle verzending en de producten komen ook altijd goed aan zonder schade, dus goed verpakt.

24 apr 2024
Misschien beter op de hoogte houden van de te leveren producten. Ik heb heel lang (10 dagen) moeten wachten. En het product dat ik echt nodig had duurde hierdoor ook heel lang. Uiteindelijk ontvangen. En het was het wachten waard. Ik had de kleine voerstandaard 2 maal besteld en waar sommige reviews melden dat ze te slap zijn of dat de bakjes scheef hangen dat zie ik beslist niet. Ik vind de bakjes erg mooi en functioneel . Het paardje van een soort suède was binnen een uur gesloopt dat zag er stevig uit , maar onze Franse bull had het snel voor elkaar
LL
Lianne L.
Heemskerk

Beoordelingen voor agradi.nl

NS
Nicky S.
Hoeven
4 jul 2024

Ruime keuze producten, maar waardecheques onbruikbaar en late verzending soms

Ruime keuze producten. waardecheques waar je niets aan hebt, is nooit geldig. vaak toch niet op voorraad waardoor gehele bestelling niet wordt verzonden.
24 jul 2024
Goede kwaliteit producten, levering was wel wat vertraagd omdat er een artikel niet op voorraad was. Maar werd je wel netjes van op de hoogte gehouden.
9 jul 2024
De referenties van mensen die ditzelfde product al eerder gekocht hebben, vind ik altijd erg prettig. Ook de minder goede referenties blijven staan.
KB
kathleen B.
Maldegem
9 jul 2024
Je kan kortingsbonnen verwerven maar ze bijna nooit inwisselen,zelfs als je een bestelling boven de 100€ hebt! Ik heb er ondertussen een 10tal😬😮‍💨😢
15 jul 2024
De bezorger gaf alleen het verkeerde pakketje, kon zien dat dat te klein was en dus niet mijn bestelling naar dat lag aan hem en niet aan Agradi
1 aug 2024
Snelle bezorging van mijn nieuwe jophur rijbroek, goed verpakt. Makkelijke bestelwebsite en de kortingen zijn natuurlijk ook altijd meegenomen.
PL
Paula L.
Westendorp
15 jul 2024
Bestellen op de site is makkelijk, snel verzonden. Echter de kwaliteit van het product is matig. De stof van de deken was na 2 dagen kapot.
24 jul 2024

Uitgebreid assortiment is top

Zolang ik hier bestel, is het altijd al goed geweest. De prijs en kwaliteit verhouding is uitstekend. Het uitgebreide assortiment is top.
17 jul 2024

Great service

Zelfs na een beschadigd stuk werd ik onmiddellijk verder geholpen, de leveringen gaan enorm snel en het materiaal is van prima kwaliteit
23 jul 2024
Super goeie service en snel in huis! Bij vragen krijg je net antwoord terug op de mail. Bestel hier vaker dan dat ik naar de winkel ga!
25 jul 2024
Super fijne webwinkel. Levering altijd goed en snel. Als er wat is met het product wordt je zeer goed geholpen door de klantenservice.
GD
Geert D.
Maldegem
23 jul 2024
De artikels komen netjes verpakt bij u toe . De levertijd is soms wat lang en wordt soms aangepast omdat er iets niet in voorraad is.
8 jul 2024
Bestelling naar volle tevredenheid afgehandeld en de kwaliteit van de rijbeugels zijn zoals ik gehoopt had ben er zeer tevreden over.
8 jul 2024
Producten en levering prima! Verpakkingsmateriaal kan iets minder zijn Grote doos voor klein product en veel plastic opvulmateriaal
25 jul 2024

Goede website!

Zeer goede producten gemaakt van een zeer goed materiaal, alleen jammer dat als je iets moet terugsturen het €5 kost vanuit België.
17 jul 2024
Was helaas te groot, maar service en terug sturen gaat zelfs sneller dan bij alle andere grotere bedrijven. Service is super goed.
11 jul 2024

Steeds een vlotte service/ levering

Ik bestel regelmatig via jullie website. ik vind altijd vlot de producten die ik nodig heb en heb ze steeds snel aan huis geleverd!
5 jul 2024

Top top

Altijd snel geleverd en goed verpakt. Echt een fan met de kortingen die er vaak zijn en de zeer leuke prijsjes. Bestel regelmatig
AP
Anita P.
Friesland
8 jul 2024
Fijne service, meestal snelle levering. Af en toe wordt de levertijd na bestellen opeens bijgesteld, dat kan wat vervelend zijn.
11 jul 2024
Vorige keer duurde de levering super lang maar deze keer ging het een stuk sneller. Producten zoals verwacht en goed geprijsd.