Houthandel van Gelder - Houthandelvangelder.nl- Logo - Beoordelingen

Houthandel van Gelder - Houthandelvangelder.nl

752 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.626 beoordelingen in totaal

14 jun 2024
Geleverde producten voldoen prima aan wat je mag verwachten qua kwaliteit. Ik was na wat reviews, daar even bang voor maar dat was zeker niet het geval bij mij. Goede kwaliteit producten voor een betere prijs dan bij de concurrenten. Minpuntje was de levertijd. Op de website stond een paar dagen, maar de dag na de bestelling werd dit al 3 weken…. De levertijd op de website veranderde niet. Je hebt wel de mogelijkheid om direct te annuleren ivm de lange levertijd.

1 apr 2024
Kant en klaar afbouw huisje gekocht. De helft van het hout wat of niet bruikbaar of onder de maat van kwaliteit. Pot lijm uitgedroogd niet bruikbaar. Daarnaast A klasse gedroogd en fijn geschaafde vlonder planken van Douglas gekocht. Alles behalve fijn gewoon ruw en krom met vele beschadigingen en gaten midden in de planken van knoesten. Kreeg als eerste antwoord hout is een natuur product , daarna mocht ik de slechte planken om laten ruilen voor eventueel nieuwe. Gezien onze planning en ingehuurde vakmensen hebben we het zelf opgelost en het beste ervan proberen te maken. Mijn ervaring is service totdat je betaald hebt en daarna moet je het er maar mee doen. Ik snap echt dat hout een natuurproduct is en kan me goed voorstellen dat er ruimte voor een klein beetje speling is maar ik kan mij niet voorstellen dat je dit durft te verzenden als gerenommeerde houthandel.

Beoordelingen voor Houthandel van Gelder - Houthandelvangelder.nl

22 jul 2024
1e bestelling & levering waren top gegaan. 2e bestelling is ondanks bevestiging transporteur niet goed gegaan & communicatie met v Gelder verloopt moeizaam. Jammer - gemiste kans.
9 jul 2024
Er zaten wat gespleten vlonderdelen bij en enkele waren zeer krom getrokken, de vervoerder bezorgt alleen op woensdag
31 jul 2024

Niet service gericht

Ik heb nog nooit z'n compassie loze klantenservice meegemaakt. Eens en niet snel weer.
16 jul 2024
Duurde veel langer voordat het bezorgd werd. 2,5 week i.p.v. maximaal 7 werkdagen
4 jul 2024
Slecht hout Rechter hout leveren
11 jul 2024
kapot geleverde planken vergoeden
21 jul 2024
19 jul 2024
15 jul 2024
23 mrt 2024

Niet op tijd, niet compleet

De levering kon niet binnen de tijd die werd aangegeven in de webshop. Maar twee weken later, bij aflevering was niet alles verstuurd ,en na vraag eerst fotos opsturen. Zal vast goed komen , maar twee sterren minder dus (Ook een keer spul opgehaald en ook daar fouten. (Verkeerde voor 2mm te groot meegegeven , incomplete spullen) Scherp zijn de volgende keer . Eerlijk is eerlijk. Ik ken dit niet van ze
14 jun 2024

Goede kwaliteit producten en breed assortiment, wel een erg lange levertijd

11 feb 2024
Producten waren deels beschadigt en verkeerde maat. Moest zelf deel van de verkeerde maat ruilen om door te kunnen met bouw aangezien ik anders zou moeten wachten. Heb alles zo gemaakt dat beschadigde delen er af vielen of uit zicht. ( is wel meer puzzelen en daarmee werk) Vond het jammer dat er niet iets van een tegemoetkoming kwam, aangezien ik best veel koop voor projecten.
Antwoord van Houthandel van Gelder - Houthandelvangelder.nl
15 feb 2024
Beste Ruben, Bedankt voor je feedback en excuses voor het ongemak. We nemen je opmerkingen ter harte en zullen intern bespreken hoe we onze service kunnen verbeteren. Als je verdere vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Houthandel van Gelder
FV
Frank v.
Wapenveld
12 apr 2024

Prima!

Online had ik een bestelling schuttingschermen/ palen geplaatst en deze wilde ik afhalen in Hattemerbroek. Toen ik er naar informeerde bleek er iets mis te zijn gegaan (bestelling was intern blijven liggen). Dit foutje is snel hersteld en kon ik alsnog vlot mijn bestelling ophalen.
6 feb 2024

Rectificatie van mijn vorige Review

Na Mijn vorige review contact gehad met houthandel van gelder waar ze heel professioneel hebben uitgelegd waar de vocht kringen en het smeer vandaan komen en dat dit wegtrekt. De kromme en verkeerd gezaagde planken worden omgeruild. Zeer tevreden hoe ze dit hebben opgelost
Antwoord van Houthandel van Gelder - Houthandelvangelder.nl
6 feb 2024
Beste Arjan, Hartelijk dank voor uw review, veel succes met uw project en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Houthandel van Gelder
7 jan 2024

Top bedrijf

Bestel altijd hier mijn hout, er is wel eens wat minder tussen maar ja het is een natuur product! En bomen groeien nou eenmaal krom. En als er dan eens een plank of balkje bij zit waar je echt niks mee kunt, is de service goed en ruilen ze hem zonder moeilijk te doen om!
2 apr 2024
Houten balken hebben nogal maatafwijking. 20 x 20 besteld, 19,5 x 19,5 geleverd. Verder telefonisch moeilijk berijkbaar voor vragen onttrent de leverdatum/tijd. Mevrouw aan de telefoon verwijst steeds naar email, deze wordt dan pas laat op de dag beantwoord.
4 apr 2024
De persoonlijke aandacht & service. Zelfs voor een kleiner project Zowel de telefonistes alsook de eigenaar zeer betrokken en hulpvaardig! Een zeer dikke pluim, deze service zie je niet vaak meer! Ik voelde mij in goede handen met mijn projectje!
9 apr 2024

Houten blokhut

Het assortiment is erg groot en het advies dat wordt gegeven via de WhatsApp, email en telefonisch is uitstekend. De levering verliep vlekkeloos netjes tot aan de deur en goed ingepakt. Ik raad het iedereen aan om hier zijn spullen te kopen.
6 apr 2024
Hallo, Ik had 10 vlonderplanken besteld waarvan 9 mooi waren en1 lelijk. Heb deze wel verwerkt want had geen zin om weer terug te gaan naar Wezep. De ze plank hadden zo gestapeld tussen de andere planken dat dit niet opviel.
23 mei 2024

Een bedrijf dat zich aan de afspraken houdt; kom daar tegenwoordig nog eens om!

Dit bedrijf heeft nog een echte telefoon waar vriendelijke mensen uitleg geven over de soms complexe spullen (ik kocht een kapschuur). De levering kwam exact op het afgesproken tijdstip.