14 jun 2024
Geleverde producten voldoen prima aan wat je mag verwachten qua kwaliteit. Ik was na wat reviews, daar even bang voor maar dat was zeker niet het geval bij mij. Goede kwaliteit producten voor een betere prijs dan bij de concurrenten. Minpuntje was de levertijd. Op de website stond een paar dagen, maar de dag na de bestelling werd dit al 3 weken…. De levertijd op de website veranderde niet. Je hebt wel de mogelijkheid om direct te annuleren ivm de lange levertijd.
Kant en klaar afbouw huisje gekocht. De helft van het hout wat of niet bruikbaar of onder de maat van kwaliteit. Pot lijm uitgedroogd niet bruikbaar.
Daarnaast A klasse gedroogd en fijn geschaafde vlonder planken van Douglas gekocht. Alles behalve fijn gewoon ruw en krom met vele beschadigingen en gaten midden in de planken van knoesten.
Kreeg als eerste antwoord hout is een natuur product , daarna mocht ik de slechte planken om laten ruilen voor eventueel nieuwe.
Gezien onze planning en ingehuurde vakmensen hebben we het zelf opgelost en het beste ervan proberen te maken.
Mijn ervaring is service totdat je betaald hebt en daarna moet je het er maar mee doen.
Ik snap echt dat hout een natuurproduct is en kan me goed voorstellen dat er ruimte voor een klein beetje speling is maar ik kan mij niet voorstellen dat je dit durft te verzenden als gerenommeerde houthandel.
Beoordelingen voor Houthandel van Gelder - Houthandelvangelder.nl
21 feb 2024
Bestellen en snel leveren! Perfect, en mocht er per ongeluk iets missen bij de bestelling, even bellen of mailen en direct opgelost! Geweldig
16 mrt 2024
Grandioos
Duidelijke website en prima te overleggen over de mogelijkheden van bezorging.Geen probleem om een kapotte plank om te ruilen in de winkel
4 feb 2024
Betrouwbare houthandel
Snelle, heldere communicatie en levering volgens afspraak. Goede kwaliteit Keruing hardhouten vlonderplanken (schutting van gemaakt).
19 apr 2024
Netjes alles geleverd op afgesproken tijd.
Wel zou het handig zijn geweest daags voor de levering een berichtje te krijgen.
17 apr 2024
Duidelijke website en goede informatie betreft de levering van bestelde materialen.
Vragen worden binnen 24 uur beantwoord
25 mrt 2024
Beschadigde delen hout
Er zat veel hout tussen met aan de zijkanten beschadigingen zodat je niet de volle lengtes kon gebruiken.
6 dec 2023
Duidelijke communicatie over wanneer en hoe er geleverd wordt. Prijs kwaliteit verhouding is ook top. Vriendelijke koerier die niet te beroerd is even te helpen als je alleen bent om het hout op de goede plek te leggen.
28 mei 2024
Alleen dat ik een belletje toen ik nog in bed lag en dat de chauffeur er al bijna was moest ik hals over kop naar de camping rijden 35minuten,was afgesproken dat ik 1ä2uur opgebeld ,zou worden maar verder geen klachten
Ik had 5 latten besteld en heb ze gebundeld mee gekregen,maar toen ik ze had uit gepakt zaten er twee latten bij waar een hele draai in zat en niet te gebruiken was. Zelfs met een klem erop kreeg ik ze niet vlak.
29 jun 2024
Schuurtje olaf prima geleverd
Mijn bestelling bij houthandel was net in de aanbieding, een standaard tuinschuurtje in pakket.
Het pakket is met de vrachtwagen en heftruckje zo ver als mogelijk was in het tuinpark geleverd. Goede service
4 jun 2024
Jullie hadden vijf sterren gekregen als de goederen op de geplande week had plaatsgevonden. Beurs krijg ook mijn complimenten De chauffeur had extra effort gedaan om de spullen goed bij mij af te leveren.
14 mei 2024
Dag van levering
Op de site staat dat je binnen een dag een reactie krijgt wanneer er geleverd wordt maar na 4 dagen er toch maar even achteraan gebeld. Tenslotte kwam alles wel goed. Ik had er overigens wel vertrouwen in.
1 mrt 2024
Alles verliep plezierig, bestellen, ophalen van het hout. Wel was 1 van de 6 hardhouten palen van 2,5 meter voor een derde deel fors beschadigd. Goed controleren bij ontvangst is dus aan te raden.
12 nov 2023
Goede service , en vooral qua levering niks was te veel en de chauffeur heeft mijn bestelling vanaf de grote weg netjes voor mijn deur aan geleverd . En ik woon op een erf weggeduwd in een hoek .
15 dec 2023
bouwpakket voor schuur besteld maar je moet nog veel zelf doen, standaard tekeningen erbij en niet specifiek op de bestelling afgestemd. IJzerpakket onvoldoende moest extra bij bestellen.
13 mei 2024
Fijn geholpen.
Via internet bestelling gedaan. Alles stond netjes klaar alleen bij monteren bleek dat sommige onderdelen niet erbij zaten. Helaas weer terug maar verder prima afgehandeld
30 apr 2024
Materialen waren compleet en volgens site uitgevoerd. Levering liet wat op zich wachten. Formaat deuren vind ik qua hoogte te laag. Zou 201,5 of 211,5cm mogen zijn.
18 mrt 2024
Snelle en adequate behandeling. Goed bereikbaar. Verwachting van termijn van levering prima aangegeven. Kwalitwit en prijs van het geleverde hout is ook prima
3 mei 2024
Keurig alles geleverd
Prima kwaliteit materiaal
Een regel was op een knoest gezaagd en dus zwak( deze mocht ik opnieuw aanschaffen en de kosten declareren)
Precieze maten, goede levering, al was het wel uren eerder dan aangegeven In planken zitten soms "beschadigde "plekken precies waar ze moeten aansluiten.